* *
Pontos idő: 2026.05.02. 07:28

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.09. 18:30 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 2 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (0)
kbhont írta:
Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém menni, egy 22 éves 735i turbóval!
Az , hogy az autó belseje egy "mámor-egy sikoly" , az egy dolog!
Ahogy ment, az meg lenyűgöző volt számomra!
Nekem nagyon tetszett!
Ha alkalmatok lesz kipróbálni egyet, semmi esetre se hagyjátok ki!

...én is vezettem már ilyet, alpina kivitelben, belülről szabályozható töltőnyomással, basszus szó szerint gyilkos gép, ajánlom minden műmájer felpumpált kis kö..ögnek, aki azt hiszi, egy autóban csak a gázt kell nyomni, igazi tanárbácsi gépek, már csak a kora miatt is. Ezeket még tisztelni kellett, különben gyorsan kinyírtak.....SZERINTEM :lol:

petike

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.09. 19:17 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 2 alkalommal
petike írta:
kbhont írta:
Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém menni, egy 22 éves 735i turbóval!
Az , hogy az autó belseje egy "mámor-egy sikoly" , az egy dolog!
Ahogy ment, az meg lenyűgöző volt számomra!
Nekem nagyon tetszett!
Ha alkalmatok lesz kipróbálni egyet, semmi esetre se hagyjátok ki!

...én is vezettem már ilyet, alpina kivitelben, belülről szabályozható töltőnyomással, basszus szó szerint gyilkos gép, ajánlom minden műmájer felpumpált kis kö..ögnek, aki azt hiszi, egy autóban csak a gázt kell nyomni, igazi tanárbácsi gépek, már csak a kora miatt is. Ezeket még tisztelni kellett, különben gyorsan kinyírtak.....SZERINTEM :lol:

petike

..bocsesz, 5-ös volt (e28), ha jól tudom b10???, 250 paci körül volt és valami bődületes nyomaték hozzáááááá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.09. 21:17 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Engem Alpina B6 turbóval vittek(remélem jól emlékszem a pontos típusára). E30-as M3-ból csinálta az Alpina. Beletettek egy sor6 3,5-ös blokkot egy turbóval, az akkori M5 váltóját és fékeit.A srác azt mondta most azért van "csak" 350 ló körül a gép, mert elfogyott a 100-as oktánszámú spéci benzine. Nem volt teljesen feltekerve a turbónyomás. Engem így is kikészített. Egész nap remegett a kezem. Gyönyörű az az autó :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.09. 22:22 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 0
Nekem sajna Alpina tapasztalatom nincs. De vittek tavaly a 2. Nemzetközi BMW talin Sopronban a drift taxival. Akinek nem ismerős annak elmondom, hogy egy jó 300 pacis M3-as. Párom le is filmezte a kört, szóval lehet, hogy felteszem you tube-ra. Nagyon állat volt. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.13. 22:42 
Guru
Guru

Adott köszi: 50 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M62 / 540
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
sxoe írta:
Nekem sajna Alpina tapasztalatom nincs. De vittek tavaly a 2. Nemzetközi BMW talin Sopronban a drift taxival. Akinek nem ismerős annak elmondom, hogy egy jó 300 pacis M3-as. Párom le is filmezte a kört, szóval lehet, hogy felteszem you tube-ra. Nagyon állat volt. :twisted:

Linkeld-be! Létszi! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.13. 23:22 
Guru
Guru

Motor tipusa: 530i
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Hamár Alpina :lol: Engem egy D10el-vittek :lol: Maradandó élmény volt! Ezúton is köszönet érte Alpinafan klubtársunknak! :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mate 2007.06.14. 10:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.14. 10:16 
Törzsvendég
Törzsvendég

Sajnos párom filmezte, és hát a nők annyira nem értenek ehhez... :lol:

Szóval miért is jó a BMW: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.14. 16:34 
Újonc
Újonc

Széria kód: E38
Motor tipusa: M62TU
Évjárata: 1999
Miért jó a BMW?
Mert szép :wink: ... de ez szubjektív.

És jól meg van csinálva!!
A kocsiban tapasztalt mérnöki/technikai megoldások láttán azt gondolom, hogy a BMW-k felára a többi piacon lévő autókhoz képest nem a presztízs, hanem emiatt van.
Az átgondolt (megfelelően megtervezett) megoldások, a megfelelő mennyiségű és minőségű belerakott anyagok adják a minőséget.
A presztízs már csak következménye ennek, ahogyan az ár is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.15. 11:07 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
g4400 írta:
Az átgondolt (megfelelően megtervezett) megoldások, a megfelelő mennyiségű és minőségű belerakott anyagok adják a minőséget.
A presztízs már csak következménye ennek, ahogyan az ár is.

És itt a pont! :franko:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.02. 10:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Nos az elöttem felszólalók véleményét nem csépelném! .....De tegnap, mikor éjjel mentem hazafele az asszonnyal és egy Passát jött a seggembe folyamatosan (nem volt több 1 méternél 100km/h-nál) fogalmazódott meg valami igazság: amikor még egy 1,2-es G Astrám volt jutott eszembe...... AZ ASTRÁT LE AKARTÁK TOLNI, A BMW-T KI AKARJÁK HÍVNI!
Nos az ürge, mikor gyorsíottam emelkedőn felfele, vagy 50 méterre lemaradt (nem csoda, mert az ASR villogott 100-nál) de mikor már elértem a kívánt sebességet, megint a seggemben volt a kis bu...zija. Egyrészről idegesítő volt, visszaemlékezni az Astrára, most meg az, hogy az irigyek így viszonyulnak a kicsi kocsimhoz.....
Sajnálom őket! 8)

Erősen gondolkodom, hogy poénból csináltatok az 535i felirat helyett, egy 512i feliratot :twisted:

Üd,

Labi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.02. 20:52 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Labi írta:
Nos az elöttem felszólalók véleményét nem csépelném! .....De tegnap, mikor éjjel mentem hazafele az asszonnyal és egy Passát jött a seggembe folyamatosan (nem volt több 1 méternél 100km/h-nál) fogalmazódott meg valami igazság: amikor még egy 1,2-es G Astrám volt jutott eszembe...... AZ ASTRÁT LE AKARTÁK TOLNI, A BMW-T KI AKARJÁK HÍVNI!
Nos az ürge, mikor gyorsíottam emelkedőn felfele, vagy 50 méterre lemaradt (nem csoda, mert az ASR villogott 100-nál) de mikor már elértem a kívánt sebességet, megint a seggemben volt a kis bu...zija. Egyrészről idegesítő volt, visszaemlékezni az Astrára, most meg az, hogy az irigyek így viszonyulnak a kicsi kocsimhoz.....
Sajnálom őket! 8)

Erősen gondolkodom, hogy poénból csináltatok az 535i felirat helyett, egy 512i feliratot :twisted:

Üd,

Labi

Ezért jó ha nincs felirat hátul!
Így nem tudják hogy csak egy kis 20D van előttük és nem provokálják az embert :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.03. 07:50 
Újonc
Újonc

Egy BMW-nek nem kell megmutatnia, mit tud, mert úgyis tudják, hogy felesleges egérkedni. Míg egy tuning suzukinak állandó jelleggel feszengenie kell, hogy elhiggyék, nem 52 LE-s... :) Tudom, mert az előző autóm egy GTI Swift volt... :lol: Szóval 100 szónak is egy a vége a BMW azért jó, mert egy életérzést tud átadni a gazdájának és én ezt egyetlen másik autónál sem tapasztaltam, pedig megfordult egy jópár a kezeim alatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.03. 15:09 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
admin írta:
Így nem tudják hogy csak egy kis 20D van előttük és nem provokálják az embert :lol:

Ez a felirat dolog néha "visszanyal a fagyi" -módon is elsül.
Enyémen nem ir semmit hátul, és többször előfordult már, hogy holmi körbespoilerezett astra/golf/egyebek nyomultak a s@ggembe pályán, villogva össze-vissza (általában 100-120-nál gyorsabban nem vezetek).
Ekkor borul el az agy, és bunkómódra jön a jó öreg "vissza kettőt, szevasz köcsög"... Ekkor elfogynak a visszapillantóból..
Én azt mondom, ahány ház, annyi szokás.. Mindenkinek megvan a saját vezetési stilusa. Balf@szok meg mindig lesznek.

Viszont felirat nélküli 540-el mondjuk nem találkoztam még.. Arra illik kiirni.. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.03. 16:36 
Guru
Guru

Motor tipusa: 530i
Évjárata: 2003
admin írta:
Labi írta:
Sajnálom őket! 8)

Üd,

Labi

Meg azért is jó,hogy nincs felirat hátúl, mert így "kevésbé" lopják! Én úgy hallotam, hogy rendelesére mennek és ha nincs rajta, hogy 530d akkor hagyja és nem állapítja meg, hogy mivel is van dolga!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.09.03. 23:21 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
a BMW tényleg ad valami életérzést, vagy valami különlegeset: a lányaim (!) minden ki és beszálláskor megállapítják, hogy bmw-nk van. ezen kívül minden másik bmw-t felismernek. a nagyobbik (3 év) már messziről is. a kisebbik meg 2 éves...
ja: és én egyetlen egyszer sem mondtam nekik, hogy mitől bmw a bmw. azt is csak a feleségem mondta el egyszer, hogy bmw az autó, amiben ülünk.
csak van valami kisugárzása az autónak :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 00:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Hogy miért jó a :bmw !? ..hát minden nap vmi más fogalmazódik meg bennem... és ezzel nem is untatnék senkit, de megint írhatnékom van szóval nem menekültök! :twisted:

Már pár hónapja megvan a paripa, de még mindíg izgulok hacsak pár km-t kell is mennem vele és mindíg várom nagyon, hogy vezethessem!!

...és eljött a hideg, talajmenti fagy, társai ...és a faggyal együtt az élvezet! betojok, hogy úgy tudok városban 60-80-ra felgyorítani, h folyamatosan villog a kipörgésgátló, minden erőlködés nélkül úgy húz, hogy az asszony a jobb egyesen mindíg "befogja" :lol: 8)

...és hogy, mindíg lenyugszom, hacsak pár percet vezethetek! ...és hogy nem néznek (nem mernek) 8) ..hülyének, mikor túlüvöltöm a lejátszót, mikor ZZ TOP-ot "hallgatok" :lol:

..jajj Fiúk! Ez már szerelem! :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 03:13 
haladó
haladó

Labi írta:
Hogy miért jó a :bmw !? ..hát minden nap vmi más fogalmazódik meg bennem... és ezzel nem is untatnék senkit, de megint írhatnékom van szóval nem menekültök! :twisted:

Már pár hónapja megvan a paripa, de még mindíg izgulok hacsak pár km-t kell is mennem vele és mindíg várom nagyon, hogy vezethessem!!

...és eljött a hideg, talajmenti fagy, társai ...és a faggyal együtt az élvezet! betojok, hogy úgy tudok városban 60-80-ra felgyorítani, h folyamatosan villog a kipörgésgátló, minden erőlködés nélkül úgy húz, hogy az asszony a jobb egyesen mindíg "befogja" :lol: 8)

...és hogy, mindíg lenyugszom, hacsak pár percet vezethetek! ...és hogy nem néznek (nem mernek) 8) ..hülyének, mikor túlüvöltöm a lejátszót, mikor ZZ TOP-ot "hallgatok" :lol:

..jajj Fiúk! Ez már szerelem! :lol: 8)

Ehhhe, ezzel en is igy vagyok minden nap. Az ablakbol nap mint nap latom a verdat, es vagyakozok utana. Mivel itthon melozom, igy csak ritkan hasznalom a kocsit, akkor amikor pl boltba megyek. Lenne bolt gyalog 100 meterre, de inkabb a 10 km-re levobe megyek, termeszetesen a bomivel. :twisted:
Alapbol autobuzi vagyok, sok szep, eros auto volt mar a szerelmem, es mondanom se kell, hogy szinte visitani tudnek, ha meghallok vmi bugyborekolo, duborgo-vonyito motorhangot. Amiota pedig eloszor lattam a Madonna-s, Clive Owen-es M5 kisfilmet (amint ezt megirom, tuti ujra megnezem :) ), Guy Ritchie rendezeseben, azota amolyan gyerekkori kivanalomkent lebegett a szemem elott egy E39 is. Akkoriban azt gondoltam sose lesz ilyenem, igy amikor nyaron megis meglett az 528i, szinte egy alom valt valora.
Miota nyar ota megvan a tutu, teljesen atertekelodott bennem pl az autopalyas autozas is. Eszrevettem milyen kellemetlen is az, amikor nem neznek az emberek a visszapillantoba, es kijonnek 130-al totyogve elem. Regen nem volt ilyen problemam ,de most olyan lassu mindenki hozzam kepest. Ami a kocsiban van ero, magabiztossa teszi az embert elozeskor. 90-nel vissza 3-asba, mire leporgi , es tennem a 4-est mar a sajat savban vagyok.... Mas regebbi autokkal ez kivitelezhetetlen volt. Azota tudom mit ertenek BMW-s vigyor alatt! 8)
Ezen dolgok miatt a vezetesi stilusom is megvaltozott, sokkal nyugodtabb lettem. Tudom, hogy az autok 99%-a nem ellenfel, igy kevesbe izgatom magam az miatt, ha vki pl kemenykedni probal.
Bar az is lehet, hogy ez csak nekem tunik igy benntrol, mert nem nagyon hallatszik be a szel, es a sor6 hangja. :)
Persze azt sose allitanam, hogy nem borul el neha az agyam, amikor latom, hogy meleg mar a motor, es elottem ures az ut............ :twisted:

Es emelle a sportossag melle tarsul egyfajta buszkeseg is, amikor a dugoban latom, hogy a masik kocsikbol vegignezik a bomit (amirol en mar tudom hogy elmult 11 eves), es ugy neznek ra, mintha epp egy szalonbol kigurult csodaauto lenne (<-- ez mondjuk inkabb csak mosas utan szokott elofordulni :P ) . Kicsit neha szanom oket, mert amikor visszafordul a tekintetuk a sajat kocsi muszerfalara, akkor lelombozodik a felderult, mosolygos arc. Az en majam pedig csak tovabb dagad ekkor, epp ezert kicsit olyan erzes ebben az autoban ulni, mint vmi elbaszott sci-fi filmben szerepelni, amiben van egy boldogsag-elszivo urhajo :D

Mas:
Egy haverommal nemreg dumaltam msn-en akivel mar jo masfel eve nem dumaltam. Orommel informalt arrol, hogy lecserelte a jo oreg renault 19-eset egy 1,4 Techrun-os Clio-ra, asszem 98 lovas vagy mennyi.
Eleg gyorsan lehervadhatott a keperol a vigyor, amikor kozoltem neki az 528i menetteljesitmenyeit :twisted:
Baromi buszke voltam ra, ahogy szinte minden egyes alkalomkor ha ragondolok...

De most mar igerem abbahagyom, mert mar en is unom ezt az irkalast, eredetileg egy-ket sort akartam irni, erre ez lett belole. Sry, de egyszeruen nem birom abbahagyni a "rola" valo beszedet =D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 11:51 
haladó
haladó

Én kb 8 éve ültem BMW-ben - egy már akkor bő 20-as 735-ös gép volt -, és szegény a csupa króm borítás mellé hosszú élete alatt már rengeteg huppanást és zúzódást begyűjtött. Szal a srácot itt mindenki sajnálta, hogy milyen ronccsal jár, mert kívülről tényleg jó lepukkantnak nézett ki, és mikor Esztergomban akadt dolgom, nem repestem az ötletért, hogy vele tegyem meg az utat... Zörgött a kocsi, majd szétesett a rossz útjainkon, de mikor felkanyarodtunk az M3-ra...!!! A BMW végre visszatért a közegbe, ahová ő való! És pillanat alatt eltűnt a zörgés, eltűnt minden, és nem maradt más csak az ERŐ! És az az öreg, lehasznált, Isten tudja mennyit szenvedett motor úgy szedte a sebességet, és úgy tartotta a stabilan a 200-at, hogy a szemem felakadt. És a kocsi meg se billent! Úszott az úton, mint egy 737-es. Otthagyta az összes kisköcsög Suzukit, Opelt, stb. Pedig "autó korban" azok már unokái lehettek volna neki :)
Hazajöttünk, és a sok köcsög "új" Ladás meg Audi 80-100-as mondhatta már a szöveget a "régi benzinzabálóról" - bennem kialakult egy vélemény a BMW-ről, s aztán ez már csak egyre jobban erősödött minden alkalommal, ha betehettem a seggem egy ilyen autóba! Megtetszett a prcíz kidolgozás, a kényelem, a sportosság. Az, hogy az ember érzi, hogy ő nem egy egyszerű "tömítés" a kormány és az ülés között, hanem ő az, akiért az autó létrejött.
Mikor beülök és indítok, diszkrét gongszóval elém tárja a fontosabb adatokat, akár egy jó titkárnő. Menet közben az útra tapad, fékezésnél finoman korrigál, ha kell rá is erősít. A rádió feljebb húzza a hangot - ne fáradjak vele. Ha elered az eső, akkor az ablaktörlő automatika gondoskodik rólam. Kiszálláskor a lábam alá világít, hogy lássam hová lépek. Sötétben pedig a Xenon az úr. Sötét... Hát van olyan ember, akinek nem fogja meg a szívét a domináló sportos vörös szín a szalonban? A megvilágított mőszerfal, akár egy ragadozó szeme. Egy országúti ragadozóé. Sose legyen más típusú autóm!
Istenkirály!!!
Ja, és amit írtak a kollégák: a köszöngetők. :D Jah, hát van, de bek..6ják. Viszont a csajok is iszonyat módon kedvelik ezt a típust, és ha beülnek, akkor ők is bek..6ják :D :D :D
BMW Über Alles!
:bmwkiraly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 12:56 
Guru
Guru

Adott köszi: 50 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Motor tipusa: M62 / 540
Évjárata: 1996
Stephanus_Rex írta:
Én kb 8 éve ültem BMW-ben - egy már akkor bő 20-as 735-ös gép volt -, és szegény a csupa króm borítás mellé hosszú élete alatt már rengeteg huppanást és zúzódást begyűjtött. Szal a srácot itt mindenki sajnálta, hogy milyen ronccsal jár, mert kívülről tényleg jó lepukkantnak nézett ki, és mikor Esztergomban akadt dolgom, nem repestem az ötletért, hogy vele tegyem meg az utat... Zörgött a kocsi, majd szétesett a rossz útjainkon, de mikor felkanyarodtunk az M3-ra...!!! A BMW végre visszatért a közegbe, ahová ő való! És pillanat alatt eltűnt a zörgés, eltűnt minden, és nem maradt más csak az ERŐ! És az az öreg, lehasznált, Isten tudja mennyit szenvedett motor úgy szedte a sebességet, és úgy tartotta a stabilan a 200-at, hogy a szemem felakadt. És a kocsi meg se billent! Úszott az úton, mint egy 737-es. Otthagyta az összes kisköcsög Suzukit, Opelt, stb. Pedig "autó korban" azok már unokái lehettek volna neki :)
Hazajöttünk, és a sok köcsög "új" Ladás meg Audi 80-100-as mondhatta már a szöveget a "régi benzinzabálóról" - bennem kialakult egy vélemény a BMW-ről, s aztán ez már csak egyre jobban erősödött minden alkalommal, ha betehettem a seggem egy ilyen autóba! Megtetszett a prcíz kidolgozás, a kényelem, a sportosság. Az, hogy az ember érzi, hogy ő nem egy egyszerű "tömítés" a kormány és az ülés között, hanem ő az, akiért az autó létrejött.
Mikor beülök és indítok, diszkrét gongszóval elém tárja a fontosabb adatokat, akár egy jó titkárnő. Menet közben az útra tapad, fékezésnél finoman korrigál, ha kell rá is erősít. A rádió feljebb húzza a hangot - ne fáradjak vele. Ha elered az eső, akkor az ablaktörlő automatika gondoskodik rólam. Kiszálláskor a lábam alá világít, hogy lássam hová lépek. Sötétben pedig a Xenon az úr. Sötét... Hát van olyan ember, akinek nem fogja meg a szívét a domináló sportos vörös szín a szalonban? A megvilágított mőszerfal, akár egy ragadozó szeme. Egy országúti ragadozóé. Sose legyen más típusú autóm!
Istenkirály!!!
Ja, és amit írtak a kollégák: a köszöngetők. :D Jah, hát van, de bek..6ják. Viszont a csajok is iszonyat módon kedvelik ezt a típust, és ha beülnek, akkor ők is bek..6ják :D :D :D
BMW Über Alles!
:bmwkiraly

Na erről van szó!!!! :lol: :lol: :lol:
Azt nem értem, hogy a többi "kocsi gyár" hogy marad életben!
Erre csak az lehet a magyarázat, hogy "kevés" ember éli meg a közlekedés,vezetés, haladás, elélvezés fokozatait! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 13:03 
haladó
haladó

Üdv. :)

Igazából egy 316i-re volt a vadászat,de 520i lett :)Nagyon tetszik a soros 6 hangja,néha (ööö,sokszor)én is a zene helyett azt hallgatom.A gyűrűs helyzetjelzőnél eddig senki nem gyártott,talált fel szebbet,de nem is fog. :twisted: :twisted: A hátsó ledes lámpa is nagyon találó.Apróbb hibák vannak,de az más autónál is van.Az autó nincs off dolgokra használva.
Ha kell,akkor heti 2x is takarítás,mert a feketén minden meglátszik,meg különben is legyen szép tiszta..Irigy emberek vannak,megszólnak...de többen vannak,akiknek tetszik.Sokat szoktam csak úgy autózgatni,nem lehet vele eleget menni:)Ja,meg vigyázok rá,mint a szememre :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]