Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Képek

2013.06.15. 10:27

Nagyon jó látni, hogy valaki ennyire szereti a kocsiját! Ennyire ismered a bizonytalanságok okát, vagy még te is kockáztattál a vásárlásnál?

Váltónál megkérdezhetem, hogy mit takar az elektromos átvezető?

2013.06.15. 11:00

nagy.matyika írta:Nagyon jó látni, hogy valaki ennyire szereti a kocsiját! Ennyire ismered a bizonytalanságok okát, vagy még te is kockáztattál a vásárlásnál?

Váltóval kapcsolatban én szolenoid szelep hibára és/vagy elkoszolódott mechatronicra gondoltam.
Nagyobb gond akkor van, ha nem vált el, vagy csúszik a citrom.
Nem kockáztattam. A felsorolt hibák az autó értékéhez képest filléresek.
"Nincs egészséges ember, csak hanyag belgyógyász..." Ez használt autóra ugyanígy igaz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2013.06.15. 11:06

Jól hangzik :) Mit érdemes kicserélni a váltóban olajon és szűrőn kívül?

2013.06.15. 13:52

hamoriarpi írta:
nagy.matyika írta:Nagyon jó látni, hogy valaki ennyire szereti a kocsiját! Ennyire ismered a bizonytalanságok okát, vagy még te is kockáztattál a vásárlásnál?

Váltóval kapcsolatban én szolenoid szelep hibára és/vagy elkoszolódott mechatronicra gondoltam.
"Nincs egészséges ember, csak hanyag belgyógyász..." Ez használt autóra ugyanígy igaz.

Mostanában elég nehézkesen jönnek meg a rendelt gyári alkatrészek. :(

Péntekre megjöttek a felni-közép emblémák, meg a csom.ajtó emblémája! Csudi szépek!!!!! Gyorsan fel is pattintottam őket. :wink:

A hűtők takarítása után ( ezt Te se felejtsd el! ) , levettem az összes alsó takarót, Karcher, samponos víz, öblítés. :facepalm:
A váltó(k) alattira erősen ráfért, mert nekem is taknyos a karter. Ennek ügyében már megtettem a lépéseket, mert ha nem muszáj, nem adnék érte feleslegesen több pénzegységet. ( itt van közel a ZF üzem, onnan rendeltem a gyári kartert, olajat, átvezető gyűrűt.) Ezek a jövő héten jönnek meg. :roker:
A Wallis-ban rendelt kulcs még mindig nem érkezett meg ( 17. napja rendeltem meg ) Ezzel sajna nem tudok mit tenni. :laie

Pénteken még levettem a kipuffogó rendszert, és alapos takarítás után lefújtam cink spray-vel. ( Tudom, tök felesleges, de akkor is legyen tühtig! ) :facepalm:

2013.06.15. 17:51

Kép

Sebességnövelő felniközép. ( Igen, tudom, le kell fújatni a felniket. Meg lesz, majd ha felkerülnek a téli kerekek.)

Kép

Szép új hátsó embléma, ( Tudom, koszos a kocsi. Most érkeztem meg vidékről. Bocs.)

Kép

A "lekezelt" kipuff egy része. ( Igen, a krómvégek koszosak. Tisztítás folyamatban. )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: admin

2013.06.16. 08:00

muhaati írta:Kép

Sebességnövelő felniközép. ( Igen, tudom, le kell fújatni a felniket. Meg lesz, majd ha felkerülnek a téli kerekek.)

Kép

Szép új hátsó embléma, ( Tudom, koszos a kocsi. Most érkeztem meg vidékről. Bocs.)

Kép

A "lekezelt" kipuff egy része. ( Igen, a krómvégek koszosak. Tisztítás folyamatban. )

Húúú de fanatikus vagy! Persze csak jó értelemben!! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Tomi.i az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.06.22. 00:07

muhaati írta:
hamoriarpi írta:

Mostanában elég nehézkesen jönnek meg a rendelt gyári alkatrészek. :(

Péntekre megjöttek a felni-közép emblémák, meg a csom.ajtó emblémája! Csudi szépek!!!!! Gyorsan fel is pattintottam őket. :wink:

A hűtők takarítása után ( ezt Te se felejtsd el! ) , levettem az összes alsó takarót, Karcher, samponos víz, öblítés. :facepalm:
A váltó(k) alattira erősen ráfért, mert nekem is taknyos a karter. Ennek ügyében már megtettem a lépéseket, mert ha nem muszáj, nem adnék érte feleslegesen több pénzegységet. ( itt van közel a ZF üzem, onnan rendeltem a gyári kartert, olajat, átvezető gyűrűt.) Ezek a jövő héten jönnek meg. :roker:
A Wallis-ban rendelt kulcs még mindig nem érkezett meg ( 17. napja rendeltem meg ) Ezzel sajna nem tudok mit tenni. :laie

Pénteken még levettem a kipuffogó rendszert, és alapos takarítás után lefújtam cink spray-vel. ( Tudom, tök felesleges, de akkor is legyen tühtig! ) :facepalm:

Helo
Fent vagyok pár KÜLFÖLDI bmw-s oldalon, de felraklak párra hogy fanatikus vagy :roker: :roker:

2013.06.22. 08:35

lepke írta:Helo
Fent vagyok pár KÜLFÖLDI bmw-s oldalon, de felraklak párra hogy fanatikus vagy :roker: :roker:

:nyelves:

2013.06.22. 10:31

Tudom ez ebben a topicban off, de ha már itt kezdtük el.......................

Kész a kulcsom, ( nem egyszerűen sikerült elintézni HÁROM hét alatt!!! ). Márkaszervíz: :doglotlo:

Tegnap megjöttek a " vérátömlesztéshez" szükséges cuccok.

Osztómű olaj, ( gyári )
Autómata váltó olaj, átvezető, karter. ( ZF-ből, és bennük a BMW jel, még ki sincs köszörülve )
Első difi olaj, hátsó difi olaj ( Castrol Syntrax 75-140 )
Motorolaj+ minden szűrő. ( LQ TT.4100 )

Jelentem: Kész a tervezett karbantartás, szépítgetés, hiánypótlás. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Orsika
Értékelés: 9.52%

2013.06.22. 12:01

muhaati írta:Tudom ez ebben a topicban off, de ha már itt kezdtük el.......................

Kész a kulcsom, ( nem egyszerűen sikerült elintézni HÁROM hét alatt!!! ). Márkaszervíz: :doglotlo:

Tegnap megjöttek a " vérátömlesztéshez" szükséges cuccok.

Osztómű olaj, ( gyári )
Autómata váltó olaj, átvezető, karter. ( ZF-ből, és bennük a BMW jel, még ki sincs köszörülve )
Első difi olaj, hátsó difi olaj ( Castrol Syntrax 75-140 )
Motorolaj+ minden szűrő. ( LQ TT.4100 )

Jelentem: Kész a tervezett karbantartás, szépítgetés, hiánypótlás. :franko:

Váltókarterből én BMW jelest nem találtam, csak ZF-eset.

2013.06.23. 10:29

Kicsit bogaras volt az eleje. :D
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2013.06.23. 11:03

Gallaca írta:Kicsit bogaras volt az eleje. :D
Kép

Az oldala szokott az lenni! :mrgreen:

2013.06.28. 22:55

Ebben az összeállításban, nekem jó lenne... :roll:
Kép

2013.07.26. 09:59

Kép

Harmonia :D

2013.08.01. 23:19

Gallaca írta:Kicsit bogaras volt az eleje. :D
Kép

Helo
Ez megint fizetős lesz :facepalm:

2013.12.24. 15:02

Kép

2013.12.24. 15:27

Először is Nagyon Boldog Karácsonyt minden klubtársnak!

Mi elbúcsúztattuk ma az óévet, volt (nagyjából) alapos külső mosás és kedvem támadt kattintgatni!
Mivel már elég szutykos idő van, találkozunk 2014 amikor már rügyeznek a fák...

dünnyögő
Kép

Mosófiú pózol
Kép

Nem ülnék a zsemlék helyén :lol: jó lenne a 30dL
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fourmi 2013.12.24. 15:30-kor.

2013.12.24. 15:29

.....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jlaci74 2013.12.24. 15:35-kor.

2013.12.24. 15:34

kzolee írta:Kép

Polster e61? :mrgreen:

2014.02.23. 22:03

Sziasztok!
Az új Bömös!
Nagyon jó érzés, hogy magaménak tudhatom.
Csak vigyorgok benne.
Jövő héten diag, szűrők és olaj csere.
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Hozzászólás küldése

VigLink badge