Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kulcs

2006.11.22. 13:38

Chrys írta:
Chrys írta:
Dezs írta:
Chrys írta:Sziasztok!

Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?

Üdv:
Chrys

A műanyag kulcs:"Tartalék kulcs a biztonságos megörzéshez,pl.pénztárcában.Ez a központi kulcs nem a mindennapi használatra szolgál"Itt nem is a bicska kulcs le gyártása a kérdés,inkább az autóra való rá hangolás a megoldandó probléma(központi zár,riasztó,stb.)
Valaki,valami tipp,ötlet?

Szóval erre találták ki. Valószínűleg nem sokat érnék vele, mert az immo kulcsát az inditó karikáján tartom. Ha elhagyom, ugrott mindkettő, akkor aztán a műanyag találmány szart sem ér :)
Most olvastam az E-bay-en, hogy az orig. kulcs belsejét át kell csavarozni (ha jól értettem)! Így megoldódik a kódprobléma. 30€-ért (szállítási költséggel együtt) 2 kéziadót, a központi egységet, kábeleket és még valami kütyüt adnak. Most meg is rendelem, majd 1x val'szeg otthon belemarattatom a profilt és itthon moddolok :)

Üdv:
Chrys

Hi!
Megvettem a kulcsot, nem az elektronikát kell átrakni a leírás szerint, hanem az eredeti kulcs nyelvét. Amit adnak a készletben, az csak egy kamu aludarab. Maximum a méretek miatt küldték. A kocsiba a kulcsokhoz tartozó központi egységet kell beépíteni, így nem lesz probléma a távirányítással. A beszerelés csak decemberben várható, most nincs lehetőségem ezt megoldani. De mindenképpen a kulcsot akarom első lépésként legyártatni. Ez már nem kulcsmásolás, hanem keményen esztergályos meló lesz :)
Ha egyszer elkészül, majd megírom.

Üdv:
Chrys

Ez gyorsabb volt mint gondoltam 8O
Ha alkalmas lessz,akkor én is fel kereslek a kulcsal kapcsolatban! :lol:

2006.11.22. 14:50

Dezs írta:
Chrys írta:
Chrys írta:
Dezs írta:

Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?

Üdv:
Chrys

A műanyag kulcs:"Tartalék kulcs a biztonságos megörzéshez,pl.pénztárcában.Ez a központi kulcs nem a mindennapi használatra szolgál"Itt nem is a bicska kulcs le gyártása a kérdés,inkább az autóra való rá hangolás a megoldandó probléma(központi zár,riasztó,stb.)

Szóval erre találták ki. Valószínűleg nem sokat érnék vele, mert az immo kulcsát az inditó karikáján tartom. Ha elhagyom, ugrott mindkettő, akkor aztán a műanyag találmány szart sem ér :)
Most olvastam az E-bay-en, hogy az orig. kulcs belsejét át kell csavarozni (ha jól értettem)! Így megoldódik a kódprobléma. 30€-ért (szállítási költséggel együtt) 2 kéziadót, a központi egységet, kábeleket és még valami kütyüt adnak. Most meg is rendelem, majd 1x val'szeg otthon belemarattatom a profilt és itthon moddolok :)

Üdv:
Chrys

Hi!
Megvettem a kulcsot, nem az elektronikát kell átrakni a leírás szerint, hanem az eredeti kulcs nyelvét. Amit adnak a készletben, az csak egy kamu aludarab. Maximum a méretek miatt küldték. A kocsiba a kulcsokhoz tartozó központi egységet kell beépíteni, így nem lesz probléma a távirányítással. A beszerelés csak decemberben várható, most nincs lehetőségem ezt megoldani. De mindenképpen a kulcsot akarom első lépésként legyártatni. Ez már nem kulcsmásolás, hanem keményen esztergályos meló lesz :)

Üdv:
Chrys

DHL-lel küldték, a kifizetés után 2 nappal már nálam volt :) Most 4 db. kilincsmegvilágítást vettem a géphez. Ugyanolyan fénye lesz, mint a többi cuccnak. A beszerelés feltétele, hogy megvilágítottak legyenek az elektromos ablak gombjai.
Ez már durván fog kinézni a topic-ban :)

2006.11.22. 15:40

Chrys írta:
Dezs írta:
Chrys írta:
Chrys írta:
Dezs írta:

Üdv:
Chrys

Üdv:
Chrys

Hi!

Üdv:
Chrys

DHL-lel küldték, a kifizetés után 2 nappal már nálam volt :) Most 4 db. kilincsmegvilágítást vettem a géphez. Ugyanolyan fénye lesz, mint a többi cuccnak. A beszerelés feltétele, hogy megvilágítottak legyenek az elektromos ablak gombjai.

Erre én is kiváncsi leszek! :kalapács

2006.11.22. 17:36

Chrys írta:
Dezs írta:
Chrys írta:
Chrys írta:
Dezs írta:

Üdv:
Chrys

Üdv:
Chrys

Hi!

Üdv:
Chrys

Képet vagy linket dobhatsz!!!!! :D Kiwi vagyok

2006.11.23. 12:24

A linkek:

A kilincs megvilágítása (még nem érkezett meg, majd jövő héten):
http://cgi.ebay.de/Beleuchtete-Tuergrif ... dZViewItem

A csukható kulcs (már megvan, beszerelés december végén várható):
http://cgi.ebay.de/2-Funkfernbedienung- ... dZViewItem

2006.11.23. 22:34

Chrys írta:A linkek:

nem akarlak elszomorítani, de ez az "egyszerűbb" megoldás a világított kilincsre. ugyanis az E38 világított kilincse simán kompatibilis az E39-el, és az kicsit "gyáribban" néz ki, mint egy odafúrt led...
itt egy link, ahol a szükséges cuccok gyári számai is ott vannak:
http://bmw.bazzi.biz/anleit/tuergriff_beleuchtung.pdf

2006.11.23. 23:04

efer írta:
Chrys írta:A linkek:

nem akarlak elszomorítani, de ez az "egyszerűbb" megoldás a világított kilincsre. ugyanis az E38 világított kilincse simán kompatibilis az E39-el, és az kicsit "gyáribban" néz ki, mint egy odafúrt led...
itt egy link, ahol a szükséges cuccok gyári számai is ott vannak:
http://bmw.bazzi.biz/anleit/tuergriff_beleuchtung.pdf

Nem véletlen, " A rutin, meg az évek"! 8O

2006.11.24. 08:05

meg a hozzávaló német nyelvtudás:D :P

2006.11.24. 09:28

Az E38-é tényleg jól néz ki. Ha megjön az egyszerűbb cucc, nem rakom be rögtön, asszem megrendelem ezt a másikat. Ha jól értem, itt a teljes nyitószerkezet is cserélődik, ugye? Azért kerül ennyivel többe. Ja meg mert orig. BMW ;)

Chrys

2006.11.24. 09:34

kbhont írta:Nem véletlen, " A rutin, meg az évek"! 8O

Inkább az érdeklődés :bmw

2006.11.24. 09:36

pappkari írta:meg a hozzávaló német nyelvtudás:D :P

Hát bizony ma már nyelvek ismerete nélkül nehéz boldogulni, még hobby szinten is :roll:

2006.11.24. 23:32

Chrys írta:Az E38-é tényleg jól néz ki. Ha megjön az egyszerűbb cucc, nem rakom be rögtön, asszem megrendelem ezt a másikat. Ha jól értem, itt a teljes nyitószerkezet is cserélődik, ugye? Azért kerül ennyivel többe. Ja meg mert orig. BMW ;)

Chrys

Ha az egyszerübb cucc feleslegessé válik, én átveszem tőled. Kérlek szólj ha aktuális!

2006.11.27. 09:28

tbesze írta:
Chrys írta:Az E38-é tényleg jól néz ki. Ha megjön az egyszerűbb cucc, nem rakom be rögtön, asszem megrendelem ezt a másikat. Ha jól értem, itt a teljes nyitószerkezet is cserélődik, ugye? Azért kerül ennyivel többe. Ja meg mert orig. BMW ;)

Chrys

Ha az egyszerübb cucc feleslegessé válik, én átveszem tőled. Kérlek szólj ha aktuális!

Rendben. Még nem kaptam meg. Ha az E38-as megoldás mellett döntök, értesítelek. De ez már mindenképpen csak dec. 10.-e után várható.

Chrys

2006.11.27. 13:06

Meg tudná valaki mondani, hogy az intenzív mosó tartályába ilyenkor tél közeledtével milyen anyagot kell tölteni?
Én Sonax szélvédőmosó koncentrátumot láttam( kék színü), de nem tudom ide illik-e.
Üdv.

2006.11.27. 13:34

Leslie33 írta:Meg tudná valaki mondani, hogy az intenzív mosó tartályába ilyenkor tél közeledtével milyen anyagot kell tölteni?
Én Sonax szélvédőmosó koncentrátumot láttam( kék színü), de nem tudom ide illik-e.
Üdv.

Én ezt a Sonax télit tettem bele, sztem tökéletesen megfelel.

2006.11.27. 13:56

nekem is van egy kicsi kb 1 literes tartály a másik mellett az az intenziv tartály????
mi célt szolgál?

2006.11.27. 15:15

Steven530d írta:
Leslie33 írta:Meg tudná valaki mondani, hogy az intenzív mosó tartályába ilyenkor tél közeledtével milyen anyagot kell tölteni?
Üdv.

Én ezt a Sonax télit tettem bele, sztem tökéletesen megfelel.

Köszi, akkor én is megpróbálom! :)

2006.11.27. 21:00

Ma nagyon beindultam...!

Hamarosan olajcserém lesz és arra gondoltam, hogy akkor egyúttal a hűtőfolyadékot is lecseréltetem és átmosatom a rendszert.
Nem tudja valaki véletlenül. hogy 2002-es 530dA-ban milyen a gyári hűtőfolyadék? Vagy, ha nem gyári, akkor castrolból melyik típust kellene vennem, mert ahogy utánanéztem van egy pár és ezeket a színe különbözteti meg külsőleg egymástól.
Köszi a segítséget előre is.
:? :?:

2006.12.02. 00:15

Sziasztok!

Találkoztatok már olyan hibajelenséggel,hogy amikor leveszem a gyújtást,akkor felvillan egy pillanatra az olajnyomás és a töltés lámpa(olyan mintha ráengedne még áramot),néha még a lámpa(tompított fényszóró is felvillan).Mi lehet az oka?
A másik problémám,hogy business cd van a kocsiban és időnként csinál érdekes dolgokat,mint pl kiveszem a cd-t beerakok egy másikat és nem az elején kezdi,hanem folytatja a 3as számot(amit az előzőn utoljára hallgattam) vagy indítás után átvált arra a számra,amit gyújtás levétele elött játszott!Vagy mi...Már én sem tudom követni.... :lol:

Segítsetek,ha tudtok!

Üdv olee

2006.12.02. 08:18

olee_ írta: indítás után átvált arra a számra,amit gyújtás levétele elött játszott!Vagy mi...Már én sem tudom követni.... :lol:

Segítsetek,ha tudtok!

Üdv olee

Ez teljesen normális, a másik problémához nem tudok hozzászólni, mert nekem cd táram van.
Hozzászólás küldése

VigLink badge