![]() |
2007.11.02. 22:03
Caller írta:Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.
Annyiban változott a dolog, hogy tds nem lesz, és ha már benzines, akkor 528.
A hétvégén ezt a két autót fogjuk megnézni, ha valakinek esetleg valamelyikről van infója, vagy csak véleménye, azt szívesen venném!
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... nwidth=800
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... nwidth=800
2007.11.02. 22:08
2007.11.02. 22:26
pappkari írta:xenon + telefon+ hátsó lámpa =350000 forcsival több cucc van az elsőbe mint a másodikba és a vételár különbség csak 40000 ami persze alkuképes gondolom én:D
2007.11.02. 22:45
2007.11.03. 01:39
2007.11.03. 13:59
sxoe írta:
Nah akkor sikerült találnom valakit aki ezt most végigjátszotta!Te magad rendezted a dolgot, vagy valamilyen importőrrel hozattad be?
2007.11.03. 14:02
muhaati írta:
Köszönöm!
Az elmúlt két hétben 150 km ment bele, hát hiába dolgozni is kell.
Ami eddig történt: helyzetjelző izzó csere, műszerfal krómkarikák beépít, pixelhiba jav, műszerfalban összes izzó csere,
teljes takarítás bőrápolással, polírozás wax-al. Múlt héten átmentem egyik barátomhoz, megállok, JAJ! "Kigyulladt a retikülöm"
sűrű füst a géptető alól. Persze szelepfedél tömítés hátsó sarok aut. Gyári rendel, csere. ha már ott vagyok , gyertyák is csere.
Szerencsére csak anyagköltség mert autószerelő vagyok, itthon dolgozom.
2007.11.03. 14:32
szpbmw írta:sxoe írta:
Nah akkor sikerült találnom valakit aki ezt most végigjátszotta!Te magad rendezted a dolgot, vagy valamilyen importőrrel hozattad be?
Szia sxoe!
Magam intéztem mindent! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én beszélek németül, és légitársaságnál dolgozom, tehát kedvezményesen repülök! De kitartás, ne tántorítson el semmi!![]()
Üdv,
szpbmw
2007.11.03. 14:36
szpbmw írta:muhaati írta:
Köszönöm!
Ami eddig történt: helyzetjelző izzó csere, műszerfal krómkarikák beépít, pixelhiba jav, műszerfalban összes izzó csere,
teljes takarítás bőrápolással, polírozás wax-al. Múlt héten átmentem egyik barátomhoz, megállok, JAJ! "Kigyulladt a retikülöm"
sűrű füst a géptető alól. Persze szelepfedél tömítés hátsó sarok aut. Gyári rendel, csere. ha már ott vagyok , gyertyák is csere.
Szia!
Látom, hogy Pest megyei vagy! A pixelhibát hol javíttattad? Tudom, hogy van egy másik topic erre, de nem bírtam megállniVagy magad szedted szét?
Üdv,
szpbmw
2007.11.04. 13:07
2007.11.04. 13:43
tom írta:sxoe!
Az osztrák rendszám annyira nem buli,mert ugye akkor az ottani rendszer szerint kelleneaz adókat fizetni.Az meg már egy 1.6-os kocsi esetében is horror.Legalábbis új autónál amit a szüleimnek mondtak..
2007.11.04. 14:30
2007.11.04. 17:43
tom írta:Sxoe!
PÜ ment!
Még csak annyit hozzá,hogy ha nem osztrák jogsid van,és a kocsi oda van bejelentve,akkor a kötelezőnél az ottani A0-ból indulsz.
Ami az előbb említett kocsi esetében kb.950-1000 euro+2-300 euro járulékos költség.
2007.11.07. 18:06
2007.11.07. 18:54
tomm74 írta:hello mindenkinek !!!!kérdésem a következö lennee,ma holnap vennék egy E39-es gépjármüvet ,természetesen csak benzinest de mivel nagy a lábam igy ne igazán tudom melyikre essen a választásom.520-tol max 530-ig.az elözö egy 525ix volt az birta a gyürödést,de sajna aprora törték tavaly tavaszal,ugy hogy most kéne egy másik.meg köszönöm mindenkinek aki tudvalami biztatot mondani ez ügyben hogy melyiket válaszam!!!minden infot és hozzászolást megköszönök!!!
2007.11.07. 19:22
karcagi írta:neked meg barátom azt tanácsolom, hogy, ha lendületes vagy, mint én akkor semmiképp se vagyél 520-at. 9.0liter/100, de emelkedőn a 3-as is kevés. Az enyém nagyon jó vétel volt, egy gazdag öreglánytól vettem. Soha többet ekkora kaszni ien kis motorral.
barátom elégedett az 528-al, 170 paci alap (+ az övé csipes is) azt hazudja 12-t eszik, de jól megy. Az igazság valahol félúton lehet. 523i (de full legyen!)
2007.11.07. 19:48
muhaati írta:szpbmw írta:muhaati írta:
Köszönöm!
Szia!
Látom, hogy Pest megyei vagy! A pixelhibát hol javíttattad? Tudom, hogy van egy másik topic erre, de nem bírtam megállniVagy magad szedted szét?
Üdv,
szpbmw
Igen mindent én csináltam, a pixelhibával valószínüleg csak szerencsém volt (kontakt?) Műszerfal szét, karikák berak, összes izzó csere, csatik átmozgat, visszaszerel, LÁSS CSODÁT! JÓ LETT!
2007.11.07. 20:13
2007.11.07. 20:31
Diabolica írta:muhaati írta:szpbmw írta:muhaati írta:
Köszönöm!
Szia!
Üdv,
szpbmw
Igen mindent én csináltam, a pixelhibával valószínüleg csak szerencsém volt (kontakt?) Műszerfal szét, karikák berak, összes izzó csere, csatik átmozgat, visszaszerel, LÁSS CSODÁT! JÓ LETT!
Azért ezzel csak óvatosan mert én pont fordítva jártam - kivettem visszatettem és az addig hibátlan pixelhibás lett két helyen. De a kontakt dologban (bár kicsit hihetetlen) lehet valalmi, mert nekem sem mindíg az, alkalmanként hibátlan, néha meg nem az.
2007.11.07. 21:10
tomm74 írta:hát elöre is köszönöma hozzá szolásokat,viszont én csak automatát akarok minden képpen vásárolni.a kérdés pedig az lenne hogy ez a steptronic válto mennyire dinamikus és hogy van e olyan funkcioja hogy sport
és hogy a régi öt sebességes váltonál mennyire dinamikusabb,ill fogyasztásba mennyivelkedvezöbb