![]() |
2016.01.13. 16:42
erikk93 írta:Nézegetem ezt az MK4-es rechnert lecserélném a MK3-at. De sajna akkor ugrik a nyelvTetszik az a perspektiv megjelenítés navi résznél meg a POI-k, na meg ugye gyorsabb is.
Ahogy olvasom MK3 upgrade MK4-re Plugandplay az egész művelet? Se programozás se semmit nem igényel?
2016.01.13. 16:47
Gallaca írta:Texasi írta:A hátsó ülés mögött a szőrös lemez alatt nekem ez a vonóhorog matricás műanyag van, ez alatt lenne akkor a bluetooth modul?
A rádió pedig ettől balra hátra visszább? Mellékelem a képeket. Illetve az akku fölött nem tudom ez mélysugárzó-e, szerintem nem.. ki lehet fordítani, és úgy vehető ki az akku, Nokia felirat van rajta.
Sent from ntoskernel -
A szőrös lemezt csak 10-es villás, és 4-es imbuszkulccsal tudod kivenni, a pótkeréktakaró előtt kezdődik, az üléstámláig tart teljes szélességben. A matricás alatt a rádiómodul van. Az akku felett mélysugárzó van.
2016.01.13. 16:52
KissGSV írta:Texasi írta:
Nekem ilyen gomb van, de hiába tartom nyomva, és adom a gyújtást a teló nem talál semmit sajnos..
Sent from ntoskernel -
Párosításkor az óracsoportra ki kell hogy írja hogy aktív a párosítás funkció, és a telefonnal kell kerestetni az autót.
Tapatalk-kal küldve az én A830-el
2016.01.13. 22:12
vaszarig írta:Gallaca írta:Texasi írta:A hátsó ülés mögött a szőrös lemez alatt nekem ez a vonóhorog matricás műanyag van, ez alatt lenne akkor a bluetooth modul?
A rádió pedig ettől balra hátra visszább? Mellékelem a képeket. Illetve az akku fölött nem tudom ez mélysugárzó-e, szerintem nem.. ki lehet fordítani, és úgy vehető ki az akku, Nokia felirat van rajta.
Sent from ntoskernel -
A szőrös lemezt csak 10-es villás, és 4-es imbuszkulccsal tudod kivenni, a pótkeréktakaró előtt kezdődik, az üléstámláig tart teljes szélességben. A matricás alatt a rádiómodul van. Az akku felett mélysugárzó van.
De az alatt nem fogod megtalálni az ULF modult, max a hangvezérlés modulját, meg a TV modult! Az ULF touring esetében a bal oldali kerékjárati ív takarójának eltávolítása után látható, ott van a bal hátsó oldalüveg alatt a kerékjárati ívre rögzítve!![]()
A jobb oldalon pedig az akksi felett a gyári mélynyomód van, és ha jól látom DSP-s a hifi rendszered!
2016.01.14. 01:03

2016.01.14. 01:04

2016.01.14. 02:51
Texasi írta:Mit jelent az, hogy DSP-s a Hi-Fi rendszer?
Amúgy biztos én vagyok a béna, de hiába nyomom a gombot és adom rá a gyújtást nekem nem történik semmi. Gondolom nyilván nem a készülék kipattintó gombját kell nyomni, hanem az elülsőt.. de kínomban már azt is próbáltam.
Nekem a telefon nem talál elérhető bluetooth eszközt sehogy. Na de kódom sem lenne hozzá.. Megnézem holnap azt a kerékdobot.
Amugy az meg létezik, hogy 2016-os térképet hol beolvas, hol nem a navi olvasója? Benne volt egy E46-os 2003-as DVD filctollal feliratozva( így vettem az autót múlt héten), azzal működik, beszél..
A pótkeréktől balra van egy ilyen kütyüm, amit nem tudok micsoda.
Illetve a szőrös lemez alatt a hátsó ülés mögött ezek, de ezt már lehet mutattam:
Üdv: T.
Sent from ntoskernel -
2016.01.14. 12:31
Gallaca írta:Texasi írta:Mit jelent az, hogy DSP-s a Hi-Fi rendszer?
Amúgy biztos én vagyok a béna, de hiába nyomom a gombot és adom rá a gyújtást nekem nem történik semmi. Gondolom nyilván nem a készülék kipattintó gombját kell nyomni, hanem az elülsőt.. de kínomban már azt is próbáltam.
Nekem a telefon nem talál elérhető bluetooth eszközt sehogy. Na de kódom sem lenne hozzá.. Megnézem holnap azt a kerékdobot.
Amugy az meg létezik, hogy 2016-os térképet hol beolvas, hol nem a navi olvasója? Benne volt egy E46-os 2003-as DVD filctollal feliratozva( így vettem az autót múlt héten), azzal működik, beszél..
A pótkeréktől balra van egy ilyen kütyüm, amit nem tudok micsoda.
Illetve a szőrös lemez alatt a hátsó ülés mögött ezek, de ezt már lehet mutattam:
Üdv: T.
Sent from ntoskernel -
DSP az E39-ben elérhető legjobb gyári hangrendszer, van benne equalizer stb. A monitorodon megtalálod a menüpontját. A szőrös lemez alatti cuccot nem mutattad, balra a TV modul, jobbra az ULF van.Ott lesz a kód az oldalán. Lehet, hogy már teli van az ULF memóriája, és törölni kellene diaggal, illetve megpróbálni azzal párosítani, vagy nem stimmel hozzá a telód. Pótkeréktől balra modul az automatikus csominyitó vezérlőmodulja. Ha nem egészen jól van megírva a lemez, vagy nem tetszik neki a lemez, akkor előfordulhat, hogy a gyengülő DVD olvasófej már bizonytalan.
2016.01.14. 15:29

2016.01.14. 15:30

2016.01.14. 16:04
Texasi írta:
Így már akkor lehet szét sem kell bontani az autót a párosító kód miatt...
Ha az ember szétnéz, mi van a kesztyű tartóban
Viszont ha a párosítás is működne..
Amugy nem csak az iOS, az Android teló sem találja
Sent from ntoskernel -
2016.01.14. 16:52

2016.01.14. 21:36
Texasi írta:Túl sok telefon nem hiszem, hogy párosítva lett volna vele mert az első tulajdonostól vettem meg.
Mondjuk attól még falhoz vághatta fél évente a telefonját..
Sent from ntoskernel -
2016.01.14. 22:43

2016.01.15. 00:22
Texasi írta:Nem tudom előhozni sem..
Gondoltam hátha valami kontakt hiba, jobb hátul megmozgattuk a biztosítékokat.
Na ezzel annyit értünk el, hogy azóta megint nincs rádió (mint amikor megvettem az autót múlt héten), a telephone felirat sem reagál, eddig legalább kiírta, hogy activate phone..
Ez a code funkció is hol aktív, hol inaktív (természetesen azt nem babráltam)... nem értem ezt az egészet. Külföldi fórumon olvastam olyat is, hogy a kormányon lévő beszélő emberfej gombot kell nyomni és úgy kulcs elfordítás. Mert itt olyan választ kaptam, hogy gyújtás ra kell tenni gombot nyomva, nem nulláról egyes állásba a kulcsot. A könyöklőn lévő gombnak, kell világítania? Mert az enyém sötét. Már arra is gondoltam, hátha az a gomb rossz.. De mondom most a biztosíték mozgatásával el lett intézve a rádió, telefon, minden.. :-/
Megint szedjem szét a padlólemezt, és a rádió modulról rántsam le a csatit, és vissza? Hét elején ez gyógyította meg az addig hulla rádiót..
Sent from ntoskernel -
2016.01.15. 08:55

2016.01.15. 12:13
Texasi írta:Köszönöm szépen az infót.
Most elmegyek egy villamossági faszihoz és átnézzük hátul a csatlakozókat
Sent from ntoskernel -
2016.01.16. 11:46

2016.01.16. 12:16
2016.01.16. 12:25