Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.08.07. 13:10

Helo
Mostanában elég sűrűn járok ki az Osztrák-sógorokhoz
Hát nem egyszerű náluk közlekedni :roll: :roll:
Nyolcvanas táblánál 75-el mennek MIKOR elkezdek előzni mindenki dudál és még villog is
Az elején nagyon idegesített utána már megszoktam a dolgot
Tegnapi napon egy emelkedőn kisteheraútó baktatott felfelé 50-es tempóval utána egy Sógor a VW passát kocsijával
nagyon óvatosan elkezdtem előzni a VW-es nyomta a dudát mint az őrült 8O Bementem a kettő közé
Nézek a tükörbe a VW-sógor a telefonnal kamerázik :roll: :roll:
NO EZT nem értem hogy MIÉRT csinálta :?: :?: :?:
küldi valahova a képet vagy a haveroknak mutogatja :?: :?: :?:
üdv zoli

2010.08.07. 15:11

lepke írta:Helo
Nyolcvanas táblánál 75-el mennek MIKOR elkezdek előzni mindenki dudál és még villog is
Tegnapi napon egy emelkedőn kisteheraútó baktatott felfelé 50-es tempóval utána egy Sógor a VW passát kocsijával
nagyon óvatosan elkezdtem előzni a VW-es nyomta a dudát mint az őrült 8O Bementem a kettő közé
üdv zoli

Felrakja az Internetre. :wink:
Igen náluk szoktak ilyen dudálósat csinálni. Az rohadtul nem érdekelte, hogy egy idegen városban le maradtam a konvolytól és még a szálláshelyet se találtam volna meg ha nem előzöm ki.
Egy német kocka nehezen tudna közlekedni olaszba.

Jackson, akit ugyancsak megdudáltak annó

...

2010.08.07. 15:24

Közlekedési esetek avagy mit tanuljunk a KRESZ-ből.
Ez a topik neve! Éppen most írtam,BMW-sek akik kamionoznak,C.oldalon.
Nekünk van mit tanulnunk,tisztelet a kivételnek,akik tudják.
Üdv.

2010.08.07. 23:35

lepke írta:Helo
üdv zoli

Szerintem a tetején maradt a sörösüveg!
Borsodit még nem látott.

2010.08.09. 12:43

Szombaton baktattam haza Siófokról az M7-esen. Tempomat 140, nyugodtság. Beáált mögém egy négykarikás olasz rendszámos ember. Jó közel jött, mikor utolértünk valakit lelassított, velem együtt előzőtt, majd visszaállt mögém. Visszanyomtam a tempomatot 120-ra, ő is lelassított. Felmentem 150-re, ő is gyorsított. Ezt csinálta jó darabig (vagy 30 km-en keresztül) aztán gondoltam egyet, odaléptem, 200-nál lemaradt. Mi járhat az ilyenek fejében :?: ? Minek csinálják? Direkt idegesíteni akarnak, vagya csak egyszerűen parasztok? :evil:
(gondolom román vendégmunkás lehetett, mert tele volt a pálya olasz rendszámmal, és utána az M5-ösön is nyomultak rengetegen)

2010.08.09. 16:18

kzolee írta: négykarikás olasz rendszámos ember. 200-nál lemaradt. Mi járhat az ilyenek fejében :?: ? Minek csinálják? Direkt idegesíteni akarnak, vagy csak egyszerűen parasztok? :evil:

Egyszerűen parasztok :lol:
Ne törődj velük, ezek ilyenek!
Amíg mögötted van, nincs baj.
Lehet, hogy csak gondolta, van blokkolód.

2010.08.09. 22:09

kzolee írta:Szombaton baktattam haza Siófokról az M7-esen. Tempomat 140, nyugodtság. Beáált mögém egy négykarikás olasz rendszámos ember. Jó közel jött, mikor utolértünk valakit lelassított, velem együtt előzőtt, majd visszaállt mögém. Visszanyomtam a tempomatot 120-ra, ő is lelassított. Felmentem 150-re, ő is gyorsított. Ezt csinálta jó darabig (vagy 30 km-en keresztül) aztán gondoltam egyet, odaléptem, 200-nál lemaradt. Mi járhat az ilyenek fejében :?: ? Minek csinálják? Direkt idegesíteni akarnak, vagya csak egyszerűen parasztok? :evil:
(gondolom román vendégmunkás lehetett, mert tele volt a pálya olasz rendszámmal, és utána az M5-ösön is nyomultak rengetegen)

Helo
Csak félt a trafipaxos rendőröktől
Ezeket úgy lehet egyszerűen lerázni :wink: mikor nagyon a seggedbe jön a kocsival kihúzódol a fehér vonalra
A mögötted lévőt UGY megszórod apró kaviccsal HOGY biztosan lemarad
üdv zoli

2010.08.13. 21:52

lepke írta:
kzolee írta:Szombaton baktattam haza Siófokról az M7-esen. Tempomat 140, nyugodtság. Beáált mögém egy négykarikás olasz rendszámos ember. Jó közel jött, mikor utolértünk valakit lelassított, velem együtt előzőtt, majd visszaállt mögém. Visszanyomtam a tempomatot 120-ra, ő is lelassított. Felmentem 150-re, ő is gyorsított. Ezt csinálta jó darabig (vagy 30 km-en keresztül) aztán gondoltam egyet, odaléptem, 200-nál lemaradt. Mi járhat az ilyenek fejében :?: ? Minek csinálják? Direkt idegesíteni akarnak, vagya csak egyszerűen parasztok? :evil:

Helo
Csak félt a trafipaxos rendőröktől
Ezeket úgy lehet egyszerűen lerázni :wink: mikor nagyon a seggedbe jön a kocsival kihúzódol a fehér vonalra
A mögötted lévőt UGY megszórod apró kaviccsal HOGY biztosan lemarad
üdv zoli

Egyszerűen csak pihenni akart mögötted. Nem kell egyből rosszra gondolni. :wink:

Jackson, aki nem irtaná ki ir magját ha csak jön mögötte

2010.08.27. 21:26

Ja egyébként mellesleg egy KRESZ link jogtár-éktól:
JOGTAR

Jackson, akinél bent ment a vita a villamos sárga jelzése után piros vagy sárga jön (ez utóbbi az igaz)

2010.08.28. 01:12

jackson írta:Ja egyébként mellesleg egy KRESZ link jogtár-éktól:
JOGTAR

Jackson, akinél bent ment a vita a villamos sárga jelzése után piros vagy sárga jön (ez utóbbi az igaz)

Helo
1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet

a közúti közlekedés szabályairól

hol élünk kérem
üdv zoli

2010.08.28. 09:34

lepke írta:
jackson írta:Ja egyébként mellesleg egy KRESZ link jogtár-éktól:
JOGTAR

Helo
1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet

a közúti közlekedés szabályairól

hol élünk kérem
üdv zoli

"Minisztertanács" :lol:
Ja meg az Elnöki Tanács és a Központi Bizottság :lol:

Re: ...

2010.08.28. 21:48

apa írta:Közlekedési esetek avagy mit tanuljunk a KRESZ-ből.
Üdv.

Hol az a oldal, mert bőven hozzá tudnék szólni... bmwdance

Re: ...

2010.08.28. 22:01

party írta:
apa írta:Közlekedési esetek avagy mit tanuljunk a KRESZ-ből.
Üdv.

Hol az a oldal, mert bőven hozzá tudnék szólni... bmwdance

FÓRUM,egyéb és ott görgetve megtalálod. :franko: bmwdance

2010.11.25. 18:57

Tilos előzni kamionnal januártól
:franko:

2010.11.25. 19:48

simi64 írta:Tilos előzni kamionnal januártól
:franko:

Na véééégre! :taps: :taps:

2010.11.25. 19:58

kzolee írta:

Helo
Ezt úgysem fogják betartani
Az M3-on Hatvantól-Budapestig már pár éve Nem lehet előzni AMIT táblával is jeleznek
a Kamionos sofőrök számára (FELESLEGESEN)

2010.11.25. 22:18

lepke írta:
kzolee írta:

Helo
Ezt úgysem fogják betartani
Az M3-on Hatvantól-Budapestig már pár éve Nem lehet előzni AMIT táblával is jeleznek
a Kamionos sofőrök számára (FELESLEGESEN)

Szerintem meg hívd fel őket, hogy megtértél, és nem fogsz több büntetést fizetni már. :D Ekkora költségvetési hiányt meg valamiből pótolniuk kell, ezért a kamerákat állítsák rá a kamionokra :D

2010.12.11. 16:25

Jackson, mint moderátor: a Gabii és gabec féle hozzászólást meg a válaszokat a Üzemanyag fogyasztás topikból másoltam át. Jelzem a másolás végét is.

A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása.. :lol:
70-es táblánál jó magyar módjára szabályosan közlekedtem,mikor az a paraszt fél méterre mögöttem elkezdett levillogni. Több sem kellet lelasítottam 60-ra, 5-vissza 2 és megvártam míg kielőz, mellémért aztán padló.
A Papi csak pislogott mikor otthagytam a picsába,aztán a városba hagytam hogy megelőzzön akkor látom hogy E200. Jáj de ciki,135 pacival nem menőznék a helyébe egy 1,5 tonnás autóban. :lol: :lol:

(ajaj csak az admin nehogy olvassa,mentségére szóljon ez benzines volt) :lol:

2010.12.11. 16:29

Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása.. :lol:
70-es táblánál jó magyar módjára szabályosan közlekedtem,mikor az a paraszt fél méterre mögöttem elkezdett levillogni. Több sem kellet lelasítottam 60-ra, 5-vissza 2 és megvártam míg kielőz, mellémért aztán padló.
A Papi csak pislogott mikor otthagytam a picsába,aztán a városba hagytam hogy megelőzzön akkor látom hogy E200. Jáj de ciki,135 pacival nem menőznék a helyébe egy 1,5 tonnás autóban. :lol: :lol:

Én meg ezzel nem dicsekednék a helyedben. Ha velem ilyet csinálnál, hogy előzés közben padlózol, rád húznám a kormányt, mint a szart. Aztán nézhetnél.

2010.12.11. 16:38

tibi666 írta:
Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása.. :lol:

Én meg ezzel nem dicsekednék a helyedben. Ha velem ilyet csinálnál, hogy előzés közben padlózol, rád húznám a kormányt, mint a szart. Aztán nézhetnél.

Aztán sírnak az emberek,hogy jön a csekk mert a szemét rendőrök letrafizták ugye?
Az is egy megoldás hogy rámhúzod a kormányt,és kivel baszol ki?Leginkább magaddal..
Hozzászólás küldése

VigLink badge