![]() |
2015.02.23. 18:01
2015.02.23. 18:44
2015.02.23. 23:14
Pannonos írta:a Druckwandler pedig ránézésre jó

2015.02.24. 01:07
2015.02.24. 01:13
szarvasdavid írta:Sziasztok!
Adott egy 2003-as vas.
Elektromos ülések, anyós oldali problémával.
Minden jól működik, kivéve a hátlap döntését.
Ha szeretnénk előre vagy hátra dönteni, csak a kartámaszhoz közeli rész mozog, az ajtóhoz közeli "egy helyben marad", nem mozdul, gyakorlatilag el lehetne törni az ülést...
Mi lehet a hiba oka? Hogyan tudom javítani? Mit kell elvileg cserélni?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.
Dávid
2015.02.24. 15:37
Gallaca írta:Pannonos írta:a Druckwandler pedig ránézésre jó
Ezen bexartam
Úgy lehet tesztelni, mint már néhányszor leírtam, hogy ráteszel egy laptopot a DIS nevezetű programmal, és a megfelelő tesztsort lefuttatva behatárolod a hibás alkatrészeket.
Van pazarlóbb megoldás is, hogy a két nyomásátalakító konvertert alapból cseréled az EGR, és a turbó előtt. Utána már csak a légmennyiség mérőt kell cserélni ha nem jó még, aztán ránézel a 2 motorbakra is, nem lyukadtak-e ki.
2015.02.24. 15:50
Pannonos írta:Gallaca írta:Pannonos írta:a Druckwandler pedig ránézésre jó
Ezen bexartam
Úgy lehet tesztelni, mint már néhányszor leírtam, hogy ráteszel egy laptopot a DIS nevezetű programmal, és a megfelelő tesztsort lefuttatva behatárolod a hibás alkatrészeket.
Van pazarlóbb megoldás is, hogy a két nyomásátalakító konvertert alapból cseréled az EGR, és a turbó előtt. Utána már csak a légmennyiség mérőt kell cserélni ha nem jó még, aztán ránézel a 2 motorbakra is, nem lyukadtak-e ki.
Átnéztem a vákumcsöveket a turbónál és mint kiderült egyiksem oda van dugva ahova kellene, Neten találtam képet a túrbó részről hogy ott hova kell dugni a vákumcsöveket de a többi részről nem találtam, ebben tudnál segíteni egy képpel hogy mi hova kell? A Druckwandler pedig fordítva volt rajta
2015.02.24. 22:23
Pannonos írta:Pannonos írta:Gallaca írta:Pannonos írta:a Druckwandler pedig ránézésre jó
Ezen bexartam
Átnéztem a vákumcsöveket a turbónál és mint kiderült egyiksem oda van dugva ahova kellene, Neten találtam képet a túrbó részről hogy ott hova kell dugni a vákumcsöveket de a többi részről nem találtam, ebben tudnál segíteni egy képpel hogy mi hova kell? A Druckwandler pedig fordítva volt rajta
Ez a kép alapján csináltam :
2015.02.24. 22:25
Gallaca írta:Pannonos írta:Pannonos írta:Gallaca írta:Pannonos írta:a Druckwandler pedig ránézésre jó
Ezen bexartam
Ez a kép alapján csináltam :
Ha ez alapján csináltad, akkor jól csináltad. Az sem mindegy, hogy a 9-es csövet az elosztó melyik csonkjára dugod. Mit értesz többi részen?
2015.02.24. 23:58
Pannonos írta:Hát ugye a szívósor alatt is van vákumcső meg az egr nél is és ugye ott is van ilyen szelep vagy mi
2015.02.25. 15:45
Gallaca írta:Pannonos írta:Hát ugye a szívósor alatt is van vákumcső meg az egr nél is és ugye ott is van ilyen szelep vagy mi
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=45
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=40
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=22&fg=05
2015.02.28. 08:24
2015.02.28. 09:54
vargazsolt75 írta:Sziasztok
A minap olyat produkált a gépállat, hogy nem akart menni. amíg a vízhőmérséklet jelző függőleges állásban van, addig rendesen húz, amint kitér belőle, lusta lesz, és hiába nyomom neki, nem akar menni.tegnapelőtt meg is akarta rottyantani a vizet, de megelőztem, és félreálltam vele egy parkolóba... kicsit értetlenül állok a hiba előtt.
2015.03.01. 16:15
2015.03.01. 16:49
david528i írta:Sziasztok!!Egy hatalmas kéréssel,kérdéssel fordulnék hozzátok , van egy 97-es évjáratú 528i-m , amivel olyan problémám van hogy az összes beltéri világítás magától felkapcsolódik , gondol egyet leoltódik és ez igy megy egeszen addig amíg le nem szivja az akksim!!mitol van ez valaki jart mar igy???
2015.03.02. 10:33
david528i írta:Sziasztok!!Egy hatalmas kéréssel,kérdéssel fordulnék hozzátok , van egy 97-es évjáratú 528i-m , amivel olyan problémám van hogy az összes beltéri világítás magától felkapcsolódik , gondol egyet leoltódik és ez igy megy egeszen addig amíg le nem szivja az akksim!!mitol van ez valaki jart mar igy???
2015.03.02. 13:51
2015.03.02. 14:00
2015.03.02. 14:08
Derwolf írta:Sziasztok egy kis segítség kellene e39 523i 99-es a hiba az hogy hol van futes hol nincs vizet néztem az jo nem levegős , amikor beinditom fűt rendesen es ahogy bemelegedett az utastér onnantól kezdve hideget fúj csak akkor fúj meleget ha 32-re felteszem nagyon idegesítő
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.03.02. 14:10