Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.04.21. 13:19

Gallaca írta:Nem vagyok okosabb, de a DIS tudja ezt a fícsört. :D

:franko:

Hát mondom én! :D

2014.04.21. 16:53

Sziaztok Klubbtarsak !egy olyan problémában kérném a segítségeteket h lemerült az aksim,de teljesen kb 1,5hónapja áll a garázsban az autó és nem tudom kinyitni! De még a kulcsal sem!!! :cry:
ha valakinek van ötlete az elöre is köszönöm ! további kellemes Hústvéti Ünnepeket!

2014.04.21. 17:33

kristofG írta:Sziaztok Klubbtarsak !egy olyan problémában kérném a segítségeteket h lemerült az aksim,de teljesen kb 1,5hónapja áll a garázsban az autó és nem tudom kinyitni! De még a kulcsal sem!!! :cry:
ha valakinek van ötlete az elöre is köszönöm ! további kellemes Hústvéti Ünnepeket!

Mar volt errol szo. Elmeletuleg kulccsal is nyilnia kell, nekem van itt egy a haz elott, nincs benne aksi es nyilik kulccsal. Tovabb kell forditani amikor megakad. Ha nem megy, akkor felemeled es alul a motorteri pozitiv csatlakozora vagy a kabelere tudsz adni aramot, meg valahova testet es mar nyithatsz is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: 2 kristofG, Zo78
Értékelés: 9.52%

2014.04.21. 19:29

Urak!

Az normális,hogy a klíma magától bekapcsol? Vagy én hülyültem meg,vagy a kocsi önálló.Ha nagyon fel melegszik a napon a kocsi,gyújtást ráadva már világít a klíma gomb.. :lo
De az a vicc,hogy nem mindig.. :facepalm: Lehet én hülyülök még is csak... 8)

Ja és vki tud bővebbet erről a látens hőtároló bizbaszról?

2014.04.21. 20:47

Csak DME vagy DDE 6.0 is tudja?

2014.04.21. 21:02

hamoriarpi írta:

Csak DME vagy DDE 6.0 is tudja?
dde 4 tudja, feljebb nem tudtuk még kipróbálni. Qwertit kérdezd hátha tudja, ő szokott újabbakkal is játszani.

Ezt mobilról nyomtam.

2014.04.21. 21:05

Hauzer írta:Urak!

Az normális,hogy a klíma magától bekapcsol? Vagy én hülyültem meg,vagy a kocsi önálló.Ha nagyon fel melegszik a napon a kocsi,gyújtást ráadva már világít a klíma gomb.. :lo
De az a vicc,hogy nem mindig.. :facepalm: Lehet én hülyülök még is csak... 8)

Ja és vki tud bővebbet erről a látens hőtároló bizbaszról?

Klima panel vagy süni hiba.
Mindkettőt cserével ki tudod szűrni
Előbb a panellel próbálkozz bármilyen másikat bele tehetsz tesztre, még az x5 is jó.
Fél perc alatt ki szedhető.

2014.04.22. 03:12

Sziasztok! Írtam már fórumra csak eltűnt az üzenetem szerintem. Mind1. Azt szeretném megtudni hogy 525i-530i hirdetesekben látom hogy nagyon sok a "sport" mi a különbség pontosan egy chromeline,shadowline és a sport között? Én futomurol halottam rosszakat főleg ami a fenntartási költséget illeti! Előre is köszönöm

Tapatalk-kal küldve az én C6603-el

2014.04.22. 07:37

Miklos87 írta:Sziasztok! Írtam már fórumra csak eltűnt az üzenetem szerintem. Mind1. Azt szeretném megtudni hogy 525i-530i hirdetesekben látom hogy nagyon sok a "sport" mi a különbség pontosan egy chromeline,shadowline és a sport között? Én futomurol halottam rosszakat főleg ami a fenntartási költséget illeti! Előre is köszönöm

Króm díszlécek
Fekete díszlécek

2014.04.22. 09:51

MChris írta:
Miklos87 írta:Sziasztok! Írtam már fórumra csak eltűnt az üzenetem szerintem. Mind1. Azt szeretném megtudni hogy 525i-530i hirdetesekben látom hogy nagyon sok a "sport" mi a különbség pontosan egy chromeline,shadowline és a sport között? Én futomurol halottam rosszakat főleg ami a fenntartási költséget illeti! Előre is köszönöm

Króm díszlécek
Fekete díszlécek

A sport az nem az M-tech kiegeszitosekre vonatkozik???

2014.04.22. 10:01

Bummer írta:
MChris írta:

Króm díszlécek
Fekete díszlécek

A sport az nem az M-tech kiegeszitosekre vonatkozik???

Nem feltétlenül.
Az enyémben pl. "sport" futómű van (S227A SPORTL.FAHRW. MIT NIVEAUREGULIERUN Sport susp.+low-slung+ride-height ctrl.), de lehet akár sport kormány is.

2014.04.22. 11:37

Hahu-s viszonylatokban nem nagyon van jelentősége a sport szónak. Kb annyit jelenthet mint a rokkant hölgy orvos 4. autója. Ha van némi hitele a hirdetésnek, beleirjak azt is, hogy ugyan már mi sport rajta.

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2014.04.22. 17:40

Azt halottam hogy a futómű alkatrészek jóval borssal egy "sport" futóműnél mint egy szériánál! Meg ami autók hirdeteset olvastam azoknál mindenhol olvasható az ///M felirat, felni váltó kormány óracsoport és látszik hogy szépen fekszik az úton. Ezek persze cserélhető elemek, de úgy halottam hogy a futómű höz való lengokarok, többszörösébe kerülnek egy széria futómű alkatrészeinek képest. Ezt szeretném elkerülni! Vélemény?

2014.04.22. 18:19

KissGSV írta:
kovessyroli írta:
kevinko1021 írta:Sziasztok! 2003-as touringnál h tudom "ellenőrizni" a légrugókat ,hogy jók-e ?

Miután leállítod a kocsit egy csendes helyen és a hátuljából azt a hangot hallod, hogy: "sssssszzzz....", akkor nem jók.
Persze lehet INPÁ-val is, de azzal sokkal nehezebb az ellenőrzés.

Lehet váltogatni az üzemmódok között, emel-süllyeszt.
Azért írtam így, az enyémet vétel előtt átnézték a 5er-nél, mondták hogy régebben jártak úgy, hogy leengedték a levegőt egy javítás miatt, csak az nem pumpálta vissza, majd egy napot szoptak vele.

Köszönöm a válaszokat!

2014.04.22. 18:23

Az üzemmódok közül én is választhatók saját kezűleg vagy ehhez el kell vigyem egy szakihoz ?
Bocsi a sok kérdésért... :oops:

2014.04.22. 19:55

Sziasztok!
Nemrég óta vagyok Bmw tulaj, éppen ezért keveset is tudok. Hogyan lehet lenullázni az átlagfogyit,
átlagsebességet? A hétvégén egy órán keresztül toltam a pályán 140km/h és még mindig 36,4 az
átlagsebesség. Nem értem. Az átlagfogyi sem igazán változik. 96/2 évjárat.

Köszönöm a válaszokat.

2014.04.22. 19:56

kevinko1021 írta:Az üzemmódok közül én is választhatók saját kezűleg vagy ehhez el kell vigyem egy szakihoz ?
Bocsi a sok kérdésért... :oops:

Alapból automatikus, csak diaggal (pl.: INPA) lehet tesztelni.

KissG

2014.04.22. 19:58

hojo456 írta:Sziasztok!
Nemrég óta vagyok Bmw tulaj, éppen ezért keveset is tudok. Hogyan lehet lenullázni az átlagfogyit,
átlagsebességet? A hétvégén egy órán keresztül toltam a pályán 140km/h és még mindig 36,4 az

Köszönöm a válaszokat.

Hossza nyomod a BC gombot.

Tapatalk

2014.04.22. 20:30

barbrady írta:

Köszönöm a válaszokat.

Tapatalk
Csak a BC gombot folyamatosan? Akkor az elég egyszerű lesz. Köszönöm.
Ó! Mégegy dolog. Milyen időközönként kellene váltania? Tehát eltelt idő vagy megtett km után vált új értékre?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

2014.04.22. 21:04

hojo456 írta:
barbrady írta:

Köszönöm a válaszokat.

Tapatalk
Csak a BC gombot folyamatosan? Akkor az elég egyszerű lesz. Köszönöm.
Ó! Mégegy dolog. Milyen időközönként kellene váltania? Tehát eltelt idő vagy megtett km után vált új értékre?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Folyamatosan számolja. Az átlag sebesség az nem igazán izgalmas, de a fogyi az látszik.
Nullázd le és látni fogod.
Hozzászólás küldése

VigLink badge