![]() |
2010.02.11. 22:09
lepke írta:jackson írta:BMW520dshaver írta:bmw750i írta:bmw520ds írta:Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!
Hali!
Nálatok is volt ilyen hiba?
Te is mg.-vel foglalkozol?
Írnák neked Pü-t kérek egy mailt a következő címre:kispityu@tolnanet.hu
Hát akkor nyomd meg a hozzászólása alatt a PÜ gombot és küld el neki.Tuti megkapja és akkor talán nem látja más is az e-mail cimedet és nem nyomják jó akarók tele spam-el.
Jackson, aki javasolja a PÜ funkció használatát
Helo Bocsi
Ez nem EZ ismerkedős topik![]()
![]()
![]()
2010.02.11. 22:33
Oroszlan írta:lepke írta:jackson írta:BMW520dshaver írta:bmw750i írta:bmw520ds írta:Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!
Hali!
Hát akkor nyomd meg a hozzászólása alatt a PÜ gombot és küld el neki.Tuti megkapja és akkor talán nem látja más is az e-mail cimedet és nem nyomják jó akarók tele spam-el.
Helo Bocsi
![]()
![]()
Nem mindegy Neked ? Vagy érdekel ...
2010.02.11. 22:39
BMW520dshaver írta:Oroszlan írta:lepke írta:jackson írta:BMW520dshaver írta:bmw750i írta:bmw520ds írta:Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!
Hali!
Helo Bocsi
![]()
![]()
Bocsi de megnyomtam és nemcsak megnyomtam hanem PÜ-t is írtam de nem jött válasz pedig el is küldtem,nem felejtettem el!!
2010.02.12. 22:12
lepke írta:BMW520dshaver írta:Oroszlan írta:lepke írta:jackson írta:BMW520dshaver írta:bmw750i írta:bmw520ds írta:Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!
Hali!
Helo Bocsi
![]()
![]()
Bocsi de megnyomtam és nemcsak megnyomtam hanem PÜ-t is írtam de nem jött válasz pedig el is küldtem,nem felejtettem el!!
Helo
Válasz az biztosan megyen majd valakitől
üdv zoli
2010.02.12. 22:16
Szia Gabi!Szerintem Neked.Én ma beszéltem Vele telefonon, mg ügyben jó barátok lesztek!bmw750i írta:lepke írta:BMW520dshaver írta:Oroszlan írta:lepke írta:jackson írta:BMW520dshaver írta:bmw750i írta:bmw520ds írta:Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!
Hali!
Helo Bocsi
![]()
![]()
Helo
Válasz az biztosan megyen majd valakitől
üdv zoli
Nekem kellett volna pü-t kapnom vagy a druszámnak?
2010.02.12. 22:53
témát 2010.02.12. 23:30
jackson írta:Akkor ha jól összejöttetek akkor talán kerülhetnénk aztémát
![]()
Klubélet/Klubbal kapcsolatos kérdések, Klubtagok keresése vagy mi a manó a topik neve tessék oda átfáradni.
Jackson, aki próbál rendet tartani
2010.02.13. 10:45
touring írta:jackson írta:Akkor ha jól összejöttetek akkor talán kerülhetnénk aztémát
![]()
Klubélet/Klubbal kapcsolatos kérdések, Klubtagok keresése vagy mi a manó a topik neve tessék oda átfáradni.
Jackson, aki próbál rendet tartani
Tényleg ennek a Metabond témának nyithatnátok egy új topikot... SZÉTOFFOLJÁTOK A TOPIKOMAT!!!![]()
![]()
2010.04.24. 10:48
2010.08.16. 20:28
2010.08.16. 20:35
bmw520ds írta:Ezt azért írom le, mert saját szememmel láttam!Annak azért hiszek mégEgyéb problémák kialakulása miatt, elvittük egy szakműhelybe a porlasztóimat, vizsgálják meg, jók, vagy nem!Legnagyobb meglepetésemre, mind a négy, egyforma szórásképpel, csepegés, folyás mentesen porlaszt
A szaki kérdezte mikor volt cserélve?Mivel óra szerint 195000 km-rel került kis hazánkba, nem tudni vajon volt-e.Bmw520ds haver állandó Metabondos dolgaitól nagyjából a hátamon feláll a szőr és százhúsz kilós testsúlyommal elfutnék a PR. szöveg elől, de Jackson is diagolt télen, azóta szerviz is kétszer és legutóbb Karesz és az adagolóra írt "kevés nyomás az adagolóba"vagy valami hasonló hibaüzenet legnagyobb meglepetésemre nincs már meg!Valószínűsítem, a legutolsó törlés után már nem volt meg ez a jelenség.A porlasztók gyönyörűen teszik a dolgukat és akármennyire úgy fogtam fel, veszek az üzemanyagba ilyen cuccot, ki tudja ér-e egyáltalán valamit, vagy nem, kidobott pénz-e vagy nem, hat hónapos állandó használat óta, ki merem jelenteni, nem hülyeség!Kitakarítja a nem oda illő károkozókat.Az viszont tuti, hogy ezek a porlasztó, injector, adagoló, CR pumpa legnagyobb ellenségei, az üzemanyagban lévő, nem oda való, víz, vegyszer, a szemetet a szűrő megfogja.
2010.08.16. 20:51
Ejnye-bejnye!Ez a benya dízel vita....Pedig ma megfogadtam, nem viccelek ezzel a témával, mert mindig mellre szívják!Ha a téli diagot vetted alapnak a hozzászólásom kiforgatásának, sajnos rossz hírt kell közölnömViper írta:bmw520ds írta:Ezt azért írom le, mert saját szememmel láttam!Annak azért hiszek mégEgyéb problémák kialakulása miatt, elvittük egy szakműhelybe a porlasztóimat, vizsgálják meg, jók, vagy nem!Legnagyobb meglepetésemre, mind a négy, egyforma szórásképpel, csepegés, folyás mentesen porlaszt
A szaki kérdezte mikor volt cserélve?Mivel óra szerint 195000 km-rel került kis hazánkba, nem tudni vajon volt-e.Bmw520ds haver állandó Metabondos dolgaitól nagyjából a hátamon feláll a szőr és százhúsz kilós testsúlyommal elfutnék a PR. szöveg elől, de Jackson is diagolt télen, azóta szerviz is kétszer és legutóbb Karesz és az adagolóra írt "kevés nyomás az adagolóba"vagy valami hasonló hibaüzenet legnagyobb meglepetésemre nincs már meg!Valószínűsítem, a legutolsó törlés után már nem volt meg ez a jelenség.A porlasztók gyönyörűen teszik a dolgukat és akármennyire úgy fogtam fel, veszek az üzemanyagba ilyen cuccot, ki tudja ér-e egyáltalán valamit, vagy nem, kidobott pénz-e vagy nem, hat hónapos állandó használat óta, ki merem jelenteni, nem hülyeség!Kitakarítja a nem oda illő károkozókat.Az viszont tuti, hogy ezek a porlasztó, injector, adagoló, CR pumpa legnagyobb ellenségei, az üzemanyagban lévő, nem oda való, víz, vegyszer, a szemetet a szűrő megfogja.
Hát igyekezzetek, mert egy-két hónap és jönnek a reggeli fagyok. Kinek milye van borítsa bele, hátha probléma mentes lesz a tél. A benzinesek döljenek hátra és elégedetten nézzenek körül.
2010.08.17. 12:18
bmw520ds írta:
Ejnye-bejnye!Ez a benya dízel vita....Pedig ma megfogadtam, nem viccelek ezzel a témával, mert mindig mellre szívják!Ha a téli diagot vetted alapnak a hozzászólásom kiforgatásának, sajnos rossz hírt kell közölnömNem indult a kiegészítő fűtés, és ez ügyben kerestem a "kódkiütő" márkatársat.Semmiféle indulási gondom nem volt, leszámítva az üzemanyag szint szenzor és a 15 litert nem kiszívó szopatós véletlen egybeesés miatt.Meg nagyon sokat tanultam Jackson előadásából, csak egy baj azzal az emberrel:mindig csak a benzines 40i-t élteti
A kisebb benzineseket még fél vállról azért elismeri, na de a dízel márkatársak...azok meg kik?Mik?Mi az a dízel???
2010.08.17. 12:25
strobi írta:bmw520ds írta:
Ejnye-bejnye!Ez a benya dízel vita....Pedig ma megfogadtam, nem viccelek ezzel a témával, mert mindig mellre szívják!Ha a téli diagot vetted alapnak a hozzászólásom kiforgatásának, sajnos rossz hírt kell közölnömNem indult a kiegészítő fűtés, és ez ügyben kerestem a "kódkiütő" márkatársat.Semmiféle indulási gondom nem volt, leszámítva az üzemanyag szint szenzor és a 15 litert nem kiszívó szopatós véletlen egybeesés miatt.Meg nagyon sokat tanultam Jackson előadásából, csak egy baj azzal az emberrel:mindig csak a benzines 40i-t élteti
A kisebb benzineseket még fél vállról azért elismeri, na de a dízel márkatársak...azok meg kik?Mik?Mi az a dízel???
Tényleg mi az a porlasztó csúcs?!...![]()
Valami új vírus?! Vagy egy új hegy?!....
2010.08.17. 12:31
strobi írta:
2010.08.17. 12:58
muhaati írta:strobi írta:
Az egy olyan alkatrész, amiből van a dieselekben 4, vagy 6, vagy 8, és előbb utóbb úgyis beszarik , na akkor van zsebbenyúlás. Az addig megspórolt üzemanyagköltség dupláját lehet rákölteni. Aztán van még rajtuk turbó, ami inkább előbb teszi sovánnyá a pénztárcát. Az ülés alatti üza.szivattyú már csak hab a tortán. Ha részecskeszűrős is, akkor meg lehet eladni a házat is.
Mi meg még mindig gondtalanul kocsikázunk a benzinesekkel.
+ 2010.08.17. 20:39
Rjani530d írta:
Megérkezett az ötödik zabálógép!+
![]()
Erre is van egy jó dakota közmondás benzines kollégák:
Hiába! A fejlett technika irigységet szül!
2010.08.17. 20:50
muhaati írta:Rjani530d írta:
Megérkezett az ötödik zabálógép!+
![]()
Erre is van egy jó dakota közmondás benzines kollégák:
Hiába! A fejlett technika irigységet szül!
Drága bocikám! Bár személyesen nem ismerlek, elhiheted, amikor Te még csak gondolat voltál, akkor én már javítottam a diesel vs benzines autókat. Zabálógépnek nem mondanám magamat, inkább a sörikét szeretem. Persze csak mértékkel. A fejlett technika nagyon jó dolog, de csak addíg, amíg újonnan tudod megvenni. Mire hozzánk elér........................
Irigy semmiképpen sem lehetek hiszen a benzineseket revíziózom, a dieseleket pedig javítom. Ha valaki, akkor én tudom mi a különbség a kettő között.
Ettől függetlenül szívből kívánom neked, hogy sok-sok boldog ráköltésmentes spórolós kilómétert menj a dieseleddel!!!!!!!
2010.08.17. 21:01
Rjani530d írta:
Meglesz!
Nem rád gondoltam a zabálógéppel! Az autóra! Ennek már volt előzménye! (lásd fent)
Úgyhogy ne vedd ám sértésnek!
Egy dieseles kolléga reagálása a benzineshez.
Azért az enyémet még olyan sokat nem kellett javítani! Azért nem ismersz! Ha majd egyszer elromlik, ígérem, viszem!
De az még soká lesz.
Egyébként jók a felnik, amiket a szomszédodtól vettem!
Üdv.
2010.08.17. 21:12
muhaati írta:Rjani530d írta:
Meglesz!
Nem rád gondoltam a zabálógéppel! Az autóra! Ennek már volt előzménye! (lásd fent)
Úgyhogy ne vedd ám sértésnek!
Egy dieseles kolléga reagálása a benzineshez.
Azért az enyémet még olyan sokat nem kellett javítani! Azért nem ismersz! Ha majd egyszer elromlik, ígérem, viszem!
De az még soká lesz.
Egyébként jók a felnik, amiket a szomszédodtól vettem!
Üdv.
Sértődésről szó sem lehet!!!!!!!!![]()
Viszont a tények azok tények! Hidd el! Ha most még nem hiszed..................
Te vetted meg a felniket a Szabó Atitól? Nem is mondta. Na majd jól se......be rúgom!