![]() |
2013.07.17. 17:51
2013.07.17. 18:17
tökmöc írta:Arra én is rájöttem hogy lehuztak de most mit csináltam volna ha azt mondom nem fizetem ki szét szedik és mégjobban elbasszák hisz nem voltam ott, hogy ellenőrizzem mit cserélnek és mit nem minden alkalommal. Sajnos külföldön vagyok az autó meg otthon!!!!!De legalább tudom hogy ha mégegyszer ilyen van téged kereslek meg!!
2013.07.17. 22:52
PapaBoss írta:tökmöc írta:Arra én is rájöttem hogy lehuztak de most mit csináltam volna ha azt mondom nem fizetem ki szét szedik és mégjobban elbasszák hisz nem voltam ott, hogy ellenőrizzem mit cserélnek és mit nem minden alkalommal. Sajnos külföldön vagyok az autó meg otthon!!!!!De legalább tudom hogy ha mégegyszer ilyen van téged kereslek meg!!
Még szép, hogy szólsz! Bakker, vagyunk itt szerintem páran akik segítettek volna levezényelni a mutatványt. Nyilván van egy kis költsége az autód, és a segítség mozgatásának, de 200e körül egy ilyen mutatványnak meg kell állni. Természetesen úgy, hogy hibátlan géppel távozol. Én nem vagyok híve a felújításnak, de gyári érintetlen bontott példányt olajcserével, diaggal és szereléssel pár napos munka összehozni BP-en. Múltkor láttam ilyen 4.4i alól kivett váltót 140k-ért a poweren.
2013.07.17. 22:56
Labi írta:Egyébként nagyon egyszerű a dolog Tökmöc, mert el kell kérni a számlát és a számlarészletezőt, azt látod mi mennyibe kerül. Ha a számla esetleg gépi (feltételezem az) akkor szépen ki fog derülni hol van a kutya elásva. (mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok tisztában a váltós árakkal) - szerencsére....
2013.08.03. 03:14
2013.08.03. 04:05
bujbe14 írta:Segííítséég!!!
Mint írtam vettünk egy x5-öst kicsit több mint egy hónapja. Erre melóból nem tudtam hazamenni. Ráadtam a gyújt?st és kírta, 'FUEL INJECTION SYSTEM' és csak hajtja a motort, de nem indul.
Gondolom az üa. befecskendezéssel van valami.
Mi ez pontosan tudja valaki?
Hogy lehet orvosolni?
Kihez vigyem?
Stb....???
Szétrobbbbanok rögtön
Köszi előre a válaszokat.
2013.08.03. 10:50
Csibe írta:bujbe14 írta:Segííítséég!!!
Mint írtam vettünk egy x5-öst kicsit több mint egy hónapja. Erre melóból nem tudtam hazamenni. Ráadtam a gyújt?st és kírta, 'FUEL INJECTION SYSTEM' és csak hajtja a motort, de nem indul.
Hogy lehet orvosolni?
Kihez vigyem?
Stb....???
Szétrobbbbanok rögtön
Hali, diag kell neki mindenképp, ha Bécsbe vagy gurulj at a 21.be és ha szépen megkered Kovee-t ki olvassa neked. Aztán meg kell egy jó szerelő majd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
este találkozunk és megnézi, rákötjük a gépet. Remélem nem olyan nagy a baj, mert hétfőn mennünk kell neki magyarba utána meg horvátba és nem akarom a családot a mini yarissal utaztatni . 2013.08.03. 11:26
bujbe14 írta:Csibe írta:bujbe14 írta:Segííítséég!!!
Hogy lehet orvosolni?
Kihez vigyem?
Stb....???
Szétrobbbbanok rögtön
Hali, diag kell neki mindenképp, ha Bécsbe vagy gurulj at a 21.be és ha szépen megkered Kovee-t ki olvassa neked. Aztán meg kell egy jó szerelő majd.
Köszi az infót. Írtam neki és már válaszolt is kb 15-20 percen belül. Hihetetleeeeeeneste találkozunk és megnézi, rákötjük a gépet. Remélem nem olyan nagy a baj, mert hétfőn mennünk kell neki magyarba utána meg horvátba és nem akarom a családot a mini yarissal utaztatni .
![]()
Akkor majd jelentkezek, hogy mi volt és hogy mennek a dolgok persze ha valakit érdekel
2013.08.03. 13:22
muhaati írta:bujbe14 írta:Csibe írta:bujbe14 írta:Segííítséég!!!
Hogy lehet orvosolni?
Kihez vigyem?
Stb....???
Szétrobbbbanok rögtön
Köszi az infót. Írtam neki és már válaszolt is kb 15-20 percen belül. Hihetetleeeeeeneste találkozunk és megnézi, rákötjük a gépet. Remélem nem olyan nagy a baj, mert hétfőn mennünk kell neki magyarba utána meg horvátba és nem akarom a családot a mini yarissal utaztatni .
![]()
Akkor majd jelentkezek, hogy mi volt és hogy mennek a dolgok persze ha valakit érdekel
Ezt az "üzenetet" legtöbbször az AC meghalásakor szokta írni.
2013.08.11. 23:36
Kovee írta:muhaati írta:bujbe14 írta:Csibe írta:bujbe14 írta:Segííítséég!!!
Hogy lehet orvosolni?
Kihez vigyem?
Stb....???
Szétrobbbbanok rögtön
![]()
Ezt az "üzenetet" legtöbbször az AC meghalásakor szokta írni.
ez az okostelefon átka!
szívesen segítek, hátha egyszer én is rászorulok
de majd beszél az autó a vallatásnál
a yaris az kellemetlen lenne
bécsben meg hétvégn felejtős a szervíz.
Mutatta a szerelő srác mi az és hogy volt bekötve. Hát akkor azért elővettem a régebbi "mester" anyukáját. Gyerekek én nem értek az autóvillamossághoz, de ez egy porszívókábel volt 3 darabban szigszalagozva és összetekergetve. Hihetetlen!! Hogy képes ember ennyire barom lenni??? Nah....mindegy a kocsi újra a régi 2 nap múlva indulunk vele horvátba remélem nem jön ki semmi meglepi a régi tulajtól rajta ott kint. 2013.08.11. 23:51
2013.08.12. 10:18
bujbe14 írta:
Hali mindenkinek.
Kész van a gépezet. Először is!!!!!!! Nagy-Nagy köszönettel tartozok Kovee bar?tunknak aki segitett mindenben.
Sz?val a hiba az Volt, hogy az elôzô tulajdonos rakatott bele egy extra indit?sg?tl?t amirôl nem tudott senki és ez "pici" z?rlatot csin?lt a gépezetbe. Letiltott mindent. 2 nap ut?n a szerelô megtal?lta a hib?t. Kiszedte, vissza forrasztotta a gy?rit , az elfüstölt biztit és relét kicserélte azt?n készen is volt.
Tehát nagyobb volt a füstje mint a l?ngja, de ennek én csak örülök. Bár ez a 2 nap amíg nem volt meg a hiba nagyon rossz volt. Ahány ember annyi összeget mondott 100.000-600.000 ig ijesztgettek... De hála isten csak 58.000 volt a szerelő amit azért sokkaltam + az autómentő haverom levitte magyarba a kocsit 30.000ért vagyis 88.000 összesen egy szar utólag beszerelt kütyü miattMutatta a szerelő srác mi az és hogy volt bekötve. Hát akkor azért elővettem a régebbi "mester" anyukáját. Gyerekek én nem értek az autóvillamossághoz, de ez egy porszívókábel volt 3 darabban szigszalagozva és összetekergetve. Hihetetlen!! Hogy képes ember ennyire barom lenni??? Nah....mindegy a kocsi újra a régi 2 nap múlva indulunk vele horvátba remélem nem jön ki semmi meglepi a régi tulajtól rajta ott kint.
Üdv Bujbe
2013.08.12. 14:05
2013.08.12. 15:33
2013.08.12. 17:45
vaszarig írta:Úgy néz ki, hogy lassan beérik a projektem, s elkezdhetem nézegetni az X5-ket (E53)! A kérdésem az lenne, elsősorban azon fórumtagokhoz, akiknek 218 lovas X5-ük van, hogy fogyasztásban milyen? Normál használatra gondolok, nem száguldozva, kicsit olyan papás stílusban!A másik kérdésem, hogy ez is olyn jól extrázható utólag, mint az E39?
Csak azért, mert ha pl olyat nézek, amiben nincs fellépő az utólag megoldható?
2013.08.13. 09:43
vaszarig írta:Úgy néz ki, hogy lassan beérik a projektem, s elkezdhetem nézegetni az X5-ket (E53)! A kérdésem az lenne, elsősorban azon fórumtagokhoz, akiknek 218 lovas X5-ük van, hogy fogyasztásban milyen? Normál használatra gondolok, nem száguldozva, kicsit olyan papás stílusban!A másik kérdésem, hogy ez is olyn jól extrázható utólag, mint az E39?
2013.08.15. 10:08
pistino1 írta:vaszarig írta:Úgy néz ki, hogy lassan beérik a projektem, s elkezdhetem nézegetni az X5-ket (E53)! A kérdésem az lenne, elsősorban azon fórumtagokhoz, akiknek 218 lovas X5-ük van, hogy fogyasztásban milyen? Normál használatra gondolok, nem száguldozva, kicsit olyan papás stílusban!A másik kérdésem, hogy ez is olyn jól extrázható utólag, mint az E39?
Nekem a diesel télen 11 körül evett, most 7,5-8,5 között, pályán tempomattal volt 6,9 is
2013.08.15. 10:18
pistino1 írta:vaszarig írta:Úgy néz ki, hogy lassan beérik a projektem, s elkezdhetem nézegetni az X5-ket (E53)! A kérdésem az lenne, elsősorban azon fórumtagokhoz, akiknek 218 lovas X5-ük van, hogy fogyasztásban milyen? Normál használatra gondolok, nem száguldozva, kicsit olyan papás stílusban!A másik kérdésem, hogy ez is olyn jól extrázható utólag, mint az E39?
Nekem a diesel télen 11 körül evett, most 7,5-8,5 között, pályán tempomattal volt 6,9 is
2013.08.15. 10:59
Haminda írta:pistino1 írta:vaszarig írta:Úgy néz ki, hogy lassan beérik a projektem, s elkezdhetem nézegetni az X5-ket (E53)! A kérdésem az lenne, elsősorban azon fórumtagokhoz, akiknek 218 lovas X5-ük van, hogy fogyasztásban milyen? Normál használatra gondolok, nem száguldozva, kicsit olyan papás stílusban!A másik kérdésem, hogy ez is olyn jól extrázható utólag, mint az E39?
Pályán 6.9et evett már az 520d-m is![]()
2013.08.15. 15:16