![]() |
2015.04.30. 08:09
morv írta:Majd egyszer osszefuthatnank. Nekem mondjuk most par hetig meloval telik a hetvegem, de majd osszehozzuk.
2015.04.30. 08:43
kizoli írta:Az Egr vezérlő viszont még nem volt cserélve, csak az egr szelep. AZ egr vezérlőt hogyan tudnám letesztelni, hogy jól működike?
2015.04.30. 10:11
kizoli írta:Gallaca írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
EGR szelep vezérlőt, légtömegmérőt is kicserélték már? Ha házilag barkácsolta a turbódat, mennyi az esélye, hogy a többi alkatrész jó minőségű amit beletett, ha beletette?
A légtömeg mérő cserélve lett bosch-ra, ugyan olyan volt benne és ezt én cseréltem. Az Egr vezérlő viszont még nem volt cserélve, csak az egr szelep. AZ egr vezérlőt hogyan tudnám letesztelni, hogy jól működike?
2015.04.30. 10:55
kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
2015.04.30. 14:35
atti523i írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
egy hozzáértő szerelő nagy kincs.
2015.04.30. 15:38
humma írta:hello!
egy ideje randomszerűen előjön az, hogy nem indul a gép. A gyújtást rá lehet adni, de aztán semmi (a műszerfalban zúg egy kicsit valami, de az akkor is ha indul utána). Ha kicsit masszírozom a kormányoszlopborítást vagy a gyújtáskapcsolót, akkor egyszercsak el kezd tekerni az önindító, de csak 4-5 indítózásra röffen be a motor, addig csak teker. Ha eleve beindul, akkor pöccröff, ezt a tekerőzést csak akkor csinálja ah bűvészkedni kell a gyújtáskapcsolóval (illetve nem biztos hogy azzal, mert a környékét szoktam nyomogatni hogy inditózzon). A gyújtáskapcsoló hátrafelé körbeforog szinte mindig, előrefelé csak ritkán, már ezt csinálta jóval a hiba megjelenése előtt is, de elég kehes már szegény. Immo meg egy utólagos riasztó van benne. Találkozott már valaki ilyennel? Diagolható ez vajon? Van itt sporttárs aki otthon van ebben a témában, és esetleg szerel is?
Köszi!
2015.04.30. 15:59
kizoli írta:Gallaca írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
EGR szelep vezérlőt, légtömegmérőt is kicserélték már? Ha házilag barkácsolta a turbódat, mennyi az esélye, hogy a többi alkatrész jó minőségű amit beletett, ha beletette?
A légtömeg mérő cserélve lett bosch-ra, ugyan olyan volt benne és ezt én cseréltem. Az Egr vezérlő viszont még nem volt cserélve, csak az egr szelep. AZ egr vezérlőt hogyan tudnám letesztelni, hogy jól működike?
2015.04.30. 16:01
humma írta:humma írta:hello!
egy ideje randomszerűen előjön az, hogy nem indul a gép. A gyújtást rá lehet adni, de aztán semmi (a műszerfalban zúg egy kicsit valami, de az akkor is ha indul utána). Ha kicsit masszírozom a kormányoszlopborítást vagy a gyújtáskapcsolót, akkor egyszercsak el kezd tekerni az önindító, de csak 4-5 indítózásra röffen be a motor, addig csak teker. Ha eleve beindul, akkor pöccröff, ezt a tekerőzést csak akkor csinálja ah bűvészkedni kell a gyújtáskapcsolóval (illetve nem biztos hogy azzal, mert a környékét szoktam nyomogatni hogy inditózzon). A gyújtáskapcsoló hátrafelé körbeforog szinte mindig, előrefelé csak ritkán, már ezt csinálta jóval a hiba megjelenése előtt is, de elég kehes már szegény. Immo meg egy utólagos riasztó van benne. Találkozott már valaki ilyennel? Diagolható ez vajon? Van itt sporttárs aki otthon van ebben a témában, és esetleg szerel is?
Köszi!
Csak rába**tam, az eddig néha körbeforgó zár végleg megadta magát, előrefelé megakad egy ponton, úgyhogy gyújtás nuku. Természetesen parkolóövezetben, ünnepen
SOS kéne segítség, kihez lehet fordulni pesten????
Köszi!!

2015.04.30. 18:37
rockerekhu írta:kizoli írta:Gallaca írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
Bosch vidd visza ahol vetted menyi be egy Bmw kereskedesbe ott vegyel egy ujat.gyarit,vagy tedd visza az eredetit es probald ugy ki.vagy ha holnap raersz akkor gyere ell hozzam es van diag sot meg itt van nalam a regi legtomegmerom is e39 St Ives cornwall megye ahogy nezem jo 2 oras ut
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.04.30. 18:46
morv írta:rockerekhu írta:kizoli írta:Gallaca írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
Bosch vidd visza ahol vetted menyi be egy Bmw kereskedesbe ott vegyel egy ujat.gyarit,vagy tedd visza az eredetit es probald ugy ki.vagy ha holnap raersz akkor gyere ell hozzam es van diag sot meg itt van nalam a regi legtomegmerom is e39 St Ives cornwall megye ahogy nezem jo 2 oras ut
Sztem ezt az utido kalkulaciot gondold at meg egyszerSokszor meg Exeterbol is necces ket ora alatt St Ivesbe erni.
2015.04.30. 23:10
rockerekhu írta:kizoli írta:Gallaca írta:kizoli írta:Köszönöm, majd meg csörgetem. Az autó volt már egy rakás diagon és soha semmi nem jött ki. Volt menet közbeni teszt is ugyan úgy semmi, a turbó nyomás mindig rendben, azt mondják.
Köszi az ötletet, holnap vissza rakom a règit ès hatha szerencsèm lesz. Egy kicsit messze laksz, mostansàg nagyon be vagyok tàblàzva. Dajna nincs idöm holnap elugrani. Köszönöm
2015.05.01. 09:59
2015.05.01. 10:18
attila94 írta:Sziasztok,
Újabban nem megy gyújtáson a check engine lámpám. Ha akkora szerencsém van, hogy az izzó ment ki milyen izzó kell bele hogy ne szedjem szét 2x?
2015.05.01. 10:35
barbrady írta:attila94 írta:Sziasztok,
Újabban nem megy gyújtáson a check engine lámpám. Ha akkora szerencsém van, hogy az izzó ment ki milyen izzó kell bele hogy ne szedjem szét 2x?
Ledes.
Tapatalk
2015.05.01. 11:13
2015.05.01. 12:39
Deev írta:Sziasztok! Keresnék olyan embert aki otthon van a retrofit dolgokban. Lenne egy két kérdésem amit nem igazán tudok.
sorhat24@gmail.com - ra írjatok légszives mert ide ritkán tudok feljönni. Előre is köszönöm
2015.05.02. 17:19
2015.05.06. 17:50
2015.05.06. 18:37
Bandi525i írta:Sziasztok!
2002-es 525i Touringom van.
A problémám a következő:
Megjelent a sárga lámpa a műszerfalon. Kiolvastam a hibakódókat. Gyújtás kimaradás a 4-es 5-ös 6-os hengereknél + van egy hibakód ami gyújtás kimaradást ír kevés üzemanyaggal.
Ettől eltekintve van hogy szépen jár a motor csak a kipufogóból hallani halk durranásokat viszont néha alapjáraton leáll 1-2 henger. Ha leállítom és elindítom újra megy mind a 6 henger.
Valakinek volt esetleg hasonló problémája vagy esetleg van ötlete?
2015.05.07. 21:42