![]() |
2011.04.07. 13:12
szekeres írta:touring írta:Na lassan bővül a család és aktuális lett egy gyermekülés szett beszerzéseMaxi Cosiban gondolkodom mindenképpen isofixes változatokban. Valakinek van tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban? Nézegettem a Besafe-et is, de eléggé régi a töréstesztje.
Helo
Nekem történetesen ilyen szettem van![]()
Babakocsistól, hordozóstól.
Ha érdekel elmondom valahogy a tapasztalatokat, mert van, de tudod nem akarok senkit idegesíteni azzal, hogy írok ide ...
2011.04.07. 13:42
touring írta:szekeres írta:touring írta:Na lassan bővül a család és aktuális lett egy gyermekülés szett beszerzéseMaxi Cosiban gondolkodom mindenképpen isofixes változatokban. Valakinek van tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban? Nézegettem a Besafe-et is, de eléggé régi a töréstesztje.
Helo
Ha érdekel elmondom valahogy a tapasztalatokat, mert van, de tudod nem akarok senkit idegesíteni azzal, hogy írok ide ...
Persze, hogy érdekel. Szerintem ide nyugodtan írhatod, gondolom itt nem off a gyerekülés témaKöszi!
2011.04.07. 14:37
szekeres írta:touring írta:szekeres írta:touring írta:Na lassan bővül a család és aktuális lett egy gyermekülés szett beszerzéseMaxi Cosiban gondolkodom mindenképpen isofixes változatokban. Valakinek van tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban? Nézegettem a Besafe-et is, de eléggé régi a töréstesztje.
Helo
Persze, hogy érdekel. Szerintem ide nyugodtan írhatod, gondolom itt nem off a gyerekülés témaKöszi!
Quinny Buzz szett, a legjobb szerintem. Könnyű, praktikus, ellentétben a többivel, amire ugyan ezt mondják.
HA nem lennél ilyen messze, meg is mutatnám. De brendonba ki lehet próbálni. A hátulütője az, hogy a teljes szett több mint 250k. Ft.
Ami spórolós, szerintem az, hogy a bébihordót és a kocsit érdemes egybe megvenni. a kocsi teleszkópos nyitású és zárású. Megnyomsz egy bombot és magától feláll.
A hordozó szerintem olyan mint a többi amúgy, 12kg ig lehet benne , ez kb ha nyár van akkor 6hónap, de ha tél akkor kevesebb a vastag ruha miatt.
Itt jön be a quinni mint a legjobb! Van nekünk is pl egy bundazsák, ami nem is vastag, de rettenet meleg. A gyereket megfőztük az elején, mert nem hittük, amit mondanak. Szóval ezzel a -10 fokban egy badi és melegítő, ami induláskor a gyereken volt. Kocsiba meg egyszerüen kinyitod és ott se fő meg
részletekben is el tudom mondani, de kérdezz, mert a jó dolgoknál az apróságok tömege jelenti a minőséget, amiből, ha sok van és mind rossz, akkor idegroncs léeszel az asszonnyal együtt.am a
Haveromék NEm ilyet vettek, valami Peg Prego vagy mi. Majd 300ezer volt nekik minden, és mikor én a kocsiból a bébihordót kipattintottam isofixmajd ezután 2 mp alatt a már közbe a teleszkópok révén álló babakocsiba átraktam a gyereket, csak lestek!
Ezért kell egy szettet megvenni, nem össze vissza, mert nem kompatibilisek egymással és az tuti, hogy ennél csak kevés olyan van ami könnyebben variálható. Van, de az nem ennyibe kerül. Használtan 100ezerért jó szettet veszel, nekünk 2 ismétlem két gyereket kibirt és most el fogom adni.
Szerintem még kettőt le lehet vele nyomni.
Annyi a bibi, hogy a kocsiba kell egy másik ülés is, kb 6-8 hónapos kortól, ami 2 évesig lesz jó fiu esetében. A lányok kisebbek és ezért nekik tovább jók. Ez után jöhet a magasító, ami támlás. Szóval még párat venned kell
Tehát valszeg mi is veszünk egy ilyen szettet, mert így eléggé jónak tűnik, ahogy írod.
2011.04.07. 14:53
2011.04.07. 17:18
touring írta:szekeres írta:touring írta:szekeres írta:touring írta:Na lassan bővül a család és aktuális lett egy gyermekülés szett beszerzéseMaxi Cosiban gondolkodom mindenképpen isofixes változatokban. Valakinek van tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban? Nézegettem a Besafe-et is, de eléggé régi a töréstesztje.
Helo
Quinny Buzz szett, a legjobb szerintem. Könnyű, praktikus, ellentétben a többivel, amire ugyan ezt mondják.
HA nem lennél ilyen messze, meg is mutatnám. De brendonba ki lehet próbálni. A hátulütője az, hogy a teljes szett több mint 250k. Ft.
Ami spórolós, szerintem az, hogy a bébihordót és a kocsit érdemes egybe megvenni. a kocsi teleszkópos nyitású és zárású. Megnyomsz egy bombot és magától feláll.
A hordozó szerintem olyan mint a többi amúgy, 12kg ig lehet benne , ez kb ha nyár van akkor 6hónap, de ha tél akkor kevesebb a vastag ruha miatt.
Itt jön be a quinni mint a legjobb! Van nekünk is pl egy bundazsák, ami nem is vastag, de rettenet meleg. A gyereket megfőztük az elején, mert nem hittük, amit mondanak. Szóval ezzel a -10 fokban egy badi és melegítő, ami induláskor a gyereken volt. Kocsiba meg egyszerüen kinyitod és ott se fő meg
részletekben is el tudom mondani, de kérdezz, mert a jó dolgoknál az apróságok tömege jelenti a minőséget, amiből, ha sok van és mind rossz, akkor idegroncs léeszel az asszonnyal együtt.am a
Haveromék NEm ilyet vettek, valami Peg Prego vagy mi. Majd 300ezer volt nekik minden, és mikor én a kocsiból a bébihordót kipattintottam isofixmajd ezután 2 mp alatt a már közbe a teleszkópok révén álló babakocsiba átraktam a gyereket, csak lestek!
Ezért kell egy szettet megvenni, nem össze vissza, mert nem kompatibilisek egymással és az tuti, hogy ennél csak kevés olyan van ami könnyebben variálható. Van, de az nem ennyibe kerül. Használtan 100ezerért jó szettet veszel, nekünk 2 ismétlem két gyereket kibirt és most el fogom adni.
Szerintem még kettőt le lehet vele nyomni.
Annyi a bibi, hogy a kocsiba kell egy másik ülés is, kb 6-8 hónapos kortól, ami 2 évesig lesz jó fiu esetében. A lányok kisebbek és ezért nekik tovább jók. Ez után jöhet a magasító, ami támlás. Szóval még párat venned kell
Értem. Köszi. Kicsit beszívtuk, mert a doki a 18. hétben azt mondta, hogy kislányunk lesz, most meg egyértelműen látszott, hogy pöcsös lesz a lelkemA feleségem be is vásárolt egy bordó rózsaszín Adbor Arte 3x3 babakocsit hordozóstól mózeskosarastól mindenestől amit most lehet elpasszolni
Tehát valszeg mi is veszünk egy ilyen szettet, mert így eléggé jónak tűnik, ahogy írod.
2011.06.13. 17:48
2011.06.22. 14:17
touring írta:Belepróbáltam az autóba a frissen vásárolt Maxi Cosi Pebble hordozót a FamilyFix isofix talppal a kocsiba. Kb. 30 másodperc a talpat berakni a helyére és 5 mp a hordozót belepattintani a talpba. Nagyon stabil, oldalra sem mozdul egy kicsit sem. Ráadásul Anya is könnyen elboldogul vele, mert hang és fényjelzésekkel jelzi a talp, ha helyesen van beszerelve. Szerintem nagyon megérte a pénzét. Aki teheti ilyet vegyen.
2011.06.22. 14:37
2011.06.22. 14:40
2011.07.03. 22:32
szekeres írta:Helo
Ha valakit érdekel VATERÁN van fent pár gyerekdolgunk és babakocsink, amiket lecserélünk. Jó vétel lehet!
quinny buzz babakocsi + hordozó
fisher price jumperoo
Van más is, de .... nehogy megint bazárimajmozzanak a kedves westesk.![]()
2011.07.06. 23:55
2011.11.01. 18:53
2011.11.02. 10:25
admin írta:A gyerkőc kinőtte a gyerek ülést ha esetleg valakit érdekel eladó:
Besafe Izi Comfort X1
2011.11.03. 01:35
jackson írta:admin írta:A gyerkőc kinőtte a gyerek ülést ha esetleg valakit érdekel eladó:
Besafe Izi Comfort X1
És hogy nőtte ki a gyerek? Nekem még mindig benne ül a fiam az ilyen ülésben pedig nagyobb mint a tied?? Csak nem vállba lett szűk?
Jackson, aki csodálkozik
2011.11.03. 15:53
admin írta:Például súlybanMeg szélességében is főleg téli ruhában.
2011.11.06. 08:23
2011.11.06. 14:49
touring írta:Én is gondban vagyok. A gyermek kinőtte a Pebble hordozót. A mi pici fiunk három és fél hónapos és 8,5kg 69cm. A probléma az, hogy még nem ül, így nem tudom mit vegyek neki a kocsiba.
2011.11.06. 18:54
touring írta:Én is gondban vagyok. A gyermek kinőtte a Pebble hordozót. A mi pici fiunk három és fél hónapos és 8,5kg 69cm. A probléma az, hogy még nem ül, így nem tudom mit vegyek neki a kocsiba.
2011.11.06. 23:29
jackson írta:A többiek akik más vettek meg cserélgeti idő elött a gyereküléseket mint admin is (lásd fent) nekünk meg még most is ott csücsül a polcon. Ha a költséget nézed nekik sokkal többe került a két ülés mint nekünk az egy db.
2011.11.06. 23:49
admin írta:jackson írta:A többiek akik más vettek meg cserélgeti idő elött a gyereküléseket mint admin is (lásd fent) nekünk meg még most is ott csücsül a polcon. Ha a költséget nézed nekik sokkal többe került a két ülés mint nekünk az egy db.
Nekünk most van a harmadikÉs a most eladott árra simán fedezte amit most vetünk sőt az első a babakocsival volt és az is fedezte a második kocsit amit szintén már réges-rég eladtunk