Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Világítás

2012.10.20. 06:58

lepke írta:
Norbert27 írta:Srácok nem kell új lyukat fúrni párásodás esetén.Levettem a tömítést a lámpáról és gyárilag van egy lyuk,ami le van zárva,de könnyen le lehet róla venni a "zárókupakot".A záróakármi alatt van egy hármas lyuk.

Helo
Fényképet csinálhattál volna, hogy hol található a hármas átmérőjű fúrat

Majd csinálok képet.Ha szemből nézed az autót,akkor a lámpának az autó oldalához közelebb eső szélénél belül a lámpát körülvevő tömítés alatt.Ki kell venni a lámpát a helyéről,hogy le tudd venni a tömítést.Szerintem a gyártásnál itt szívhatták ki a levegőt.

2012.10.20. 18:25

A képen a piros nyíllal jelölt lyuk.Én picit nagyítottam rajta egy 5-ös fúróval(így gyorsabban szárad).Száradás után majd beragasztom,természetesen úgy,hogy a jövőben szintén használható legyen.Nekem ennél a furatnál van a pici repedés.A csatlakozónál nem találtam hibát.
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Norbert27 az itt látható tagok köszönték meg: lepke
Értékelés: 4.76%

2012.10.20. 18:33

Norbert27 írta:A képen a piros nyíllal jelölt lyuk.Én picit nagyítottam rajta egy 5-ös fúróval(így gyorsabban szárad).Száradás után majd beragasztom,természetesen úgy,hogy a jövőben szintén használható legyen.Nekem ennél a furatnál van a pici repedés.A csatlakozónál nem találtam hibát.
Kép

Csatinál csak akkor látszik ha kicsit megfeszited pici hajszálrepedés.

iPhone Tapatalk

2012.10.20. 22:06

Norbert27 írta:A képen a piros nyíllal jelölt lyuk.Én picit nagyítottam rajta egy 5-ös fúróval(így gyorsabban szárad).Száradás után majd beragasztom,természetesen úgy,hogy a jövőben szintén használható legyen.Nekem ennél a furatnál van a pici repedés.A csatlakozónál nem találtam hibát.
Kép

Helo
A fényképes információ meg ér egy KÖSZIT

2012.10.21. 07:05

lepke írta:
Kép

Helo

V?gre én is tudtam segíteni... :D

2012.10.21. 21:10

Norbert27 írta:
lepke írta:
Kép

Helo

V?gre én is tudtam segíteni... :D

Helo
Látod Norbi !!!! ezért van a klub
Nagyon jó lenne ha személyesen is megjelennél egy-két TALIN

2012.12.02. 11:08

Sziasztok!

Első LCI-s fényszóróm bepárásodik, ha a világítást bekapcsolom! (és csak hidegben)
Tettem már bele pár darab silika gélt (cipős doboz) de nem igazán segített.
A szuszogót az egyiken leszűkítettem- az se segített.

Van valakinek ötlete?!

Üdv!

2012.12.02. 12:36

kisat írta:Sziasztok!

Első LCI-s fényszóróm bepárásodik, ha a világítást bekapcsolom! (és csak hidegben)

Van valakinek ötlete?!

Üdv!

Lámpacsere... :(

Esetleg kérdezd meg bömbölőt....

--- Mobilgumi ---

2012.12.02. 13:02

kzolee írta:
kisat írta:Sziasztok!

Van valakinek ötlete?!

Üdv!

Lámpacsere... :(

Esetleg kérdezd meg bömbölőt....

--- Mobilgumi ---

Nekem is párásodik mind a kettő autón de ha világít utána ki szárad! Ne foglalkozz vele!

2012.12.02. 17:33

Én kiszerelném aztán összes égő ki.Ezután kiszáritanám és úgy raknám össze ,hogy fekete szilóval körbenyomnám az összes illesztést.Ezután biztos nem párásodna.Csak összerakás előtt legyen tutira száraz.Nekem is volt hasonló gondom és sikerült kigyógyítani a gépet belőle.

2012.12.02. 20:00

Norbert27 írta:Én kiszerelném aztán összes égő ki.Ezután kiszáritanám és úgy raknám össze ,hogy fekete szilóval körbenyomnám az összes illesztést.Ezután biztos nem párásodna.Csak összerakás előtt legyen tutira száraz.Nekem is volt hasonló gondom és sikerült kigyógyítani a gépet belőle.

Helo
Vagy parkoljon fűtött garázsban :facepalm: :facepalm: :facepalm:

2012.12.02. 22:13

lepke írta:
Norbert27 írta:Én kiszerelném aztán összes égő ki.Ezután kiszáritanám és úgy raknám össze ,hogy fekete szilóval körbenyomnám az összes illesztést.Ezután biztos nem párásodna.Csak összerakás előtt legyen tutira száraz.Nekem is volt hasonló gondom és sikerült kigyógyítani a gépet belőle.

Helo
Vagy parkoljon fűtött garázsban :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Az sem rossz ötlet.

2013.01.03. 19:05

Sziasztok.

Próbálta már valamelyikőtök ezt? Facelift hátsó lámpába index helyére.
Kép

2013.01.03. 20:15

Endi írta:Sziasztok.

Kép

Nem próbáltam ,de jónak kell lennie.Elvileg ez is sárgán villog....

2013.01.06. 02:16

Endi írta:Sziasztok.

Kép

Nekem ilyen van bent. Danitól vettem 4 éve a 4et. Azóta egy sem ment ki. Esztétikai szempontból is megfelelő. Sajnos a sárga index egyre jobban tetszik. :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Endi

2013.01.06. 21:22

sziasztok! szeretném kicserélni az Angel Eyes karikákat sárgán megvilágító égőket jégfehér ledekre! a kérdésem az lenne, hogy egy lámpában egy égő világítja meg a 2 karikát vagy lámpánként 2 égő van benne?-- láttam hogy szettben lehet kapni ezeket a ledeket ami 2 db-ot tartalmaz! 2004 e60-ról lenne szó xenonos

2013.01.06. 21:31

pappjan írta:sziasztok! szeretném kicserélni az Angel Eyes karikákat sárgán megvilágító égőket jégfehér ledekre! a kérdésem az lenne, hogy egy lámpában egy égő világítja meg a 2 karikát vagy lámpánként 2 égő van benne?-- láttam hogy szettben lehet kapni ezeket a ledeket ami 2 db-ot tartalmaz! 2004 e60-ról lenne szó xenonos

2 db kell összesen.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: pappjan

2013.01.06. 22:06

hamoriarpi írta:
pappjan írta:sziasztok! szeretném kicserélni az Angel Eyes karikákat sárgán megvilágító égőket jégfehér ledekre! a kérdésem az lenne, hogy egy lámpában egy égő világítja meg a 2 karikát vagy lámpánként 2 égő van benne?-- láttam hogy szettben lehet kapni ezeket a ledeket ami 2 db-ot tartalmaz! 2004 e60-ról lenne szó xenonos

2 db kell összesen.

köszönöm szépen!

2013.01.06. 23:22

B. U. É. K. minden kedves fórumtársnak!

Segítséget szeretnék kérni, le szeretném cserélni az E39-esem gyári lámpáit Angel Eyes-ekre kompletten.
Tud valaki olyan céget, vagy esetleg magánszemélyt ahol nem lehúzós áron tudnék vásárolni ilyen gyönyörűségeket?
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

Üdv,
Ed

2013.01.06. 23:28

EdHarley írta:B. U. É. K. minden kedves fórumtársnak!

Segítséget szeretnék kérni, le szeretném cserélni az E39-esem gyári lámpáit Angel Eyes-ekre kompletten.
Tud valaki olyan céget, vagy esetleg magánszemélyt ahol nem lehúzós áron tudnék vásárolni ilyen gyönyörűségeket?
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

Üdv,
Ed

Csak ez az E60-as topic.
De majd a topicjába (mert van ilyen is) megválaszoljuk. Rengeteg lehetőség van, de a jó része gagyi!
Hozzászólás küldése

VigLink badge