![]() |
2009.11.19. 20:16
2009.11.19. 20:19
2009.11.19. 20:20
roli írta:Sziasztok oktoberben sikerült szert tennem egy 2000.évj. 520d gépjármüre.Csoda szép,kényelmes és még haladni is bír!A bajom,hogy szépen ketyeg alapjáraton,aztán gondol egyet és elkezdi rázni bodét egy picit és csattogó hangot ad.gázadásra,kuplungra+elhalgat..röviden!valami tipp?? köszönöm..
2009.11.19. 21:17
kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
tds-en nincs kartergázszűrő, úgyhogy ne keressétek tovább.
30d-n és 25d-n van.
és hogy mi a magyarázat![]()
tds-en nincs kartergáz![]()
más. árulom a kocsit, és tegnap egy román hívott fel (honnét hívsz? tudod, itt vagyok má mágyárbá). pofátlan összeget mondott a kocsira, elhajtottam.
eszembe jutott, hogy bárcsak valami normálisabb gazdát sikerülne neki szerezni.
2009.11.19. 21:42
kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
más. árulom a kocsit, és tegnap egy román hívott fel (honnét hívsz? tudod, itt vagyok má mágyárbá). pofátlan összeget mondott a kocsira, elhajtottam.
2009.11.19. 23:59
e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
Roli! Sikerült megcsinálni az üzemanyag ellátást? Valami probléma volt az autóval ha jól emlékszem
2009.11.20. 00:28
kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
Roli! Sikerült megcsinálni az üzemanyag ellátást? Valami probléma volt az autóval ha jól emlékszem
szerencsére sikerült megcsináltatnom, de úgy, hogy vettem rá egy bosch szervízben felújított adagolót.
ezt feltette egy szerelő, és minden megjavult.
sajnos, ahol én próbáltam adagolót felújíttatni, elfelejtették mondani, hogy nincs olyan padjuk, amin be lehetne állítani a TDS adagolót pontosan.
no comment szerintem.
2009.11.20. 09:47
e39chip írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
szerencsére sikerült megcsináltatnom, de úgy, hogy vettem rá egy bosch szervízben felújított adagolót.
sajnos, ahol én próbáltam adagolót felújíttatni, elfelejtették mondani, hogy nincs olyan padjuk, amin be lehetne állítani a TDS adagolót pontosan.
no comment szerintem.
De miért adod el, ha megoldódott a probléma?
2009.11.20. 15:41
kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
no comment szerintem.
vettem egy másikat![]()
ugyanolyan színű, TDS is, ha már így belejöttem, csak magyar papíros, és az eleje törött.
2009.11.20. 18:40
simi64 írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
no comment szerintem.
vettem egy másikat![]()
ugyanolyan színű, TDS is, ha már így belejöttem, csak magyar papíros, és az eleje törött.
Ezt nem mondod komolyan!
Most 3 TDS-ed van? Gyűjtöd őket?
2009.11.20. 19:19
simi64 írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:e39chip írta:kovessyroli írta:sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.
30d-n és 25d-n van.
no comment szerintem.
vettem egy másikat![]()
Ezt nem mondod komolyan!
Most 3 TDS-ed van? Gyűjtöd őket?
2009.11.23. 12:19
2009.11.23. 16:42
sufnyi írta:Fiúk meg tudná nekem mondani valaki hogy olajcsere után hogy kell nullázni a TDS-en a LED-ket? Olvastam valamit hogy 7 vagy nyolc másodpercig kell nyomva tartani a kilóméteróra nullázót és aztán ráadni a gyújtást de nem jött be. Valaki mondja már el pontosan mi a teendő. Nagyon köszi.
2009.11.23. 19:06
MChris írta:sufnyi írta:Fiúk meg tudná nekem mondani valaki hogy olajcsere után hogy kell nullázni a TDS-en a LED-ket? Olvastam valamit hogy 7 vagy nyolc másodpercig kell nyomva tartani a kilóméteróra nullázót és aztán ráadni a gyújtást de nem jött be. Valaki mondja már el pontosan mi a teendő. Nagyon köszi.
tiedén nem lehet,szerviz és 1000Ft
2009.11.23. 19:14
sufnyi írta:Fiúk meg tudná nekem mondani valaki hogy olajcsere után hogy kell nullázni a TDS-en a LED-ket? Olvastam valamit hogy 7 vagy nyolc másodpercig kell nyomva tartani a kilóméteróra nullázót és aztán ráadni a gyújtást de nem jött be. Valaki mondja már el pontosan mi a teendő. Nagyon köszi.
2009.11.23. 21:17
Viper írta:sufnyi írta:Fiúk meg tudná nekem mondani valaki hogy olajcsere után hogy kell nullázni a TDS-en a LED-ket? Olvastam valamit hogy 7 vagy nyolc másodpercig kell nyomva tartani a kilóméteróra nullázót és aztán ráadni a gyújtást de nem jött be. Valaki mondja már el pontosan mi a teendő. Nagyon köszi.
Szia!
Motorháztető kinyit. Kör alakú diagnosztikai csatlakozó kupakja leteker.
Eközben már leblankoltad egy 10cm vezeték mindkét végét. Rámész a www.e39.hu honlapra, ott elolvasod az ide vonatkozó részt és végrehajtod. Ha nem találod, vagy lusta vagy keresni, akkor elárulom, hogy a 7. és a 19 lábat rövidre zárod, gyújtás fel vársz 3mp és kész. Fékolaj resethez tartsd ott 10mp-et. <== ez volt ingyen.
Lehet kapni kimondottan szervíznullázót pár ezer forintért és akkor nem kell rövidzárazni. Gyakorlatilag ezen egy nyomógomb van.
Ha elmész bármely komolyabb szervízbe fél perc alatt kinullázzák. A gép ugyanezt hajtja végre.
2009.11.24. 11:14
2009.11.24. 11:18
2009.11.24. 11:19
2009.11.24. 11:23
sufnyi írta:Viper ha jól olvasom te ezt már végrehajtottad, ha pontosan úgy csinálom ahogy írtad nem lehet semmit elbaszkurálni ugye? Nem szeretnék a "kicsiben" kárt okozni annál sokkal jobban szeretem. A szervizzel csak annyi a gond hogy időm nincs rá.
MBW feeling forever...és még a vízből is kivonnya az zoxigént.