![]() |
2012.09.02. 12:19
Labi írta:szerintem meg lehet két és félért kapni nagy motoros hetest. ...ki lehet fogni! valakinek kell a pénz, megszorult stb stb stb. ...figyelni kell. van fenn legalább 3 db amit érdemes lenne megnézni és ennyiért fenn van. persze álomba ne ringassuk magunkat. kevés km-es, sérülésmentes, hibátlan nem ennyibe kerül, de ha ennyid van rá és szeretnéd, továbbá van lehetőséged rendbe tenni egy két év alatt, szerintem vedd meg.... azon a telepen, meg ahol nem engednek diagolni, hagyd is ott!
pl ez:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-6095120
2012.09.02. 12:23
2012.09.02. 13:12
Norbert27 írta:Nem feladtam,hanem hiszek nektek.Megpróbálom 1 év múlva 3 milla körül.Természetesen addig is nézelődök hátha van valami.Szerintem azért talán ki lehet fogni olyat,ami olcsóbb,mert kívülről vannak rajta hibák,de a motor-váltó-futómű legyen egybe.Az nem zavar ha festeni kell azt megoldom én,a szerelési munkákat meg bátyámnál (autószerelő műhelye van).Most is néztem egy 730d-t egy banki telepen.Az állapotlapba semmi nincs feltüntetve hibaként 1-2 apróságon kívül.Ezzel szemben a váltó rossz,bal tükör letörve,fényezni is kell több elemet.Van az a pénz,amiért megérné,de jelenleg már 2 milla felé megy az ára.Váltó javítás 350-400e(ez nem megy otthon szaki kell).Ha ez jó utána lehetne kipróbálni,hogy megy és milyen hibák vannak még.Szóval nem lesz egyszerű.Szerintetek egy használtautó telepen megengednék,hogy vigyek laptopot meg diagnosztikai cuccot és rácsatlakozzak a kocsira?Jó lenne,mert akkor vinném tesóm diagját.
2012.09.02. 13:19
PapaBoss írta:Norbert27 írta:Nem feladtam,hanem hiszek nektek.Megpróbálom 1 év múlva 3 milla körül.Természetesen addig is nézelődök hátha van valami.Szerintem azért talán ki lehet fogni olyat,ami olcsóbb,mert kívülről vannak rajta hibák,de a motor-váltó-futómű legyen egybe.Az nem zavar ha festeni kell azt megoldom én,a szerelési munkákat meg bátyámnál (autószerelő műhelye van).Most is néztem egy 730d-t egy banki telepen.Az állapotlapba semmi nincs feltüntetve hibaként 1-2 apróságon kívül.Ezzel szemben a váltó rossz,bal tükör letörve,fényezni is kell több elemet.Van az a pénz,amiért megérné,de jelenleg már 2 milla felé megy az ára.Váltó javítás 350-400e(ez nem megy otthon szaki kell).Ha ez jó utána lehetne kipróbálni,hogy megy és milyen hibák vannak még.Szóval nem lesz egyszerű.Szerintetek egy használtautó telepen megengednék,hogy vigyek laptopot meg diagnosztikai cuccot és rácsatlakozzak a kocsira?Jó lenne,mert akkor vinném tesóm diagját.
A kecskeméti merkantilos telepre vihettem laptopot, és alapból hozták a mobil-akksitelepet tolikocsin. Cefre alig alig van a kocsikban, pár indítást kibír, de menni nem engednek. Ajánlatot teszel, 1-2 nap alatt elbírálnak, kiviszed a kapun kívülre, és azt csinálsz vele amit akarsz... szerintem szánalmas.
2012.09.02. 14:34
Norbert27 írta:PapaBoss írta:Norbert27 írta:Nem feladtam,hanem hiszek nektek.Megpróbálom 1 év múlva 3 milla körül.Természetesen addig is nézelődök hátha van valami.Szerintem azért talán ki lehet fogni olyat,ami olcsóbb,mert kívülről vannak rajta hibák,de a motor-váltó-futómű legyen egybe.Az nem zavar ha festeni kell azt megoldom én,a szerelési munkákat meg bátyámnál (autószerelő műhelye van).Most is néztem egy 730d-t egy banki telepen.Az állapotlapba semmi nincs feltüntetve hibaként 1-2 apróságon kívül.Ezzel szemben a váltó rossz,bal tükör letörve,fényezni is kell több elemet.Van az a pénz,amiért megérné,de jelenleg már 2 milla felé megy az ára.Váltó javítás 350-400e(ez nem megy otthon szaki kell).Ha ez jó utána lehetne kipróbálni,hogy megy és milyen hibák vannak még.Szóval nem lesz egyszerű.Szerintetek egy használtautó telepen megengednék,hogy vigyek laptopot meg diagnosztikai cuccot és rácsatlakozzak a kocsira?Jó lenne,mert akkor vinném tesóm diagját.
A kecskeméti merkantilos telepre vihettem laptopot, és alapból hozták a mobil-akksitelepet tolikocsin. Cefre alig alig van a kocsikban, pár indítást kibír, de menni nem engednek. Ajánlatot teszel, 1-2 nap alatt elbírálnak, kiviszed a kapun kívülre, és azt csinálsz vele amit akarsz... szerintem szánalmas.
Merkantil...fura.Tettem ajánlatot egy 730d-re és nem szóltak,hogy mehetek megvenni vagy valami.Következő napra levitték az árát,de utána sem szóltak.Szerintem meg van,hogy kinek akarják eladni,ami jobb állapotú.Többet ajánlottam mint,amit kétek érte és mégsem ajánlották ki a kocsit megvételre.Felhívtam őket,hogy valami nem igazán működik náluk aztán össze-vissza beszéltek.Ahogy írtad=szánalmas.
2012.09.03. 08:08
2012.09.04. 12:30
2012.09.04. 23:13
2012.09.04. 23:16
simi64 írta:Ebbe még a Labi-család is elférne talán...
2012.09.04. 23:22
Imco írta:simi64 írta:Ebbe még a Labi-család is elférne talán...
ÁÁÁÁ ez nem jó neki! Mattul csillog, nyitva az ablak, poros a gumi És még hosszan tudná sorolni!![]()
![]()
Szerintem...![]()
![]()
Megelőzött!
2012.09.05. 17:46

2012.09.17. 22:03
2013.03.11. 22:30
2013.03.11. 22:41
Baloghgy írta:Nos egy kisebb nagyobb helyreigazítás után. Feltenném a itt is kérdést e65 730d tapasztalatok/vélemények, hibák meghibásodások stb.
Előre is köszi
2013.03.12. 07:10
2013.03.13. 13:06
kzolee írta:BmwMullernek is 730d-je van, őt is megtalálod itt.
2013.06.28. 11:24
2013.06.29. 11:41
imi36 írta:Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!
2013.07.01. 10:02
imi36 írta:Nézegettem angliában E65-öt, és az jutott eszembe, hogy ha emberi áron át lehet tenni a kormányt a számunkra megfelelő oldalra, akkor akár bele is vágnék egybe. Mennyibe fájhat egy ilyen átalakítás? Valaki csinált/csináltatott már balkormányosítást e65-re? Köszi!