Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2016.01.12. 22:08

bendegúz írta:
broton írta:Üdv!
Valamit vennem kéne mert..... :neutral:
Ehhez mit szoltok http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ta-9662869

Az a kipufogó nem sok jót sejtet, főleg, mert diesel. Ráadásul egy ilyen tulajnál volt 10 évet! :facepalm:

Lehet hogy, egy-két porlasztócsúcs félhalott?

2016.01.12. 22:15

bendegúz írta:

Az a kipufogó nem sok jót sejtet, főleg, mert diesel. Ráadásul egy ilyen tulajnál volt 10 évet! :facepalm:

A sport vég jár a részecskeszűrőhöz, kíváncsi lennék hogy szögelték bele. :taps:

2016.01.12. 22:17

broton írta:
bendegúz írta:

Lehet hogy, egy-két porlasztócsúcs félhalott?

Nem a koromra gondoltam. Egy diesel autón sport, vagy sportnak látszó kipufogó nálam az alja! Ha 30d, ha megy mint az állat, akkor is!
Ebből pedig arra következtetek,hogy úgy is használták!,

2016.01.12. 22:18

SvidronyA írta:
bendegúz írta:

A beltérből vajon miért csak az M-es kormányról készült az egyetlen fotó (amely nem mutat semmit azon kívül, hogy benne van)... :?: :!:

Ez igy nem tűnik furcsának lehet nincs nagy gyakorlata a képek elkészítésében, elvégre 10 éve nem vett autót.

2016.01.12. 22:20

broton írta:
SvidronyA írta:
bendegúz írta:

A beltérből vajon miért csak az M-es kormányról készült az egyetlen fotó (amely nem mutat semmit azon kívül, hogy benne van)... :?: :!:

Ez igy nem tűnik furcsának lehet nincs nagy gyakorlata a képek elkészítésében, elvégre 10 éve nem vett autót.

Ja, értem, akkor a puszta véletlen műve, hogy nem készült egy fotó sem a feltehetően guszta és kívánatos enteriőrről... :mrgreen:

2016.01.12. 22:27

Holnap elviszem megnézetem Muha Attilával, ha nem derül ki barkács meg gányolás, és ha mester sem ellenkezik akkor lehet megveszem.

2016.01.12. 23:53

SvidronyA írta:
bendegúz írta:

Nekem az tűnt fel, hogy lehet adás a monitoron, lehet venni a digitális adást, vagy átszerelte a TV modult, de nem írja le kiemelésként? Szerintem régebbi kép. Ebből adódóan a többi is készülhetett korábban, ergo mennyiben felel meg a mostani állapotának akár a belső, akár a külső.
A fekete bőrben látszik meg leginkább a törés/fáradás, nekem ez a meglátásom, ha még kopott is (kidörzsölődött a nadrágtól, kabáttól), az pluszban bajos lehet. Mivel benne ül, és a kormányt látja, lehet ezért készült inkább erről perspektív fotó...

2016.01.13. 12:03

Papi írta:
A fekete bőrben látszik meg leginkább a törés/fáradás, nekem ez a meglátásom, ha még kopott is (kidörzsölődött a nadrágtól, kabáttól), az pluszban bajos lehet...............

Szerintem ez pont, hogy ez nem így van.
A világos bőrök - szürke és bézs - hasonló használat után sokkal nagyobb kopást mutatnak.
A fekete valamiért a legstrapabíróbb a bmw bőrök között. Azt nem tudom, hogy az alapanyag, vagy a festés okozza ezt a tulajdonságát, de én ezt tapasztaltam.

2016.01.13. 13:43

kovessyroli írta:
Papi írta:A fekete bőrben látszik meg leginkább a törés/fáradás, nekem ez a meglátásom, ha még kopott is (kidörzsölődött a nadrágtól, kabáttól), az pluszban bajos lehet...............

Szerintem ez pont, hogy ez nem így van.
A világos bőrök - szürke és bézs - hasonló használat után sokkal nagyobb kopást mutatnak.
A fekete valamiért a legstrapabíróbb a bmw bőrök között. Azt nem tudom, hogy az alapanyag, vagy a festés okozza ezt a tulajdonságát, de én ezt tapasztaltam.

Egyszerűen csak nem látszik rajta a repedés, vagy kopás a sötét szín miatt, ami egy világos bőrnél mindenképpen elüt.

2016.01.13. 15:40

öreglala írta:Üdvözlet Márkatársak!
Ma megvettem az E39-et!!!Öröm és boldogság!
Sok-sok kérdésem volna, hol kellene föltennem?
Magyar nyelvű útmutatók, stb... érdekelne.
Egyébként 2003-as, bordó, diesel, haza is hozott Pestről, de néhány dolog nem működik, mint az menet közben kiderült :(.
Ez van, de fel is készültem erre valahol.

Kezdd el olvasni a téged érdeklő fórum témákat az első oldaltól kezdve, és rengeteg mindenre fogsz választ találni, ahogy nyálazod az oldalakat.
Én is ugyan így csináltam és a kérdéseim 95%-ára választ kaptam, és ráadásul trollnak sem néztek (remélem :mrgreen: ), hogy egy már százszor feltett kérdést én teszek fel százegyszerre :D :D

2016.01.13. 15:47

atesz155 írta:
Egyébként 2003-as, bordó, diesel, haza is hozott Pestről, de néhány dolog nem működik, mint az menet közben kiderült :(.

Kezdd el olvasni a téged érdeklő fórum témákat az első oldaltól kezdve, és rengeteg mindenre fogsz választ találni, ahogy nyálazod az oldalakat.
Én is ugyan így csináltam és a kérdéseim 95%-ára választ kaptam, és ráadásul trollnak sem néztek (remélem :mrgreen: ), hogy egy már százszor feltett kérdést én teszek fel százegyszerre :D :D

sok újat már nem tudunk kérdezni.ennyi idő alatt szinte mindenre megadták a választ.meg akkor a fórum se pörögne :D

2016.01.13. 20:01

atti523i írta:
atesz155 írta:

sok újat már nem tudunk kérdezni.ennyi idő alatt szinte mindenre megadták a választ.meg akkor a fórum se pörögne :D

A kereső sem haszontalan.

2016.01.15. 21:01

Üdv mindenkinek!

Sajnos még mindig nem találtam megfelelő autót.
Több autó megnézése után egyiket elvittem Muha mesterhez , ö megállapítottra hogy egy rakás......
Hirtelenösszedobott egy javítandók listát aminek a vége 800.000ft lett volna a teljesség igénye nélkül.
Én meg ezt tartottam a legjobbnak, milyen lehetett a többi?

2016.01.15. 21:13

Szerintetek ésszerű lenne megvenni ezt

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... InCategory

2016.01.15. 21:16

broton írta:Üdv mindenkinek!

Több autó megnézése után egyiket elvittem Muha mesterhez , ö megállapítottra hogy egy rakás......
Hirtelenösszedobott egy javítandók listát aminek a vége 800.000ft lett volna a teljesség igénye nélkül.

Még a 2000-es évek elején volt egy skót munkatársam, néhányszor hallottam tőle, hogy "nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsót vegyek." Sokszor eszembe jutott, amikor E39-eket nézegettem. Szerencsére :lol: . ...miután megvettem, én is elvittem Atihoz, s egy diag és szemrevételezés után azt mondta, hogy jó (pedig régi).

2016.01.15. 21:24

broton írta:Szerintetek ésszerű lenne megvenni ezt

Ha hosszú távra tervezel igen - már amennyire egy tizenéves BMW vásárlása ésszerű lehet :D .
Az biztos hogy többen irigyelni fogunk érte!

2016.01.15. 21:26

SvidronyA írta:
broton írta:Üdv mindenkinek!

Még a 2000-es évek elején volt egy skót munkatársam, néhányszor hallottam tőle, hogy "nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsót vegyek." Sokszor eszembe jutott, amikor E39-eket nézegettem. Szerencsére :lol: . ...miután megvettem, én is elvittem Atihoz, s egy diag és szemrevételezés után azt mondta, hogy jó (pedig régi).

Bölcs dolog amit a skót munkatársad mondott, csak egy kemény alkuval is 2milla felett lenne a vége

2016.01.15. 21:33

rockolo77 írta:

Ha hosszú távra tervezel igen - már amennyire egy tizenéves BMW vásárlása ésszerű lehet :D .

Persze, Kolos, pláne egy olyan vas birtokában, mint a Tied... :doglotlo: :lol:

2016.01.15. 21:34

rockolo77 írta:

Nosztalgiázást sem lehet ésszerűen csinálni és én erősen emiatt a nosztalgia miatt vennék egy ilyen gépet, de valahogy az az érzésem ,hogy bontó szökevényekkel meg tákolt rozsdás vasakkal az a bizonyos nosztalgikus érzés csorbát szenvedne.

2016.01.15. 21:36

broton írta:
rockolo77 írta:

Nosztalgiázást sem lehet ésszerűen csinálni és én erősen emiatt a nosztalgia miatt vennék egy ilyen gépet, de valahogy az az érzésem ,hogy bontó szökevényekkel meg tákolt rozsdás vasakkal az a bizonyos nosztalgikus érzés csorbát szenvedne.

...meg az idegrendszered (is).
Hozzászólás küldése

VigLink badge