Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E65

2012.09.02. 12:19

Labi írta:szerintem meg lehet két és félért kapni nagy motoros hetest. ...ki lehet fogni! valakinek kell a pénz, megszorult stb stb stb. ...figyelni kell. van fenn legalább 3 db amit érdemes lenne megnézni és ennyiért fenn van. persze álomba ne ringassuk magunkat. kevés km-es, sérülésmentes, hibátlan nem ennyibe kerül, de ha ennyid van rá és szeretnéd, továbbá van lehetőséged rendbe tenni egy két év alatt, szerintem vedd meg.... azon a telepen, meg ahol nem engednek diagolni, hagyd is ott!

pl ez:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-6095120

Aki meg van szorula, vagy esetleg a részletet sem tudja/tudta fizetni az mennyit tudott szánni az autó karbantartására?!
Szerintem véletlenek nincsenek. Olcsón jót az csak az álomvilágban létezik. Aztán jön a kijózanító ébredés és akkor mélyen bele kell nyúlni a zsebbe.

2012.09.02. 12:23

ezért is írtam amit írtam.

2012.09.02. 13:12

Norbert27 írta:Nem feladtam,hanem hiszek nektek.Megpróbálom 1 év múlva 3 milla körül.Természetesen addig is nézelődök hátha van valami.Szerintem azért talán ki lehet fogni olyat,ami olcsóbb,mert kívülről vannak rajta hibák,de a motor-váltó-futómű legyen egybe.Az nem zavar ha festeni kell azt megoldom én,a szerelési munkákat meg bátyámnál (autószerelő műhelye van).Most is néztem egy 730d-t egy banki telepen.Az állapotlapba semmi nincs feltüntetve hibaként 1-2 apróságon kívül.Ezzel szemben a váltó rossz,bal tükör letörve,fényezni is kell több elemet.Van az a pénz,amiért megérné,de jelenleg már 2 milla felé megy az ára.Váltó javítás 350-400e(ez nem megy otthon szaki kell).Ha ez jó utána lehetne kipróbálni,hogy megy és milyen hibák vannak még.Szóval nem lesz egyszerű.Szerintetek egy használtautó telepen megengednék,hogy vigyek laptopot meg diagnosztikai cuccot és rácsatlakozzak a kocsira?Jó lenne,mert akkor vinném tesóm diagját.

A kecskeméti merkantilos telepre vihettem laptopot, és alapból hozták a mobil-akksitelepet tolikocsin. Cefre alig alig van a kocsikban, pár indítást kibír, de menni nem engednek. Ajánlatot teszel, 1-2 nap alatt elbírálnak, kiviszed a kapun kívülre, és azt csinálsz vele amit akarsz... szerintem szánalmas.

2012.09.02. 13:19

PapaBoss írta:
Norbert27 írta:Nem feladtam,hanem hiszek nektek.Megpróbálom 1 év múlva 3 milla körül.Természetesen addig is nézelődök hátha van valami.Szerintem azért talán ki lehet fogni olyat,ami olcsóbb,mert kívülről vannak rajta hibák,de a motor-váltó-futómű legyen egybe.Az nem zavar ha festeni kell azt megoldom én,a szerelési munkákat meg bátyámnál (autószerelő műhelye van).Most is néztem egy 730d-t egy banki telepen.Az állapotlapba semmi nincs feltüntetve hibaként 1-2 apróságon kívül.Ezzel szemben a váltó rossz,bal tükör letörve,fényezni is kell több elemet.Van az a pénz,amiért megérné,de jelenleg már 2 milla felé megy az ára.Váltó javítás 350-400e(ez nem megy otthon szaki kell).Ha ez jó utána lehetne kipróbálni,hogy megy és milyen hibák vannak még.Szóval nem lesz egyszerű.Szerintetek egy használtautó telepen megengednék,hogy vigyek laptopot meg diagnosztikai cuccot és rácsatlakozzak a kocsira?Jó lenne,mert akkor vinném tesóm diagját.

A kecskeméti merkantilos telepre vihettem laptopot, és alapból hozták a mobil-akksitelepet tolikocsin. Cefre alig alig van a kocsikban, pár indítást kibír, de menni nem engednek. Ajánlatot teszel, 1-2 nap alatt elbírálnak, kiviszed a kapun kívülre, és azt csinálsz vele amit akarsz... szerintem szánalmas.

Merkantil...fura.Tettem ajánlatot egy 730d-re és nem szóltak,hogy mehetek megvenni vagy valami.Következő napra levitték az árát,de utána sem szóltak.Szerintem meg van,hogy kinek akarják eladni,ami jobb állapotú.Többet ajánlottam mint,amit kétek érte és mégsem ajánlották ki a kocsit megvételre.Felhívtam őket,hogy valami nem igazán működik náluk aztán össze-vissza beszéltek.Ahogy írtad=szánalmas.

2012.09.02. 14:34

Norbert27 írta:
PapaBoss írta:

Merkantil...fura.Tettem ajánlatot egy 730d-re és nem szóltak,hogy mehetek megvenni vagy valami.Következő napra levitték az árát,de utána sem szóltak.Szerintem meg van,hogy kinek akarják eladni,ami jobb állapotú.Többet ajánlottam mint,amit kétek érte és mégsem ajánlották ki a kocsit megvételre.Felhívtam őket,hogy valami nem igazán működik náluk aztán össze-vissza beszéltek.Ahogy írtad=szánalmas.

Én már 2 kocsit, és 2 motort vettem ott, sok bennfentes kereskedő jár oda. Természetesen a hátsó telepről, ahová mezei halandó ritkán jut be, a jobb vételek ki sem kerülnek.
A mostani 530d-t is ott vettem, 680-ra volt kitéve, 550 ajánlatot adtam, és másnap elfogadták. Van ott 1-2 rendes emberke a bankosok között :wink: . Az őrök azok zombik, azokkal nem érdemes szóba állni! Én már úgy megyek, hogy üzemanyagot viszek a próbához. Ha érdemesnek látom, döntök bele. Menni viszont lehet az autókkal telepen belül. Motorral is engedik, ha viszel bukót. Legalábbis nekem lehetett...de csak akkor.
Egyébként licit van ott is, csak akkor értesítenek, ha tiéd a jármű. Hétközbeni liciteket hétfőnként bírálják, azonos összegű licitnél azé, aki előbb adta. Infót nem adnak a licitekről hogy áll, max annyit, hogy van-e rá. Miután hazahoztam a járműveket, legalább egy hétig fent voltak még a hirdetésben. Motorom vagy kettőig. 530d-t is levitték 550-re, de AKKOR, amikor az ajánlatot adtam. De akkor már hiába ad bárki nagyobb licitet, mert 2 munkanapra kidiszponálják, fenntartják nekem annyiért. Fent volt még 1 hétig utána, pedig aznap kifizettem, másnap itthon volt. Lassan frissül a készlet. Néhány licitet buktam már én is, ezek miatt!
Állapotlapnak nem kell hinni, sok esetben nem fedik a valóságot. Főleg, mikor azt írják jégvert! Van rajta 2 ajtórányitás, arra azt írják már. Vettem egy Almerát, az volt írva "váltóhibás". Cseréltem egy kuplungszettet, hibátlan lett. Viszont az nem volt feltüntetve, hogy ültetés gyanánt, a 4 rugó felére volt leflexelve, ráhegesztve a rugótányérra, hogy térdre ne essen! :facepalm:

2012.09.03. 08:08

Hello.
Évi 10e km nél nem kérdés hogy benzines a választás. Két okból 2,5M keretösszegnél a DPF még nem játszik de a benzines sokkal kevesebb törődést igényel, ráadásul a 30d moorja a kasztnihoz nagyon kevés. Én is e39 ből ültem át de először lökködtem előzéskor hogy akkor most mi lesz megyünk vagy nem. Ha jót szeretnél akkor szerintem 740i. A 10 liter felejtős. Városban télen 14 nyáron 13.5. Országúton 10,8. Az alkatrészek szerintem ugyan annyiba kerülnek mint az E39 hez vagy legalábbis nincs számottevő különbség. Barátom 740i vel 0,2 L el többet etet meg (ráadásul jóval öregebb és jóval több km rel rendelkező autóval) ha együtt jövünk haza balatonról persze én megyek elöl mert a 30d jóval lassabb. Érdemes megnézni német oldalakat is. Ámbár a regdíj 500 + átírás. 7200 Euroért meg nem nagyon osztanak E65 öt.

2012.09.04. 12:30

Srácok a 2004-es e65-be,amiben adaptív xenon van milyen izzók kellenek?d2s a xenon,de milyen a helyzetjelző és a refi?Sima 21w-os a index a helyzetjelző meg 5w,mint az e39-nél?
Hogyan lehetne orvosolni a cd magazin hibáját.Nem adja ki csak berreg a szervómotor+elindul a mechanika de semmi.Találkoztatok ezzel a hibával?

2012.09.04. 22:35

Ebbe még a Labi-család is elférne talán...

2012.09.04. 23:13

jézusatyauristenmilyengyönyörű :!: :!:

ebbe gyerek akkor ülhetne, ha zsákba raknám! :mrgreen:

2012.09.04. 23:16

simi64 írta:Ebbe még a Labi-család is elférne talán...

ÁÁÁÁ ez nem jó neki! Mattul csillog, nyitva az ablak, poros a gumi És még hosszan tudná sorolni! :facepalm: :wink:

Szerintem... :lol: :lol: :lol:

Megelőzött! :lol:

2012.09.04. 23:22

Imco írta:

ÁÁÁÁ ez nem jó neki! Mattul csillog, nyitva az ablak, poros a gumi És még hosszan tudná sorolni! :facepalm: :wink:

Szerintem... :lol: :lol: :lol:

Megelőzött! :lol:

így ismersz Te engem!? :facepalm: :doglotlo:

2012.09.05. 17:46

Kép

:doglotlo:

2012.09.17. 22:03

Üdv mindenkinek.

Van valami különbség a 2002-es és a 2004-es e65-ös bmw menürendszere között?Szolgáltatások terén stb?Pl. bluetooth van mindegyikbe vagy csak abban a 2004-esbe volt,amit néztem?A 2002-esben nincs menü és programozható gomb az i-drive mellett. Tudtok valami egyéb különbséget a 2 évjárat között(menürendszer és szolgáltatásaira gondolok).

A válaszokat előre is köszi.

2013.03.11. 22:30

Nos egy kisebb nagyobb helyreigazítás után. Feltenném a itt is kérdést e65 730d tapasztalatok/vélemények, hibák meghibásodások stb.
Előre is köszi

2013.03.11. 22:41

Baloghgy írta:Nos egy kisebb nagyobb helyreigazítás után. Feltenném a itt is kérdést e65 730d tapasztalatok/vélemények, hibák meghibásodások stb.
Előre is köszi

Webasto klubtársnak van ilyen. De régen járt erre küldj neki egy pü-t.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.03.12. 07:10

BmwMullernek is 730d-je van, őt is megtalálod itt. :wink:

2013.03.13. 13:06

kzolee írta:BmwMullernek is 730d-je van, őt is megtalálod itt. :wink:

Köszi, már írtam is a pü-t

2013.06.28. 11:24

Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!

2013.06.29. 11:41

imi36 írta:Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!

:shock:

2013.07.01. 10:02

imi36 írta:Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!

Sztem nem kis melo lenne! Az e39-emben pl a fekszervo (jobb) es az ecu+ kabel hegyek (bal) is a masik oldalon van, meg tan a motor kornyeken is vannak kulonbsegek a masik oldali kormanyoszlop miatt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge