* *
Pontos idő: 2026.05.01. 20:24

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: E39 vásárlás
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 09:09 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Az E34-ről loptam :) :

- ha 20i-t veszel buzivagy

- ha dizelt akkor fasszopo

- ha 25i-t az nemjo mert gyenge alul csak a vanosos nem, de annalmegjobb a 28i ami viszont szar mert az e39 gyenge minoseg

- ha nem olyna makulatlan hogy szuz svajci lanyok kenegettek pinavaladekkal az elmutl 20 evben akkor kozellenseg vagy

- amugyis ha nem olaszbol hozod akkor gyoker vagy, mert minden nemet rohad, csak amelyik nemaz majd most fog szartvettel

- ha nem pirelli gecimtudja mit veszel ra guminak 200ezer per szett akkor gyerekgyilkos vagy

- ha nem gyarit rendelsz valamibol akkor csak siman segg vagy. ha gyarit akkor csak ..., mert mar az sem olyan

- ha sarga az indexed homokos vagy, ha feher akkor troger (ha depo, akkor meg anyaszomorito)

- ha mar szart vettel, addig nem vagy ember, amig a logo ajtokarpitjaidat nem tartja egyenkent george bush jr. volt testorsegenek 4 tagja (a tetokarpitot pedig maga a pápa)

- ha gyari erintetlen a verdad akkor hiaba volt pinazsirral kenve, mar kopott mindene tehat az eleted nem er semmit

- ha csumara felujitva van akkor az csak ganyolas lehet, es a csaladod elott hogy szamolsz el a sok penzzel?

- ha koltottel ra idiota vagy, mert olyat vettel amire kolteni kell

- ha nem koltottel akkor csoro vagy

- ha megvetted es jo de eladod akkor ostoba ... vagy (meg persze amugy sem jo de azert ne add el!) (amugy ez az egyik kedvencem most)

- ha negyhengeres bmwt veszel ne allj anyad ele tobbet

- ha valamit tapasztaltal akkor valaki mas mar tuti sokkaljbban tapasztalta azt de eppenaz ellenkezojet tehat buzivagy

- ha nem kered el vasarlas elott Radyus ROI excel tempalte-jet akkor tuti a faszara fog huzni az isten vagy az ordog

- ha ujabb szeriatveszel akkor lefekudtel a kapitalistaknak es minek vettel meregdragan sokkalszarabb minoseget

- ha regit akkormeg... varjal akkor kiralyvagy! csak a maradek fenti pontoknak kell megfelelni!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: 6 barbrady, Gabesz81, kovessyroli, kzolee, Orsika, Szotakdavid
Értékelés: 28.57%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 12:41 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 30 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 530Da
Évjárata: 2000
Padre540 írta:
Az E34-ről loptam :) :

- ha 20i-t veszel buzivagy

- ha dizelt akkor fasszopo

- ha 25i-t az nemjo mert gyenge alul csak a vanosos nem, de annalmegjobb a 28i ami viszont szar mert az e39 gyenge minoseg

- ha nem olyna makulatlan hogy szuz svajci lanyok kenegettek pinavaladekkal az elmutl 20 evben akkor kozellenseg vagy

- amugyis ha nem olaszbol hozod akkor gyoker vagy, mert minden nemet rohad, csak amelyik nemaz majd most fog szartvettel

- ha nem pirelli gecimtudja mit veszel ra guminak 200ezer per szett akkor gyerekgyilkos vagy

- ha nem gyarit rendelsz valamibol akkor csak siman segg vagy. ha gyarit akkor csak ..., mert mar az sem olyan

- ha sarga az indexed homokos vagy, ha feher akkor troger (ha depo, akkor meg anyaszomorito)

- ha mar szart vettel, addig nem vagy ember, amig a logo ajtokarpitjaidat nem tartja egyenkent george bush jr. volt testorsegenek 4 tagja (a tetokarpitot pedig maga a pápa)

- ha gyari erintetlen a verdad akkor hiaba volt pinazsirral kenve, mar kopott mindene tehat az eleted nem er semmit

- ha csumara felujitva van akkor az csak ganyolas lehet, es a csaladod elott hogy szamolsz el a sok penzzel?

- ha koltottel ra idiota vagy, mert olyat vettel amire kolteni kell

- ha nem koltottel akkor csoro vagy

- ha megvetted es jo de eladod akkor ostoba ... vagy (meg persze amugy sem jo de azert ne add el!) (amugy ez az egyik kedvencem most)

- ha negyhengeres bmwt veszel ne allj anyad ele tobbet

- ha valamit tapasztaltal akkor valaki mas mar tuti sokkaljbban tapasztalta azt de eppenaz ellenkezojet tehat buzivagy

- ha nem kered el vasarlas elott Radyus ROI excel tempalte-jet akkor tuti a faszara fog huzni az isten vagy az ordog

- ha ujabb szeriatveszel akkor lefekudtel a kapitalistaknak es minek vettel meregdragan sokkalszarabb minoseget

- ha regit akkormeg... varjal akkor kiralyvagy! csak a maradek fenti pontoknak kell megfelelni!

Nagyon pihent ember volt ha volt ereje meg ideje,ezt a sok szart leírnia! :D Át is gondolta mit is ír!:franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.03. 20:27 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: M57D30O1
Kép

Uploaded with ImageShack.us :roker: :roker: :roker: :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.05. 21:11 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 36 alkalommal
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1996
Csibe írta:
PapaBoss írta:
supreme írta:
Egy kérdésem lenne! Most ez az autó azt írja,hogy 99 es..Én arra lennék kíváncsi,hogy a 193 le 3literes d motorokat mikor kezdték el gyártani? :)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ot-7178227

Kérsz VIN kódot, aztán minden titokra fény derül. 8)

Tenyleg szep gyari allapot. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Szerintem,ha gyári lenne,az első lámpához illő hátsó-fehér indexes-lámpát kéne látnunk a képen...Valamelyik nem igaz,ettől még persze lehet jó az autó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.05. 21:18 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Motor tipusa: 525d
novi68 írta:
Csibe írta:
PapaBoss írta:
supreme írta:
Egy kérdésem lenne! Most ez az autó azt írja,hogy 99 es..Én arra lennék kíváncsi,hogy a 193 le 3literes d motorokat mikor kezdték el gyártani? :)

Szerintem,ha gyári lenne,az első lámpához illő hátsó-fehér indexes-lámpát kéne látnunk a képen...Valamelyik nem igaz,ettől még persze lehet jó az autó.

Nem azzal van a gond, hanem a leírást nem tükrözik a képek. Persze lehet jó az autó.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.05. 21:19 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 36 alkalommal
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1996
A Fehér úti "háromszögről" valaki írta,hogy nagyon gáz,messzire el kell kerülni.
Másik:
Egy kedves ismerősöm egyszer azt mondta,hogy az Üllői úton csak hurkát-kolbászt szabad venni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.06. 22:42 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2001
Csibe írta:
novi68 írta:
Csibe írta:
PapaBoss írta:
supreme írta:

Nem azzal van a gond, hanem a leírást nem tükrözik a képek. Persze lehet jó az autó.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Nem akarok okoskodni,de szerintem is mindjárt ott bukik ez a gyári dolog,hogy az első lámpa cserés volt!Annál is inkább,mert az oldal irányjelzők is sárgák!
Viszont attól még tényleg lehet jó az autó!Így képeken elég szépet mutat!
Olyan shadowline jellege van,és ha jól tudom,azokban gyári az sportfutómű!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.06. 22:46 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (9)
vazso írta:
Olyan shadowline jellege van,és ha jól tudom,azokban gyári az sportfutómű!

Borzalmas, hogy mily' kevés köze van egymáshoz a két dolognak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.09.06. 23:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Most tényleg, azért mert elől nem sárga indexes faceliftes lámpa van és mert M-es a lökös meg a futómű, ne szóljuk le. Nekem képről normálisnak néz ki az autó. El kell menni megnézni és akkor kiderül minden. 17 éves a legöregebb e39 az utakon. Ezek az autók fiatalabbak már nem lesznek. Lassan egy suzuki swift többe kerül használtan :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.07. 20:40 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Motor tipusa: M54B30
Blog: Blog megtekintése (2)
Üdvözlet Mindenkinek!

Új vagyok a fórumon, ami a regisztrációt illeti, de már kb. fél éve ?itt vagyok?, ahogy időm engedi olvasom a fórumot, stréber kisiskolás módjára gyűjtöm az információkat mindarról, ami E39 vásárlásával és gondozásával kapcsolatban felmerül(t), mert lassan elérkezik az idő arra, hogy a tervezgetés végre valóra váljon: E39 gazdája legyek. Jóllehet jelenleg még ? őskapitalista terminológiával élve ? a tőkefelhalmozás szakaszában vagyok, de a felkészülést (nem csak az anyagit) nem lehet eléggé időben kezdeni.
Miért E39? Laikusként erre az a válaszom, hogy nincs még egy ilyen autó, amelynek egy szép (értsd: nem agyonoptikaituningolt) példánya láttán meg ne mozdulna bennem valami. Ez furcsa mód nem vonatkozik a BMW egyéb típusaira, nem kezdek el magamban mosolyogni se az E46, se az egyébként tényleg mutatós E60/61, sem bármelyik 7-es láttán (senki ne vegye magára !!!) Egy E39-nek presztízse, tekintélye, méltósága, stílusa van.
A fórumon olvasható rengeteg infóból jó néhány dolog (ld. állapot az első, nem a km óra állása, nyitott szemmel járni, nem beleszerelmesedni az elsőbe, diag, türelem a keresésben, anyagi bázis: vételár + 20-30% tartalék, stb.) leülepedett bennem.

Az elvárásaim a következők:

1.) kényelem és biztonság (fontos a vezetési kényelem, utazási komfort; nincs szükségem csili-vili extrákra, a bőr belső is hanyagolós. Legyen klíma, tempomat, szervó, ABS, DSC, elektromos ablak elől-hátul,) Nem utolsó az sem, hogy karambol után egy ilyenből én szállok ki, egy ?mi autónk?-ból meg kikaparnak a tűzoltók.

2.) erő (túl a 35.éven, és túl a kicsapongó/ész nélkül száguldozó életvitelen, ma már inkább csak arra vágyom, hogy egy tekintélyt parancsoló járműben kényelmesen elhelyezkedve jó zenét hallgatva erőlködés nélkül öljem a kilométereket, miközben mindvégig tudatában vagyok annak, hogy ha kell, van még erőtartalék a talpam alatt? Ez egyben annak a kérdését is felveti, hogy milyen erős autó a nekem való.

3. megbízhatóság és fenntarthatóság
Ezennel elérkeztünk a téma neuralgikus pontjához! Megbízható és fenntartható-e az E39? Eddig három véleménnyel találkoztam (a No.1.és 3. nem itt a fórumon hangzott el !!)
No.1.: ?Hülye vagy vazze, ha ilyen vasat veszel, azzal csak gondot, meg pénztemetőt veszel!?
No.2.: ?Egy ilyen gép állandó törődést igényel, még akkor is, ha egy jó állapotú példányt veszel, ennek mindvégig legyél tudatában.!Az élményért fizetni kell, és meghálálja.?
No.3.: ?Tesó, tuti gép ez, nem kell ebbe semmi, beleülsz ?oszt tolod neki. a k?va anyját. Öt éve vettem okosba, azóta csak ablakmosót adtam neki. Nagyon zsír!?

Laikusként is egyértelmű, hogy a 2. példabeszéd áll a legközelebb az igazsághoz. Ez kipipálva. Az 5er családból melyik az ideális? ? kérdésre általában az a válasz: mindenkinek az a modell ideális, amit az ember saját maga számára ideálisnak-elegendőnek tart. Valaki az 20i álmosságával is elégedett (sokszor olvastam itt: megy az ha tapossák neki?), valaki a 30i-nél húzza meg az alsó határt (hiszen abban ülve szinte nincs ellenfél).

De hogyan döntse el a kérdést a magamfajta? A saját kalkulátorommal:
Összeadom az elvárásaimat, valamint azt amit eddig a különböző típusokról olvastam (20i-től 30d-ig bezárólag, menetteljesítmény, fogyasztás, benzines vagy diesel, típushibaként vagy szériahibaként emlegetett műszaki gondok témakörben), ehhez hozzáadom a vezetési habitusom, továbbá az egészet megszorzom azzal a ténnyel, hogy jelenleg egy 90LE 307HDi munkaautót nyúzok, évente kb. 15.000 km teszek meg, főleg országúton, akkor a képlet eredményként ezt dobja ki a gép:

Bíííp, Önnek az alábbi típusokból kell választania:

BMW 523i vagy BMW 525i

Nos, nagyjából ennyi. Kérdés az, hogy a fenti okfejtéssel jó úton járok-e, és ehhez képest az ?eredmény? közel áll-e a valósághoz? Kinek mi a véleménye? A kiválasztott típusokról szívesen vennék infókat: valójában milyen menettulajdonságokkal rendelkeznek? Az a 20 LE érezhető különbség? Mit érdemes tudni konkrétan ezekről a tipusokról? Tényleges fogyasztás? Stb.

Minden észrevételért előre köszönet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.07. 21:57 
E39 FAN
E39 FAN

Zo78 írta:
Üdvözlet Mindenkinek!

BMW 523i vagy BMW 525i

Nos, nagyjából ennyi. Kérdés az, hogy a fenti okfejtéssel jó úton járok-e, és ehhez képest az ?eredmény? közel áll-e a valósághoz? Kinek mi a véleménye? A kiválasztott típusokról szívesen vennék infókat: valójában milyen menettulajdonságokkal rendelkeznek? Az a 20 LE érezhető különbség? Mit érdemes tudni konkrétan ezekről a tipusokról? Tényleges fogyasztás? Stb.

Nos először is üdv!
Másodszor szerintem a Te géped a 25i lesz.Nem teljesen értem hogy lehet hogy ez a két típus jutott eszedbe,mivel lényeges különbségek lehetnek.Pl. árban akár 1 millió ft,plusz 25i-ből csak facelift van.Tehát ha jól átgondoltad a 23i vs. 25i-t mielőtt beírtad,akkor Én a 25i-re szavazok.Nem a 20 le miatt hanem minden más miatt.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 08:56 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 166 alkalommal
Kapott köszik: 110 alkalommal
Motor tipusa: 525dA Lci
Évjárata: 2007
Padre540 írta:
Zo78 írta:
Üdvözlet Mindenkinek!

BMW 523i vagy BMW 525i

Nos először is üdv!
Másodszor szerintem a Te géped a 25i lesz.Nem teljesen értem hogy lehet hogy ez a két típus jutott eszedbe,mivel lényeges különbségek lehetnek.Pl. árban akár 1 millió ft,plusz 25i-ből csak facelift van.Tehát ha jól átgondoltad a 23i vs. 25i-t mielőtt beírtad,akkor Én a 25i-re szavazok.Nem a 20 le miatt hanem minden más miatt.

Szerintem először fixáld le az adott pénzügyi kereted!Akkor tovább lehet gondolkodni.Vagy először ki találod milyet akarsz és utána össze szeded a lóvét.Nem csak motorizáltságban és felszereltségben hanem évjáraton belül is nagyok a különbségek, árban és állapotban is!De ha pénz nem számit akkor 530iA M-packet!!! :roker: Én ezt a kombót választanám de ez igazán jó állapotban üti a 2 millát!De maradjunk a megjelölt két lehetséges variációnál akkor én is az 525i faceliftre-re szavazok .
523 vs 525.Folytatva...nekem 523i van 2000-es évjárat automata.Dupla vanos-os,lényegében ugyan az mint a 25i csak 20 Le-vel kevesebb.
Amikor autó vásárlás előtt álltam meg néztem nagyon sokat.A pénzügyi korlátok miatt ez volt a lehető legjobb választás. 20i-t nem vennék semmiképpen az már nekem is kevés lenne de 30i-nél nagyobbat sem vennék!Fogyasztásban normális keretek között: ország úton 7-8 L-el el lehet autózni.Autópályán tempomattal ugyan ennyi de inkább 7 L.Csak városban,rövid szakaszokkal 12-15 l a fogyi. Teljesítményben a 25i szerintem nem érezhetően erősebb.(kipróbálások alkalmával történő tapasztalat alapján automata váltóval!)(A diesel 1-2 L-el kevesebbet fogyaszt mindenkor (25d-30d))Benzines egyszerűbb mint a diesel,kevesebb hibalehetőséggel,de itt sem ki zárt a több 100e ft-os javitás ha sz@rt veszel.Sok sikert a választáshoz és nagyon vigyázz,légy óvatos és körültekintő,tartsd be az alapszabályokat!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Tomi.i az itt látható tagok köszönték meg: 2 cichlidszsolt, Zo78
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 15:25 
haladó
haladó

Adott köszi: 29 alkalommal
Kapott köszik: 91 alkalommal
Motor tipusa: M57D25
Üdv!

Vásárlásra megnézett autóban a

DDE* -> 3505/7C - Glow-plug system
1470/78 - Boost pressure control
Shadow-memory:
3505/7C - Glow-plug system

A/C -> 1B/04 - Magnetic clutch Air conditioning compressor

hibaüzenetek menyire adnak okot aggodalomra? Vásárlás előtt mindenképp átnézetném valahol, ha itt kiderül. hogy nagy a baj akkor el sem viszem oda sem...

Előre is köszönet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 16:22 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
KissGSV írta:
Üdv!

Vásárlásra megnézett autóban a

DDE* -> 3505/7C - Glow-plug system
Shadow-memory:
3505/7C - Glow-plug system

A/C -> 1B/04 - Magnetic clutch Air conditioning compressor

hibaüzenetek menyire adnak okot aggodalomra? Vásárlás előtt mindenképp átnézetném valahol, ha itt kiderül. hogy nagy a baj akkor el sem viszem oda sem...

Előre is köszönet!

Ez így kevés a pontos diagnózishoz. Boost pressure control hiba lehet meglazult coolercső-csatlakozás miatt, vagy 500 Ft-os vákkumcső miatt is, de lehet 50.000 Ft-os nyomásszabályzó szelep miatt is, de lehet kuka a 400.000 Ft-os turbo is. Bármi lehet.
Glow plug system szintén: lehet 1 db izzógyertya kuka, de lehet, hogy kuka a vezérlő is, ha több gyertya vacak régóta.
BÁRMI LEHET.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 18:17 
haladó
haladó

Adott köszi: 143 alkalommal
Kapott köszik: 7 alkalommal
Motor tipusa: m60b40
Sziasztok vélemény kép alapján? Üdv nektek!!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-7211097

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 20:56 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 166 alkalommal
Kapott köszik: 110 alkalommal
Motor tipusa: 525dA Lci
supreme írta:

Szimpatikus,az ára is!Nem egy leharcolt sz@r,ránézésre!Meg kell nézni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Tomi.i az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 22:42 
E39 FAN
E39 FAN

supreme írta:

Bár a bermuda háromszögben van,de így első blikkre ennyiért mindenképp menj el nézd meg,mielőtt más is megteszi!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 10:49 
Újonc
Újonc

Miért ilyen nagy az áresés a 7 sorozatnál? :) Több ilyet is találtam hasonló áron! :)
pl : http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/730 ... ki-7211206

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 12:00 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 74 alkalommal
Kapott köszik: 299 alkalommal
Motor tipusa: M57 M62
Évjárata: 2002
Blog: Blog megtekintése (4)
cichlidszsolt írta:
Miért ilyen nagy az áresés a 7 sorozatnál? :) Több ilyet is találtam hasonló áron! :)

Ezek általában a leharcolt ócska, km visszatekert, lehet tk-ról összerakott, itt ott ütött kopott, sérült, szervízkönyvmentes, 40e km egy olajjal típusok. Oláh és társai szocpolitikábul megveszi, dzsanázik vele, leéli, majd bagóért + egy robogóért lepasszolja egy hülyének, aki költ rá, de rájön, hogy átbaszták, és feldobja ha.hu- ra.

De ezt ne vedd készpénznek! Bármi lehet. Import, vagy hasonló.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: cichlidszsolt
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 12:15 
Újonc
Újonc

kanyobence írta:
cichlidszsolt írta:

Ezek általában a leharcolt ócska, km visszatekert, lehet tk-ról összerakott, itt ott ütött kopott, sérült, szervízkönyvmentes, 40e km egy olajjal típusok. Oláh és társai szocpolitikábul megveszi, dzsanázik vele, leéli, majd bagóért + egy robogóért lepasszolja egy hülyének, aki költ rá, de rájön, hogy átbaszták, és feldobja ha.hu- ra.

De ezt ne vedd készpénznek! Bármi lehet. Import, vagy hasonló.

Navigátoról másoltam be! :D Nem semmi ha már a technika miatt hal meg az ember,vagy esélye van rá! :)
(Évjárat: 2007, neme: férfi, stílus: dinamikus, hol vezet: vegyes)
Kigyulladt az autó s bezárt a biztonsági zárja,ki kellett rugnom az ablakot!!!!!!!!! hogy ne fulladjak meg!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]