Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.12.02. 09:45

[quote="olee_"]Sziasztok!

Találkoztatok már olyan hibajelenséggel,hogy amikor leveszem a gyújtást,akkor felvillan egy pillanatra az olajnyomás és a töltés lámpa(olyan mintha ráengedne még áramot),néha még a lámpa(tompított fényszóró is felvillan).Mi lehet az oka?

Szia! Szerintem gyujtáskapcsoló betét!

2006.12.02. 11:18

olee_ írta:Sziasztok!

A másik problémám,hogy business cd van a kocsiban és időnként csinál érdekes dolgokat,mint pl kiveszem a cd-t beerakok egy másikat és nem az elején kezdi,hanem folytatja a 3as számot(amit az előzőn utoljára hallgattam) vagy indítás után átvált arra a számra,amit gyújtás levétele elött játszott!Vagy mi...Már én sem tudom követni.... :lol:

Segítsetek,ha tudtok!

Üdv olee

Szerintem azért csinálja ezt a CD lejátszó, mert memóriás. Azok jegyzi meg melyik számnál járt a CD és a másikat onnan folytatja. Nekem is ilyen a discmanem. Minden CD lejátszó ilyen, ami MP3-at tud lejátszani. Gondolj bele. Van egy MP3-as cd-d, amin 600 szám van . Ha nem lenne memoriás a lejátszód, mindig csak az első 200 számot hallanád, vagy begörcsölne az újad, mire a 201.-re tekered.
De lehet hogy nem!

2006.12.02. 14:42

kbhont írta:

Találkoztatok már olyan hibajelenséggel,hogy amikor leveszem a gyújtást,akkor felvillan egy pillanatra az olajnyomás és a töltés lámpa(olyan mintha ráengedne még áramot),néha még a lámpa(tompított fényszóró is felvillan).Mi lehet az oka?

Szia! Szerintem gyujtáskapcsoló betét!

nekem akkor villanfel ha kicsit alacsonyabb az olajszint, de nem szint alatti. Nem pirosan hanem sárgán és csak néhány mp-ig. Rátöltök és nem villan fel.

2006.12.02. 14:44

kzoli819 írta:

A másik problémám,hogy business cd van a kocsiban és időnként csinál érdekes dolgokat,mint pl kiveszem a cd-t beerakok egy másikat és nem az elején kezdi,hanem folytatja a 3as számot(amit az előzőn utoljára hallgattam) vagy indítás után átvált arra a számra,amit gyújtás levétele elött játszott!Vagy mi...Már én sem tudom követni.... :lol:

Segítsetek,ha tudtok!

Üdv olee

Szerintem azért csinálja ezt a CD lejátszó, mert memóriás. Azok jegyzi meg melyik számnál járt a CD és a másikat onnan folytatja. Nekem is ilyen a discmanem. Minden CD lejátszó ilyen, ami MP3-at tud lejátszani. Gondolj bele. Van egy MP3-as cd-d, amin 600 szám van . Ha nem lenne memoriás a lejátszód, mindig csak az első 200 számot hallanád, vagy begörcsölne az újad, mire a 201.-re tekered.
De lehet hogy nem!

Olee!

Ha ez az a CD ami tőlem vettél és kiderül, hogy mp3-at is játszik azonnal hozd vissza, vagy adj fel postán még egy 20-ast! :D

2006.12.02. 17:29

Diabolica írta:
kzoli819 írta:

Segítsetek,ha tudtok!

Üdv olee

De lehet hogy nem!

Olee!

Ha ez az a CD ami tőlem vettél és kiderül, hogy mp3-at is játszik azonnal hozd vissza, vagy adj fel postán még egy 20-ast! :D

Szia Diabolica!

Isten bizony küldtem volna még egy 20-ast,ha mp3 lenne,de nem olvassa,csak faxra emlékeztető hangokat ad! :lol:

Nem hiszem,hogy olajszint lenne alacsony(pirosan villan fel együtt a töltésjelzővel),de azért köszönöm mindenkinek az infókat!Megnézetem egy villamosságissal,mert szerintem nem gyári ez a villogás! :roll:

olee

2006.12.02. 17:56

Olee!

Ha ez az a CD ami tőlem vettél és kiderül, hogy mp3-at is játszik azonnal hozd vissza, vagy adj fel postán még egy 20-ast! :D[/quote]

Szia Diabolica!

Isten bizony küldtem volna még egy 20-ast,ha mp3 lenne,de nem olvassa,csak faxra emlékeztető hangokat ad! :lol:

Nem hiszem,hogy olajszint lenne alacsony(pirosan villan fel együtt a töltésjelzővel),de azért köszönöm mindenkinek az infókat!Megnézetem egy villamosságissal,mert szerintem nem gyári ez a villogás! :roll:

olee[/quote]

meg is lepett volna, 98-as volt a gép :)

2006.12.02. 18:05

lehet mp3 as fejegységet kapni gyárit bmw-be?

2006.12.02. 22:14

pappkari írta:lehet mp3 as fejegységet kapni gyárit bmw-be?

igen!

2006.12.02. 22:53

magyarországon hol?

2006.12.02. 23:08

pappkari írta:magyarországon hol?

Nekik szokot lenni! http://www.suranyihifi.hu/index.php 70k körül.

2006.12.08. 16:58

Srácok, nem találom a fórumban azt a részt, ahol a különböző általatok használt olajokról van szó. Tudna valaki egy linket dobni ide? Indításkor 3 zöld LED világít, ezért eddig nem is foglalkoztam az egésszel. De most sürgős lett a dolog, mert hallom a szelepeket :) Csak annyit tudok a kocsiról az előző tulajtól, hogy CASTROL 10W-40 van benne ami zöld dobozos :) Ennyi infó alapján a GTX MAGNATEC-re gondolok. Ezért a biztos a csere lenne. Vagy vegyek ilyet és toljam bele, mert csak ez a típus lehet és még esetleg jó féle is?
Ha esetleg én töltöm fel, akkor mind az 5 LED automatikusan világítani fog, vagy ekkor jön a rövidzáras balhé a csatlakozónál 6-7 sec-ig vagy 12sec-ig?

Üdv:
Chrys

2006.12.08. 17:49

Sziasztok!
Lenne 1 különös problémám,először teljesen el ment a fűtésem(meleg)utánna csak a bal oldalon lett meleg,a jobb csak a hideget fujja,bár hogy tekergetem,állítgatom a jobb oldal hideg marad!!
Nincs semmi ötletem......

2006.12.08. 18:54

Dezs írta:Sziasztok!
Lenne 1 különös problémám,először teljesen el ment a fűtésem(meleg)utánna csak a bal oldalon lett meleg,a jobb csak a hideget fujja,bár hogy tekergetem,állítgatom a jobb oldal hideg marad!!

Nagyon sok baj lehet! Én gépre tenném!
Szerintem fütés mágnes szelep!

2006.12.08. 19:30

Dezs írta:Sziasztok!

Nálam ugyan ez a probléma volt. Igen, ez a máges szelep bűne. Nem nyit ki.
Ha tudod a helyét, nézd meg hogy melyik vízcső a hideg, és az az elötti szelep tetejere koppints rá. Így ez elején még hatásos lehet de később nekem már sehogyan se nyitott ki. Csere.

2006.12.08. 19:40

Ok, köszi mindenkinek,meg nézem.

2006.12.08. 19:50

Dezs írta:Ok, köszi mindenkinek,meg nézem.

Arra figyelj, esetleg ha szétszeded, hogy a szelep mozgó része, valamilyen speciális magas széntartalmú préselt, vagy öntött anyag lehet, mert nagyon törékeny.

Sok sikert hozzá!

2006.12.08. 20:11

Szétszedni,semmiképp...
Esetleg csere esetén árat tudnátok mondani?

2006.12.08. 20:21

Dezs írta:Szétszedni,semmiképp...

Esetleg, mielőtt költségbe vered magad, mikor lehúzód a csatlakozót, akkor mérd ki ohmikussan, illetve mérd meg gyújtáson, fűtésbekapcsolás mellett, hogy hány volt van a csatlakozó érintkezőin!

2006.12.08. 21:05

kbhont írta:

Esetleg, mielőtt költségbe vered magad, mikor lehúzód a csatlakozót, akkor mérd ki ohmikussan, illetve mérd meg gyújtáson, fűtésbekapcsolás mellett, hogy hány volt van a csatlakozó érintkezőin!

Bár így nekem kinai,de ha előttem lessz biztos képbe leszek :lol:
Köszi.

2006.12.08. 22:07

Az ETK-ba a 64/18-as diagramba megtalálod a te fűtési rendszeredhez tartozó szelepeket. Nekem spec. az első képen az 1 számu alkatrész a szelepek a keringető szivattyuval, lett cserélve. Ezt csak egyben lehet kapni, és a nagyker ára 61303 Ft. Én különben bontottat tettem bele. ( Amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani Diabolica klubtársnak!! )
Hozzászólás küldése

VigLink badge