Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2016.01.16. 12:48

Igen, ezt csinálom én is, de nem akar kijönni. Valószínűleg nem tolja el azt a kis lemezt, ami tartja az egységet :evil:

2016.01.16. 14:11

öreglala írta:Igen, ezt csinálom én is, de nem akar kijönni. Valószínűleg nem tolja el azt a kis lemezt, ami tartja az egységet :evil:

Na, kivettem a klímavezérlőt, benyúltam alulról, de semmi. A kis kar elcsúszik, de nem jön ki. Föladtam mára.

2016.01.16. 17:14

öreglala írta:
öreglala írta:Igen, ezt csinálom én is, de nem akar kijönni. Valószínűleg nem tolja el azt a kis lemezt, ami tartja az egységet :evil:

Na, kivettem a klímavezérlőt, benyúltam alulról, de semmi. A kis kar elcsúszik, de nem jön ki. Föladtam mára.

Az enyém is be volt szorulva/ragadva. Valószínűleg sosem volt kiszedve. Ha egészen biztos vagy benne, hogy ki vannak akadva a rögzítőfülek akkor nyúlj be valamivel a klímapanel helyén, és a hátuljánál fogva húzd kifelé. Úgy nem törik el. Elég nagy erő kell.

2016.01.19. 10:57

Sziasztok,

kíváncsi lennék kinek hogyan (hova) van bekötve a tolatókamera?

Nekem egy olyan van ami "automatán tudja" PAL,NTSC-t

TV tunerem 2000/09 havi (Fekete Xenon Balu 740i) van benne:

digitális tuner project

Ilyen tuner:

Kép

ez a netes "bekötési kép" WDS egy tuner verziónál sem írja van kamera bemenet! (not used)

Kép

13-14 láb lenne.

nekem most sima AV in-re van kötve, müködik,de akkor R-be rakva fekete képet ad,olyan mintha kettő AV bemenet lenne (igaz lehet a bimmernavos kép) képet ugy tudok most előcsalni hogy gyújtás után R-be rakom,beadja a fekete képet,nyomok egy MENÜ gombot és lesz kép,ha mégegyszer megnyomom a MENÜ-t akkor rádió hanggal is van AV kép.

Nálatok hogyan müködik?

Köszi

Üdv,

2016.01.19. 12:28

MChris írta:Sziasztok,

digitális tuner project

Ilyen tuner:

Kép

ez a netes "bekötési kép" WDS egy tuner verziónál sem írja van kamera bemenet! (not used)

Kép

13-14 láb lenne.

nekem most sima AV in-re van kötve, müködik,de akkor R-be rakva fekete képet ad,olyan mintha kettő AV bemenet lenne (igaz lehet a bimmernavos kép) képet ugy tudok most előcsalni hogy gyújtás után R-be rakom,beadja a fekete képet,nyomok egy MENÜ gombot és lesz kép,ha mégegyszer megnyomom a MENÜ-t akkor rádió hanggal is van AV kép.

Nálatok hogyan müködik?

Köszi

Üdv,

Nálam a 13, 14-en működik, plusz egy pici relé húzza le a kék csati 17. lábát a testre a tolatólámpa jelére.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: MChris
Értékelés: 4.76%

2016.01.19. 12:30

KissGSV írta:

digitális tuner project

Ilyen tuner:

Kép

Kép

13-14 láb lenne.

Nálatok hogyan müködik?

Köszi

Üdv,

Nálam a 13, 14-en működik, plusz egy pici relé húzza le a kék csati 17. lábát a testre a tolatólámpa jelére.

Nekem is.

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI G6-L11-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2016.01.19. 14:08

KissGSV írta:

digitális tuner project

Ilyen tuner:

Kép

Kép

13-14 láb lenne.

Nálatok hogyan müködik?

Köszi

Üdv,

nálam is meg van azért is látok fekete képet mikor R-be rakom,köszönöm!

2016.01.19. 20:42

MChris írta:
KissGSV írta:

digitális tuner project

Ilyen tuner:

Kép

Kép

13-14 láb lenne.

Nálatok hogyan müködik?

Köszi

Üdv,

nálam is meg van azért is látok fekete képet mikor R-be rakom,köszönöm!

Qwerti szívott ugyan ezzel a gonddal ha jól emlékszem. De hogy mi lett a megoldás nem tudom. Lehet az mk1-es tv modul nem tudja.....

2016.01.20. 05:38

admin írta:
Qwerti szívott ugyan ezzel a gonddal ha jól emlékszem. De hogy mi lett a megoldás nem tudom. Lehet az mk1-es tv modul nem tudja.....

Nekem Mk3 es 2000/09 havi TV tunerem van. Tudom beszeltunk rola anno. Ott nem valtotta a kepet. (Nekem se mig a fekete TV modulom volt)

2016.01.23. 14:55

Sziasztok,

bekötéses dolog úgy látszik megoldott:

13-14 láb nálam azért nem működött mert a konverter kábelbe csak ez kettő szál nem volt bekötve :facepalm:

MK1-MK3 konverter kábelről van sző :D

Kép

így most ott is jön a kép (PAL beállításokkal) ,másik AV bemenetem most szabad megint amin hang is van (értsd: most már nem hallgat el a rádió amíg van kamera kép.

Kép

Köszi fiúk! Lenne egy működéssel kapcsolatos kérdésem:

Nektek kell bármit nyomni ha hátramenetbe kapcsoltok?

(nekem "első indításkor kell" - azaz gyújtás után a jobb oldali forgatható kapcsolót meg kell nyomni (ami a menü gomb alatt van) akkor is ha P-be rakom,vált képet de fekete lesz míg meg nem nyomom a forgatható kapcsolót) után viszont ha P-be rakom akkor már egyből adja a képet (akárhányszor) míg le nem állítom az autót.

Köszi

2016.01.23. 14:58

Ez tök jól néz ki, nekem is van benne TV.
Hova kell tenni kamerát?
TV-t nézni sose fogok rajta, legalább ennyi haszna lenne

Sent from ntoskernel -

2016.01.23. 15:06

MChris írta:

Nálam nem kell semmit...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2016.01.23. 15:14

Texasi írta:Ez tök jól néz ki, nekem is van benne TV.
Hova kell tenni kamerát?

Sent from ntoskernel -

hátra kívülre,ami lehet külön kamera,lehet rendszámtábla világítással egyben elhelyezett kamera. van "kép továbbitásban" vezeték nélküli is ,de a tápja annak is vezetékes.

google :arrow: E39 reverse camera és már adja is be a képeket.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: Texasi

2016.01.23. 15:16

KissGSV írta:
MChris írta:

Nálam nem kell semmit...

16:9 ??

2016.01.23. 15:16

MChris írta:
KissGSV írta:
MChris írta:

Nálam nem kell semmit...

16:9 ??

Igen!

2016.01.23. 15:30

MChris írta:
Hova kell tenni kamerát?

Sent from ntoskernel -

hátra kívülre,ami lehet külön kamera,lehet rendszámtábla világítással egyben elhelyezett kamera. van "kép továbbitásban" vezeték nélküli is ,de a tápja annak is vezetékes.

Ez jó lehet?

http://www.ebay.com/ulk/itm/252052377253

Sent from ntoskernel -

2016.01.23. 15:46

Texasi írta:
MChris írta:
Hova kell tenni kamerát?

Sent from ntoskernel -

Ez jó lehet?

http://www.ebay.com/ulk/itm/252052377253

Sent from ntoskernel -

igen,de ne feled hogy az egyik rendszámtábla leddel a másik izzóval lesz megvilágítva ha ilyet választasz. (teszek szofita ledet a másik oldalra... jó de annak meg lesz egyforma a fényereje...)

2016.01.23. 16:22

És amugy van különbség kamerák között? Mondjuk a kep minőségben?
Mertugyanilyen kinézetű kamerát az angol e-bay 15 ezerért adja, mondjuk nem is tart egy hónapig mire ideér hajóval, de pont ráérek kivárni 11 ezerért
A másik oldali rendszám világításra meg csak van valami megoldás LED-ből, hogy ugyanolyan legyen.

Sent from ntoskernel -

2016.01.23. 16:29

Texasi írta:És amugy van különbség kamerák között? Mondjuk a kep minőségben?
Mertugyanilyen kinézetű kamerát az angol e-bay 15 ezerért adja, mondjuk nem is tart egy hónapig mire ideér hajóval, de pont ráérek kivárni 11 ezerért
A másik oldali rendszám világításra meg csak van valami megoldás LED-ből, hogy ugyanolyan legyen.

Sent from ntoskernel -

ma már minden kínai,nem tudom egy darab van az működik 4:3 meg nem HD :wink:

van,én pl, építenék egy ledes modult és lumen mérővel addig állogatnám a led fényerejét míg nem egyezik meg a kettő.

2016.01.23. 16:31

Akkor rólad el lehet mondani, hogy precíz vagy
A tákolásokat én sem szeretem..

Sent from ntoskernel -
Hozzászólás küldése

VigLink badge