Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tolatóradar PDC

2014.02.08. 19:35

Sziasztok!

Az létezhet, hogy a hátsó pdc azért nem megy, mert az első lököst levettem és értelem szerűen a pdc-k sincsenek rajta?
Egy rendszeren mennek vagy egymástól függetlenek?

2014.02.08. 19:50

mobala írta:Sziasztok!

Az létezhet, hogy a hátsó pdc azért nem megy, mert az első lököst levettem és értelem szerűen a pdc-k sincsenek rajta?
Egy rendszeren mennek vagy egymástól függetlenek?

Ha egy szenzort lehúzol mindegy hogy elöl vagy hátul,az egész rendszer nem működik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek zall79 az itt látható tagok köszönték meg: mobala
Értékelés: 4.76%

2014.02.28. 08:10

Sziasztok!
A jobb oldali hátsó PDC szenzorom nem pulzál. Átraktam egy másikat a jobb hátsó helyre és ott az sem pulzál, tehát a szenzor jó, vagy a vezetékkel, vagy a modullal lehet gond. Érdeklődni szeretnék, próbára nem lenne e valakinek egy faceliftes modul Hajdúszoboszló környékén?

2014.02.28. 09:39

killerrobert írta:Kicsit érdekesen "dolgozik" a radarom, és gondoltam megérdeklődöm a kollégáktól, mi lehet az oka...
Szal néha bekapcsol, néha nem, meg csak sípol hosszan, majd elhallgat, és nem vált a hangja. Kinyiffant?
Ja, és leírhatná valaki konkrétan, h hogyan használja, mert nekem mindenki mást mond, vagyis senki se ért hozzá.
Kell a PDS gombot nyomni, vagy automatán kapcsol a tolatólámpával?

Szia nekem úgy működik, ha berakom hátramenetbe akkor automatikusan bekapcsol. Ha elindulok vele akkor pár 10 méter után kikapcsol. A műszerfalon is lehet be ill ki kapcsolni PDC gomb. Ha hosszan sípol ill villog a PDC gomb ledje akkor valami hiba van, ha egy szenzor hibás akkor már nem működik az egész. Kapcsold be és járd körbe a kocsit minden szenzorhoz tedd oda az ujjad és pulzálnia és kattognia kell, ha nem csinálja akkor az a szenzor a hibás.

2014.02.28. 10:29

hegezso írta:
killerrobert írta:Kicsit érdekesen "dolgozik" a radarom, és gondoltam megérdeklődöm a kollégáktól, mi lehet az oka...
Szal néha bekapcsol, néha nem, meg csak sípol hosszan, majd elhallgat, és nem vált a hangja. Kinyiffant?
Ja, és leírhatná valaki konkrétan, h hogyan használja, mert nekem mindenki mást mond, vagyis senki se ért hozzá.

Szia nekem úgy működik, ha berakom hátramenetbe akkor automatikusan bekapcsol. Ha elindulok vele akkor pár 10 méter után kikapcsol. A műszerfalon is lehet be ill ki kapcsolni PDC gomb. Ha hosszan sípol ill villog a PDC gomb ledje akkor valami hiba van, ha egy szenzor hibás akkor már nem működik az egész. Kapcsold be és járd körbe a kocsit minden szenzorhoz tedd oda az ujjad és pulzálnia és kattognia kell, ha nem csinálja akkor az a szenzor a hibás.

7 év távlatából lehet, hogy már magától is rájött :)

2014.03.05. 08:23

PeterE39 írta:
hegezso írta:

7 év távlatából lehet, hogy már magától is rájött :)

Jobb későn mint soha... :D

TapaTalk4: NexusHD2

2014.03.09. 20:19

hegezso írta:Sziasztok!
A jobb oldali hátsó PDC szenzorom nem pulzál. Átraktam egy másikat a jobb hátsó helyre és ott az sem pulzál, tehát a szenzor jó, vagy a vezetékkel, vagy a modullal lehet gond. Érdeklődni szeretnék, próbára nem lenne e valakinek egy faceliftes modul Hajdúszoboszló környékén?

Na nincs senkinek? :(

2014.03.10. 13:12

hegezso írta:
hegezso írta:Sziasztok!

Na nincs senkinek? :(

A vezetéket kimérted már? Azt addig is meg tudod csinálni, amíg vársz egy cserevezérlőre, sőt!

2014.04.20. 17:17

Sziasztok
Újabb kérdés merült fel hátha tudtok valami okosat mondani?
Vettem e bay-en tolatókamerát bekötöttem a fentebbi leírások alapján tv modembe fehér csati 13,14
kék csati test relén keresztül tolatólámpára stb..
A kép bejön zavarosan és közben fut mint gyerekkoromban a nagyanyám fekete fehér tv-je.
Ha volna valami tippetek azt megköszönném.

2014.04.20. 17:26

junior71 írta:Sziasztok
Vettem e bay-en tolatókamerát bekötöttem a fentebbi leírások alapján tv modembe fehér csati 13,14
A kép bejön zavarosan és közben fut mint gyerekkoromban a nagyanyám fekete fehér tv-je.

Gyanítom NTSC-s (amerikai szabvány) kamerát küldött a kicsi kínai. A kijelződ meg PAL rendszerű. Innen lehet a futás. Valahol biztos lehet állítani. Nézd meg a leírását.

2014.04.20. 17:26

junior71 írta:Sziasztok

Át kell kódolni az RV bemenetet PAL-ról NTSC-re vagy forditva.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.04.20. 17:36

kicsit konkrétabban ezt hogy? ki? mivel?

2014.04.20. 18:27

Sajnos semmi leírás nem volt a kamerához de kaptam kölcsön egy másik kamerát azzal is ezt csinálta.

2014.04.20. 19:02

junior71 írta:Sajnos semmi leírás nem volt a kamerához de kaptam kölcsön egy másik kamerát azzal is ezt csinálta.

NavCoder progival és I-busz kábel.

Ha nincs akkor tudok segíteni.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.04.20. 20:13

A segítséged jó lenne mert ehhez a témához teljesen hülye vagyok .
Hogyan tudnánk összehozni??

2014.04.20. 20:33

junior71 írta:A segítséged jó lenne mert ehhez a témához teljesen hülye vagyok .
Hogyan tudnánk összehozni??

El jössz és megcsinálom neked.Számom megy Pü-be.

2014.05.07. 11:36

Sziasztok!

A járgányom hátul PDC-s, elől viszont nem. Ha szerzek bele előre PDC-s díszlécet, akkor mekkora meló elől is PDC-sé tenni?

Köszi!

2014.05.07. 11:51

rimarp írta:Sziasztok!
A járgányom hátul PDC-s, elől viszont nem. Ha szerzek bele előre PDC-s díszlécet, akkor mekkora meló elől is PDC-sé tenni?
Köszi!

Nem kicsi.
Kell másik vezérlő, ami első és hátsó szenzorokat is kezeli, 4 db szenzor, 1 PDC gombos gombsor, egy kábelkorbács előre a szenzorokhoz, meg mégegy az első gonghoz és a PDC kapcsolóhoz.

2014.05.07. 12:40

PeterE39 írta:
Köszi!

Nem kicsi.
Kell másik vezérlő, ami első és hátsó szenzorokat is kezeli, 4 db szenzor, 1 PDC gombos gombsor, egy kábelkorbács előre a szenzorokhoz, meg mégegy az első gonghoz és a PDC kapcsolóhoz.

Ha mindez megvan, akkor nagy barkácsolást igényel a dolog? Kvázi laikusként meg tudom oldani? Van valahol erről leírás?

2014.05.07. 12:47

rimarp írta:
PeterE39 írta:
Köszi!

Nem kicsi.

Ha mindez megvan, akkor nagy barkácsolást igényel a dolog? Kvázi laikusként meg tudom oldani? Van valahol erről leírás?

Van pl. gyári leírás is hozzá.
Hozzászólás küldése

VigLink badge