![]() |
2013.03.01. 21:24
marvel írta:Hát igen, megfontolandó a dolog. Vidit este felé dobok fel, remélem fent leszel(tek). A másik dolog, hogy feltettük számítógépre, és a valami bank1 féle hibát írt ki. Én erről a Vanos témában olvastam, csak igazából nem látom át a dolgokat. Jeladó hibát jelenthet?
2013.03.01. 22:13
marvel írta: feltettük számítógépre, és a valami bank1 féle hibát írt ki. Jeladó hibát jelenthet?
2013.03.30. 00:03
2013.03.30. 20:08
2013.04.12. 20:23
2013.04.14. 10:14

2013.04.14. 10:25
LeviM5 írta:Szaporodtak a lovak. 20lóerő, 30Nm.
Ezt követően csak pozitív élményekről tudok beszámolni: nem hittem volna, hogy ennyire érezni fogom, de 4000 alatt is nyomatékosabb, alap 400 lóerővel is villog a kipörgésgátló. M módban meg iszonyatos! Kész vagyok tőle! Ahogy az égett gumiszaggal keveredett benzingőz bejön a tetőablakon...![]()
![]()
Mindenkinek ajánlom ezek után, aki eddig hezitált, hogy akarja-e, mert minden gázadás élmény! Egy turbós diesel is hasonlóan hátbavágós lehet. Persze ésszel kell autózni, és tuningolni is. Alul nyomatékosabb lett, nem kell pörgetni. Észrevettem, hogy kisebb gázadással lehet autózni. Normál használat mellett.![]()
Friss sztori: tegnap 3x gyorsultunk vele, mind a 3x lemaradt:
2013.04.14. 10:57
leslie írta:LeviM5 írta:Szaporodtak a lovak. 20lóerő, 30Nm.
Ezt követően csak pozitív élményekről tudok beszámolni: nem hittem volna, hogy ennyire érezni fogom, de 4000 alatt is nyomatékosabb, alap 400 lóerővel is villog a kipörgésgátló. M módban meg iszonyatos! Kész vagyok tőle! Ahogy az égett gumiszaggal keveredett benzingőz bejön a tetőablakon...![]()
![]()
Mindenkinek ajánlom ezek után, aki eddig hezitált, hogy akarja-e, mert minden gázadás élmény! Egy turbós diesel is hasonlóan hátbavágós lehet. Persze ésszel kell autózni, és tuningolni is. Alul nyomatékosabb lett, nem kell pörgetni. Észrevettem, hogy kisebb gázadással lehet autózni. Normál használat mellett.![]()
Hogy hogy? Mi lett tuningolva?
2013.04.14. 11:14
2013.04.15. 18:17
2013.04.16. 10:41
LeviM5 írta:Szaporodtak a lovak. 20lóerő, 30Nm.
![]()
2013.04.24. 13:43
BMW_0902 írta:LeviM5 írta:Szaporodtak a lovak. 20lóerő, 30Nm.
![]()
Gondolom hátrafordultál és úgy videóztál...![]()
![]()
![]()
Amúgy fekete rendszámmal, és fehér betűkkel nagyon jól mutat.
Végül: eddig sem volt gyenge a masina. Már a 400 ló is hátba vágott, de ezek után kíváncsi leszek a póverre. No meg a 300 + feletti sebességnél hogyan fog fütyülni a szél, ha már 270-nél is iszonyat hangzavar volt. (A 270 természetesen még Németországban volt.) Én amúgy mindig azt várom, hogy ekkora sebességnél mikor emelkedik el a talajtól...
2013.04.25. 22:21
2013.04.25. 22:31
LeviM5 írta:2hatvanvalamennyi a hivatalos rekord az M7-en.
Ez meg csak menne, menne...![]()
hova hajtanád még 2013.04.25. 22:44
lepke írta:Helo
Aztakurvahétszázát![]()
![]()
![]()
hova hajtanád még
![]()
![]()
Nem lehetett egyszerű fényképezni
Viszi a 330-at ez a bestia!2013.04.25. 22:58
LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Aztakurvahétszázát![]()
![]()
![]()
hova hajtanád még
![]()
![]()
![]()
Durva, hogy addig megy ameddig nyomod neki, ezt nem lehet elmondani.Viszi a 330-at ez a bestia!
(Fotozni, hát ja...A kormányon megáll az ifon. Ha valahogy felrögzítem, videót is összehozok.)
2013.04.25. 23:19
lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Aztakurvahétszázát![]()
![]()
![]()
hova hajtanád még
![]()
![]()
![]()
Durva, hogy addig megy ameddig nyomod neki, ezt nem lehet elmondani.Viszi a 330-at ez a bestia!
(Fotozni, hát ja...A kormányon megáll az ifon. Ha valahogy felrögzítem, videót is összehozok.)
Helo
330-as sebességnél 92 méter 1 másodperc![]()
![]()
Elég veszélyes mutatvány, INKÁBB ne próbáld meg![]()
2013.04.26. 10:19
LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Aztakurvahétszázát![]()
![]()
![]()
hova hajtanád még
![]()
![]()
![]()
Helo
330-as sebességnél 92 méter 1 másodperc![]()
![]()
Elég veszélyes mutatvány, INKÁBB ne próbáld meg![]()
Gyengébb idegzetűek ne olvassák ezt el:
240-ről relatív hamar fent van, nem kell nagy egyenes, forgalom se volt, 270-et átlépve padlógázon enyhe jobb kanyarban voltam. Fekszik mint egy tank, végletekig uralható, és itt érződik az igazi M futómű hatása. Veszélyes, nehogy a rabjává váljon az ember.A gumik szerintem a szűk keresztmetszet, nem tudom mit bírnak 300 felett.
Ilyen tempóról 200-ra visszaállni olyan mintha 80 lenne. Videót 130-ról 130-ig venni, aztán meglehet vágni, így közben hozzá sem kell érni a kamerához. HUD amúgy nagy segítség, mert nem kell benézni a műszerfalra, lehet az útra figyelni.
2013.04.26. 10:45
LeviM5 írta:2hatvanvalamennyi a hivatalos rekord az M7-en.
Ez meg csak menne, menne...![]()
2013.05.03. 16:25