![]() |
2009.06.24. 16:08
jackson írta:MChris írta:Készítettem egy magyar első és hátsó biztitáblát:
(nagyobb képek a képtárban,nyomtatható-szerkeszthető Nálam 40-40Mb)
(bármilyen szakmai-fordítási hibát szívesen olvasok)
Majd ha lessz időm összevetem a saját anyagommal ami valahol Word formátumban várakozik és elküldöm mail-ben is.
Jackson, aki most egy hétig beteg szabin lóg
2009.06.25. 12:00
2009.06.25. 12:22
imike_e39 írta:hali!
Nekem is van egy elektromos problémám, mégpedig hogy kitakaritottam az üléseimet mert dohányoztak benne és gusztustalanul büdös volt. Összerakás után( elvileg minden be van kötve az összes kábel meg minden ) kigyulladt a légzsákvisszajelző izzóm. Mi lehet a baj?előre is köszi a segitséget, bár ilyeneket mondtak hogy 50-70000-ért meg lehet csináltatni de akkor ott fog megrohadni
2009.06.25. 14:26
imike_e39 írta:hali!
Nekem is van egy elektromos problémám, mégpedig hogy kitakaritottam az üléseimet mert dohányoztak benne és gusztustalanul büdös volt. Összerakás után( elvileg minden be van kötve az összes kábel meg minden ) kigyulladt a légzsákvisszajelző izzóm. Mi lehet a baj?előre is köszi a segitséget, bár ilyeneket mondtak hogy 50-70000-ért meg lehet csináltatni de akkor ott fog megrohadni
2009.06.27. 14:32
Levibéka írta:free írta:Sziasztok!
Hetente 1x 2x reggelre full üres az aksim.Töltés,aksi hibátlan.
A fütésventilátort viszont már rajtakaptam párszor hogy az ajtók zárása után ki-be kapcsolt,menet közben meg nem lökte a levegőt csak újraindítás után.Nem tudom van e köze hozzá
Help pls.
2000-es évj.,3000da
2009.07.31. 17:53
2009.07.31. 19:17
Vader-1 írta:Sziasztok!
Nekem az indexem él önállö életet![]()
Fogja magát bekapcsol,aztán abbahagyja.Elég idegesitö.Nem az indexkar kapcsoló rossz,azt már megállapitottuk.
Van valami ötletetek?
Köszi
2009.07.31. 20:52
zsolte39 írta:Szia!
Nem lehet, hogy kontakthibás a helyzetjelző izzód? Úgy tudom, ha kiég a helyzetjelző, akkor az index veszi át a szerepét.Vader-1 írta:Sziasztok!
Fogja magát bekapcsol,aztán abbahagyja.Elég idegesitö.Nem az indexkar kapcsoló rossz,azt már megállapitottuk.
Van valami ötletetek?
Köszi
2009.08.01. 22:13
zsolte39 írta:Szia!
Nem lehet, hogy kontakthibás a helyzetjelző izzód? Úgy tudom, ha kiég a helyzetjelző, akkor az index veszi át a szerepét.Vader-1 írta:Sziasztok!
Van valami ötletetek?
Köszi
2009.08.01. 22:24
Vader-1 írta:zsolte39 írta:Szia!
Van valami ötletetek?
Köszi
Köszi a tippet,megprobálom megtisztitani,bár jól müködik.Egy villamosságis mondta,hogy a hátsó ülés alatt van valami panel ami vezérli a világitást meg
az indexet,lehet,hogy az ment gallyra.Ha valaki tudna erröl bövebb magyarázatot,megköszönném
2009.08.01. 22:32
Vader-1 írta:zsolte39 írta:Szia!
Van valami ötletetek?
Köszi
Köszi a tippet,megprobálom megtisztitani,bár jól müködik.Egy villamosságis mondta,hogy a hátsó ülés alatt van valami panel ami vezérli a világitást meg
az indexet,lehet,hogy az ment gallyra.Ha valaki tudna erröl bövebb magyarázatot,megköszönném
2009.08.01. 22:51
jackson írta:Vader-1 írta:zsolte39 írta:Szia!
Van valami ötletetek?
Köszi
Magyarázat: a villamosságis sikhülye az BMW E39-hez mert LCM avagy lámpa vezérlő jobb elején van a kocsinak (utastér felöl).
Jackson, akinek tele a tőgye a kontárokkal.
2009.08.07. 17:34
2009.08.07. 18:15
2009.08.07. 18:25
Pocilaci írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne a szellőzés ventillátorának hol lehet még biztosítéka a kocsiban?
A süni jó, a kesztyűtartó mögötti 50 amperes bizti is ok!
A relék hibája okozhatja, hogy meg sem moccan a ventillátor?
Köszi!
2009.08.07. 19:22
Pocilaci írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne a szellőzés ventillátorának hol lehet még biztosítéka a kocsiban?
Köszi!
2009.08.07. 20:42
admin írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Köszi!
Vagy be halt a csapágy
2009.08.08. 00:36
muhaati írta:admin írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Köszi!
Vagy be halt a csapágy
Vedd le a motortérben lévő "nagykanyar"- t, ami a pollenszűrőtől megy az utastérhez. ott be tudsz nyúlni a ventillátor mókuskerekéhez, nézd meg, könnyen forog-e. Ha szorul, akkor csere, vagy javítás. A kiszerelés nem egyszerű, valamelyik topikba tettem fel képeket róla, műszerfal kiszereléssel jár.
2009.08.08. 09:47
Pocilaci írta:muhaati írta:admin írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Köszi!
Vagy be halt a csapágy
Vedd le a motortérben lévő "nagykanyar"- t, ami a pollenszűrőtől megy az utastérhez. ott be tudsz nyúlni a ventillátor mókuskerekéhez, nézd meg, könnyen forog-e. Ha szorul, akkor csere, vagy javítás. A kiszerelés nem egyszerű, valamelyik topikba tettem fel képeket róla, műszerfal kiszereléssel jár.
Köszönöm a segítséget....macerás hétvégém lesz ezek szerint....
Az ablakok még jók szerencsére
2009.08.08. 10:08
jackson írta:Pocilaci írta:muhaati írta:admin írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Köszi!
Vagy be halt a csapágy
Köszönöm a segítséget....macerás hétvégém lesz ezek szerint....
Az ablakok még jók szerencsére
Bocsi, csak most tudtam megnézni a IHKA tehát automata klima rendszer a WDS szerint F9, F20 és F23-as biztositékoktól függenek a betápja amelyek ilyen sorrendben 15,5,5Amperesek
Jackson, aki közben az ölében a gyerekkel küzd az internet és a NeedForSpeed MostWanted-el.
ui: apa autó, autó apaaaaaaaaaa