Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.01.20. 21:22

MChris írta:
BlazeHun írta:Sziasztok!

Köszönöm eddigi segítségeteket!

Mchris:

A képeket feltoltam a weblapomra: blazehun.freeweb.hu

Este megnézem otthon,itt blokkolja a szerver freewebet :( (Ránéznek Neked addig többiek,tuti :lol: )

Egy mosás rá fér az már biztos... :lol:

2009.01.20. 21:22

BlazeHun írta:Sziasztok!

Köszönöm eddigi segítségeteket!

Mchris:

A képeket feltoltam a weblapomra: blazehun.freeweb.hu

Hát a képekből sok nem derült ki!

Ha gyári a PDC akkor egy ilyen doboznak kéne hogy legyen a biztosíték alatti takaró alatt.
Kép

2009.01.20. 21:29

Na erre gondoltam ezen a képen az 1-es a PDC központ.
Kép

2009.01.20. 21:30

Ha ez nincs akkor nem gyári!

Ha van akkor meg kel nézni hogy a középkonzol kapcsolóba be van-e kötve a 8-as pinre Barna/kék vezeték és a 9-es pinre Barna/Szürke/Sárga színű vezeték.Ha be van kötve akkor kell egy kapcsoló.

De akkor is ki kellene kapcsoljon egy bizonyos sebességnél!!

Ezért gyanakszom arra hogy nem gyári!

2009.01.20. 21:41

Vasárnap volt full mosáson, de hát most ilyen az idő!

Ilyen dobozt most nem látok, de majd a szerelőmmel megnézetem a kárpit alatt!

2009.01.20. 21:44

Ja még ami eszembe jutott, ha nem gyári akkor is lehet egy szálat kihúzni gondolom hozzá hogy ne kapjon áramot, illetve egy kapcsolót beépíteni??? Van tuti jó karosszériásom, meg autószerelőm is elvileg.

2009.01.20. 21:53

BlazeHun írta:Ja még ami eszembe jutott, ha nem gyári akkor is lehet egy szálat kihúzni gondolom hozzá hogy ne kapjon áramot, illetve egy kapcsolót beépíteni??? Van tuti jó karosszériásom, meg autószerelőm is elvileg.

Biztos lehet.

2009.01.20. 21:59

BlazeHun írta:Ja még ami eszembe jutott, ha nem gyári akkor is lehet egy szálat kihúzni gondolom hozzá hogy ne kapjon áramot, illetve egy kapcsolót beépíteni??? Van tuti jó karosszériásom, meg autószerelőm is elvileg.

http://www.bmwdiy.info/pdc-wiring/pdc-wiring-05.jpg

Neked 3 csatis kell de ugyan itt keresd :lol: Persze lehet csak attól függ mit ér meg neked,ha ez az újfajta gombsorosod van akkor az kell cserélni komplett,ha nem akkor csak egy sima PDC feliratu gomb kell,és ha olyan jó a szerelőd akkor kell egy kis elektronika is hozzá mivel ez gomb és nem kapcsoló,kontaktot ad,rajz kell adok hozzá,és akkor gyári kinézet lesz,ha nem akkor beraktok egy simát,de az hát.... és akkor megszakitod a tápját akkor nem nyekereg,de kézzel kell kapcsolni majd bár össze lehet hozni a tolatólámpa kapcsolóval is,így max hárta menetbe ki és bekapcsol magátol,de előre kell a "kezed" neki.

2009.01.20. 22:40

Köszönöm a válaszokat, az info-kat továbbítom a szerelőmnek és meglátjuk!

Majd jelzek, hogy mi lett az eredmény!

2009.01.21. 00:14

BlazeHun írta:Köszönöm a válaszokat, az info-kat továbbítom a szerelőmnek és meglátjuk!

Majd jelzek, hogy mi lett az eredmény!

K72 relét keressétek és A81 vezélőt ha ezek vannak akkor gyári,szenzorról nem tünik annak.

2009.01.21. 09:33

BlazeHun írta:Vasárnap volt full mosáson, de hát most ilyen az idő!

Ilyen dobozt most nem látok, de majd a szerelőmmel megnézetem a kárpit alatt!

Szerinted az enyém most,hogy néz ki?... :oops:
Majd megszokod az ilyen hozzászólásokat is... :lol:

-

2009.03.23. 19:55

Sziasztok

Ki tudna nekem szerezni 1db hátsó szenzort 98 sedanba?

Re: -

2009.03.23. 20:00

ricsi214 írta:Sziasztok

Ki tudna nekem szerezni 1db hátsó szenzort 98 sedanba?

Bömbölö: www.mobilgumi.hu, én már vettem nála.

-

2009.03.23. 20:50

Köszi Levi!

2009.03.23. 23:35

ricsi214 írta:Köszi Levi!

Vaterán is árul az egyik klubbtárs azt hiszem 7ezer pénzért. Ha jól emlékszem szku a regneve! :)

-

2009.03.24. 11:00

Köszi meg is néztem, csak ahogy a képen látom az két szálas az enyém viszont három.

2009.03.24. 11:09

ricsi214 írta:Köszi meg is néztem, csak ahogy a képen látom az két szálas az enyém viszont három.

Igen, miután írtam, megnéztem én is! Akkor ez még a régi fajta szenzor! :( Bocsi! :oops:

2009.03.25. 14:38

vaszarig írta:
ricsi214 írta:Köszi meg is néztem, csak ahogy a képen látom az két szálas az enyém viszont három.

Igen, miután írtam, megnéztem én is! Akkor ez még a régi fajta szenzor! :( Bocsi! :oops:

Semmi gond, én köszönöm a segítséget!

2009.05.20. 18:36

Sziasztok!

Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.

Köszönöm.

Hege

2009.05.20. 22:24

Hege525d írta:Sziasztok!

Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.

Köszönöm.

Hege

Óvatosan elkezded kipattintani a dísz lécet kb az ívtől indulva két irányba és akkor a két végét utoljára.
Vagy le huzod a lökhárítót a hátfalon van 6db csavar meg a kerékjáratba oldalanként 3db műanyag patent.
Hozzászólás küldése

VigLink badge