Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.08. 14:10

Labi írta:
gabec írta:
Labi írta:Tud vki mesélni erről a Hamann optikáról? jól néz ki, tetszik ...szolid...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-4326124
Ez tényleg Hamann optika?A hátsó lökhárító olyan sufnituning jellegű azzal a középső elálló lemezzel.Nem?Vagy ez csak amolyan költői kérdés volt?

neeem sztem jópofa. ...az ajtókon lévő is passzol ahhoz a oldalkilépőhöz. ...sztem nem rossz! ..bár szürkében egy kicsit gyászos, de okésan néz ki...
Hol lent van már az áruk ezeknek is!

2010.12.08. 14:22

tényleg elképesztő! ez mondjuk egy jó alap lenne.... sportülést bele, meg 16:9-et navival meg tv-vel, szépen kipucolni, azokat a hányinger fabetéteket meg szép bordó, vagy fekete bőrrel bevonni és lehet kihúzni a dízeleket a nagy hóból! (na persze nem azért, mert beragadtak, vagy nem indulnak hanem mondjuk mert ...mondjuk mert nagy a hó na! :wink: :lol:

2010.12.08. 14:46

gabec írta:
Labi írta:
gabec írta:
Labi írta:Tud vki mesélni erről a Hamann optikáról? jól néz ki, tetszik ...szolid...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-4326124
Ez tényleg Hamann optika?A hátsó lökhárító olyan sufnituning jellegű azzal a középső elálló lemezzel.Nem?Vagy ez csak amolyan költői kérdés volt?

neeem sztem jópofa. ...az ajtókon lévő is passzol ahhoz a oldalkilépőhöz. ...sztem nem rossz! ..bár szürkében egy kicsit gyászos, de okésan néz ki...
Hol lent van már az áruk ezeknek is!

Nem csoda hogy nincs ára, 350 forintos benzinárnál kinek kell egy 10 éves benzintemető? :lol:

2010.12.08. 14:47

NEKEEEEM! :lol: 8)

2010.12.08. 20:35

Labi írta:NEKEEEEM! :lol: 8)

Megint meg veszel egy 10éves szart utána meg hallgathatjuk hogy a világ pénze kevés rá mint az 535i-re :!: :lol: :lol: :lol:

2010.12.08. 20:55

admin írta:

Megint meg veszel egy 10éves szart utána meg hallgathatjuk hogy a világ pénze kevés rá mint az 535i-re :!: :lol: :lol: :lol:

Helo
Ezt akartam én is írni csak megelőztél

2010.12.08. 21:06

lepke írta:
admin írta:

Helo

azt azért nem! :wink: ...de tény, eljátszottam a gondolattal! :lol: :lol:

2010.12.08. 21:12

Labi írta:
lepke írta:
admin írta:

Helo

azt azért nem! :wink: ...de tény, eljátszottam a gondolattal! :lol: :lol:

Helo
Amúgy nem rossz az autó RENDBEN is van,csak neked ÉVES 40-50 ezres Budapesti közlekedésre nem alkalmas

2010.12.08. 21:16

nem bizony! pedig valamit kell, nagyon hamar, mert a haverom már ki akarja vásárolni a seggem alól A Pugót! :oops: :twisted:

de egyszerűen nem tudom mi legyen!

2010.12.08. 21:31

Labi írta:nem bizony! pedig valamit kell, nagyon hamar, mert a haverom már ki akarja vásárolni a seggem alól A Pugót! :oops: :twisted:

Tessék:
--- Fekete komfortbelsős 8 éves szar :-) ---

vagy:
--- Háztáji touring ---

2010.12.08. 21:42

kzolee írta:
Labi írta:nem bizony! pedig valamit kell, nagyon hamar, mert a haverom már ki akarja vásárolni a seggem alól A Pugót! :oops: :twisted:

Tessék:

vagy:
--- Háztáji touring ---

köszi! néztem már. nem akarok offolni, de ha már itten van, nu: ha 3 milláért adja a kereskedő és nem írja, hogy sérülésmentes, akkor ott vmi gebasz van, az biztos! ...és a km is vicc...

az Efer kocsiját ismerem. szép darab nagyon, csak hát korosodik az is. ha nem mennék tényleg annyit amennyit, akkor még jó is lenne, de hát idős szegény. ...ezért is passzoltam el a sajátomat.

2010.12.08. 23:42

kzolee írta:

Tessék:

vagy:
--- Háztáji touring ---

Zoli!
Linkelhetsz Neki nyugodtan Dezsőt is :!:
:wink: Imádja! :D

2010.12.09. 18:29

simi64 írta:Zoli!

Aha, gondolom :D

Az a helyzet, hogy olcsón nem lehet kitűnő kocsit venni, csak óriási szerencsével. Az olcsóbbra apránként kell rákölteni a plusz lóvét. :)

Ami patent, az annyi kb. mint ez itt:

--- Faceliftes korrekt ---

2010.12.09. 18:36

kzolee írta:

Az a helyzet, hogy olcsón nem lehet kitűnő kocsit venni, csak óriási szerencsével. Az olcsóbbra apránként kell rákölteni a plusz lóvét. :)

igen igen... nem akarok én olcsón, tudom, hogy azért jót nem... vagy csak szerencsével... az az X5 szép! néztem korábban! :D

2010.12.09. 23:46

Labi írta:
kzolee írta:

igen igen... nem akarok én olcsón, tudom, hogy azért jót nem... vagy csak szerencsével... az az X5 szép! néztem korábban! :D

Helo
Egy majdnem HÉT éves autóért sokallom ezt az összeget :roll:
Miért halt meg a váltó 88-ezernél :?: :?: :?: lehet hogy széthajtották az egész kocsit :?: :?:

2010.12.09. 23:55

több alkalommal olvastam azt, hogy az X5 4.4-es motorhoz illesztett váltó kipurcant. ...lehet itt is ez volt!?

2010.12.10. 00:08

Labi írta:több alkalommal olvastam azt, hogy az X5 4.4-es motorhoz illesztett váltó kipurcant. ...lehet itt is ez volt!?

Nem a 30 Dénest olvastad :?:

2010.12.10. 08:19

simi64 írta:
Labi írta:több alkalommal olvastam azt, hogy az X5 4.4-es motorhoz illesztett váltó kipurcant. ...lehet itt is ez volt!?

Nem a 30 Dénest olvastad :?:

Simi, nincsenek szövegértelmezési problémáim! :lol:

2010.12.31. 23:56

Kép

2010.12.31. 23:57

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge