* *
Pontos idő: 2026.04.23. 09:03

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2756 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 138  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: E60 -at vennék segitsetek:D
HozzászólásElküldve: 2012.12.29. 19:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (9)
Swordfish írta:
Sziasztok!

Lassan de eljutok oda, hogy veszek egy E60-ast, szeretném megköszönni úgy az "oldalnak" az okosságokat, észrevételeket amiket itt olvastam :) egy dologban viszont nem jutok dűlőre, hogy mondjuk egy példánál Ti mit csinálnátok?
Van 2 BMW, az egyik az 525i (192Le) a másik 530d (218Le) 2004-es mindkettő. Felszereltség hasonló. Mindkettő kézi váltós, szervizkönyves.A km a dízelben 210e, a benzinesben 150e. a dízelt olcsóbban lehetne megvenni 2000 euróval. Évi 10-12 ezret mennék totál max 15e km.

Nem húz sehova sem a szívem, kivéve a sorhat benzin hang :) érdemes megvenni a dízelt és a 2000euro-t úgymond félretenni? (mondjuk kettőstömegű, esetleg turbó) mert lehet hogy rosszul gondolom de a kinti üzemanyag jobb mint nálunk, és talán kevésé van tönkre az üzemanyag ellátó rendszere mint pl a hazaiaknak, vagy mi a véleményetek?
Köszi a segítséget előre is :)

Látatlanban elég nehéz. Lehet kezdeni a nagy benzin-dízel okosságok szajkózását, értelmetlenül. Bele kell ülni, menni vele egy kört, aztán a másikkal is. Amelyik jobb benyomást kelt, azt kell elhozni. Ha mindkettő végig márkaszervízben szervizelt, akkor a kevesebb kilométerest kell megvenni. Ha valami gond előjön, akkor meg minőségi alkatrészekkel, hozzáértő szakemberrel javíttatni. Plusz a rendszeres karbantartás. Nincsenek nagy okosságok.
Én BMW-ben inkább a benzinesek felé húzok. A 25i egy elég bevált konstrukció. Ha karbantartáskor nem fog fájni a 30d esetlegesen jelentős többletköltsége, akkor válaszd azt, mivel egyértelműen sokkal jobban megy.
...de egy autó nem csak motorból áll...

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 00:19 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Swordfish írta:
Sziasztok!

Lassan de eljutok oda, hogy veszek egy E60-ast, szeretném megköszönni úgy az "oldalnak" az okosságokat, észrevételeket amiket itt olvastam :) egy dologban viszont nem jutok dűlőre, hogy mondjuk egy példánál Ti mit csinálnátok?
Van 2 BMW, az egyik az 525i (192Le) a másik 530d (218Le) 2004-es mindkettő. Felszereltség hasonló. Mindkettő kézi váltós, szervizkönyves.A km a dízelben 210e, a benzinesben 150e. a dízelt olcsóbban lehetne megvenni 2000 euróval. Évi 10-12 ezret mennék totál max 15e km.

Nem húz sehova sem a szívem, kivéve a sorhat benzin hang :) érdemes megvenni a dízelt és a 2000euro-t úgymond félretenni? (mondjuk kettőstömegű, esetleg turbó) mert lehet hogy rosszul gondolom de a kinti üzemanyag jobb mint nálunk, és talán kevésé van tönkre az üzemanyag ellátó rendszere mint pl a hazaiaknak, vagy mi a véleményetek?

Helo
Szerintem teljesen mindegy hogy melyiket veszed meg, mert mind a kettőre kell majd költeni
Évi 10-12 ezer kilométerhez ÉN a benzinest venném meg

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.09. 21:11 
haladó
haladó

Adott köszi: 34 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Motor tipusa: 30d
Évjárata: 2004
Mindkettő kézi váltós

Na ez a lényeg :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.09. 21:25 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 42 alkalommal
Kapott köszik: 36 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320iAM52TU
Évjárata: 2000
Kivitele: Coupe
Swordfish írta:
Sziasztok!

Ha adhatok egy tipp-et nézz meg és próbálj egy 530i-t automatával , akár kézivel...

pl:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530i-m-sportpaket-guben/166905081.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=23&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 09:43 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 11 alkalommal
Kapott köszik: 1
lepke írta:
Swordfish írta:
Sziasztok!

Helo
Szerintem teljesen mindegy hogy melyiket veszed meg, mert mind a kettőre kell majd költeni
Évi 10-12 ezer kilométerhez ÉN a benzinest venném meg

Egyértelmű, hogy kell majd mindkettőre, de azért nem mindegy hogy mennyit, meg mire. Kopó alkatrészek egyértelműen vannak mindkét kocsinál, meg úgy minden kocsinál is :D csak az az az ötletem támadt (lehet hülye ötlet) hogy azt a 2eurt ami közel 600.000 Ft elteszem úgymond nem várt javításokra (lehet benzinesnél is nem várt, de kevesebb véleményem szerint). hamarosan megyek ki egy hétre, és remélem találok egyet, a benzines ez, de tartok kicsit tőle, a dízel nincs fent már

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 09:58 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 11 alkalommal
adam001 írta:
Swordfish írta:
Sziasztok!

Ha adhatok egy tipp-et nézz meg és próbálj egy 530i-t automatával , akár kézivel...

pl:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530i-m-sportpaket-guben/166905081.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=23&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT

Nem rossz, csak egy valamit nem szeretek, vagyis nem értek, főleg a német extrázási szokásokban. Megveszi itt pl. az M-optikát, a combtámaszos bőrt, de a klíma az alap, meg nincs is ülésfűtés se xenon. Kövezettek meg érte de lemondanék inkább a bőrről, optikáról, de legyen azért ülésfűtés, meg rendes klíma, vagy akár xenon is. Nem full extrás kocsit szeretnék de szerintem ezek illenek egy E60-ba. De ugye kinek mi az elvárása az adott kocsi irányába.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 12:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Blog: Blog megtekintése (3)
Swordfish írta:
Nem rossz, csak egy valamit nem szeretek, vagyis nem értek, főleg a német extrázási szokásokban. Megveszi itt pl. az M-optikát, a combtámaszos bőrt, de a klíma az alap, meg nincs is ülésfűtés se xenon. Kövezettek meg érte de lemondanék inkább a bőrről, optikáról, de legyen azért ülésfűtés, meg rendes klíma, vagy akár xenon is. Nem full extrás kocsit szeretnék de szerintem ezek illenek egy E60-ba. De ugye kinek mi az elvárása az adott kocsi irányába.

Nem M optikát vett, M pakettet, amihez járulékos dolog az optika, azért itt a futómű + felni + sportülés kombó is benne van az M-pakettben.
Gondolom a kéziváltóval együtt élvezkedős autónak vette :)

Xenon nélkül lehet élni, viszont az ülésfűtés és a navi hiánya az egy fájó pont. :(

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 12:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
lehet olasz kivitelű volt és azon belül Szicíliai. ..oda meg minek navi :mrgreen:

egy jó kis digó, rajos szemkinyomós autó volt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.15. 23:14 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 10 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 4.4i V8
Kivitele: SAV
Sziasztok

Visszatertem az E60 hoz, es sikerult kifogni egy 520D 2008.06. LCI M packettet. Sport ules, M futomu, stb. Navi erdekes modra nincs benne, amit nem annyira ertek, de nem baj, nem volt kriterium. HD kepernyos CIC jo lenne bele music streaminggel. Akkor hallgathatnek magyar radiot is Angliaban. Majd lehet lesz egy upgrade..
Az auto jelenlenleg hibatlan allapotban van, kereskedo garanciat is vallal ra (motor, valto, diff, turbo) 6 honapig, ami itt Angliaban megszokott a jobb kereskedoknel.
Olvastam a kocsirol es a motorrol mielott megvettem, es talan a dizelek kozul ezzel a motorral van a legkevesebb problema emlegetve a brit forumokon.
Leirom amit en talaltam.
Sokat megneztem, kiprobaltam, es a vegen ezt vettem 55000 merfolddel az oraban, vezetett szervizkonyvvel.
Egyetlen amit eszrevettem hogy csak melegen, alapjaraton kicsit jobban remeg a motor. A kocsiban nem erezni, de ha jaro motorra ranezek akkor lathatoan remeg. Megneztem nem csak a burkolat.. :) Nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert gyonyoru hangja van, es egyaltalan nem erezni, csak latni.. Lehet csak en vagyok tul maceras... N47 motor, 4 henger, lehet azert? :) Allitolag az izzito gyertyaknak is van szerepe az alapjaratban, illetve lehet kicsit mar dugul az EGR. Majd megnezzuk.

Nezegettem a forumot, de nem igen talaltam semmit 2008 utani 520D-rol amiben N47 motor van.

Rosszat igazabol 2 dolgot talaltam rola a neten, aminek utana fogok jarni kicsit jobban. A szivosort tuti leszedetem es megnezzuk hogy allunk a pillangokkal...

Az egyik a szivosor. Erdekes hogy sokan azt hiszik ezekben nincs pillango szelep, pedig van. Csak maskepp mukodik, maskepp nez ki. Egy hosszu nagy tegelyen vannak, es termeszetesen ezek is potyognak bele a motorba szepen, szetverik a dugot, hengerfejet, majd mennek a turbo fele... Szerencsere nem tul gyakori.
N47 pillango szelep

A masik a vezermulanc ami el szokott szakadni.
Igy kezdodik:
http://www.youtube.com/watch?v=aDkh3zD-4Xc
Az enyemnek a hangja jelenleg OK semmi ilyet nem hallok.
Peticiot inditottak arra hogy a BMW kivizsgalja az ugyet, mert tobb 1000 lanc szakadt mar el. A 120d 320d es 520d modelleknel ahol N47 motor van.
Irjatok ala ti is, hogy fel legyen terjesztve. Csak 1 klikk kell meg az email cimetek.
Peticio link

Ha barki tud nekem valamit mondani mikre erdemes odanezni ha mar megvettem, akkor irjatok.

Amire nem jottem ra, hogy hol tudom megnezni a DPF elettartamat. Allitolag ezekben mar olyan van amit nem kell cserelni. Igaz ez? Lehet azert nem irja az Idrive hogy meddig jo meg? A fek, olaj, stb megvan, azokat kiirja.

A fogyasztas 7,4L/100km ami elvileg OK. A kocsi automata, es atlagosan vezetem 18-as kerekekkel. Masoknak mennyit eszik igy telen? Az egyik kollegamnak 6L alatt, ami nem annyira hiheto, bar ki tudja..

Udv mindenki otthon.
Tomi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 18:24 
Újonc
Újonc

tomi1000 írta:
Sziasztok

Visszatertem az E60 hoz, es sikerult kifogni egy 520D 2008.06. LCI M packettet. Sport ules, M futomu, stb. Navi erdekes modra nincs benne, amit nem annyira ertek, de nem baj, nem volt kriterium. HD kepernyos CIC jo lenne bele music streaminggel. Akkor hallgathatnek magyar radiot is Angliaban. Majd lehet lesz egy upgrade..
Az auto jelenlenleg hibatlan allapotban van, kereskedo garanciat is vallal ra (motor, valto, diff, turbo) 6 honapig, ami itt Angliaban megszokott a jobb kereskedoknel.
Olvastam a kocsirol es a motorrol mielott megvettem, es talan a dizelek kozul ezzel a motorral van a legkevesebb problema emlegetve a brit forumokon.
Leirom amit en talaltam.
Sokat megneztem, kiprobaltam, es a vegen ezt vettem 55000 merfolddel az oraban, vezetett szervizkonyvvel.
Egyetlen amit eszrevettem hogy csak melegen, alapjaraton kicsit jobban remeg a motor. A kocsiban nem erezni, de ha jaro motorra ranezek akkor lathatoan remeg. Megneztem nem csak a burkolat.. :) Nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert gyonyoru hangja van, es egyaltalan nem erezni, csak latni.. Lehet csak en vagyok tul maceras... N47 motor, 4 henger, lehet azert? :) Allitolag az izzito gyertyaknak is van szerepe az alapjaratban, illetve lehet kicsit mar dugul az EGR. Majd megnezzuk.

Nezegettem a forumot, de nem igen talaltam semmit 2008 utani 520D-rol amiben N47 motor van.

Rosszat igazabol 2 dolgot talaltam rola a neten, aminek utana fogok jarni kicsit jobban. A szivosort tuti leszedetem es megnezzuk hogy allunk a pillangokkal...

Az egyik a szivosor. Erdekes hogy sokan azt hiszik ezekben nincs pillango szelep, pedig van. Csak maskepp mukodik, maskepp nez ki. Egy hosszu nagy tegelyen vannak, es termeszetesen ezek is potyognak bele a motorba szepen, szetverik a dugot, hengerfejet, majd mennek a turbo fele... Szerencsere nem tul gyakori.
N47 pillango szelep

A masik a vezermulanc ami el szokott szakadni.
Igy kezdodik:
http://www.youtube.com/watch?v=aDkh3zD-4Xc
Az enyemnek a hangja jelenleg OK semmi ilyet nem hallok.
Peticiot inditottak arra hogy a BMW kivizsgalja az ugyet, mert tobb 1000 lanc szakadt mar el. A 120d 320d es 520d modelleknel ahol N47 motor van.
Irjatok ala ti is, hogy fel legyen terjesztve. Csak 1 klikk kell meg az email cimetek.
Peticio link

Ha barki tud nekem valamit mondani mikre erdemes odanezni ha mar megvettem, akkor irjatok.

Amire nem jottem ra, hogy hol tudom megnezni a DPF elettartamat. Allitolag ezekben mar olyan van amit nem kell cserelni. Igaz ez? Lehet azert nem irja az Idrive hogy meddig jo meg? A fek, olaj, stb megvan, azokat kiirja.

A fogyasztas 7,4L/100km ami elvileg OK. A kocsi automata, es atlagosan vezetem 18-as kerekekkel. Masoknak mennyit eszik igy telen? Az egyik kollegamnak 6L alatt, ami nem annyira hiheto, bar ki tudja..

Udv mindenki otthon.
Tomi

Azt tapasztaltam meg hogy az olajszintjelzo szerint tul van a maximumon az olaj. Szerintetek foglalkozzak ezzel, vagy varjam meg mire leeszi? :-) kar hogy nem tudni mennyivel van ulontve. Nemreg volt olajcseren.
Miert baj ha kicsit tobb az olaj a maximumnal? Azt ertenem ha 5literrel tobbet ontenek bele akkor meddig feljonne a szint es rengeteg bajt okoz, de ha 1cm-el a max felett va, ami max fel egy liter az miert okoz bajt?

Szerintem holnap ezt megoldom munka utan, de erdekelne mit gondoltok errol (is :-). )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 21:31 
E39 FAN
E39 FAN

tomi1000 írta:
Azt tapasztaltam meg hogy az olajszintjelzo szerint tul van a maximumon az olaj. Szerintetek foglalkozzak ezzel, vagy varjam meg mire leeszi? :-) kar hogy nem tudni mennyivel van ulontve. Nemreg volt olajcseren.
Miert baj ha kicsit tobb az olaj a maximumnal? Azt ertenem ha 5literrel tobbet ontenek bele akkor meddig feljonne a szint es rengeteg bajt okoz, de ha 1cm-el a max felett va, ami max fel egy liter az miert okoz bajt?

Szerintem holnap ezt megoldom munka utan, de erdekelne mit gondoltok errol (is :-). )

Helo
Az olajszínt emelkedés nem a legegészségesebb dolog a bmw-nél
Nagy szerencséd ha csak olajcserénél túlöntötték a szintet
Rosszabbik eset.......

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: tomi1000
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 22:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Nem tudom, de korábban volt szó arról, hogy emelkedik az olajszint. Ha jól értelmeztem, üzemanyag kerül az olajhoz és valahogy a dízel esetén a sok városi és kevés megtett km-el van összefüggésben. ...de nem tudnám visszamondani a leckét! ...de szerintem a nálam okosabbak (ebből nem nehéz találni) el fogja tudni mondani. :facepalm: :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 22:45 
Újonc
Újonc

Szerintem szimplan tulontottek, mert minden stimmel, es nincs benzinszaga az olajbeontonek. Sajnos nivo palca nincsen, vagy csak nem talalom? :-)
Holnap megnezzuk mit tehetunk. Leeresztunk kicsit, vagy kiszivunk belole. Hallottam mar tobb szerelonek van ilyen csodaszere, amit le lehet dugni es kiszivni vele

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 22:47 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
tomi1000 írta:
Szerintem szimplan tulontottek, mert minden stimmel, es nincs benzinszaga az olajbeontonek. Sajnos nivo palca nincsen, vagy csak nem talalom? :-)
Holnap megnezzuk mit tehetunk. Leeresztunk kicsit, vagy kiszivunk belole. Hallottam mar tobb szerelonek van ilyen csodaszere, amit le lehet dugni es kiszivni vele

Ha benzin szaga van a 25D-nek akkor lenne baj igazán. :facepalm:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 22:58 
Újonc
Újonc

admin írta:
tomi1000 írta:

Ha benzin szaga van a 25D-nek akkor lenne baj igazán. :facepalm:

:-) ez jo. Faradt vagyok mar latszik
Volt egy golfom amiben kicsit emelkedett az olajszintje, es gazolaj kerult a motorolajba. Nagyon keveset emelkedett a szint, de feltunoen eros diesel szaga volt a beomlonel. Hamar el is adtam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 23:00 
E39 FAN
E39 FAN

tomi1000 írta:
Leeresztunk kicsit, vagy kiszivunk belole. Hallottam mar tobb szerelonek van ilyen csodaszere, amit le lehet dugni es kiszivni vele

Helo
Nem kell hozzá csodaszer,elég egy fecskendő és egy 1000 mm-es hosszú 4-6 mm átmérőjű műanyag cső

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: tomi1000
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.20. 23:24 
Újonc
Újonc

lepke írta:
tomi1000 írta:
Leeresztunk kicsit, vagy kiszivunk belole. Hallottam mar tobb szerelonek van ilyen csodaszere, amit le lehet dugni es kiszivni vele

Helo
Nem kell hozzá csodaszer,elég egy fecskendő és egy 1000 mm-es hosszú 4-6 mm átmérőjű műanyag cső

Megnezem majd hol tudok szerezni ehhez cuccokat itt Angliaban.
Koszi a tanacsot.
Lehet ezzel mar offolunk es mehetnenk a problemak es megoldasok rovatba :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.31. 21:10 
haladó
haladó

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E92
Motor tipusa: M57TU2D30
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Sziasztok!

E60 tulajok, legfőképpen Lepke véleményére vagyok kíváncsi. 8) Nagyon úgy néz ki, hogy tavasszal lecserélhetem az E39-et végre. Eddig tépelődtem, hogy talán márkát váltok, de amilyen sokat nézelődök, és amilyen autókat sorban kipróbálok, kezd elmenni a kedvem. Ellenben a mostani E39-et minél előbb szeretném cserélni, bal kormány kezd hátrány lenni itt kint. Szóval, abban maradtam magammal(na meg barátnőm megjegyzéseiből is elegem volt, miután egy Octavia RS, S60R, Vectra OPC, Mazda 6 MPS próba után megjegyezte, hogy milyen sz@rt akarok még kipróbálni, mielőtt BMW-t veszek :hangos: ) De belátom, igaza lett... Jelenleg ?10.000 -ből gazdálkodhatok, amibe a felsoroltakhoz hasonló teljesítményű E90 nem fér bele, így E60-at nézegetek. Abból is a 2006 -os évjárat az utcsó, ami belefér. 535i-t majdnem lehetetlen kint találni, bár nem is tudom, hogy van e létjogosultsága egy 535D mellett?! Ellenben pár kedves munkatársam, mikor megemlítettem neki ezt, egyből lehurrogtak azzal, hogy az E60 egy elektronikai hulladék. Tényleg olyan sok probléma van velük, mint ahogy azt leírták, vagy csak a hülye VW-esek újabb téveszméit szajkózzák? Plusz van e olyan évjárat, ami alatt nem szabad venni?(mert pl. sokat hallottam, hogy az első szériás 2004-es modellek mind kehesek) 35D motor mennyire jó, és mennyire tartós?(ezt inkább Neked Lepke, azt hiszem Nálad jobban senki nem ismeri)
No meg, milyen többletköltségekkel jár egy BMW diesel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.31. 21:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 157 alkalommal
Kapott köszik: 312 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
MPowerPH írta:
Sziasztok!

így E60-at nézegetek. Abból is a 2006 -os évjárat az utcsó, ami belefér.

Jo 35D-t talalni eleg nehez lesz, nem nagyon akarnak megvalni toluk. Egy bmwland forumtag most cserelte be az ovet egy 550i-re. A bmwauc.com oldalon fennt van a farnborough bmw hirdeti garival, 70k merfold alatt van de majdnem ?17k az ara. Sztem csak garival vegyel ilyet (bmw auc vagy vmi fuggetlen ceg)!
Karacsony elott haverom emlitette, hogy eladna a kocsijat. 2006 530da Msport van neki. Ha erdekel megkerdezem vagy ha meh elado akkor elkuldom a szamat. Az M25-M40 keresztezodes kornyeken lakik.

SII Tapatalk 2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.02.02. 21:07 
E39 FAN
E39 FAN

MPowerPH írta:
Sziasztok!

E60 tulajok, legfőképpen Lepke véleményére vagyok kíváncsi. 8) Nagyon úgy néz ki, hogy tavasszal lecserélhetem az E39-et végre. Eddig tépelődtem, hogy talán márkát váltok, de amilyen sokat nézelődök, és amilyen autókat sorban kipróbálok, kezd elmenni a kedvem. Ellenben a mostani E39-et minél előbb szeretném cserélni, bal kormány kezd hátrány lenni itt kint. Szóval, abban maradtam magammal(na meg barátnőm megjegyzéseiből is elegem volt, miután egy Octavia RS, S60R, Vectra OPC, Mazda 6 MPS próba után megjegyezte, hogy milyen sz@rt akarok még kipróbálni, mielőtt BMW-t veszek :hangos: ) De belátom, igaza lett... Jelenleg ?10.000 -ből gazdálkodhatok, amibe a felsoroltakhoz hasonló teljesítményű E90 nem fér bele, így E60-at nézegetek. Abból is a 2006 -os évjárat az utcsó, ami belefér. 535i-t majdnem lehetetlen kint találni, bár nem is tudom, hogy van e létjogosultsága egy 535D mellett?! Ellenben pár kedves munkatársam, mikor megemlítettem neki ezt, egyből lehurrogtak azzal, hogy az E60 egy elektronikai hulladék. Tényleg olyan sok probléma van velük, mint ahogy azt leírták, vagy csak a hülye VW-esek újabb téveszméit szajkózzák? Plusz van e olyan évjárat, ami alatt nem szabad venni?(mert pl. sokat hallottam, hogy az első szériás 2004-es modellek mind kehesek) 35D motor mennyire jó, és mennyire tartós?(ezt inkább Neked Lepke, azt hiszem Nálad jobban senki nem ismeri)
No meg, milyen többletköltségekkel jár egy BMW diesel?

Helo
A kedves munkatársak ne hurrogják le az E60-ast mert elektronikai téren még nem volt gondom vele az elmúlt több mint ÖT év során és a hozzátartozó 310-ezer kilométer elteltével
Furcsa módon a 35d-nél porlasztó,turbók,váltó és ehhez kapcsolatos gondokat én nem tapasztaltam mert eddig minden működik és teszi a dolgát
Motorikusan mivel nagyon keveset pörög padlógázon csak 3650-et tud :wink: ezért szerintem nem lehet széthajtani
35d üzembentartási költségét részletesen megtalálod a megfelelő topikban ezért nem akarom ide belinkelni hogy ne legyen kavarodás

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2756 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 138  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]