![]() |
2014.03.25. 10:25
2014.03.25. 12:36
Desire írta:Sziasztok!
A bőrbelsőmet szeretném kitakarítani, leápolni. Tudnátok valamilyen tisztítót, bőrápolót ajánlani?
Előre is köszönöm!
2014.03.26. 10:12
2014.03.26. 10:33
K_attila írta:Sziasztok!
Gyors kérdés: a klímavezérlő mögött folyamatosan teker a venti,/gondolom a panelt hűti/ és nem áll le.Ezzel csak az a baj hogy 2 napig nem megyek az autóval lemerül az akksi.
Mi tévő legyek?
2014.03.26. 10:41
2014.03.26. 10:52
2014.03.26. 13:37
Jerry írta:K_attila írta:Sziasztok!
Gyors kérdés: a klímavezérlő mögött folyamatosan teker a venti,/gondolom a panelt hűti/ és nem áll le.Ezzel csak az a baj hogy 2 napig nem megyek az autóval lemerül az akksi.
Mi tévő legyek?
Az első és legfontosabb, hogy olvass vissza!
1000x volt róla szó.
Javaslom majd Adminnak, hogy a kezdőoldalra írjuk ki nagy betűmérettel ezt a problémát és a megoldást is.
Komolyra fordítva. Nem a panelt hűti, hanem az utastér levegőjét szipkázza be egy kis hőmérséklet mérésre.
15 ajtónyitás és egyéb tevékenység mentes perc után az autó elmegy alvó módba. Ekkor a kis venti is abbahagyja a működést. Ha nem hiszed, ülj be, csukd magadra az ajtót és figyelj.
Ha nem hagyná abba, akkor igazad van, 2 nap működés után lemerítené az akksit.
2014.03.26. 13:46
K_attila írta:Jerry írta:K_attila írta:Sziasztok!
Mi tévő legyek?
1000x volt róla szó.
Javaslom majd Adminnak, hogy a kezdőoldalra írjuk ki nagy betűmérettel ezt a problémát és a megoldást is.
Komolyra fordítva. Nem a panelt hűti, hanem az utastér levegőjét szipkázza be egy kis hőmérséklet mérésre.
15 ajtónyitás és egyéb tevékenység mentes perc után az autó elmegy alvó módba. Ekkor a kis venti is abbahagyja a működést. Ha nem hiszed, ülj be, csukd magadra az ajtót és figyelj.Ha nem hagyná abba, akkor igazad van, 2 nap működés után lemerítené az akksit.
Oké,oké ma regeltem
Igen eddig az összes BMW-m így üzemelt, azért sem értem hogy 2 nap után is megy a venti.
Más tipp?
2014.03.26. 14:36
Jerry írta:K_attila írta:Jerry írta:K_attila írta:Sziasztok!
Mi tévő legyek?
1000x volt róla szó.
15 ajtónyitás és egyéb tevékenység mentes perc után az autó elmegy alvó módba. Ekkor a kis venti is abbahagyja a működést. Ha nem hiszed, ülj be, csukd magadra az ajtót és figyelj.Ha nem hagyná abba, akkor igazad van, 2 nap működés után lemerítené az akksit.
Oké,oké ma regeltem
Igen eddig az összes BMW-m így üzemelt, azért sem értem hogy 2 nap után is megy a venti.
Más tipp?
És ha ma regeltél, akkor nem tudsz visszaolvasni? Megkérem Admint, hogy az újaknak is tegye elérhetővé a keresést.
Mire kell még más tipp![]()
Mit nem értettél abból, amit leírtam?![]()
A biztonság kedvéért most kiemelem neked.
2014.03.26. 14:54
K_attila írta:Ez a kocsi egy terminátor soha nem megy el aludni,ezt próbáltam kifejteni.
Hiába ülök be 15percre vagy órákra az a rohadt venti csak pörög mintha az élete múlna rajta.
"Ekkor a kis venti is abbahagyja a működést."Na ezzel van a fő gondom,ilyen nincs!
Köszönöm a kiemelést
2014.03.26. 16:24
Jerry írta:K_attila írta:Ez a kocsi egy terminátor soha nem megy el aludni,ezt próbáltam kifejteni.
Hiába ülök be 15percre vagy órákra az a rohadt venti csak pörög mintha az élete múlna rajta.
"Ekkor a kis venti is abbahagyja a működést."Na ezzel van a fő gondom,ilyen nincs!
Köszönöm a kiemelést
Melyik kereskedésben vetted?
Csak nem a SKYNET-nél?![]()
Ha nem akar aludni, akkor ránéznék a sünire (előtét ellenállás). Ha azzal minden rendben, akkor marad a klímapanel cseréj
M
Ugye a bent töltött 15 percben vagy órákban nem volt nyitogatva az ajtó, vagy tekergetve a rádió stb? Csak ültél önnön magányodban és az élet dolgairól elmélkedtél türelmesen.
2014.03.26. 20:21
2014.03.26. 21:38
2014.03.26. 22:02
kzolee írta:Milyen módszerrel sikerül kizárni a kettőstömegű lendkerék hibáját?
2014.03.26. 22:19
de amit találtam test gyanánt az egy fekete kis lapos műanyag, odacsavarozva kis fém füllel a doblemezhez és bele megy egy csomó barna kábel...de minden más viszont ok... valaki tudja esetleg pontosan hol van a test a ködlámpának ? nem tudom lényeges e UK modell jobkormányos, jah és kis boardos, az auto ikon nem jelezte hogy bibi van a köd jelezte hogy nem látok akkor néztem meg ... a hátsók és a jobb oldali világítanak is, és a kapcsolónál is minden jónak tünik.. másik kérdés, ékszíj csere, generátor meg klíma, plusz görgők mert ciceregnek a csapágyak benne... mennyire rumlis? otthon neki lehet állni ? elég a lapátot , kiegyenlítő tartályt meg a müanyag burkolatot leszedni és odaférek ?
2014.03.27. 09:27
Gallaca írta:Zo78 írta:Gallaca írta:Zo78 írta:Sziasztok!
A ködlámpában valami fehéres színű kristályos jellegű "üledék" van összegyűlve. Mi lehet az?
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... og_lights/
A ködlámpában nem tudom mi lehet, talán a só kristályosodik ki benne. Pont ma láttam egy ilyet, félig volt vele a lámpa, beleért az izzó.
...a ködlámpa ezzel kuka, vagy takarítható valahogy?
A ködlámpára nem tudom a megoldást, vesztenivalód nincs, szórd ki belőle, öblítsd ki desztvízzel.
2014.03.27. 13:02
Zo78 írta:
Köszi előre is a segítséget!
Zo
(ui. gondosabban szemügyre véve azt a kristályos valamit, nem az a legnagyobb baj: a foncsoron valami bordós bevonat cafatokban lóg az izzó körül, bár a lámpa még működik, de szerintem a hatásfoka majdnem nulla...)
2014.03.27. 13:41
Imco írta:Zo78 írta:
Köszi előre is a segítséget!
Zo
(ui. gondosabban szemügyre véve azt a kristályos valamit, nem az a legnagyobb baj: a foncsoron valami bordós bevonat cafatokban lóg az izzó körül, bár a lámpa még működik, de szerintem a hatásfoka majdnem nulla...)
Ha jól emléxem talán 1 egész csavar fogja a faces ködlámpát. - de majd jön GalLaca és kijavít ha tévedek.
2014.03.27. 13:43
2014.03.27. 15:02