* *
Pontos idő: 2026.04.20. 09:51

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kérdések-válaszok az X5-ről
HozzászólásElküldve: 2014.08.04. 23:27 
Guru
Guru

Adott köszi: 92 alkalommal
Kapott köszik: 57 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57D30O2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
nagy.matyika írta:
Elég necces szerintem a határidő, amit kérsz, ettől függetlenül nem lehetetlen, de akkor a közbejött dolgok orvoslására nem lesz lehetőség, ezt mérlegeld. :wink:

http://www.hepamotors.hu/index.htm

Hogy válaszoljak is a kérdésedre, róluk is csak jót hallottam, egyebet nem tudok, mert nem ide járunk, viszont a saját szerelő most be van táblázva istenesen.

ők hozták rendbe az autó nagy részét csak egy idő után annyira megteltek hogy héttel előtte kellett már szólnom mire tudok menni. Amúgy a Divinyi Józsival összedolgoznak vagyis mindig kisegítik egymást jó egy banda mind a kettő!!! :franko:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.08.04. 23:28 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Kivitele: Sedan
Több ismerős velük dolgoztat. Engem meggyőzött az autók állapota :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 06:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
fghx írta:
A saját szerelőm mondott rá 3 napot, szerelt már nekem BMW V8-at (730).

fghx írta:
Akkor másképp fogalmazok:
NEM kell szétszedni se kiszedni az egész motort.
Vállal valaki:
- hengerfej tömítés
- vezérlés
- hűtő
- ventilátor
- vízpumpa
- olajteknő
- egy vízcső
- összes vákumcső
Cserét hozott anyaggal 3 nap alatt földi áron?
Ha lehetetlent kérek, kövezettek meg és elnézést!

A saját szerelőd miért nem jó most?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 09:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
fghx írta:
- hengerfej tömítés
- vezérlés

Ezeket csak a magad nyugalmáért szeretnéd cserélni,vagy forralja a vizet,folyik az olaj?
Valaki szétkapta és megállapította hogy megnyúlt a lánc,el van mászva a vezérlés?Fogaskerekek ki vannak hegyesedve?

A hétvégén mássz alá,kösd le a kipuffot katokkal,pár csavar tartja,ha megjönnek a lovak,AKKOR lehet cserélni a katalizátorokat is.Ok., hogy a diag erre panaszkodik,Én nem sajnálnám azt az 1 órát próbának.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 11:33 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2000
kzolee írta:
fghx írta:
A saját szerelőm mondott rá 3 napot, szerelt már nekem BMW V8-at (730).

fghx írta:
Akkor másképp fogalmazok:
NEM kell szétszedni se kiszedni az egész motort.
Vállal valaki:
- hengerfej tömítés
- vezérlés
- hűtő
- ventilátor
- vízpumpa
- olajteknő
- egy vízcső
- összes vákumcső
Cserét hozott anyaggal 3 nap alatt földi áron?
Ha lehetetlent kérek, kövezettek meg és elnézést!

A saját szerelőd miért nem jó most?

Nem biztos, hogy lesz rá ideje. Ha viszont kivesz értem 3-4 nap szabit...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 11:49 
Újonc
Újonc

Padre540 írta:
fghx írta:
- hengerfej tömítés
- vezérlés

Ezeket csak a magad nyugalmáért szeretnéd cserélni,vagy forralja a vizet,folyik az olaj?
Valaki szétkapta és megállapította hogy megnyúlt a lánc,el van mászva a vezérlés?Fogaskerekek ki vannak hegyesedve?

A hétvégén mássz alá,kösd le a kipuffot katokkal,pár csavar tartja,ha megjönnek a lovak,AKKOR lehet cserélni a katalizátorokat is.Ok., hogy a diag erre panaszkodik,Én nem sajnálnám azt az 1 órát próbának.

A hengerfej tömítést csak azért, hogy lássuk hogy állít a motor, esetleg van rossz szelep akkor becsiszolni, hengerfejekbe egy kis benzint vagy nitrót önteni a szelepekhez, hogy tömítenek-e.
Vezérlést meg azért, mert nálunk fő BMW-ész azt mondta, hogy cseréje javallott, mert ha pl már 13 évesek a vezetők, akkor a műanyag csúszkák bármelyik pillanatban gondolhatnak arra, hogy: most szeretnének leugrani, szétdarálódni a motorban és ezzel egy szép napot okozni.
Itt nincs hétvége. Kapok egy hétre egy két nap szabadságot, hogy melyik héten melyik nap, az olyan mint a bingó. A gyertya cseréhez kaptam a főnöktől kulcsokat, meg adna a katalizátor leszereléshez is. De hogy itt katalizátor nélkül menjek akár 5 métert is, akkor holnap már teljes ellátást élveznék a rácsosban, mert itt lecsuknának érte.
A katalizátorok eredetiek még. Azt sem bánom, ha semmi bajuk sincs, de le lesznek cserélve. Több olyan is történt, hogy összeomlott és így jártak mint én. Lassan az az igazság, hogy már nem érdekel az enyémnek mi a baja, kicserélek mindent, ami hiba szokott lenne. Én nem szeretek reszkető kézzel vezetni több száz km-t egy seggel, hogy mikor döglik le alattam a gép.

Még a ventilátorra visszatérve: Most abszolút nem működik. Ha veszek egy újat, ami lehet hogy selejt márka, de német gyártmány akkor már rosszabb nem lehet, mint a mostani? És eddig mindenki azt mondta, hogy ez a http://www.ebay.com/itm/NEW-BMW-CONDENS ... a4&vxp=mtr ventilátor csak a klímához van, most meg hogy ha nem jó, akkor felforr a vizem. Ezek szerint csak be kapcsol ez akkor is, ha emelkedik a vízhőmérséklet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 16:25 
Újonc
Újonc

De lehet, kár kb 400.000-et beleölni a felújításba. Ha vennék egy tuti, keveset futott motort kb 200.000-ért és azt tenném bele??Tud valaki ilyet eladót?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 18:18 
Guru
Guru

fghx írta:
Padre540 írta:
fghx írta:
- hengerfej tömítés
- vezérlés

A hengerfej tömítést csak azért, hogy lássuk hogy állít a motor, esetleg van rossz szelep akkor becsiszolni, hengerfejekbe egy kis benzint vagy nitrót önteni a szelepekhez, hogy tömítenek-e.
Vezérlést meg azért, mert nálunk fő BMW-ész azt mondta, hogy cseréje javallott, mert ha pl már 13 évesek a vezetők, akkor a műanyag csúszkák bármelyik pillanatban gondolhatnak arra, hogy: most szeretnének leugrani, szétdarálódni a motorban és ezzel egy szép napot okozni.
Itt nincs hétvége. Kapok egy hétre egy két nap szabadságot, hogy melyik héten melyik nap, az olyan mint a bingó. A gyertya cseréhez kaptam a főnöktől kulcsokat, meg adna a katalizátor leszereléshez is. De hogy itt katalizátor nélkül menjek akár 5 métert is, akkor holnap már teljes ellátást élveznék a rácsosban, mert itt lecsuknának érte.
A katalizátorok eredetiek még. Azt sem bánom, ha semmi bajuk sincs, de le lesznek cserélve. Több olyan is történt, hogy összeomlott és így jártak mint én. Lassan az az igazság, hogy már nem érdekel az enyémnek mi a baja, kicserélek mindent, ami hiba szokott lenne. Én nem szeretek reszkető kézzel vezetni több száz km-t egy seggel, hogy mikor döglik le alattam a gép.

Még a ventilátorra visszatérve: Most abszolút nem működik. Ha veszek egy újat, ami lehet hogy selejt márka, de német gyártmány akkor már rosszabb nem lehet, mint a mostani? És eddig mindenki azt mondta, hogy ez a http://www.ebay.com/itm/NEW-BMW-CONDENS ... a4&vxp=mtr ventilátor csak a klímához van, most meg hogy ha nem jó, akkor felforr a vizem. Ezek szerint csak be kapcsol ez akkor is, ha emelkedik a vízhőmérséklet!

Nekem az a nagy ventilátor nem kapcsolt be pedig 35 fokban mentünk haza és nem autópályáztam. Azért elég melege volt a motornak de nem ment csak akkor ha a klímát kapcsoltam be de akkor azonnal beindult. Ezt néztem neked és írtam is. Ha esetleg annak is köze van a hűtővízhez akkor az enyém sem jó. :( A vezérlésnél a műanyag vezetőket cseréld csak de ha már ott vagy és pénzt sem sajnálsz rá miért ne a többit is. Persze ezt nekem is mondták a müanyag vezetöket de én meg nem cseréltem és bumm csinált is szép napot heteket!!! :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 22:19 
E39 FAN
E39 FAN

fghx írta:

fghx írta:
De lehet, kár kb 400.000-et beleölni a felújításba. Ha vennék egy tuti, keveset futott motort kb 200.000-ért és azt tenném bele??Tud valaki ilyet eladót?

Ezt nem értem. Egy másik 13 éves motoron nem cserélnéd ki a fenti dolgokat, a magad megnyugtatása végett? :roll:

Nem bántani akarlak, de úgy tűnik, Te magad sem tudod, hogy mit akarsz, csak azt, hogy 3 napod van rá.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 22:42 
Újonc
Újonc

kzolee írta:
fghx írta:

fghx írta:

Ezt nem értem. Egy másik 13 éves motoron nem cserélnéd ki a fenti dolgokat, a magad megnyugtatása végett? :roll:

Nem bántani akarlak, de úgy tűnik, Te magad sem tudod, hogy mit akarsz, csak azt, hogy 3 napod van rá.

De, azon is cserélném. Ha csak nem 60.000 lenne benne, vagy hasonló, de olyat meg nem fogok találni. Igen, én sem tudom, mit csináljak. 3 napom van rá és nincs egy szerviz, ahova vihetném. Az egyiknek én, a másiknak meg az autó összetett hiba....
Majd lesz valami, de az biztos. Meg az is, hogy addig nem állok le a szervizzel, még tuti nem lesz. Aztán lesz 4 millióban, eladom kettőért, hogy akkorát bukjak rajta, hogy kilencedik BMW-m tuti ne legyen, de még német autóm se.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 23:53 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Ne köss kompromisszumot, se magaddal, se az idővel. Minden valamirevaló szerviz tudja, hogy ez a mutatvány, amit szeretnél korrekt módon 7-10 napos határidővel vállalható, mert akkor van esély az előre be nem tervezett hibákat is orvosolni. Vagy csináltasd meg a legfontosabbakat, vagy inkább hagyd egy kicsit a dolgot és akkor térj rá kompromisszummentesen, ha lesz rá keret és idő is. Utána fogod csak igazán szeretni az autódat :wink:

Ott is megkérdezted, ahol ajánlottam?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.06. 16:30 
Újonc
Újonc

nagy.matyika írta:
Ne köss kompromisszumot, se magaddal, se az idővel. Minden valamirevaló szerviz tudja, hogy ez a mutatvány, amit szeretnél korrekt módon 7-10 napos határidővel vállalható, mert akkor van esély az előre be nem tervezett hibákat is orvosolni. Vagy csináltasd meg a legfontosabbakat, vagy inkább hagyd egy kicsit a dolgot és akkor térj rá kompromisszummentesen, ha lesz rá keret és idő is. Utána fogod csak igazán szeretni az autódat :wink:

Ott is megkérdezted, ahol ajánlottam?

Egyenlőre javítom azokat a hibákat, amik biztosak. Utána majd látjuk. ECU reset és légtömegmérő adaptáció törlés is kellene. Van program, de nem merek nekiállni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.19. 19:40 
Újonc
Újonc

Üdv!

Az autó sok vízcsöve enged.
Ilyenkor elég a benne lévő gumigyűrűt cserélni, vagy komplett csövet kell venni? Mert csak a csatlakozók engednek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.08.29. 18:41 
Guru
Guru

fghx írta:
Üdv!

Az autó sok vízcsöve enged.
Ilyenkor elég a benne lévő gumigyűrűt cserélni, vagy komplett csövet kell venni? Mert csak a csatlakozók engednek.

Hali!!!

Nekem eddig 2 csövem durrant szét az egyik szerviz miatt rosszul rakták vissza a dolgokat és kidörzsölődött és a másik anyagfáradás. csak a két csővem volt 40 valamennyi és én is cserélni akartam az összeset majd megtudtam hogy horror ár lenne az egészet ezért csak a meghibásodott darabokra koncentráltam!!! :D Amúgy hogy állsz az autóval? Alakul?

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.09.01. 21:48 
Újonc
Újonc

Szia!

Hogy állok az autóval? Hát itt tartok most:
Cserélve lett:
- benzinszűrő
- olaj
- olajszűrő
- levegőszűrő
- 8 gyertya
- 2 katalizátor (teljesen el volt tömődve)
- 4 lambda szonda (2 nem bele való volt, 2 el volt törve)
- légtömegmérő
- teljes szívósor tömítés
- összes vákumcső
- karter csövek
- szívóház eleje és hátulja (törött volt)
- vízhűtő (szivárgott)
- vízpumpa (szivárgott)
- termosztát (behalt, még gyári volt)
- elektromos klíma ventilátor (behalt)
- hőmérséklet jeladók
- vízcsövek
- szívócső (fojtószelep és légtömegmérő között, törött volt)
- benzinpumpa (hullámzó fordulaton üzemelt)
- tank jeladó (másik oldalon, törött volt)
és még ami hirtelen nem jut eszembe. A váltó ahogy régebben is írtam, full fel van újítva, kopó alkatrészek is cserélve (fékbetét, szilentek, egyebek)
Fentiek jó hatása sajnos mindig csak addig volt élvezhető, míg el nem indultunk vele, mert mindig szebb lett a hangja, de mikor elindultunk, kiderült, hogy továbbra sem jött meg az ereje.
Másik ami jó volt még, hogy a hibakódokat sikerült leredukálni kettőre.
Ez viszont sajnos a:
1D DME Adaptive mixture adaptation bank 1, control limit reached
1C DME Adaptive mixture adaptation bank 2, control limit reached
hibakódok.
Ezeket eddig csak hegymenetben írta be, most meg vagy erős emelkedőn, vagy már alapjáraton is. Esetenként még nagyobb gázadással indulásra is. Sok szerelő látta, nem igazán tudják megmondani, mi a baja.
A hangja olyan, mint ha kifújna a kipufogó, csak hogy nem fúj ki, hanem a motornak van ilyen hülye repedt fazék hangja. Ha bemelegszik, a jobb oldali hengersorban egy henger továbbra is úgy klattyog, mint ha az egy Merci 123 300 D-ből származna. Még olyat sem csinált soha, mint a múltkoriban: kb 800 km folyamatos út után egy szép nagy torlódás középeben araszoltunk, amikor fogta magát és leállt. Viszont pöccre indult és azóta sem állt le. Az alapjárat hajszállal 500 alatt van, szerintem ez is kevés. Nagy gázadásra visszapufog, mint a sportmotorok. Hegymenetben erős, de egyenletes emelkedőn 2000 és 2200 között játszik a fordulattal (tempomat bekapcsolva), majd átvágja magát a pörgetős fokozatba, fel 4000-nél vált, vissza 2500-nál, de állandóan sebességben van, ha felengedem a gázpedált, embertelen motorfékkel válaszol.
Fentiek miatt legnagyobb valószínűséggel: behalt a vanos. Hogy a mágnes szelep vagy a mechanikus része, azt senki se tudja megmondani. De minden jel erre utal, mert olyan, mint ha rosszkor nyitnának a szelepek, de hibakód nincs, így nem lehet vezérműtengely jeladó, de még az sem, hogy átugrott a vezérlés. Ha a vanos behal, arra nincs hibakód, és a tünetek mind arra utalnak.
Feltételezés még:
- motorvezérlő program át lett írva gázra (az gáz lenne, mert állítólag a reset alatt behalhat bármelyik vezérlőegység)
- egyesek szerint lehet vezérműtengely jeladó, de azért lett ez kizárva, mert állítólag beírná azonnal hibának és ugyanez vonatkozik a fojtószelep hibára is.
- szóba jött injektor hiba, de nem hiszem, hogy mindkét oldalon és mindig egyszerre jelentkezik a hiba. Bár egyesek szerint, ha szar gázrendszer volt benne, ami gázüzem közben is járatta az injektorokat benzin nélkül, szárazon, akkor az megadhatta nekik a végső döfést.
Tehát most jön:
- teljes vezérlés csere, vanos felújítással, hengerfej felújítással. Vanossal kapcsolatban annyi az aggodalmam, hogy diagnosztikán azt mutatta, hogy mindkét oldal alapjáraton 94,1 %-on üzemel, az érték nem tudom, hogy jó-e, de mivel mindkét oldal egyforma, ismét szóba kerülhet: hogy tud mindig egyszerre, ugyanabban a pillanatban mindkét oldalon rossz lenni?
VISZONT HA BÁRKINEK BÁRMI VÉLEMÉNYE VAN, AZ NE TARTSA MAGÁBAN, MERT SZÍVESEN FOGADOK MINDEN HOZZÁSZÓLÁST!
Sok a kérdés, nagy a bizonytalanság, jól jön minden tanács! Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.09.03. 20:55 
Guru
Guru

fghx írta:
Szia!

Hogy állok az autóval? Hát itt tartok most:
Cserélve lett:
- benzinszűrő
- olaj
- olajszűrő
- levegőszűrő
- 8 gyertya
- 2 katalizátor (teljesen el volt tömődve)
- 4 lambda szonda (2 nem bele való volt, 2 el volt törve)
- légtömegmérő
- teljes szívósor tömítés
- összes vákumcső
- karter csövek
- szívóház eleje és hátulja (törött volt)
- vízhűtő (szivárgott)
- vízpumpa (szivárgott)
- termosztát (behalt, még gyári volt)
- elektromos klíma ventilátor (behalt)
- hőmérséklet jeladók
- vízcsövek
- szívócső (fojtószelep és légtömegmérő között, törött volt)
- benzinpumpa (hullámzó fordulaton üzemelt)
- tank jeladó (másik oldalon, törött volt)
és még ami hirtelen nem jut eszembe. A váltó ahogy régebben is írtam, full fel van újítva, kopó alkatrészek is cserélve (fékbetét, szilentek, egyebek)
Fentiek jó hatása sajnos mindig csak addig volt élvezhető, míg el nem indultunk vele, mert mindig szebb lett a hangja, de mikor elindultunk, kiderült, hogy továbbra sem jött meg az ereje.
Másik ami jó volt még, hogy a hibakódokat sikerült leredukálni kettőre.
Ez viszont sajnos a:
1D DME Adaptive mixture adaptation bank 1, control limit reached
1C DME Adaptive mixture adaptation bank 2, control limit reached
hibakódok.
Ezeket eddig csak hegymenetben írta be, most meg vagy erős emelkedőn, vagy már alapjáraton is. Esetenként még nagyobb gázadással indulásra is. Sok szerelő látta, nem igazán tudják megmondani, mi a baja.
A hangja olyan, mint ha kifújna a kipufogó, csak hogy nem fúj ki, hanem a motornak van ilyen hülye repedt fazék hangja. Ha bemelegszik, a jobb oldali hengersorban egy henger továbbra is úgy klattyog, mint ha az egy Merci 123 300 D-ből származna. Még olyat sem csinált soha, mint a múltkoriban: kb 800 km folyamatos út után egy szép nagy torlódás középeben araszoltunk, amikor fogta magát és leállt. Viszont pöccre indult és azóta sem állt le. Az alapjárat hajszállal 500 alatt van, szerintem ez is kevés. Nagy gázadásra visszapufog, mint a sportmotorok. Hegymenetben erős, de egyenletes emelkedőn 2000 és 2200 között játszik a fordulattal (tempomat bekapcsolva), majd átvágja magát a pörgetős fokozatba, fel 4000-nél vált, vissza 2500-nál, de állandóan sebességben van, ha felengedem a gázpedált, embertelen motorfékkel válaszol.
Fentiek miatt legnagyobb valószínűséggel: behalt a vanos. Hogy a mágnes szelep vagy a mechanikus része, azt senki se tudja megmondani. De minden jel erre utal, mert olyan, mint ha rosszkor nyitnának a szelepek, de hibakód nincs, így nem lehet vezérműtengely jeladó, de még az sem, hogy átugrott a vezérlés. Ha a vanos behal, arra nincs hibakód, és a tünetek mind arra utalnak.
Feltételezés még:
- motorvezérlő program át lett írva gázra (az gáz lenne, mert állítólag a reset alatt behalhat bármelyik vezérlőegység)
- egyesek szerint lehet vezérműtengely jeladó, de azért lett ez kizárva, mert állítólag beírná azonnal hibának és ugyanez vonatkozik a fojtószelep hibára is.
- szóba jött injektor hiba, de nem hiszem, hogy mindkét oldalon és mindig egyszerre jelentkezik a hiba. Bár egyesek szerint, ha szar gázrendszer volt benne, ami gázüzem közben is járatta az injektorokat benzin nélkül, szárazon, akkor az megadhatta nekik a végső döfést.
Tehát most jön:
- teljes vezérlés csere, vanos felújítással, hengerfej felújítással. Vanossal kapcsolatban annyi az aggodalmam, hogy diagnosztikán azt mutatta, hogy mindkét oldal alapjáraton 94,1 %-on üzemel, az érték nem tudom, hogy jó-e, de mivel mindkét oldal egyforma, ismét szóba kerülhet: hogy tud mindig egyszerre, ugyanabban a pillanatban mindkét oldalon rossz lenni?
VISZONT HA BÁRKINEK BÁRMI VÉLEMÉNYE VAN, AZ NE TARTSA MAGÁBAN, MERT SZÍVESEN FOGADOK MINDEN HOZZÁSZÓLÁST!
Sok a kérdés, nagy a bizonytalanság, jól jön minden tanács! Előre is köszi!

Oha, ahogy látom sokan nem tudnak most segíteni mert engem is érdekelt volna pár kérdésedre a válasz! :(

Nos azért 2 év után nekem ismét problémám van a rádióval "szerencsére ez egy igen kis probléma nem akkora mint kedves fghx-nek" szóval 2 évvel ezelőtt már érdeklődtem, hogy mitől van az hogy a rádió egyszer csak full hangerőre felnyomta magát és én nem tudok semmit csinálni vele csak kikapcsolni!!! Hallottam ez egy gyenge pontja a rádiónak és vagy csere vagy nem kapcsolóm be de azt sem értem mikor utoljára csinálta akkor tényleg nagyon fullra rakta most azért nem annyira de a lényeg egyik gombbal, tekerővel nem tudok halkítani vagy erősíteni csak kikapcsolni. A múltkor magától megjavult remélem most is csak azért érdeklődőm lehet-e valahogy rajta segíteni vagy egyszerűen használjam addig míg megszólal vagy csak valamit ki kell cserélni? Ha bárkivel előfordult ilyesmi és talált rá megoldást kérlek ossza meg velem is!!! :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.09.03. 21:58 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
fghx írta:
VISZONT HA BÁRKINEK BÁRMI VÉLEMÉNYE VAN, AZ NE TARTSA MAGÁBAN, MERT SZÍVESEN FOGADOK MINDEN HOZZÁSZÓLÁST

Vegyél egy bontott motort. Lenyűgöző, hogy ennyi energiát áldozol a motor megismerésére, de ez túlzás. Ez már olyasmi, amit én a TDS-sel csináltam végig. Rá kell érezned, hogy mikor elég. Szerintem már elég. Őszintén mondom, legjobb szándékkal.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.09.03. 21:59 
E39 FAN
E39 FAN

Szerintem cseréld le. E70-re. :mrgreen:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.09.03. 22:16 
Újonc
Újonc

PapaBoss írta:
fghx írta:
VISZONT HA BÁRKINEK BÁRMI VÉLEMÉNYE VAN, AZ NE TARTSA MAGÁBAN, MERT SZÍVESEN FOGADOK MINDEN HOZZÁSZÓLÁST

Vegyél egy bontott motort. Lenyűgöző, hogy ennyi energiát áldozol a motor megismerésére, de ez túlzás. Ez már olyasmi, amit én a TDS-sel csináltam végig. Rá kell érezned, hogy mikor elég. Szerintem már elég. Őszintén mondom, legjobb szándékkal.

Én meg sem haragszom ezen, sőt... Már kerestem bele tuti motort kevés km-rel, de még rosszat se találtam sok km-rel. Pedig az összes bontót, bmw-s vonalat végighívtam. A gond az, hogy az sem 100% és ott is illő lenne egy lánc csere. Ha 200-ért veszek motort + 100 a lánc, akkor 300-ból a saját motorja tuti lesz.
Viszont, ha akadna egy 150.000 km alatt futott motor, nem gondolkodnék, végképp, ha szervizkönyves lenne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.09.03. 22:20 
Újonc
Újonc

kzolee írta:
Szerintem cseréld le. E70-re. :mrgreen:

Nem rossz ötlet:)
Ha tudsz hitelt intézni külföldi munkára meg egy olyan E70-et, amibe beszámolják az enyémet 2,5-ért (ennyiért vettem két hónapja, de azóta már 1 milliót ráköltöttem, így van 3,5-ben), akkor már megyek is érte.
De szerintem ez kizárt, hogy menne.
Amúgy a szerelőnél, aki az enyémet javítja kéthetente esnek be az E70-ek különféle motor és egyéb hibákkal kb 150.000 km futás után. Úgy vélem, annyit sem ér, mint az enyém. De legalább új.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]