* *
Pontos idő: 2026.04.21. 18:32

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Segitség! :)
HozzászólásElküldve: 2008.10.10. 18:16 
Guru
Guru

Adott köszi: 290 alkalommal
Kapott köszik: 309 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2005
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (0)
charlie01 írta:
Sziasztok! Most jött el az idő, hogy megvegyem az első autómat ami természetesen egy e39-es 523i vagy 525i lehet. Az lenne a kérdésem, hogy 1.6 - 1.7 milláért lehet-e normális példányoakt találni, vagy csak leharcoltakat adnak ennyiért? Másik fontos kérdés, hogy mondjatok már jó BMW szervizet / Bp-it /ahol vásárlás előtt átnéznék az autót, mert inkább ott bukjak el x tízezer Ft-ot mint azt a 1.6 milliót. Előre is köszi mindent, sziasztok!

Küldtem pü-t.Üdv. :drive

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.12. 15:36 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E61
Motor tipusa: 535 D
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
jackson írta:
Oldboy írta:
Üdv!
Délután siettem, akkor még egyszer a dologról. Egy 97-es 540-et csak akor vegyél meg, ha elsőre is nagyon tipp-topp-nak néz ki. Ne csak belülről csillogjon a "szilikontól".

Igen csak semmi sietség alaposan meg fontolom. Nem szabad bele szeretni csak ha megvetted:)
Köszi a tanácsokat nagyon hasznosak.

Amit láttam:
540i Touring ami ritka (meg ahányan megveszik az is ritka)
- Külső állítólag bal első elem cserélve volt (keréknél). Réteg vastagság 130 volt itt is meg általában 110-140 közötti. Ez jó érték? Mert akkor hogyan is van ez az elemcsere? Hogyan lehet olyan szinre fújt elemet kapni mint az autó és nem tűnik eltérő színnek (nem fakul össze a többivel)?
A középső féklámpa leesett és zsinóron lóg (igénytelen celluksz) mivel pont volt egy téma a hiba fórumon. És ott ragasztottnak mondták ez azért necces is lehet nem?
- Jobb hátsó amúgy dupla üveg ablak lenyilt 5 centire és nem lehet vissza csukni. Csak recseget mennyire gáz? Jó a dupla üveg bazi nehéz ezt vissza csukni motor kel kézzel nem megy:)
- Riasztó (nem sötétedő visszapill, tehát a piros lámpa a tükörnél egyben az átbillentő is) nem villogott. Akkor kuka? Bár lehet lámpa bibi is.
- Vonóhorognak nem láttam fedelet, lehet hogy egy ekkor batár autón ami elhúz 2 tonnát nincsen vonóhorog lehetőség? A hátsó lökhárító teljesen zárt volt. Esetleg elemcsere csak nem arra amire kellett volna?
- Jobb első diszléc hiányzik: Igen itt volt valami amit emlegetett.
- Motor állapota: hang nem volt gázos elsőre. koszos (az elmondásotok alapján jobban megnézhettem volna a blokkon az olajas foltot) és a szokásos fehér foltok a fémeken ami sajátomban is volt látható ha nem használtam jó ideig. Szerivkönyv 14x.000km utcsó service és az óra 210000km. Persze nem ellenőrizve.

És amit elmesélt róla (modicolták wallisban):
- DSC hibát jelez a modic: indításkor nem volt benne. Ha rá léptem a fékre hirtelen bazi nagyott fékezett (tehát ez a része megy). Megnyomtam a DSC gombot de semmi nem történt. Ez azért gondolom nagyon gázos (=drága javítás is lehet)? Azért a 4.4-es motorhoz már feltételezem nem árt a DSC és a jó kerekek. Tényleg meg kéne néznem mennyi árban a diffi a 528i és a 540i kerekek ára között.
- Az tüzelőanyag tankjelző hibás, mert jelezte szerinte a modic. Talán ezért amikor beültem a két BC fogyasztásmérő 39.1-et mutatott és amikor elindultunk egy próba körre elötte reset és nem nagyon ment lejebb ha jól emlékszem 37 körül volt.
- Vizsga lejárt amit levizsgáztat elötte ha megveszik. Én ezt úgy tekintem át-tolja a vizsgán inkább megnézetem újra magam (amit amúgy se hagynék ki.
-Amúgy a BC-nek nem kéne ontania a hibákat, mármint középső kijelzőn a beindítás után? Pl. DSC-t. Mert üres volt csak ha nyomogattam a gombot akkor irogatot (amúgy szokásos pixel hibák mellett).

540i-k storbi, Oldboy:
A fogyi az tényleg vegyes:14l és autópálya 12l körül alakul? Így mennyi a hatótávja egy tankal? Persze normál használat mellet és nem agyom taposva. Ha jól értettem a hozzászólásokat akkor az első pár gázadás után nem fog érdekelni a 12-14-es fogyasztás :lol: ?

Jackson, aki kérdez

Hali!
DSC hibával vigyázz, lehet abs jeladó, de vezérlő is, ami 170 ropi!
A 39 l-es fogyi is eredhet a vezérlő hibájából. ( vagy nemrég nullázták, vagy lemerült az akksi)
Én most abs vezérlő nélkül járok, mert bexart, (próbálják javítani) nem megy a km óra, és 39,5 l fogyit mutat. :drunk :sör:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 09:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
csipi írta:
jackson írta:
Oldboy írta:
Üdv!
Délután siettem, akkor még egyszer a dologról. Egy 97-es 540-et csak akor vegyél meg, ha elsőre is nagyon tipp-topp-nak néz ki. Ne csak belülről csillogjon a "szilikontól".

Igen csak semmi sietség alaposan meg fontolom. Nem szabad bele szeretni csak ha megvetted:)
Köszi a tanácsokat nagyon hasznosak.

Amit láttam:
540i Touring ami ritka (meg ahányan megveszik az is ritka)
- Külső állítólag bal első elem cserélve volt (keréknél). Réteg vastagság 130 volt itt is meg általában 110-140 közötti. Ez jó érték? Mert akkor hogyan is van ez az elemcsere? Hogyan lehet olyan szinre fújt elemet kapni mint az autó és nem tűnik eltérő színnek (nem fakul össze a többivel)?
A középső féklámpa leesett és zsinóron lóg (igénytelen celluksz) mivel pont volt egy téma a hiba fórumon. És ott ragasztottnak mondták ez azért necces is lehet nem?
- Jobb hátsó amúgy dupla üveg ablak lenyilt 5 centire és nem lehet vissza csukni. Csak recseget mennyire gáz? Jó a dupla üveg bazi nehéz ezt vissza csukni motor kel kézzel nem megy:)
- Riasztó (nem sötétedő visszapill, tehát a piros lámpa a tükörnél egyben az átbillentő is) nem villogott. Akkor kuka? Bár lehet lámpa bibi is.
- Vonóhorognak nem láttam fedelet, lehet hogy egy ekkor batár autón ami elhúz 2 tonnát nincsen vonóhorog lehetőség? A hátsó lökhárító teljesen zárt volt. Esetleg elemcsere csak nem arra amire kellett volna?
- Jobb első diszléc hiányzik: Igen itt volt valami amit emlegetett.
- Motor állapota: hang nem volt gázos elsőre. koszos (az elmondásotok alapján jobban megnézhettem volna a blokkon az olajas foltot) és a szokásos fehér foltok a fémeken ami sajátomban is volt látható ha nem használtam jó ideig. Szerivkönyv 14x.000km utcsó service és az óra 210000km. Persze nem ellenőrizve.

És amit elmesélt róla (modicolták wallisban):
- DSC hibát jelez a modic: indításkor nem volt benne. Ha rá léptem a fékre hirtelen bazi nagyott fékezett (tehát ez a része megy). Megnyomtam a DSC gombot de semmi nem történt. Ez azért gondolom nagyon gázos (=drága javítás is lehet)? Azért a 4.4-es motorhoz már feltételezem nem árt a DSC és a jó kerekek. Tényleg meg kéne néznem mennyi árban a diffi a 528i és a 540i kerekek ára között.
- Az tüzelőanyag tankjelző hibás, mert jelezte szerinte a modic. Talán ezért amikor beültem a két BC fogyasztásmérő 39.1-et mutatott és amikor elindultunk egy próba körre elötte reset és nem nagyon ment lejebb ha jól emlékszem 37 körül volt.
- Vizsga lejárt amit levizsgáztat elötte ha megveszik. Én ezt úgy tekintem át-tolja a vizsgán inkább megnézetem újra magam (amit amúgy se hagynék ki.
-Amúgy a BC-nek nem kéne ontania a hibákat, mármint középső kijelzőn a beindítás után? Pl. DSC-t. Mert üres volt csak ha nyomogattam a gombot akkor irogatot (amúgy szokásos pixel hibák mellett).

540i-k storbi, Oldboy:
A fogyi az tényleg vegyes:14l és autópálya 12l körül alakul? Így mennyi a hatótávja egy tankal? Persze normál használat mellet és nem agyom taposva. Ha jól értettem a hozzászólásokat akkor az első pár gázadás után nem fog érdekelni a 12-14-es fogyasztás :lol: ?

Jackson, aki kérdez

Hali!
A 39 l-es fogyi is eredhet a vezérlő hibájából. ( vagy nemrég nullázták, vagy lemerült az akksi)
Én most abs vezérlő nélkül járok, mert bexart, (próbálják javítani) nem megy a km óra, és 39,5 l fogyit mutat. :drunk :sör:

Tessék... már az 523i is 39-et eszik... :nyelves:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 12:35 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Sziasztok!

efer, RCKDJ,strobi, csipi:
Köszi a sok segítőkész választ, így sokkal könnyebb lesz kocsit vásárolni.

efer írta:
ha megnyomod a DSC gombot, ki kell gyulladnia a műszerfalon a lámpának. lehet, hogy a hiba ellenére azért nem ég, mert kiégett (esetleg kivették, letakarták) az ellenőrző lámpa?

Én is hasonlót sejtettem, mert váltig bambultam a kijelzőt az anyós ülésről és nem gyulladt fel semmi.

RCKDJ írta:
A "tüzelőanyag tankjelző" hibát mióta írja be hibának a számítógépbe??? Ha szakadt bármelyik is, akkor 0-t fog mutatni az üzemanyag szintjelző, egyébként rendesen működik, és semmi köze a 39 literes fogyihoz, legalábbis szerintem. Nekem inkább magyarázkodásnak tűnik a fogyasztási adatok miatt, ami sok minden miatt lehet.

strobi írta:
Az üzemenyag fogyasztás mérőt üzemmeleg motornál menet közben nullázd ki mert ha alapjáraton álló helyben ráadásúl hideg motornál csinálod akkor bizony mutathatja a nem valós 39L-ert is a gép... mert nézi a fordulatot,a sebességet és a megtett utat is a computer!
Na most a hideg járó motortnál van fordulat.... de nincs sebesség és nincs megtett út de van elektromos szivató igy természetes,hogy nem fog lefelé jönni 39-ről... :roll:

Igen egy komolyabb (hosszabb próba útnak kell alá vetni). Nekem is magyarázkodásnak tűnt elsőre. Mondjuk a világító tankolási lámpa miatt kezdte el mesélni. Ha félek a 14 litertől akkor el se megyek megnézni.

csipi írta:

Ettől tartok én is ilyenkor inkább javítsa ki és akkor csak utánna veszem meg az autót.

A sanda gyanúm 523i-528i-540i az üzemeltetési árakat összehasonlítva:
- kötelező nekem azonos (B10);
- lóerő/súlyadó 25eFt, 28.4eFt, 42eFt/év;
- átiratás egyszeri költsége 20fgt vagy 24 ft/cm3? mert 24-el számolva: 60eFt, 67eFt, 105eFt.
Ha jól nézem tulajdonképpen nincs olyan nagy diffi. Inkább a fogyasztás elfogadható vagy sem valaki által a döntő a kérdésben.
Az 540ik jobban felszereltek és mivel kisebb a köbcentire eső lóerő ezért kisebb igénybevételnek vannak kitével = hosszabb élettartam lehet a bónusz.

Jackson, aki válaszolt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 14:00 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
A fogyasztásra csak egy tipp: nem lehet, hogy az átlagfogyasztást a board a pillanatnyi fogyasztások átlagaként számolja ki? mert ha rossz a dsc, akkor nem kap sebességjelet a board (a szerelők azt mondták nekem, minden rendszer a dsc-n keresztül kapja a sebességet), így a max fogyasztást írja folyamatosan. ha ez igaz, akkor a próbaút során sem fog lejjebb menni az átlagfogyasztás.
ha nem világít a dsc visszajelző egyáltalán, akkor nagyon óvatos lennék a kocsival: ha a tulaj inkább szétszedte a műszerfalat a lámpa kiiktatása érdekében, minthogy kijavítsa, vagy a hibára felhívva a figyelmet adja el, elképzelhető, hogy lesznek még meglepetések...
vagy rendkívül nyomottt áron megvenni, és putzaufstingl felújítani :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 14:04 
Moderátor
Moderátor

efer írta:
A fogyasztásra csak egy tipp: nem lehet, hogy az átlagfogyasztást a board a pillanatnyi fogyasztások átlagaként számolja ki? mert ha rossz a dsc, akkor nem kap sebességjelet a board (a szerelők azt mondták nekem, minden rendszer a dsc-n keresztül kapja a sebességet), így a max fogyasztást írja folyamatosan. ha ez igaz, akkor a próbaút során sem fog lejjebb menni az átlagfogyasztás.
ha nem világít a dsc visszajelző egyáltalán, akkor nagyon óvatos lennék a kocsival: ha a tulaj inkább szétszedte a műszerfalat a lámpa kiiktatása érdekében, minthogy kijavítsa, vagy a hibára felhívva a figyelmet adja el, elképzelhető, hogy lesznek még meglepetések...
vagy rendkívül nyomottt áron megvenni, és putzaufstingl felújítani :wink:

Szia Efer!

Kapott jelet, mert csökkent a fogyasztás elinduláskor még láttam 37.1l majd utánna amikor én ültem be akkor már nem tudtam figyelni a fogyasztást. 540i azért az ember az utat féket és gáz nézni :lol:

Hétvégén megnéztem egy 523i Touringot. Mindjárt írom az eredményeket.

Üdv: Jackson

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 14:26 
Moderátor
Moderátor

Sziasztok!

Mivel hétvégén Miskolcon voltunk anyóséknál. Át ugrottunk Debrecenbe megnézni ezt:
523i Touring kép alapján szépnek kéne lennie.
http://www.hasznaltauto.hu/2414178_bmw_523i_1998

És nem csak kép alapján élő valóban is jól nézni. Pöpec motor, szép kaszni. Az egyetlen de az nagyon kopasz felszereltsége (ja persze mivel legutoljára egy 540i Touringot néztem :D )
Ami tetszett: kihúzható csomagtér fedél szuper, hibátlanul pörgő motor és futómű. Ezt még megnézetni is érdemes szerelővel.
A motor totál tiszta (még akár mondhatnánk gyanúsan :wink:
Ami kérdéses: gyári xenon, de bent volt a magasság állító tekerője a műszerfalon. Rákérdezek a válasz ő rakta be az üres helyére mert zavarta a takaró lemez. A srác amúgy teljesen korrekt volt, semmi mást nem mondott ami a bizalmat megingathatta volna. Ha igaz akkor szerintem ő az első aki egy aktív magasság szabályzós xeonon mellé berakja a magasság állító kapcsolót.
Hogyan lehet megnézni aktív állító van benne, kézi vagy semmilyen?

A másik gáz a 245/40 R18 kerekek. Szólt előre és tényleg néha félrehúz egy picit ellenben a kanyarban gyilkolható. Én azért le cserélném.
Átlag fogyi vegyes 10,2liter szerintem ugyan ennyi a 528i-is.
Nem sok egy kicsit egy még board nélküli 2 millióért. Vagy csak az állapota indokolhat ennyit?

Le van fóliázva bizonylat nélkül amit szerintem ha szívatnak a rendőrök akkor még szedhetem is le.
A kocsi amúgy egyébként tényleg kezes báránynak tűnt. A végén még olyan hírét keltem, hogy megveszik és még jutalékot se kapot :lol:
De aki kedvet kaprá az hajrá én nem sietem el a vásárlást.

Jackson, aki végre látott egy elsőre elfogadható autót (5. megnézett)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 08:13 
haladó
haladó

Ha 18-as kerékkel kicsit sem kopogott a futómű, akkor az a kocsi elég jó karban lehet. :drunk

Ha veszel, most szerintem a bankhiszti miatt elég jól tudsz alkudni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 13:27 
Moderátor
Moderátor

csipi írta:
Ha 18-as kerékkel kicsit sem kopogott a futómű, akkor az a kocsi elég jó karban lehet. :drunk

Ha a kopogás alatt a rossz úton hangost érted akkor az megvolt: hátulról lehetett hallani. Csak nem tudom mennyire a 18-as kerék és mennyire a futómű zaja. Kinek van tapasztalata 18-as fronton? Én inkább lecserélném, csak akkor egyből beruházás: 17-es felni és gumi cirka 250eFt-re saccolom.
bankhiszti: lehet, hogy konzervet kéne venni kocsi helyet?

Bár apám meg pont (saját, nem enyém) autóban akarja látni a pénzét mint bankbetétben és ezért keres autót. Ez ilyen megveszekedett autó kereső család :wink:

Üdv: Jackson, aki a pénzét számolgatja (bár már lehet, hogy nincs is bankja :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 13:32 
haladó
haladó

jackson írta:
csipi írta:

Ha a kopogás alatt a rossz úton hangost érted akkor az megvolt: hátulról lehetett hallani. Csak nem tudom mennyire a 18-as kerék és mennyire a futómű zaja. Kinek van tapasztalata 18-as fronton? Én inkább lecserélném, csak akkor egyből beruházás: 17-es felni és gumi cirka 250eFt-re saccolom.
bankhiszti: lehet, hogy konzervet kéne venni kocsi helyet?

Bár apám meg pont (saját, nem enyém) autóban akarja látni a pénzét mint bankbetétben és ezért keres autót. Ez ilyen megveszekedett autó kereső család :wink:

Üdv: Jackson, aki a pénzét számolgatja (bár már lehet, hogy nincs is bankja :lol:

Hangosnak hangosak a nagy gumik, nagy a gördülési zaj az amúgy csendes kocsiban. Nekem is kicsit lada níva feeling a 235-ös dunlop. SZAR a minta. Ha nem kopog, akkor nincs gáz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 13:57 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Sziasztok! Nekem 19" 235 Bridgestone van és semmi hang. Csak a kátyut kell fielyeni mint a radat! Amúgy ajánlom mindenkinek irdatlan jó peremvédője van, megóvja a felni, ha véletlen elnéznél valamit... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 14:03 
Moderátor
Moderátor

bmw540ipower írta:
irdatlan jó peremvédője van, megóvja a felni, ha véletlen elnéznél valamit... :)

Az hogy nézki? Pontosan mi a gumid típusa, hogy rá keressek egy képre a net-en? Hogyan védi meg?

Jackson, a kiváncsi :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: csá
HozzászólásElküldve: 2008.10.14. 16:19 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Motor tipusa: 523i
Hello mindenki! Itt egy e39-es amit MEG NE VEGYETEK!!!!! Ma voltam megnézni nagy bmw fan haverokkal,elvittük egy szervizbe,ahol mindenkit ismernek, /illatos úti??/ és csak néhány dolog a gépről. Teljes totál kár volt,6. henger nem megy, gátló csere, szervó csere és még..... baráti áron 450 ezer Ft lenne+40 munkadj, plusz apróságok el. ablak...Jól néz ki meg minden de igazából egy nagy k.ka.
http://www.hasznaltauto.hu/2370569_bmw_523i_1996

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hy!
HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 13:58 
Törzsvendég
Törzsvendég

Valaki 1.6-1.7 millióért egy jó e39-est eladót nem tud? Mondjuk inkább 1.6 legyen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Hy!
HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:03 
Moderátor
Moderátor

charlie01 írta:
Valaki 1.6-1.7 millióért egy jó e39-est eladót nem tud? Mondjuk inkább 1.6 legyen :D

Ha azt a Debreceni 523i Touring-ot letudod alkudni addig a gazdasági válságra hivatkozva akkor nem csinálsz rossz boltot. Lásd a látogatásom eredményét feljebb. Az egyetlen baja, hogy elég alapfelszereltségű.

Jackson, aki nem irigy csak inkább 528i-540i-re fáj a foga.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:14 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 34 alkalommal
jackson írta:
charlie01 írta:

Ha azt a Debreceni 523i Touring-ot letudod alkudni addig a gazdasági válságra hivatkozva akkor nem csinálsz rossz boltot. Lásd a látogatásom eredményét feljebb. Az egyetlen baja, hogy elég alapfelszereltségű.

Jackson aki majd költ rá rendesen ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
Celtic írta:
jackson írta:
charlie01 írta:

.....mert Jacksonnak sem lesz jó az alapfelszereltség, és mindet bele fog buzizni!!Kép

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:25 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
Kép

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája: Köszi
HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

Az az igazság, hogy nem akarok touringot. Azon gondolkozok, hogy ha nem lesz 25-ös akkor legyen 28-as? Fogyasztásban szinte semmit nem jelent az a 300 cm3 vagy mégis?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008.10.17. 17:32 
Moderátor
Moderátor

muhaati írta:
Celtic írta:
jackson írta:

.....mert Jacksonnak sem lesz jó az alapfelszereltség, és mindet bele fog buzizni!!Kép

Talált ... sülyedt :oops: lebuktam.
Jackson, aki :taps:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]