![]() |
2013.07.01. 10:24
morv írta:imi36 írta:Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!
Sztem nem kis melo lenne! Az e39-emben pl a fekszervo (jobb) es az ecu+ kabel hegyek (bal) is a masik oldalon van, meg tan a motor kornyeken is vannak kulonbsegek a masik oldali kormanyoszlop miatt.
2013.07.25. 15:02
2013.07.25. 15:23
Blais írta:Tudna segíteni valaki abban, hogy honnan tudnék szerezni/letölteni magyar nyelvű gépkönyvet (faceliftes, 730D) E65-höz?
Az élmény beszéli az Ön nyelvét ? hiszen a vezetés élményének nem szabnak határt nyelvi korlátok. A vezetés maximális élményéhez egy dolog viszont feltétlenül szükséges: ez pedig az eredeti, hivatalos BMW kezelési kézikönyv*. Amennyiben Ön autóját nem hivatalos magyarországi BMW Márkakereskedőtől vásárolta, valószínűleg nem rendelkezik ilyennel.
Mi szívesen elküldjük Önnek az autójához való, magyar nyelvű BMW kezelési kézikönyvet ? ingyen.
Ehhez csak annyit kérünk, hogy töltse ki a regisztrációs lapot, megadva nevét, címét és BMW-jének alvázszámát. Ezt követően elküldjük Önnek a megfelelő, magyar nyelvű BMW kezelési kézikönyvet teljesen ingyen ? mert szerintünk ez az apró gesztus is része az élménynek.
* A BMW kezelési kézikönyvek a legtöbb, 2004 után gyártott modellhez elérhetőek.
A BMW Magyarország Kft. önkéntes kötelezettségvállalása az elérhető kezelési könyvek rendelkezésre bocsátására vonatkozik, és nem feltétlenül terjed ki a teljes modellpalettára.
A kezelési kézikönyveket elektronikusan, CD/DVD formájában küldjük meg.
2013.07.25. 15:46
imi36 írta:Blais írta:Tudna segíteni valaki abban, hogy honnan tudnék szerezni/letölteni magyar nyelvű gépkönyvet (faceliftes, 730D) E65-höz?
Akár ingyen is kérhetsz, Online igényelhető.
ITT.Az élmény beszéli az Ön nyelvét ? hiszen a vezetés élményének nem szabnak határt nyelvi korlátok. A vezetés maximális élményéhez egy dolog viszont feltétlenül szükséges: ez pedig az eredeti, hivatalos BMW kezelési kézikönyv*. Amennyiben Ön autóját nem hivatalos magyarországi BMW Márkakereskedőtől vásárolta, valószínűleg nem rendelkezik ilyennel.
Mi szívesen elküldjük Önnek az autójához való, magyar nyelvű BMW kezelési kézikönyvet ? ingyen.
Ehhez csak annyit kérünk, hogy töltse ki a regisztrációs lapot, megadva nevét, címét és BMW-jének alvázszámát. Ezt követően elküldjük Önnek a megfelelő, magyar nyelvű BMW kezelési kézikönyvet teljesen ingyen ? mert szerintünk ez az apró gesztus is része az élménynek.
* A BMW kezelési kézikönyvek a legtöbb, 2004 után gyártott modellhez elérhetőek.
A BMW Magyarország Kft. önkéntes kötelezettségvállalása az elérhető kezelési könyvek rendelkezésre bocsátására vonatkozik, és nem feltétlenül terjed ki a teljes modellpalettára.
A kezelési kézikönyveket elektronikusan, CD/DVD formájában küldjük meg.
2013.07.25. 16:03
Hálás köszönetem Imi!
2013.07.25. 20:05
2013.08.18. 09:46
2013.08.18. 09:48
2013.08.18. 10:04
Labi írta:Az eddig hallottak alapján a 45i is az lesz ... csak hogy megnyugtassalak
2013.08.18. 11:30
PapaBoss írta:Labi írta:Az eddig hallottak alapján a 45i is az lesz ... csak hogy megnyugtassalak
Hála az égnek, már nem kell sokat mennem. Sőt! Esetleg évente 10k fölé csúszna a futásteljesítmény, de semmiképp sem a régi őrült hajtás (50+). Benzinesen sosem volt még, ideje lenne kipróbálni. A trakinál a 45i sem lehet drágább![]()
2013.08.18. 11:42
Labi írta:PapaBoss írta:Labi írta:Az eddig hallottak alapján a 45i is az lesz ... csak hogy megnyugtassalak
Hála az égnek, már nem kell sokat mennem. Sőt! Esetleg évente 10k fölé csúszna a futásteljesítmény, de semmiképp sem a régi őrült hajtás (50+). Benzinesen sosem volt még, ideje lenne kipróbálni. A trakinál a 45i sem lehet drágább![]()
Az meglehet, de a 45i-re sok a panasz! A hozzáértők sokszor lebeszéltek róla. ...persze évi 10e km nem sok...
2013.08.18. 18:59
PapaBoss írta:Labi írta:Az eddig hallottak alapján a 45i is az lesz ... csak hogy megnyugtassalak
2013.08.18. 19:35
barbrady írta:PapaBoss írta:Labi írta:Az eddig hallottak alapján a 45i is az lesz ... csak hogy megnyugtassalak
Évi 10 ezer mellett a dízellel sem lenne sok gondod
Tapatalk 4
2013.08.18. 20:35
2013.08.18. 20:56
Ejnye Labi! Te még nem tudod? Mindegyik nyugdíjas orvostól, szervizkönyves, javítási számlákkal!Labi írta:Minden attól függ ki volt a gazdája és foglalkozott e vele! ...ez minden típusra érvényes.
2013.10.02. 11:13
2013.10.02. 21:26
LeviM5 írta:Kettő alatt, és elég jól felszerelt. Beépített hűtő.![]()
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... on-7205552
2013.10.02. 21:51
PapaBoss írta:LeviM5 írta:Kettő alatt, és elég jól felszerelt. Beépített hűtő.![]()
Hosszú hetek óta érintetlen a hirdetés, én már a gondolattal is játszottam, hogy megnézem. Ezek most az eladhatatlan kategóriás gépek, jó alkupozícióból indul a vevő. Csak átírni vagy 160 ezer![]()
Kopó alkatrészek, szervíz rögtön százezres tételbe nyaldos. Jó kis móka, még nem adtam fel
2013.10.02. 22:01
kzolee írta:PapaBoss írta:LeviM5 írta:Kettő alatt, és elég jól felszerelt. Beépített hűtő.![]()
Hosszú hetek óta érintetlen a hirdetés, én már a gondolattal is játszottam, hogy megnézem. Ezek most az eladhatatlan kategóriás gépek, jó alkupozícióból indul a vevő. Csak átírni vagy 160 ezer![]()
Kopó alkatrészek, szervíz rögtön százezres tételbe nyaldos. Jó kis móka, még nem adtam fel
Ne is add fel! Alkatrésszel sincs baj, AtiTdi pár sarokkal van arrébb.![]()
Viszont a kopó cserék többszázezresek, már a körbefék is.
Képről szerintem vagy ültetve van, vagy vágtak a rugókból, de nem áll olyan szép peckesen, ahogy egy jólnevelt E65-höz illik.
2013.10.02. 22:10