* *
Pontos idő: 2026.05.02. 07:41

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.01.19. 17:56 
Guru
Guru

Adott köszi: 290 alkalommal
Kapott köszik: 309 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2005
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok.Ha megnézitek a BMW mindenre,és mindenért jó.Ha meg kell jelenni az autóval,pl:tárgyalás,üzleti dolog,lagziba mennyaszonyi kocsinak stb,erre is megfelel.De ennek az elenkezőjére is pl:gyorsulási versenyek,tunning fesztiválok,(drift,gumi füstölés)ilyen helyeken is a legnépszerübb autó,és ott a helye!!Meg a fiatalabb korosztálynak még a csajozáshoz is jól jön....(jobban felfigyelnek rá).De aki már ebböl kinőtt,azoknak szép nagy családi autónak tökéletes.Kényelmes még 5 személynek is,egy hosszabb út után nem úgy szállnak ki belőle az emberek.(de jó hogy megérkeztünk mert már kényelmetlen volt,és már fáj mindenem)mert sok autónál ez így van!!!!!!!Nem a 3as bmw-kre gondolok most.Meg nem utolsó szempont hogy jó vezetni..Az meg relativ dolog hogy sokat kell rá költeni.Minden kocsira kell.De egyik sem mulja fent a bömit.... :nyelves:
nem olyan sokoldalú egyik autó sem. bmwdance bmwdance bmwdance
A BMW mindig is egy jelző,egy jelenség marad!!!!!!!!
:franko: ÜDV

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.01.20. 11:00 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Anti520i írta:
Tőlem is szokták kérdezni,hogy hány éves. 2-3?Mivel mindig tiszta és karban van tartva.
:) Ja,meg a rosszindulatú emberek meg mondják,hogy miért kell állandóan takarítani,hiszen az autó csak egy eszköz ami értünk van.8O 8O
Nekem is a mániám a szép tizta autom ezért mindig meg szolnak engem is mindig az autoját buja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.01.20. 11:02 
haladó
haladó

A bmw tekintély egy bömös bárhol meg jelenik azonal meg nézik még ha öreg autorol van is szo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.03.30. 18:56 
Újonc
Újonc

Sziasztok!
A témához csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy szerintem is mennyei érzés
egy ilyen gépet vezetni.Belelülsz a kocsiba,bekapcsolod a kedvenc zenédet,rálépsz a gázra és úgy érzed tied az egész világ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.03.30. 19:31 
Újonc
Újonc

Az előző autóm egy e34-es 525-ös gép volt,amit nagyon szerettem,de amikor át ültem az e39-es 535-ösbe olyan külömbséget éreztem amit nagyon nehéz szavakba önteni.17 éves korom óta vezetek és azóta mindig volt autó a seggem alatt.Nagyon sokáig ladáim voltak,azokat is nagyon szerettem akkor.Mindig csinálgattam őket,motortuning,optikai tuning...leültetés széles kerekek stb.Szóval én egy tipikus autómániás vagyok.Mindig is
BMW-re vágytam,de sosem hittem volna,hogy egyszer nekem is lesz!El telt 16 év az első autóm megvásárlása óta,de megérte a kitartó várakozás mert a BMW maga a csoda!
Ezért minden egyes alkalommal mikor beleülök,hálát adok a sorsnak,hogy egy ilyen csodálatos autónak lehetek a gazdája!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.03.30. 20:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Kivitele: Sedan
pepe írta:
...Mindig is
BMW-re vágytam,de sosem hittem volna,hogy egyszer nekem is lesz!...

Mi lett volna, ha hiszel abban, hogy egyszer neked is lesz :bmw-d ???? :lol: :lol: 8) 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.03.30. 22:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
itt is egy szubjektív vélemény, miért is jó a BMW: http://www.hasznaltauto.hu/1946413_bmw_530_2005 :D ...ha el kell adni vmit, hát kell tudni dumálni! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.03.31. 15:49 
Újonc
Újonc

Sokan kérdezgetik a suzukisok, daewoosek és egyéb más utcára nem való autósok, hogy mért kell a BMW. Válasz: Azért, hogy az ilyen autókat félgázzal is lazán megelőzhessük :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.04.02. 18:59 
Újonc
Újonc

Széria kód: E38
Motor tipusa: M62TU
Évjárata: 1999
polgarotto írta:
Sokan kérdezgetik a suzukisok, daewoosek és egyéb más utcára nem való autósok, hogy mért kell a BMW. Válasz: Azért, hogy az ilyen autókat félgázzal is lazán megelőzhessük :D

Minden BMW-snek megvan a maga válasza.

Éppenséggel nem kell. De olyan jóóó...

Akiknek az autó csak eszköz (A-ból B-be, stb.; nekem is van egy, hétköznapra), azok nem fogják ezt érteni.
Sokan járnak eszköz-autóval, de mellé mondjuk szuperdrága/-szép bútoraik vannak otthon.
Vagy régiségeik. Vagy követik a divatot. Vagy valami más.
No, én meg őket nem értem. :)

Ki-ki mitől lesz boldog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.04.07. 16:55 
Újonc
Újonc

polgarotto írta:

Mondjuk ez azért kicsit durva, hogy utcára nem való... :?

Én speciel azokat a BMW-seket nem bírom, akik összeszednek valami széthajtott verdát, aztán mindig csak akkor viszik szervízbe (akkor is a sarki haverhoz) amikor már félig szétesett, de mindenkinek mondogathatja, hogy én bezzeg bmw-vel járok. Ha valaki BMW-t vesz, akkor legyen pénze a fenntartásra is. Az ilyen BMW-snél többre értékelek egy olyan Suzukist, aki törődik az autójával, márkaszervízbe viszi stb... :wink:

:arrow: Amúgy az ilyenek miatt lett a "BMWs" szó Magyarországon már majdnem negatív jelző.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.04.08. 10:32 
Guru
Guru

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 535xd
Évjárata: 2012
Azért itt még szerintem nem tartunk :)
Mai napig a BMW mindenkinek csillogást csal a szemébe, legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.04.08. 12:09 
haladó
haladó

Széria kód: E39
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2000
Hero írta:
Mai napig a BMW mindenkinek csillogást csal a szemébe, legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom :lol:

A BMW-nek azért van renoméja. Ha szemkontaktust létesítek valakivel, miközben a volán mögött ülök, gyakran lesüti a szemét, elfordul, ha 40-el araszolok az országúton valamiért, nem előznek ki, hanem beállnak mögém, benzínkútnál, ha beállok valaki mögé, néha tankolás után nem a kasszához megy, hanem bepattan az autójába, hogy odaállhassak a kúthoz (persze tankolni nem tudok, amíg nem fizet), stb...Szerintem ez nem az e39 álltal sugallt sportosságnak, luxusnak szól. Az e39 klubon kívül van egy másik réteg is, akik favorizálják ezt a típust és mindent megtesznek a márka népszerüsítéséért. (és ezért valahogy hálával tartozok nekik.)

Sok paraszt BMW-s van, de ez nem csoda, mert sok paraszt autós is van. Ez jobban kijön a tisztelt nagyérdemű előtt, mert a kis rizsrakétákkal, 1.0-ás szörnyekkel nehezebb úgy autózni, hogy másokban megálljon az ütő. A BMW-vel meg gyakran nehéz nem úgy menni :D Ez egy kis irigységgel megspékelve sokakból utálatot vált ki. De aki minimálisan átlát a szitán és egy széthajtott hulladékot meg tud különböztetni egy makulátlan állapotú autótól, annak én is utálat nélküli irigykedő csillogást látok a szemében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.04.08. 20:54 
Újonc
Újonc

Ezzel egyetértek :sör:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 00:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Egy kis áttekintés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.27. 20:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Att530d írta:
Hero írta:

A BMW-nek azért van renoméja. Ha szemkontaktust létesítek valakivel, miközben a volán mögött ülök, gyakran lesüti a szemét, elfordul, ha 40-el araszolok az országúton valamiért, nem előznek ki, hanem beállnak mögém, benzínkútnál, ha beállok valaki mögé, néha tankolás után nem a kasszához megy, hanem bepattan az autójába, hogy odaállhassak a kúthoz (persze tankolni nem tudok, amíg nem fizet), stb...Szerintem ez nem az e39 álltal sugallt sportosságnak, luxusnak szól. Az e39 klubon kívül van egy másik réteg is, akik favorizálják ezt a típust és mindent megtesznek a márka népszerüsítéséért. (és ezért valahogy hálával tartozok nekik.)

Sok paraszt BMW-s van, de ez nem csoda, mert sok paraszt autós is van. Ez jobban kijön a tisztelt nagyérdemű előtt, mert a kis rizsrakétákkal, 1.0-ás szörnyekkel nehezebb úgy autózni, hogy másokban megálljon az ütő. A BMW-vel meg gyakran nehéz nem úgy menni :D Ez egy kis irigységgel megspékelve sokakból utálatot vált ki. De aki minimálisan átlát a szitán és egy széthajtott hulladékot meg tud különböztetni egy makulátlan állapotú autótól, annak én is utálat nélküli irigykedő csillogást látok a szemében.

Hello Att530d
Ezzel a hozzászólással bekerülsz a történelembe :franko: :franko:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.27. 20:44 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 34 alkalommal
régebbi komment, nem innen:

"Hát nekem is van valami véleményem erről, mégpedig, az, hogy nekem és szerintem sokaknak, aki ennyire átalakított autóval jár, a bmw egyfajta eszköz , ahhoz, hogy a saját igényeire formálja az autóját és ilymódon örömét lelje a vezetésben.
Nem A-ból B-be való közlekedési eszköz, hanem hobby és keresve a jobbat-szebbet-tisztában az igényeinkel-ebben leljük meg a boldogságot.
Nem ítélem el azokat, akik viszont megvesznek egy francia autót, mivel nem értenek hozzá és nem látják a gyermekbetegségektől hemzsegő konstrukciót, ami épp, hogy működik és minimális túlterhelésre teljesen véletlenszerűen megy rajtuk tönkre akármi.
Szándékosan írok tehát túlterhelést, mert lehet, hogy 80-nal haladva a világ végére is elvisz és sokáig hallgathatod a műanyagok nyikorgását a műszerfal illesztési pontjainál
Akinek ez tetszik, az vegyen sokat belőle, csak sajnálni tudom Őket.
Természetesen a BMW is elromlik és meg kell javítani, csak ezeken az e30-akon már tudjuk, hova nyúljunk, van hozzá alkatrész és nem szokott nevetséges hibákat produkálni.
A konstrukció a maga idején világraszóló, meg lehet nézni az akkori évjáratú Francia modelleket (pözsó 405 és rönó 19), nevetségesek.
A másik dolog az ízlés. Tudom, hogy a bmw tetszik a formája miatt és aligha tudnék megszeretni egy déwu kalost. Valahogy ahányszor beleülök mindíg az az érzésem támad, hogy mérnökök százai időt és energiát nem kímélve adtak Nekem- Nekünk egy eszközt az önkifejezéshez, tegyük hát meg, amit kell, formáljuk énképünkre, ne járjunk tucat-műanyag fosokkal, mintegy birkásodva izlés és egyéniség nélkül."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.27. 20:54 
E39 FAN
E39 FAN

Celtic írta:
régebbi komment, nem innen:

"Hát nekem is van valami véleményem erről, mégpedig, az, hogy nekem és szerintem sokaknak, aki ennyire átalakított autóval jár, a bmw egyfajta eszköz , ahhoz, hogy a saját igényeire formálja az autóját és ilymódon örömét lelje a vezetésben.
Nem A-ból B-be való közlekedési eszköz, hanem hobby és keresve a jobbat-szebbet-tisztában az igényeinkel-ebben leljük meg a boldogságot.
Nem ítélem el azokat, akik viszont megvesznek egy francia autót, mivel nem értenek hozzá és nem látják a gyermekbetegségektől hemzsegő konstrukciót, ami épp, hogy működik és minimális túlterhelésre teljesen véletlenszerűen megy rajtuk tönkre akármi.
Szándékosan írok tehát túlterhelést, mert lehet, hogy 80-nal haladva a világ végére is elvisz és sokáig hallgathatod a műanyagok nyikorgását a műszerfal illesztési pontjainál
Akinek ez tetszik, az vegyen sokat belőle, csak sajnálni tudom Őket.
Természetesen a BMW is elromlik és meg kell javítani, csak ezeken az e30-akon már tudjuk, hova nyúljunk, van hozzá alkatrész és nem szokott nevetséges hibákat produkálni.
A konstrukció a maga idején világraszóló, meg lehet nézni az akkori évjáratú Francia modelleket (pözsó 405 és rönó 19), nevetségesek.
A másik dolog az ízlés. Tudom, hogy a bmw tetszik a formája miatt és aligha tudnék megszeretni egy déwu kalost. Valahogy ahányszor beleülök mindíg az az érzésem támad, hogy mérnökök százai időt és energiát nem kímélve adtak Nekem- Nekünk egy eszközt az önkifejezéshez, tegyük hát meg, amit kell, formáljuk énképünkre, ne járjunk tucat-műanyag fosokkal, mintegy birkásodva izlés és egyéniség nélkül."

Helló Celtic
Ez a tizparancsolat után a 11.dik parancs :taps: :franko:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.31. 22:00 
E39 FAN
E39 FAN

Sziasztok
Ezért jóóóóóóóóóó a BMW :taps:
http://www.youtube.com/watch?v=fW5ovok-kME
ez csak 2993cm diesel
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.04.01. 10:57 
E39 FAN
E39 FAN

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.04.01. 10:58 
E39 FAN
E39 FAN

kicsit 5-ösre átkonfigolva

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]