* *
Pontos idő: 2026.04.19. 22:04

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 639 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 32  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gyorsulási adatok
HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 16:23 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
LeviM5 írta:

Gratulálok Strobi, végre volt mondanivalója a hsz-ednek! :nyelves: :D :D :D

Igaz, hogy a gyorsulásról csak ~4 mondat szólt.
A többi a klubtárs vadász topicba való lenne! :lol: :wink:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 18:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Gondolom menőzni akart az asszonykának, csak az 528 póóóówerje nem volt elég. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 18:36 
haladó
haladó

Adott köszi: 12 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Motor tipusa: 528
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Sziasztok ha nem gond megkérdezhetném az összes tagtól hogy aki ment már 402m-en, 1/4 mérföldön az milyen időkkel büszkélkedik?Érdekel benzines ,dízel, automata ,manuális ,minden!Köszönöm :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 21:42 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 57 alkalommal
Motor tipusa: M62TUB44
Tudom a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van és senki nem kíváncsi a máséra... de azért leírom. Én sokkal szívesebben olvasnám az ostoba utcai ámokfutások elbeszélése helyett pl. azt, hogy - A mult héten vasárnap nyilt nap volt a Hungaroringen, kimentem és ott x,y,z időt mentem és jól legyőztem mindenkit. Vagy - Indultam az egyik gymkhana versenyen az amatőrök között és ott x.y.z helyezést/eredmény értem el.

strobi írta:
Szombat este mikor melóból elindultam haza fele fél úton kb.5km után a 4-es elkerülőről fordulnák le Szoboszlóra de éppen pirosra váltott a lámpa mondom nem sietek ezért motorfékkel szépen lassan megálltam. Mikor indulnék elfele a vissza pillantóba bele nézve látok 4db kék színű angyalszemet... :wink: Lassan elindulok 2-3 méterre eltávolodva a mögöttem lévőtől fordulok le Szoboszló irányába és akkor már látom,hogy E39-es a típus. Mire a lefordulást befejeztem azon veszem magam észre,hogy a mögöttem lévő ismeretlen személy záróvonalat nem figyelve kilő és megelőz... :roll:
MA.-528 rendszámmal... :lol: Mondom magamnak de nagyon megy ez... :lol:
Azzal a lendülettel lenyomtam a gázpedált kb 3/4 állásba és természetesen rátapadtam a vezérgépre... :roker: Küldte neki nagyon de mondom ott jön egy elég nagy ívű balos kanyar ami 60-as táblával van ellátva "150-160-al" simán komplikáció nélkül is bevehető szinte bármivel... :mrgreen: Na ebbe a kanyarba érve az ismeretlen hősünk bele ment 100-110el én ugye feszesen toltam magam előtt ahogyan azt illik... 8) Mikor a kanyar közepén álltunk illetve a közepéből már kifele tartottunk akkor nyomtam egy kick downt és olyan 130-nál már én voltam a vezérgép... :oops: elnyújtottam magam 5-6 kocsinyira mire a 170-nél kapcsolta az automata a 4.-et aztán vészvillogóval megköszöntem a küzdelmet és vissza álltam 110-120 utazóra és akkor már majdnem beértünk a városba. A srác a város-t jelző táblánál megelőzött és jobbra indexelve be akart fordulni a kútra mondom magamba biztos tankolni akar... de mint kiderült beszélni szeretett volna néhány szót... :hangos:
Bevártam magam mögött mert én túl mentem rajta... :facepalm: mire mellém állt lehúzott ablakkal a friss "házaspár, nászútra jöttek Szoboszlóra" ezúton is gratula még 1x nekik... :taps:
Első kérdése /közben haladtunk befelé a városba/,hogy Wazzeg ebben meg milyen motor van?!... :roll: :shock: 8)
Én lazán rávágtam,hogy 520 chipptunnig... :facepalm: :mrgreen:
Ő vigyorogva annyit mondott,hogy persze.. :lol: akkor írasd meg az enyémet is... :nyelves:

Mondtam neki van kb 5 percem mert sietek hazafele de jöjjön utánam és beszélgetünk egy kicsit. Megálltunk és roppant szimpatikus párt ismertem meg személyükben ezért elárultam a nagy titkot nekik is,hogy 1.4-es motor van a géptető alatt... :lol:
-Na ne szopass 1.4-es mi? :oops:
-Mondom igen egy 4000-es pontosan 4400-as... :facepalm:

Sajnos azóta nem találkoztunk még pedig megnézném nappali fényben az autóját mert MATT FEKTE akarna lenni... :wink:
De a történtek után,hogy üveghangon "így megalázták" a jó 28-ast elgondolkodott egy nagyobb benzinesen... :franko:

Örülök,hogy újabb BMW-s E39-es emberkét ismertem meg!
Mondtam neki még a városban egymásmellet csorogva,hogy regisztráljon be ide mert sok mindent megtudhat a típusról és hasznos tanácsokat ötleteket,barátokat kaphat... 8)

Annyit mondott csak olyan eberektől fogad el kritikát illetve tanácsot akik már "építettek" meg autót mint pl én is... :oops: :facepalm:
Reméljük azért bereggel... :roker:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 21:46 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
denny19 írta:
Sziasztok ha nem gond megkérdezhetném az összes tagtól hogy aki ment már 402m-en, 1/4 mérföldön az milyen időkkel büszkélkedik?Érdekel benzines ,dízel, automata ,manuális ,minden!Köszönöm :franko:

Fertőszentmiklóson, 3 személy, tele csomitartó, +60 liter benzin az időm: 12,6 sec. (170km/h)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: denny19
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 21:53 
E39 FAN
E39 FAN

491523 írta:
Tudom a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van és senki nem kíváncsi a máséra... de azért leírom. Én sokkal szívesebben olvasnám az ostoba utcai ámokfutások elbeszélése helyett pl. azt, hogy - A mult héten vasárnap nyilt nap volt a Hungaroringen, kimentem és ott x,y,z időt mentem és jól legyőztem mindenkit. Vagy - Indultam az egyik gymkhana versenyen az amatőrök között és ott x.y.z helyezést/eredmény értem el.

Ki megy E39-el Hungaroringre, vagy gymkhana versenyre szerinted? :D Még az M5-tel se mennék, most voltam vele először 8 kör erejéig a Kakucsringen. Ezek a vasak nem erre lettek kitalálva. Nézd meg mikkel indulnak ott, kikönnyített, szétokosított e30 való erre.
Nekünk marad egyszer-egyszer az utcai ámokfutás, ahogy Te fogalmazol. :shock: Ki ahol lakik, 10-20-30 éve azokon az utakon jár, ismeri-tudja mit lehet és mit nem. Feltekerni egy szerpentinen jó móka, és az autó is bírja, nem pályázni vettem. Mint ahogy itt szerintem senki. Aki még nem nyomta neki néha egy üres közúton, az hazudik!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 22:05 
haladó
haladó

Félreérted a mondandómat. Én nem azt mondom, hogy mindenáron nyerje meg az adott futamot vagy bármit. Ahogy mondtad ezek az autók alkalmatlanok erre. Arra próbálok rávilágitani, hogy a közút - bármennyire is ismeri - nem arra való, hogy jól legyőzze a másik nemnormálist. Menjenek ki pályázni és akkor ott mérközzenek meg egymással. Nemrég olvastam itt, hogy az egyik jóképességű feltette a kiscsaládját (gyerek a kocsiban) is a rulettre, de megérte mert jól megmutatta... Aztán ha baleset nem is történik de a rendőr éppen ott mér akkor fel van háborodva, hogy megbüntetik gyorshajtás miatt.

Szerk.

Még annyit a dologhoz, hogy annak ellenére, hogy nem versenyautókról van szó simán ki lehet menni pályára egy nyilt nap alkalmával...
http://www.youtube.com/watch?v=QRmaLKCN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=z7zou8Q7UdA
... és akkor arról lehetne beszámolót tartani vagy eldicsekedni egy videóval.

LeviM5 írta:
Ki megy E39-el Hungaroringre, vagy gymkhana versenyre szerinted? :D Még az M5-tel se mennék, most voltam vele először 8 kör erejéig a Kakucsringen. Ezek a vasak nem erre lettek kitalálva. Nézd meg mikkel indulnak ott, kikönnyített, szétokosított e30 való erre.
Nekünk marad egyszer-egyszer az utcai ámokfutás, ahogy Te fogalmazol. :shock: Ki ahol lakik, 10-20-30 éve azokon az utakon jár, ismeri-tudja mit lehet és mit nem. Feltekerni egy szerpentinen jó móka, és az autó is bírja, nem pályázni vettem. Mint ahogy itt szerintem senki. Aki még nem nyomta neki néha egy üres közúton, az hazudik!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 22:53 
E39 FAN
E39 FAN

491523 írta:
Félreérted a mondandómat. Én nem azt mondom, hogy mindenáron nyerje meg az adott futamot vagy bármit. Ahogy mondtad ezek az autók alkalmatlanok erre. Arra próbálok rávilágitani, hogy a közút - bármennyire is ismeri - nem arra való, hogy jól legyőzze a másik nemnormálist. Menjenek ki pályázni és akkor ott mérközzenek meg egymással. Nemrég olvastam itt, hogy az egyik jóképességű feltette a kiscsaládját (gyerek a kocsiban) is a rulettre, de megérte mert jól megmutatta... Aztán ha baleset nem is történik de a rendőr éppen ott mér akkor fel van háborodva, hogy megbüntetik gyorshajtás miatt.

Szerk.

Még annyit a dologhoz, hogy annak ellenére, hogy nem versenyautókról van szó simán ki lehet menni pályára egy nyilt nap alkalmával...

LeviM5 írta:

Persze kilehet menni, kocsikázni. De annak megint semmi értelme. Utcai autóval én nem látom értelmét pályára menni, de ez az én véleményem.
Azt elmondom, hogy tapasztalatszerzésre viszont nagyon jó, de nem is alap 520im van. Mikor pl. egy sima S kanyarban négy kerékkel oldalt sodródik, nem hétköznapi szituáció. Lehet gyakorolni hol a határ, driftelgetni, próbálkozni. Ilyenkor jól jön a nem gyári futómű, sperdifi, stb... Volt utcai ötös BMW a pályán, úgy dölt a kanyarokban, hogy leért a lökös széle, dülöngélt, rossz volt nézni.
Pályán hamar rájön az ember, hogy a közúton saját maga és az autó tudásának 20%-át használja. Pályán talán megvolt a 40. :facepalm: :lol: Aztán kiálltam, mert hagytam gumit a hazaútra is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 23:04 
haladó
haladó

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E92
Motor tipusa: M57TU2D30
Kivitele: Coupe
tibi666 írta:
Gondolom menőzni akart az asszonykának, csak az 528 póóóówerje nem volt elég. :lol:

Meg a vezető tudása sem, ha a féket taposta a kanyar előtt. :lol: A jobbak ilyenkor ASC off, és had szóljon. Egyébként 40i vs 28i, vicces. Ha nincs rajta típusszám, akkor sajna előfordul, hogy rossz lóval állsz le racelgetni. Ez fordítva is elsülhetett volna, ha a sporttárs kasznijában a 28-as helyett egy M-es blokk dolgozott volna.

Én ma találkoztam egy már látszólag is átépített 300ZX-el. 70-el cammogott a kapaszkodó előtt, nem jött szembe senki, előzhettem volna. De nem mertem... :oops: Kölyök korom álomautója, nagyjából tisztában vagyok a képességeivel. A twin turbo megeszi bármelyik E39-et így átépítve, nem hogy a 28i-t, a 3.0-ás ellen még lazán megindultam volna, de ez sajna nem az volt. A sejtésem beigazolódott. :lol: Kapaszkodón kiraktam az indexet, mikor mellé értem, nyomott egy kövéret 90-nél. Csak a gumicsikorgást, majd a turbok hangját, lefújószelep szisszenését hallottam. Aztán eltűnt, szerintem 6s alatt meglépte a 200-at... Majd újra utolértem, ekkor mutatta, hogy előzhetem. Én feltartott hüvelykujjal nyugtáztam, hogy über járgányt kerget. :franko:

491523: Én járok Rába-Hungaroring nyílt napokra. De nem saját autóval, építettel szoktunk körözni. Ha meg nagy élményre vágysz, akkor befizetsz egy bio cup -os Suzukira, vagy egy kupás Astra -ra. Én azt tettem, pontosabban megnyertem mindkét lehetőséget, és nagy élmény volt. Mellé kapsz egy versenyoktatást is, szóval megéri. Egyébként 100k alatt megúszol egy ilyen tesztet, ha magad finanszírozod.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MPowerPH 2012.05.31. 23:23-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 23:11 
haladó
haladó

De bizony van értelme mert a nyilt nap résztvevői számítanak arra, hogy ott gyorsan mennek. A közúton meg nem! Mint korábban írtam nem kell megnyerni semmit. Elég ha kimegy az utcai autójával és akkor ott megmutathatja, hogy milyen gyorsan megy át egy-egy kanyaron. Ne a közúton emberkedjen más életét kockára téve.

Pár hete kimetünk a tököli driftre mert úgy volt, hogy az egyik ismerős is megy az épített autójával. Aztán mégsem jött hanem egy kédőbb megrendezett versenyen indult. De nem is az a lényeg... A sok idióta drift néző (lakótelepi schumacher) az oda úton és visszafelé is a közúton mutatta meg, hogy milyen fasza a gép és ő milyen profi. Ennek van értelme?

LeviM5 írta:
Persze kilehet menni, kocsikázni. De annak megint semmi értelme. Utcai autóval én nem látom értelmét pályára menni, de ez az én véleményem.
Azt elmondom, hogy tapasztalatszerzésre viszont nagyon jó, de nem is alap 520im van. Mikor pl. egy sima S kanyarban négy kerékkel oldalt sodródik, nem hétköznapi szituáció. Lehet gyakorolni hol a határ, driftelgetni, próbálkozni. Ilyenkor jól jön a nem gyári futómű, sperdifi, stb... Volt utcai ötös BMW a pályán, úgy dölt a kanyarokban, hogy leért a lökös széle, dülöngélt, rossz volt nézni.
Pályán hamar rájön az ember, hogy a közúton saját maga és az autó tudásának 20%-át használja. Pályán talán megvolt a 40. :facepalm: :lol: Aztán kiálltam, mert hagytam gumit a hazaútra is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 23:43 
haladó
haladó

MPowerPH írta:
Meg a vezető tudása sem, ha a féket taposta a kanyar előtt. :lol: A jobbak ilyenkor ASC off, és had szóljon. Egyébként 40i vs 28i, vicces. Ha nincs rajta típusszám, akkor sajna előfordul, hogy rossz lóval állsz le racelgetni. Ez fordítva is elsülhetett volna, ha a sporttárs kasznijában a 28-as helyett egy M-es blokk dolgozott volna.

Szerintem a jobbak nem az ASC-t kapcsolják ki, hanem egyszerűen nem mennek bele az ilyen hülyeségekbe legfeljebb röhögnek egy jót a szerencsétlenen amikor "legyőzi" :)

MPowerPH írta:
Én ma találkoztam egy már látszólag is átépített 300ZX-el. 70-el cammogott a kapaszkodó előtt, nem jött szembe senki, előzhettem volna. De nem mertem... :oops: Kölyök korom álomautója, nagyjából tisztában vagyok a képességeivel. A twin turbo megeszi bármelyik E39-et így átépítve, nem hogy a 28i-t, a 3.0-ás ellen még lazán megindultam volna, de ez sajna nem az volt. A sejtésem beigazolódott. :lol: Kapaszkodón kiraktam az indexet, mikor mellé értem, nyomott egy kövéret 90-nél. Csak a gumicsikorgást, majd a turbok hangját, lefújószelep szisszenését hallottam. Aztán eltűnt, szerintem 6s alatt meglépte a 200-at... Majd újra utolértem, ekkor mutatta, hogy előzhetem. Én feltartott hüvelykujjal nyugtáztam, hogy über járgányt kerget. :franko:

491523: Én járok Rába-Hungaroring nyílt napokra. De nem saját autóval, építettel szoktunk körözni. Ha meg nagy élményre vágysz, akkor befizetsz egy bio cup -os Suzukira, vagy egy kupás Astra -ra. Én azt tettem, pontosabban megnyertem mindkét lehetőséget, és nagy élmény volt. Mellé kapsz egy versenyoktatást is, szóval megéri. Egyébként 100k alatt megúszol egy ilyen tesztet, ha magad finanszírozod.

Volt már szerencsém 600LE skyline-hoz (halálközeli gyorsulási élmény) és 900LE GTR-hez. Ennek fényében csak röhögni szoktam azokon akik az E39-el meg akarják mutatni. Illetve ha másokat veszélyeztetve teszik ezt akkor az finoman szólva nemnormális.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 02:38 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 26 alkalommal
Kapott köszik: 27 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 1997
Volt már szerencsém 600LE skyline-hoz (halálközeli gyorsulási élmény) és 900LE GTR-hez. Ennek fényében csak röhögni szoktam azokon akik az E39-el meg akarják mutatni. Illetve ha másokat veszélyeztetve teszik ezt akkor az finoman szólva nemnormális.[/quote]

remélem csak és kizárólag versenypályán volt szerencséd ilyen óriás teljesítményű autókban ülnöd (utasként)..... :franko: mert akkor a halálközeli élményeddel másokat nem veszélyeztettél... :taps: ha visszaolvasnád a történeteket, akkor tudnád hogy csak és kizárólag normális kereteken belül "mutogatják" az autójuk teljesítményét.... mindennemű veszélyeztetés nélkül!!!! :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 03:58 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Ne már! Gyorsulási topicban kresz szabályoknak nincs helye!

Többször voltam már a ringen, de pont azért mert "utcai" a motorom és az autóm is "csak" "alap" 520i /köszi Levi :) /, eszembe sem jut körözni! Utoljára 1,2 zsigulival mentem a ringen 20 Ft-ért. Na az sem ma volt! :)

Ettől még 100 alatt szédülök és 160 az utazom pályán.

Sokkal veszélyesebbnek látom az önjelölt kresz felelőst aki Nyíregytől Letenyéig a belső sávban közlekedik 123-mal és mutogat ha levillogod, mint egy egészséges versenyzőt aki azt mondja két tűzfal taposás után, hogy jó volt barátom igyunk valamit!

Befejezem mielőtt belelovalom magam! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 07:09 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
491523 írta:

Fú barátom te valamit nagyon túl forogsz... :oops:

Az egyik,hogy nem "utcai" és nem ámokfutás... :facepalm:
hogy megértsd a dolgot csak annyit képzelj el,hogy 110-ről előztem egyet amit 170-nél már be is fejeztem illetve a tranzakció után vissza lassúltam 120-ra!!!
Ez hangsúlyozom városon kívül történt ahol senki sem volt este 3/4 11-kor az úton csak mi ketten... :wink:
Az út jó minőségű széles jól belátható egyenes szakasz volt a kanyar után.

Természetesen csak sejtettem,hogy 28-as a rendszámából de abban biztos voltam,hogy nem M5 mert az ugye mind hátsóilag mind hangban meg menetteljesítményben más lett volna... :oops:
Egyben biztos voltam,hogy lehet bármi más ami nem M5 szégyenben nem maradok... :roker:
Legoptimálisabb esetben egy másik 540 lehetett volna de az sem lett volna nagy pofon mert azt meg toltam volna magam előtt... :wink: mert ugye hasonló LE mellett mindig az első illetve aki előbb nyomta le a gázpedált az diktál... :twisted:

Remélem nem gázoltam bele érzékeny lelki világodba... :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 07:35 
haladó
haladó

Ne keverd össze a gyorsulást a gyorshajtással. Nullálól indulva csak második sebességi fokozatig váltva kb. 110km/h-ig gyorsulva a 130km/h sebességkorálton belül meg lehet tapasztalni az autó erejét anélkül, hogy bárkit veszélyeztetnék mert nem haladtam meg az ott megengedett legnagybb sebességet.

Sancool írta:
Volt már szerencsém 600LE skyline-hoz (halálközeli gyorsulási élmény) és 900LE GTR-hez. Ennek fényében csak röhögni szoktam azokon akik az E39-el meg akarják mutatni. Illetve ha másokat veszélyeztetve teszik ezt akkor az finoman szólva nemnormális.

remélem csak és kizárólag versenypályán volt szerencséd ilyen óriás teljesítményű autókban ülnöd (utasként)..... :franko: mert akkor a halálközeli élményeddel másokat nem veszélyeztettél... :taps: ha visszaolvasnád a történeteket, akkor tudnád hogy csak és kizárólag normális kereteken belül "mutogatják" az autójuk teljesítményét.... mindennemű veszélyeztetés nélkül!!!! :taps:[/quote]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 07:50 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 16 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2004
Tudtam Strobi, hogy veszélyes vagy....... :franko: :taps: , de ezeknek a faszoknak meg kell mutatni, hogy miről van szó.
Én azért szeretek bunkó bmw-s lenni mert ezt meg is teszem a tds-el is vagy csak jót röhögök a swift-en amikor apuka magyarázza a fiának, hogy most egy bmw-t előztünk meg , én meg mondom a fiamnak, hogy most élveztek el a suzukiban. :lol:
Aki még nem csinált ilyet az hazudik, vagy nem való neki bmw.

strobi írta:
491523 írta:

hogy megértsd a dolgot csak annyit képzelj el,hogy 110-ről előztem egyet amit 170-nél már be is fejeztem illetve a tranzakció után vissza lassúltam 120-ra!!!
Ez hangsúlyozom városon kívül történt ahol senki sem volt este 3/4 11-kor az úton csak mi ketten... :wink:

Természetesen csak sejtettem,hogy 28-as a rendszámából de abban biztos voltam,hogy nem M5 mert az ugye mind hátsóilag mind hangban meg menetteljesítményben más lett volna... :oops:
Egyben biztos voltam,hogy lehet bármi más ami nem M5 szégyenben nem maradok... :roker:
Legoptimálisabb esetben egy másik 540 lehetett volna de az sem lett volna nagy pofon mert azt meg toltam volna magam előtt... :wink: mert ugye hasonló LE mellett mindig az első illetve aki előbb nyomta le a gázpedált az diktál... :twisted:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek pistino1 az itt látható tagok köszönték meg: MChris
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 08:04 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
491523 írta:

strobi írta:
Szombat este mikor melóból elindultam haza fele fél úton kb.5km után a 4-es elkerülőről fordulnák le Szoboszlóra de éppen pirosra váltott a lámpa mondom nem sietek ezért motorfékkel szépen lassan megálltam. Mikor indulnék elfele a vissza pillantóba bele nézve látok 4db kék színű angyalszemet... :wink: Lassan elindulok 2-3 méterre eltávolodva a mögöttem lévőtől fordulok le Szoboszló irányába és akkor már látom,hogy E39-es a típus. Mire a lefordulást befejeztem azon veszem magam észre,hogy a mögöttem lévő ismeretlen személy záróvonalat nem figyelve kilő és megelőz... :roll:
MA.-528 rendszámmal... :lol: Mondom magamnak de nagyon megy ez... :lol:
Azzal a lendülettel lenyomtam a gázpedált kb 3/4 állásba és természetesen rátapadtam a vezérgépre... :roker: Küldte neki nagyon de mondom ott jön egy elég nagy ívű balos kanyar ami 60-as táblával van ellátva "150-160-al" simán komplikáció nélkül is bevehető szinte bármivel... :mrgreen: Na ebbe a kanyarba érve az ismeretlen hősünk bele ment 100-110el én ugye feszesen toltam magam előtt ahogyan azt illik... 8) Mikor a kanyar közepén álltunk illetve a közepéből már kifele tartottunk akkor nyomtam egy kick downt és olyan 130-nál már én voltam a vezérgép... :oops: elnyújtottam magam 5-6 kocsinyira mire a 170-nél kapcsolta az automata a 4.-et aztán vészvillogóval megköszöntem a küzdelmet és vissza álltam 110-120 utazóra és akkor már majdnem beértünk a városba. A srác a város-t jelző táblánál megelőzött és jobbra indexelve be akart fordulni a kútra mondom magamba biztos tankolni akar... de mint kiderült beszélni szeretett volna néhány szót... :hangos:
Bevártam magam mögött mert én túl mentem rajta... :facepalm: mire mellém állt lehúzott ablakkal a friss "házaspár, nászútra jöttek Szoboszlóra" ezúton is gratula még 1x nekik... :taps:
Első kérdése /közben haladtunk befelé a városba/,hogy Wazzeg ebben meg milyen motor van?!... :roll: :shock: 8)
Én lazán rávágtam,hogy 520 chipptunnig... :facepalm: :mrgreen:
Ő vigyorogva annyit mondott,hogy persze.. :lol: akkor írasd meg az enyémet is... :nyelves:

Mondtam neki van kb 5 percem mert sietek hazafele de jöjjön utánam és beszélgetünk egy kicsit. Megálltunk és roppant szimpatikus párt ismertem meg személyükben ezért elárultam a nagy titkot nekik is,hogy 1.4-es motor van a géptető alatt... :lol:
-Na ne szopass 1.4-es mi? :oops:
-Mondom igen egy 4000-es pontosan 4400-as... :facepalm:

Sajnos azóta nem találkoztunk még pedig megnézném nappali fényben az autóját mert MATT FEKTE akarna lenni... :wink:
De a történtek után,hogy üveghangon "így megalázták" a jó 28-ast elgondolkodott egy nagyobb benzinesen... :franko:

Örülök,hogy újabb BMW-s E39-es emberkét ismertem meg!
Mondtam neki még a városban egymásmellet csorogva,hogy regisztráljon be ide mert sok mindent megtudhat a típusról és hasznos tanácsokat ötleteket,barátokat kaphat... 8)

Annyit mondott csak olyan eberektől fogad el kritikát illetve tanácsot akik már "építettek" meg autót mint pl én is... :oops: :facepalm:
Reméljük azért bereggel... :roker:

Kár volt :D

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 08:11 
haladó
haladó

Mondhattam volna közúti ámokfutást az utcai helyett a lényegen nem változtat.

Nem gázoltál bele a lelki világomba mert engem nem frusztrál ha megelőznek és az sem, hogy leírtad, hogy Te előztél meg másokat. Csak azt nem értem, hogy mi kényszerít embereket arra, hogy értelmetlen kockázatokat válallva bizonyítson - nem is értem, hogy mit? - egy vadidegen embernek.

strobi írta:
491523 írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 08:13 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
491523 írta:

Szerk.

LeviM5 írta:

ezt jól megkaptad DS :roll:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 08:22 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
491523 írta:
Mondhattam volna közúti ámokfutást az utcai helyett a lényegen nem változtat.

Nem gázoltál bele a lelki világomba mert engem nem frusztrál ha megelőznek és az sem, hogy leírtad, hogy Te előztél meg másokat. Csak azt nem értem, hogy mi kényszerít embereket arra, hogy értelmetlen kockázatokat válallva bizonyítson - nem is értem, hogy mit? - egy vadidegen embernek.

Aztatörvénytisztelősohanemmegyekgyorsabbanmint90kmperórásqurvaistenit... :lol:

Nem frusztrál-t itt senki sem senkit se... :wink: csak tudod veled ellentétben sokan szoktak előzni dinamikusabban illetve 110 helyett esetleg 120-al menni.
Semmilyen értelmetlen főleg nem kockázat nem volt a dologban.
Sajnálom,hogy neked ennyi öröm sem jut-jutott az életben.
Mint látod a hozzá szólok között csak te vagy egyedül aki ilyen drasztikusan fogja fel ezt a dolgot... :facepalm:
A másik "családos" emberrel kapcsolatban van némi igazságod de ott az asszony is partner a dologban így azt mondom ők ketten tudják,hogy mi az ami belefér egy családi autókázásba... :roker:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 639 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]