* *
Pontos idő: 2026.04.20. 00:03

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kérdések-válaszok az X5-ről
HozzászólásElküldve: 2015.10.01. 18:14 
Guru
Guru

Adott köszi: 92 alkalommal
Kapott köszik: 57 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57D30O2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
gerencsertomi írta:
tökmöc írta:
gerencsertomi írta:
kzolee írta:
nagy.matyika írta:
Általában a első forgalomba helyezést szokták beírni, nem pedig a tényleges gyártási évet, hónapot. Egyébként, ha beéred a 4.4i nélkül, akkor ez a 30i ezerszer vonzóbbnak és jobb alapnak fest így összességében. Még valami, szerintem nem kell ennyire túllihegni a dolgokat, mert olyat úgy sem fogsz találni, ahol minden tökéletes. Ezek 12-15 éves autók, 90%-ban tekerték már az órát, törték stb. Nézz egy olyat, ami összességében jó állapotban van, megfelel az elvárásaidnak és hozd el, mert úgy is kell majd rá költeni.

Labinak volt 3.0i X5-je, ha visszaolvasol megtalálod a véleményét is róla. :wink:

Annyira nem ragaszkodok a 4.4-hez, de jelenleg az sokkal jobb vételnek tűnik. A gyári felszereltségüket is összehasonlítottam. Hát köszönő viszonyban sincsenek egymáshoz. A szürkében kb. fele annyi extra van, mint a feketében. A 3.0 kevesebbet fogyaszt ez tény, de a 4.4 állítólag sokkal megbízhatóbb. Sokan azt mondják, hogy kb. 1-1,5 liter a fogyasztás különbség a két motor között. Nem tudom sajnos, hogy melyik lenne az ésszerűbb és jobb választás. Ja a szürke ráadásul USA verziós is (bár ez konkréten nem tudom mit takar) :lol:

Nehezíti a dolgomat az is, hogy a szerelőm, aki az előző BMW-imet szokta szerelni, kicsit kedvemet vette az X5-től. Olyan horribilis árakat mondott nekem az első féktárcsák és betétek cseréjére, hogy még nem is tértem magamhoz. Mondtam neki, hogy a fekete X5-ön fél éve volt váltó javítás, aminek állítólag 350e Ft az ára (azt hiszem Szegeden csinálta valaki). Erre ő azt mondta, hogy ennyi pénzért nem hiszi, hogy túl sok mindent cserélhettek abban a váltóban, mert kb. csak a munkadíj vagy 100e Ft.

Nekem a váltó 250 E volt de szinte semmit nem kellett vele csinálni csak néhány apróságot de előtte se volt gondom meg utána sem igaz annyi volt hogy egy forró nyári napon jöttünk ki és egyszerűen letiltott a rendszer de leállítottam és újra indítás után minden jó volt vele. Ekkor gondoltam átnézetem és került 250 e ft. Akkor a vezérmű lánc vezető tört el ami teljes vezérlést jelentett ez volt 350 e ft és a fékekre nem tudok mit mondani mert szerintem egy ekkora autóhoz kell ami megfogja és szerintem ha jól körbe érdeklődsz annyira nem is lesz drága! :D A többi az olyan amit mindenkinek kell költenie idősebb autóra! Fáradt víz csövek, olaj, lengőkarok és ami kell egy jó autóhoz! Amúgy a feketét még én is néztem 3 éve ezelőtt a tulaja 3éve nem adta el sőt le is vette 2 évre a hirdetést ha jól tudom fa házak tervezésével foglalkozik. Jah ne akarj agyon fullozot autót azokkal nagyon de nagyon sok baj lesz!

Igen, fa házak kivitelezésével foglalkozik a tulaj. Ezért is gondolom egyrészt úgy, hogy volt miből rendszeresen karban tartania az autót. Már csak lehet a kérdés, hogy miért árulta akkor és később mégis miért tartotta meg. Amúgy személyesen is nézted vagy csak hirdetésben nézegetted. Nekem 360 km-t kellene odautaznom, hogy szemügyre vehessem.

A szürkét is megérdeklődtem, szerintem eleve felejtős. Kereskedő srác hirdeti a legjobb haverja autóját :D Mindenki ismeri ezt a szitut szerintem. Ráadásul mérföldes a km órája is, mivel USA verziós.

Személyesen nem néztem mert először Nyíregyházára akartam menni és ha az nem lett volna jó akkor ezt hoztam volna el és akkor is fél milliós szervizen volt túl de akkor lambda szonda meg ilyesmiket mondott már pontosan nem emlékszem! :D A fellépőt ne sajnáld nekem plussz bajt okozott télen "igaz hegyen dolgoztam". A légrugózásra vissza térve hallottam már 5 éves bmw-ben elszállt ez szerintem használat meg anyag függő! Nekem azt tudom az érzékelője ment el ami mind a kettő oldalra volt 35 e ft.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2015.10.02. 10:12 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 2 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 4.4i
Évjárata: 2001
Kivitele: SAV
Eddig úgy néz ki, hogy a fekete a nyerő :P Nagyon sok mindent átbeszéltem az eladóval, és nagyon korrektnek tűnik. Elmondása szerint az autó 2002. gyártású (ez szerepel a forgalmi engedélyben is), de ő is tud arról a problémáról, amit én is közöltem vele, hogy a VIN szám alapján az autó 2000.11.30. szerint lett gyártva. Azt mondja, hogy a BMW márkaszervizben sem tudtak neki mit mondani erre, de állításuk szerint nem egyedi esetről van szó. Őszintén megvallva, most rövid időn belül, nekem is két ilyen X5-el volt dolgom (mint írtam is), hogy nem passzolt a VIN szám szerinti gyártási idővel. Valaki hallott már hasonlóról? Esetleg valami ötlet, hogy hol akadhatott meg a dolog?
Továbbá a km óra állás elírásra is rájöttünk hosszas beszélgetés után, hogy az okmányirodai ügyintéző a km óra álláshoz is a rögzítés időpontját írta be. Így lett az óraállás 2014.11.30-án 2014113 km, ami azért valljuk meg őszintén, hogy nagyon sok lenne :roll:
Szóval elég biztatónak ígérkezik így elsőre, de még sok mindenben közös nevezőre kellene, hogy jussunk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.02. 19:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Sedan
gerencsertomi írta:
Eddig úgy néz ki, hogy a fekete a nyerő Nagyon sok mindent átbeszéltem az eladóval, és nagyon korrektnek tűnik. Elmondása szerint az autó 2002. gyártású (ez szerepel a forgalmi engedélyben is), de ő is tud arról a problémáról, amit én is közöltem vele, hogy a VIN szám alapján az autó 2000.11.30. szerint lett gyártva. Azt mondja, hogy a BMW márkaszervizben sem tudtak neki mit mondani erre, de állításuk szerint nem egyedi esetről van szó. Őszintén megvallva, most rövid időn belül, nekem is két ilyen X5-el volt dolgom (mint írtam is), hogy nem passzolt a VIN szám szerinti gyártási idővel. Valaki hallott már hasonlóról? Esetleg valami ötlet, hogy hol akadhatott meg a dolog?
Továbbá a km óra állás elírásra is rájöttünk hosszas beszélgetés után, hogy az okmányirodai ügyintéző a km óra álláshoz is a rögzítés időpontját írta be. Így lett az óraállás 2014.11.30-án 2014113 km, ami azért valljuk meg őszintén, hogy nagyon sok lenne :roll:
Szóval elég biztatónak ígérkezik így elsőre, de még sok mindenben közös nevezőre kellene, hogy jussunk.

A külföldről hozott autóknál volt bevett szokás, hogy az okmányirodában némi készpénz ellenében 1-2 évvel fiatalították az autót az első forgalomba helyezéskor. A vin kódnál pontosabb érték nincs ;)

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.03. 17:04 
Újonc
Újonc

Sikerült döntést hozni. Hagyom a francba az X5-öt, mert a kínálat valami siralmas banzinesből. A feketét 4.4-est szívesen megnéztem volna, sőt meg is vásároltam volna, de az eladó nem volt hű az ígéretéhez. Azt ígérte, hogy küldj egy csomó képet e-mailben, hogy minden apró sérülést megmutasson. Nem én kértem tőle, hanem ő ajánlotta fel, mivel elég távol vagyunk egymástól. Azóta is várom a képeket :D
Holnap mentem volna el megnézi, de már két napja nem is beszéltünk egymással. Abban maradtunk, hogy keresni fog! Én nem fogok könyörögni neki, hogy had vegyem már meg az autóját közel 2 millió Ft-ért. Esküszöm, hogy nem értem az embereket.
Mivel sokáig nem tudok meglenni autó nélkül, így hétfőn veszek 250-ért egy népautót. Már mindegy, hogy mi, csak vigyen el A-ból B-be :franko:
Majd pár év múlva talán újra megpróbálok venni egy dömpert, addig legalább megmarad a pénzem is, sőt talán gyarapodik is :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.03. 17:10 
Guru
Guru

Adott köszi: 92 alkalommal
Kapott köszik: 57 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57D30O2
gerencsertomi írta:
Sikerült döntést hozni. Hagyom a francba az X5-öt, mert a kínálat valami siralmas banzinesből. A feketét 4.4-est szívesen megnéztem volna, sőt meg is vásároltam volna, de az eladó nem volt hű az ígéretéhez. Azt ígérte, hogy küldj egy csomó képet e-mailben, hogy minden apró sérülést megmutasson. Nem én kértem tőle, hanem ő ajánlotta fel, mivel elég távol vagyunk egymástól. Azóta is várom a képeket :D
Holnap mentem volna el megnézi, de már két napja nem is beszéltünk egymással. Abban maradtunk, hogy keresni fog! Én nem fogok könyörögni neki, hogy had vegyem már meg az autóját közel 2 millió Ft-ért. Esküszöm, hogy nem értem az embereket.
Mivel sokáig nem tudok meglenni autó nélkül, így hétfőn veszek 250-ért egy népautót. Már mindegy, hogy mi, csak vigyen el A-ból B-be :franko:
Majd pár év múlva talán újra megpróbálok venni egy dömpert, addig legalább megmarad a pénzem is, sőt talán gyarapodik is :taps:

Igen ezt jól látod és jól is teszed!!! :D :franko: A népautó az melyik fajtából való lesz?

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.10.03. 18:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Blog: Blog megtekintése (2)
gerencsertomi írta:

Értem amit mondasz, elfogadom, de nem értek egyet maradéktalanul. Saját példámból tudom, hogy elfoglaltságaim miatt előfordult már, hogy késtek a képek/válasz emailek. Naponta több száz emailt kezelek, emberek szabad szemmel is látható csoportjainak osztom a napi megélhetést és bizony előfordul, hogy az autómra érdeklődő valakit hátrébb sorolom a prioritási listán. Ha fontos neki, majd megkeres újra, én pedig elnézést kérek, és gyorsan küldöm a képeket amiket csak neki készitek. Life is life. Nincs az sehol rogzitve, hogy neki kell tornie magat erted.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.03. 20:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Kivitele: Coupe
PapaBoss írta:
gerencsertomi írta:

Értem amit mondasz, elfogadom, de nem értek egyet maradéktalanul. Saját példámból tudom, hogy elfoglaltságaim miatt előfordult már, hogy késtek a képek/válasz emailek. Naponta több száz emailt kezelek, emberek szabad szemmel is látható csoportjainak osztom a napi megélhetést és bizony előfordul, hogy az autómra érdeklődő valakit hátrébb sorolom a prioritási listán. Ha fontos neki, majd megkeres újra, én pedig elnézést kérek, és gyorsan küldöm a képeket amiket csak neki készitek. Life is life. Nincs az sehol rogzitve, hogy neki kell tornie magat erted.

Azonkívül, ha engem felhív valaki, hogy ugyan vegyem már meg a portékáját, vérszemet kapok, mert úgy veszem, hogy nagyon el akarja adni. Alapból nem vagyok alkudozós típus, de az neki sokba kerül rendszerint.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 09:31 
Újonc
Újonc

tökmöc írta:
gerencsertomi írta:

Igen ezt jól látod és jól is teszed!!! :D :franko: A népautó az melyik fajtából való lesz?

A leg igénytelenebb, leg olcsóbban fenntartható fajtából. Suzuki Swift 1.0 :franko:
Maximum 1 évre tervezem megtartani, mert akkor talán újra kedvet kapok az X5-höz, és talán a felhozatal is nagyobb lesz. Ha nem, akkor is ráérek keresgélni, mert legalább lesz valami a fenekem alatt. A Suzukin meg egy év alatt szinte csak filléreket bukok :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 09:53 
Újonc
Újonc

Gallaca írta:
PapaBoss írta:
gerencsertomi írta:

Azonkívül, ha engem felhív valaki, hogy ugyan vegyem már meg a portékáját, vérszemet kapok, mert úgy veszem, hogy nagyon el akarja adni. Alapból nem vagyok alkudozós típus, de az neki sokba kerül rendszerint.

Fél igazság van benne, amit mondatok. Ha én bár kinek megígérem, hogy küldök neki e-mailt , akkor (főleg ekkora tét esetén) kérek tőle visszajelzést vagy felkeresem, hogy sikeresen megkapta-e. Amúgy tegnap este felhívtam és azt mondta, hogy átküldte őket, pedig nekem jött meg (spam levelek között sem volt). :)
Akkor megkértem, hogy a másik e-mail címemre próbálja meg, ez végül sikeres is lett. Ajánlottam neki egy árat a sérülések és állapot alapján (nem titok: 1.750e Ft). Erre azt mondta, hogy alszik még egyet rá, és ma reggel 8 órakor felhív. Ebben egyeztünk meg, mert mondtam neki, hogy időben szóljon, mert 360 km távolságra vagyunk egymástól. Végül 9 óra 30 perckor felhívott, hogy 1.850e Ft a legvégső ár (50e Ft-ot engedne csak el). Bár a másfél órás telefon késés ideje alatt már eleve úgy döntöttem, hogy most már tényleg komolytalan egy eladó az, aki nem képes betartani azt, amit megbeszéltünk. Vajon ennyire pontosan tartotta be akkor az autó szervizeit is? Tehát a hívasa előtt én már eldöntöttem, hogy nem kell ez az autó semmi pénzért! Ha amúgy 10-15 perc késéssel felhívott volna, akkor hajlandó lettem volna megadni érte az árát. És ez komoly!!! Tehát nálam ennyit jelent a szavahihetőség és a korrektség :taps:

Sok sikert kívántam neki a jármű eladásához és elköszöntünk szépen egymástól. Már lassan 2 hónapja hirdeti, és mint itt is kiderült, már évekkel korábban is hirdette. Akkor sem nagyon sikerült neki az eladása, de szerintem ilyen hozzáállással, most is nehezen fog menni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 10:09 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 84 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
szavahihetőség és korrektség.ezeket a szavakat a mai világban sokan nem is tudják mit jelent.időnként én is felhúzom magam a sok patkány emberen,persze ezzel csak a saját egészségemnek ártok.úgyhogy próbálok relexálni. :facepalm:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 12:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
[quote="gerencsertomi"Ha amúgy 10-15 perc késéssel felhívott volna, akkor hajlandó lettem volna megadni érte az árát. És ez komoly!!! Tehát nálam ennyit jelent a szavahihetőség és a korrektség :taps:
[/quote]

Ne haragudj, de egy autó eladásán kívül van más baja is az embereknek. Neki egy autó, neked meg jelen pillanatban egy dédelgetett álom. Szerintem pici túlgondoltad a dolgot :wink: Nem gondolnám, hogy bizonyos szinten túl le kellene mennie bárkinek hídba, hogy eladhassa neked az autóját. A reggel 8 meg..., hát legalább vasárnap had pihenje ki magát az ember, reggelizzen meg ahogy akar, etesse meg a gyereket, ha van stb. Nem az lenne az első dolgom, hogy telefonáljak. Nehéz lesz olyan embert találnod, aki majd aranytálcán teszi eléd az X5-öt. Szerintem gondold át még egyszer a dolgot, ha tetszik az autó, mert egyre kevesebb normálisat fogsz találni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 14:50 
Újonc
Újonc

nagy.matyika írta:
[quote="gerencsertomi"Ha amúgy 10-15 perc késéssel felhívott volna, akkor hajlandó lettem volna megadni érte az árát. És ez komoly!!! Tehát nálam ennyit jelent a szavahihetőség és a korrektség :taps:

Ne haragudj, de egy autó eladásán kívül van más baja is az embereknek. Neki egy autó, neked meg jelen pillanatban egy dédelgetett álom. Szerintem pici túlgondoltad a dolgot :wink: Nem gondolnám, hogy bizonyos szinten túl le kellene mennie bárkinek hídba, hogy eladhassa neked az autóját. A reggel 8 meg..., hát legalább vasárnap had pihenje ki magát az ember, reggelizzen meg ahogy akar, etesse meg a gyereket, ha van stb. Nem az lenne az első dolgom, hogy telefonáljak. Nehéz lesz olyan embert találnod, aki majd aranytálcán teszi eléd az X5-öt. Szerintem gondold át még egyszer a dolgot, ha tetszik az autó, mert egyre kevesebb normálisat fogsz találni.[/quote]

Nem gondolnám, hogy a mai világban közel 2 millió Ft az olyan kis összeg lenne. Bár engem anyám sajnos nem szült gyémánt palotába, így nekem ez jelentős kiadás. Neki valóban egy autó, amit szeretne eladni. Én nem fogok senkinek könyörögni meg kilincselni, hogy megvehessem a megunt portékáját.
Itt a szavahihetőség a lényeg. Nem én kértem, hogy vasárnap reggel hívjon fel 8 órakor. Ő kérdezte meg tegnap este, hogy mikor hívhat legkorábban, így egyeztünk meg. Nekem nem kell aranytálcán kínálni semmit, nem vagyok én akkora nagy ember. Sőt semekkora. Én egy egyszerű vásárló vagyok, akinek vannak elvárásai. Szerintem egy lefixált időpontban egy telefonhívást kezdeményezni nem nagy dolog. Ha valamit én el szeretnék adni, akkor megteszek minden tőlem telhetőt annak érdekében, hogy az sikerüljön is. Ha jó a marketinged, esélyesebb vagy :franko:

Én egy hete adtam el az én autómat, amiért Szegedről kocsikáztak ide Nagykanizsára. Az érdeklődőnek egyedül a péntek volt csak jó időpont. Engem előtte nap műtöttek, de még tudtam oldani, hogy találkozzak az érdeklődővel. Sikerült is eladnom. Nem vagyok kereskedő, de 10 év alatt eladtam már 8 autót és 1 motort, illetve ugyan ennyit vásároltam is. Van azért szerintem némi tapasztalatom adás-vétel terén! :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 15:16 
E39 FAN
E39 FAN

Engem sem szültek gyémántpalotába megnyugtatlak, de ettől függetlenül nekem picit hisztis a gondolatmeneted. Egyik pillanatban azt mondod, hogy kész vagy egy évet kihúzni egy Suzukiban, mert tudsz várni az X5-re, másik pillanatban meg pár órás csúszás veri ki a biztosítékot. Értem az elveidet és nem feltétlenül gond, hogyha ragaszkodsz is hozzájuk, de ettől függetlenül elég hasznos emberi tulajdonság a türelem és az, hogy képes legyél toleráns lenni. A másik meg az, hogy nem feltétlenül bélyegeznék emiatt meg egy másik embert, főleg nem nyilvános fórumon. Kicsit korai ennyi alapján szavahihetetlennek titulálni valakit.Nagyon sok mindent hozzá tudnék még fűzni a dolgokhoz, de szerintem fölösleges, mert nem fog egyezni a véleményünk.

Kívánom, hogy meggondold magad és megtaláld a számodra igazi autót és ne egy Suzukiban dobj ki egy évet az életedből.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 15:38 
Újonc
Újonc

Szerintem elbeszélünk kicsit egymás mellett :) Nagyon türelmes ember vagyok, sőt... De ha valaki valamit megígérem, akkor ahhoz tartsa is magát. Ez nem az első eset volt a közel egy hetes egyeztetésünk alatt. Egy VIN számra is másfél napot vártam , a beígért pár órán belül. Szerintem én nem bélyegeztem ezzel meg senkit. Csak leírtam a véleményemet és a tapasztalataimat. Nem állítottam azt, hogy szavahitatlen ember. Isten ments! De ebben az eladás témában szerintem kicsit nagyobb aktivitás lett volna elvárható tőle. Sajnálom, ha nagy elvárásaim vannak, de a pénzemért cserébe azért na...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 15:44 
E39 FAN
E39 FAN

Sajnos nagyon kevés olyan BMW tulajt ismerek, itt a fórumosokon kívül, úgy tekint az autójára, mint mi. Nekik egyszerű használati tárgy, éppen ezért is ilyen a hozzáállásuk, tisztelet a kivételnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 15:49 
Újonc
Újonc

nagy.matyika írta:
Sajnos nagyon kevés olyan BMW tulajt ismerek, itt a fórumosokon kívül, úgy tekint az autójára, mint mi. Nekik egyszerű használati tárgy, éppen ezért is ilyen a hozzáállásuk, tisztelet a kivételnek.

Igen!!! Lehet, hogy az a baj velem, hogy ugyan azt várom el másoktól, amit adott esetben tőlem más elvár.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek gerencsertomi az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.04. 15:56 
Újonc
Újonc

Szóval most egyenlőre jegelve van az X5 projekt :( Kell egy kis idő, mire újra rászánom magam, hogy keressek egy nekünk megfelelő példányt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Most egy kicsit a kedvem is szegte ez a sztori, mert eléggé rá voltam kattanva, de most se időm, se energiám nem lesz arra, hogy X5-öt keressek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.10.05. 07:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
gerencsertomi írta:
Szóval most egyenlőre jegelve van az X5 projekt :( Kell egy kis idő, mire újra rászánom magam, hogy keressek egy nekünk megfelelő példányt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Most egy kicsit a kedvem is szegte ez a sztori, mert eléggé rá voltam kattanva, de most se időm, se energiám nem lesz arra, hogy X5-öt keressek.

Szerintem hagyd a magyar piacot, ezeknek az autóknak nem kedvez az itteni élet. Egy jól felszerelt, szép állapotú 4.8IS-sel a világból ki tudnál menni, még évekig szolgálhat becsülettel, viszonylag olcsón. Egyébként a német piac is fenntartással kezelendő, most inkább a hollandot érdemes lesni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.11.02. 14:25 
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Gondoltam, hogy megosztom veletek a történteket. Ugye meséltem itt nektek a sztorimat a fekete szentesi 4.4-es fekete X5-ről. Nos október 4-én felhívott délután még egyszer az eladó (miután délelőtt megmondtam neki, hogy 1.750e Ft-nál többet nem vagyok hajlandó adni az autóért), hogy még 2 hétig meghosszabbította a hirdetést, és ha ezen időszak alatt nem kap az autóért 1.850e Ft-ot, akkor oda adja nekem az általam ígért árért. Meglepődtem rendesen, amikor október 16-án felhívott újra, hogy akkor odaadja nekem, mert senki nem érdeklődött az autó iránt. :taps: Mondtam, hogy akkor így újra kezd érdekelni a dolog, és egyeztettünk is, hogy következő héten Tatabánya környékén találkozunk, mivel ott lesz neki dolga és akkor meg tudnánk ejteni az üzletet. Gondoltam magamban, hogy ez szuper, mert akkor legalább nem is kell annyit utazgatnom! Rosszul gondoltam :neutral: Természetesen semmi nem lett a találkozóból, és azóta sem sikerült összehozni. Kérdem én tőletek, hogy akkor bennem van-e a hiba még ezek után is? Utoljára másfél hete hívtam, hogy fent leszek Bp.-en és akkor ott is jó lenne a találkozó, de onnét már akkor akár le is tudnék ugrani Szentesre, hogy megnézzem végre azt a nagy dömpert. Természetesen az sem volt jó neki, mert aznap pont valami családi születésnapos összejövetelt tartottak a gyereknek. Nem szerettem volna ünneprontó lenni, hogy odapofátlankodok több mint 1.5 millióval ilyenkor, ezért elnézést kértem tőle, hogy rosszkor zavartam. Azt mondta akkor, hogy majd keresni fog... Szerintetek hívott azóta? Persze, hogy nem :lol: Az autó még mindig fent van a hahu-n, de ilyen hozzáállással még egy darabig szerintem ott is lesz. Most már tényleg teljesen lemondtam róla, de a múlt héten találtam egy nekem megfelelőt közel 2 millióért, amit, ha minden jól megy, akkor a héten talán el is tudok már hozni. Ha már nálam lesz, akkor mesélek majd róla.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.11.02. 14:34 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 498 alkalommal
Kapott köszik: 507 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52 B20
Évjárata: 1998
gerencsertomi írta:
Sziasztok!

Gondoltam, hogy megosztom veletek a történteket. Ugye meséltem itt nektek a sztorimat a fekete szentesi 4.4-es fekete X5-ről. Nos október 4-én felhívott délután még egyszer az eladó (miután délelőtt megmondtam neki, hogy 1.750e Ft-nál többet nem vagyok hajlandó adni az autóért), hogy még 2 hétig meghosszabbította a hirdetést, és ha ezen időszak alatt nem kap az autóért 1.850e Ft-ot, akkor oda adja nekem az általam ígért árért. Meglepődtem rendesen, amikor október 16-án felhívott újra, hogy akkor odaadja nekem, mert senki nem érdeklődött az autó iránt. :taps: Mondtam, hogy akkor így újra kezd érdekelni a dolog, és egyeztettünk is, hogy következő héten Tatabánya környékén találkozunk, mivel ott lesz neki dolga és akkor meg tudnánk ejteni az üzletet. Gondoltam magamban, hogy ez szuper, mert akkor legalább nem is kell annyit utazgatnom! Rosszul gondoltam :neutral: Természetesen semmi nem lett a találkozóból, és azóta sem sikerült összehozni. Kérdem én tőletek, hogy akkor bennem van-e a hiba még ezek után is? Utoljára másfél hete hívtam, hogy fent leszek Bp.-en és akkor ott is jó lenne a találkozó, de onnét már akkor akár le is tudnék ugrani Szentesre, hogy megnézzem végre azt a nagy dömpert. Természetesen az sem volt jó neki, mert aznap pont valami családi születésnapos összejövetelt tartottak a gyereknek. Nem szerettem volna ünneprontó lenni, hogy odapofátlankodok több mint 1.5 millióval ilyenkor, ezért elnézést kértem tőle, hogy rosszkor zavartam. Azt mondta akkor, hogy majd keresni fog... Szerintetek hívott azóta? Persze, hogy nem :lol: Az autó még mindig fent van a hahu-n, de ilyen hozzáállással még egy darabig szerintem ott is lesz. Most már tényleg teljesen lemondtam róla, de a múlt héten találtam egy nekem megfelelőt közel 2 millióért, amit, ha minden jól megy, akkor a héten talán el is tudok már hozni. Ha már nálam lesz, akkor mesélek majd róla.

Várjuk :franko:

"Losers find the reason, winners find the way"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]