* *
Pontos idő: 2026.04.30. 09:26

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 137  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.11. 06:48 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 530D
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Üdvözöllek Ritschie! :D

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.11. 06:49 
Törzsvendég
Törzsvendég

glaci! :welcom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.05.11. 09:10 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Üdv Ritschie, glaci :welcom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.13. 10:58 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Évjárata: 2000
Sziasztok

Bemutatkoznek en is. Tatesz vagyok, Miskolcon elek 2hete boldog BMW tulajdonos. BMWt megelozoen csak amerikai autoim voltak (1980 Oldsmoblile Cutlass 5.7D, 1978 Lincoln Continental 6.6B, 1992 Chevrolet Caprice 5.0B, 1978 Chevrolet Blazer 5.7B 4x4). Mivel vagytam egy megbizhato normalisan szervizeltetheto megis kulonleges tipusra, lassan el kezdtem felszamolni a gyujtemenyt (csak a Blazer maradt) es folyamatosan nezelodtem es kerestem ilyen tipust. A vegso lokest az adta, hogy megtudtuk iden decemberben gyermekunk szuletik, igy hamarosan nagy szuksegunk lesz egy megbizhato csaladi tipusra. Hasznaltauto.hu-n kineztem egy szimpatikus autot ami raadasul itt a kornyeken volt, elmentunk kiprobaltuk, megvizsgaltuk es szerelem volt elso latasra. A km futast ugyan sokaltam kicsit 180E (kb evi 25E) volt akkor benne ora szerint, de megnyugtattam magam azzal ,hogy baratnom Swiftjebe is majd evi 25E km kerul ,valamint eleg joallapotu megkimelt karbantartott peldanynak tunik. Tulajdonos eleg korrektnek tunt allitasa szerint 3eve hozta maganak nemetorszagbol, azota itt Miskolcon a Szinva motornal szervizeltette. Vallalta azt is ,hogy ha bevizsgaltatom es barmi nem ugy van ahogy o allitja fizeti a bevizsgalas koltseget. Kormany es ulesek nem voltak tulzottan kopottak a baloldali ajtokeder van rongyosra kopva, illetve a labpihenteto van vegigrepedve (felhivtam egy BMWs baratomat aki azt mondta, hogy a labpihentetovel ne foglalkozzak, a repedesehez eleg annyi ha az ember megigazitja a lecsuszott gatyajat mikozben intenziven ott tamaszt ki) Bevizsgaltattam Schnell gyorsszervizben ahol megallapitottak, hogy toresmentes futomuve rendben van, de a fekbetetek es tarcsak csere erettek es a jobb elso stabilizator palca, sajnos a szamitogepet nem tudtak kiolvasni (nem talaltak OBD csatlakozot). Vegul ugy dontottem megvasarolom, az egesz folyamat elhuzodott vagy 2hetig. Kozben regisztraltam a forumra es olvasgattam, nagyon sok hasznos informaciot talaltam (nagyon jo ez a forum :) ). Az autoval egyebkent nagyon megvagyok elegedve, eddigi legjobb autom (futomu, fekek, teljesitmeny, ...) talan csak a tempomat hianyzik belole. Remelem ez az elegedettseg sokaig kitart meg. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.13. 12:52 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Tatesz írta:
Sziasztok

Bemutatkoznek en is. Tatesz vagyok, Miskolcon elek 2hete boldog BMW tulajdonos. BMWt megelozoen csak amerikai autoim voltak (1980 Oldsmoblile Cutlass 5.7D, 1978 Lincoln Continental 6.6B, 1992 Chevrolet Caprice 5.0B, 1978 Chevrolet Blazer 5.7B 4x4). Mivel vagytam egy megbizhato normalisan szervizeltetheto megis kulonleges tipusra, lassan el kezdtem felszamolni a gyujtemenyt (csak a Blazer maradt) es folyamatosan nezelodtem es kerestem ilyen tipust. A vegso lokest az adta, hogy megtudtuk iden decemberben gyermekunk szuletik, igy hamarosan nagy szuksegunk lesz egy megbizhato csaladi tipusra. Hasznaltauto.hu-n kineztem egy szimpatikus autot ami raadasul itt a kornyeken volt, elmentunk kiprobaltuk, megvizsgaltuk es szerelem volt elso latasra. A km futast ugyan sokaltam kicsit 180E (kb evi 25E) volt akkor benne ora szerint, de megnyugtattam magam azzal ,hogy baratnom Swiftjebe is majd evi 25E km kerul ,valamint eleg joallapotu megkimelt karbantartott peldanynak tunik. Tulajdonos eleg korrektnek tunt allitasa szerint 3eve hozta maganak nemetorszagbol, azota itt Miskolcon a Szinva motornal szervizeltette. Vallalta azt is ,hogy ha bevizsgaltatom es barmi nem ugy van ahogy o allitja fizeti a bevizsgalas koltseget. Kormany es ulesek nem voltak tulzottan kopottak a baloldali ajtokeder van rongyosra kopva, illetve a labpihenteto van vegigrepedve (felhivtam egy BMWs baratomat aki azt mondta, hogy a labpihentetovel ne foglalkozzak, a repedesehez eleg annyi ha az ember megigazitja a lecsuszott gatyajat mikozben intenziven ott tamaszt ki) Bevizsgaltattam Schnell gyorsszervizben ahol megallapitottak, hogy toresmentes futomuve rendben van, de a fekbetetek es tarcsak csere erettek es a jobb elso stabilizator palca, sajnos a szamitogepet nem tudtak kiolvasni (nem talaltak OBD csatlakozot). Vegul ugy dontottem megvasarolom, az egesz folyamat elhuzodott vagy 2hetig. Kozben regisztraltam a forumra es olvasgattam, nagyon sok hasznos informaciot talaltam (nagyon jo ez a forum :) ). Az autoval egyebkent nagyon megvagyok elegedve, eddigi legjobb autom (futomu, fekek, teljesitmeny, ...) talan csak a tempomat hianyzik belole. Remelem ez az elegedettseg sokaig kitart meg. :)

Üdv a klubban!
Sok sikert az autóhoz!
A km-állás miatt meg ne aggódj, birja még az! kopp-kopp...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.13. 14:32 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 14 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Én is üdvözöllek a :e39 klubban!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.13. 21:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Sziasztok!

Üdvözlöm az összes klubtársat és az egyenlőre csak bátortalankodó vendégeket. Én is így kezdtem….de: már másfél hónapja vagyok egy büszke 535i tulajdonosa, melynek megvételét nagyban köszönhetem nektek és a most már magaménak is tudott kluboldalnak!! Ezért ez utón is KÖSZÖNÖM nektek! ….De kezdjük az egyszerű bemutatkozásnál: My nick name is: Labi… 27 éves vagyok, a 12 kerből. Szobrász és építési vállalkozó. (nem a sztereotípia kedvéért vettem a Bömbölőt) ….és nem valami szószátyár, ami a sok hozzászólásomon is látszik! (persze ami nem azt jelenti, hogy nincs vélemény) 8)
Nos az őrület, már egy éve kezdődött, mivel idáig kerestem azt a kocsit, amit ma végre birtokolok. Sok időbe és keresgélésbe telt, de türelmem meghozta gyümölcsét. Amit szerettem volna: minimum V8, manuál váltó, és szép sportbelső…..ez sikerült is, méghozzá szürke színben …. Amúgy ez úton, bár nem tudom tagja, vagy látogatója volt e klubunknak, szeretném megköszönni, hogy így becsben és karban tartotta a paripáját!!! (tényleg sokan megcsodálják, hiszen lassan 10 éves) Az autó makulátlan…….miután megvettem, elvittem a szerelőmhöz és bármennyire is ostoroztam, hogy raboljon ki!!! …Költse el a pénzem a szervizre, egyszerűen nem ment! Csak egy berozsdállt hátsó fékre és egy kiégett lámpára, nomeg a kötelező jellegű olaj és szűrőre tellett neki. (mondtam is neki, hogy csalódtam benne) ..Olajból is a legfinibbet kapta: 10W60 …..Amúgy Ő is egy öreg BMW fan, ezért továbbra is jó kezekben lesz!!!
Nos a másfél hónapja tartó eufória, az valami leírhatatlan és bár…. a himbilimbim nem lett nagyobb és nem is dagad, a mellem viszont annál inkább! Ez az autó egy csoda, bár ezt nektek nem kell ecsetelnem. Az asszony is jól mutat benne és nagyon szereti….most már mindenhova cipelnem kell! :P A fogyija pedig a vártnak megfelelő, aminek örülök, bár ha szomjasabb volna, biza én itatnám …..megérdemli :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.15. 14:55 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 535xd
Évjárata: 2012
Kivitele: Sedan
Üdvözlünk a klubban Labi és gratulálok a vashoz!! :)

Remélem olyan kellemes perceket töltesz eggyütt vele mint én vagy még itt sokan mások :)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.16. 12:11 
Újonc
Újonc

Széria kód: E38
Motor tipusa: M62TU
Évjárata: 1999
Labi írta:
már másfél hónapja vagyok egy büszke 535i tulajdonosa...
... türelmem meghozta gyümölcsét. ... Amit szerettem volna: minimum V8, manuál váltó, és szép sportbelső…..ez sikerült is, méghozzá szürke színben …. tényleg sokan megcsodálják, hiszen lassan 10 éves) Az autó makulátlan……. Nos a másfél hónapja tartó eufória, az valami leírhatatlan ...

Üdvözlet errefelé! És gratula a géphez!! Az eufória tovább is fog tartani... :wink:
Kérdezhetném, ki a szerelő..?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.16. 14:06 
E39 FAN
E39 FAN

Sziasztok, és köszi az üdvöket!

Szia g4400!

Nos az autószerelő nevét nem rakom be ide, nehogy Admin lecsapjon a reklámért, de dobj egypü-t /ahogy itt a guruk szokták vala mondani/ és természetesen megadom....amúgy Újpesti a pali...csak így elöljáróban, mert gondolom, ha Pécsett laksz, nem fogod hozzá vinni! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.16. 14:24 
Törzsvendég
Törzsvendég

Helló Labi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.16. 17:45 
E39 FAN
E39 FAN

Szia g4400!

megküldtem a számát! Remélem átment, .....nem tom, mivel még nem pűztem valami sokat...ha nem, szólj újra és bénázok megint!

/...fura ez a pűzés...olyan közel van a púzáshoz...na mindegy ez csak egy gondolati mellékvágány/ :D

Hali

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.16. 20:39 
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Most hogy megtaláltam ezt az ügyes kis topikot én is bemutatkoznék:
Jani vagyok a Balaton északi partjához közeli Nyirádról,ahol a rallycross pálya van.Ki járok a versenyekre,sőt egy éve amatőr versenyző is lettem.41 eves vagyok, a vasam pedig 8,és gyönyörű 530d touring!
Üdv minden márkatársnak:Driver

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.17. 21:07 
Törzsvendég
Törzsvendég

Üdv. körünkben :welcom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.18. 19:51 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 535xd
Évjárata: 2012
Üdvözlet a klubban Driver kolléga! :)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.08.23. 12:11 
Újonc
Újonc

Szevasztok E39 tulajdonosok!! Regisztráltam közétek,bár még nincs E39-m de mostanság tervezem a vételt. Egy 528ia-t szeretnék :) Ezért is jöttem hogy hátha tudtok tanácsot adni, mire figyeljek,mit tanácsos a vásárlás előtt megnézetni azt szivesen venném!! Előre is köszi a segitséget!! További szép napot...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.08.23. 13:11 
Guru
Guru

Motor tipusa: 3.0D
Évjárata: 2008
üdv a klubban Tolmacsi!!! :e39

nézzeges a neten a használtaut.hu-n és ha valamit találsz akkor linkeld be és amit tudunk véleményt leirjuk .
e39 vásárlásos topikba linkeld

mindenképpen egy szervizes állapotfelmérés vétel elött ,ez a legfontosabb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.08.23. 13:16 
Újonc
Újonc

Köszi a segitséget ha valamit találok akkor belinkelem...Valami olyasmi kellene mint a tiéd(évjáratban) 1,6-1,9 M-ig

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.08.23. 13:41 
haladó
haladó

Nos sziasztok, en is megtennem a bemutatakozast ami eddig elmaradt.
Adamnak hivnak 24 eves vagyok, eredetileg kanizsai vagyok, de 3 eve pesten lakom, es dolgozom mint Designer.
A BMW-vel valo elso talakozasomat a nemet rokonaimnak koszonhetem, onekik szinte minden kocsijuk BMW volt, de akkoriban elkonyveltem azokat a kocsikat egy elerhetetlen alomnak.
Teltek multak az idok, es a csaladban a kovetkezo kocsik fordultak meg:
Skoda 105
Zastava GTL 55
Opel Corsa B
Toyota Corolla 1,4 Sedan

Ezek kozul a Corsat, es a Corollat hajtottam. Mindkettot nagyon birtam, de teljesitmenyben csak a Corolla tudott vmit felmutatni a 98 loerejevel.
Kb ugy egy eve volt egy cikk totalcaron egy capabomirol, akkoriban jutottam oda, hogy megvegyem az elso automat, igy ez a cikk kelloen jokor utott be. Capabomi teszt
Vegulis nem capabomi lett a dologbol, hanem egy E30 316 M10 coupe. Imadtam, bar sajnos csak 4 sebesseges volt igy vegre nem sokat ment, de ennek ellenere sztem a legjobb valto volt amit eddig a kezemben fogtam. Vajpuhan, konnyen pattant bele a helyere. Volt rajta egy sportkipufogo, ami neha-neha vissza is durrogott, igazi kis fenevad volt. Szerettem, es innentol kezdve tudtam, hogy a kovetkezo kocsim is BMW lesz.
E34-eket nezegettem, de ami tetszett azt elvittek elolem, a tobbi meg vagy lepukkant volt, vagy szamomra draga. Szal ugy gondoltam tovabblepek egy szintet es az E39-eket kezdtem nezegetni. Google utjan eljutottam ide is, es sok infot szivtam magamba, a kiszemelt pedig az 528-as szeria lett. Eredmeny mult het pentek ota van, azota vagyok boldog E39 tulaj. Egy cosmoschwarz-fekete 528-as Sedan kepeben. Amint a vasarlas utani penzugyi sokkot kiheverem, minden eddig megismert hibajat kijavitattom, es egy remek paripat faragok belole! Tervezem, hogy elnezek a Soproni talira, de meg nem talaltam magamnak utitarsat, igy ez meg kerdeses. Habar mindenkepp szeretnek menni, hogy megvizsgalhassam a kocsijaitokat, mert kesobb szeretnek egy optikailag is kellemes latvanyt osszehozni :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.08.23. 14:19 
E39 FAN
E39 FAN

Üdv a klubban fiúk!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 137  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]