![]() |
2007.08.14. 10:58
tibcsi999 írta:Sziasztok!
Egy ismerősöm kért meg, aki nem régiben lett egy E39 boldog tulajdonosa, hogy segítsek neki M5-ös első spoiler beszerzésében.
Szóval ezúton érdeklődöm Nálatok, hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó, illetve, hogy hol is tudna ilyet venni, beszerezni, csináltatni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv : Tibi
2007.08.14. 11:01
2007.09.18. 17:52
2007.10.20. 12:24
2007.10.31. 11:42
2007.10.31. 16:03
2007.10.31. 16:15
tom írta:A fényszórómosó-szemet bele tudják utólagosan is szerelni.A müanyagosoknak vagy karosszériásoknak szokott lenni rá sablonjuk amivel pontosan kimérik a helyét.A szemek ára meg kb.8-10ezer forint(mármint 1 pár).
2007.10.31. 17:22
2007.10.31. 18:17
bmw73140 írta:Sziasztok!
E39 első lökös érdekelne (fényszórómosós kivitel) és egy bal első xenonlámpát is keresek. (fehér villogós face liftes) Esetleg egy bal első sárvédő is kelleni fog, ha nem tudnak belőle az ügyes lakatosok épet és egészségeset csinálni.
Előre is köszi: Gergő
2007.11.02. 21:58
2007.11.02. 22:17
bmw73140 írta:Köszi Srácok a gyors választ!
Hál' Istennek a lököst és sárvédőt nem kell cserélni, de a lakatosnak és műanyagosnak lesz vele némi dolga.
Gyári lámpát pedig találtam 90-ért vadi újat. (Még nem láttam, de állítólag gyári)
Ha valóban annyi és jó is megadom az elérhetőséget mindenkinek.
(Wallisban dolgoztam régebben, de ennyiért még én sem tudok szerezni a volt kollégáktól...)
Szóval jövő héten kiderül és adom a kontaktot... Sosem lehet tudni...
Köszi mégegyszer: Gergő
2007.11.02. 22:28
kzoli819 írta:bmw73140 írta:Köszi Srácok a gyors választ!
Hál' Istennek a lököst és sárvédőt nem kell cserélni, de a lakatosnak és műanyagosnak lesz vele némi dolga.
Gyári lámpát pedig találtam 90-ért vadi újat. (Még nem láttam, de állítólag gyári)
Ha valóban annyi és jó is megadom az elérhetőséget mindenkinek.
(Wallisban dolgoztam régebben, de ennyiért még én sem tudok szerezni a volt kollégáktól...)
Szóval jövő héten kiderül és adom a kontaktot... Sosem lehet tudni...
Köszi mégegyszer: Gergő
Bakker falnak megyek menten! Alkatrész kereskedő vagyok, a kapcsolatok révén már megkérdeztem ezt a rohadt lámpát Kukutyintól Timbuktuig mindenhól, de ha megfeszülök, akkor sem tudok ennyiért ilyen lámpát! És mostmár rohadtúl érdekelne, ki és honnan tud ennyiért ilyen lápát! Amikor az enyémet hírdettem használtan 60ért darabját (sárga villogós nem xenon), akkor is mindenki azt mondta a telefonba, hogy ennyiért már xenont lehet venni újonnan. De honnan a pi..ból? Vagy én vagyok hülye, vagy valaki nagyon hülyíti a népet.
2007.11.02. 23:22
2007.11.02. 23:51
2007.11.02. 23:57
kzoli819 írta:Labi, a tiedben az Facelift fsz van? Mert ha nem akkor abból én is tudok huszon egynáhányért Depo gyártmányban darabját.
De a Facelift fsz-t csak a Hella gyártja.
Abból meg a sárga indexes nem xenon 95ezer/db, a fehér indexes nem xenon 105 ezer/db, a sárga indexes xenon kb 140ezer/db, és a fehér indexes xenon 156ezer/db.
Ezek után kizártnak tartom, hogy fehér indexes xenon lámpát újonan 60-ért adjon. Főleg, hogy nagyon keresik. Mindenkinek ez kell. Az ebay-en is megnéztem, de ott is 60-ért adnak egy használt törött ilyen lámpát.
Kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége. Én is ki akarom cserélni a lámpáimat, úgyhogy szóljatok kinél van ilyen olcsón fsz. Köszi!
2007.11.03. 00:26
Labi írta:kzoli819 írta:Labi, a tiedben az Facelift fsz van? Mert ha nem akkor abból én is tudok huszon egynáhányért Depo gyártmányban darabját.
Abból meg a sárga indexes nem xenon 95ezer/db, a fehér indexes nem xenon 105 ezer/db, a sárga indexes xenon kb 140ezer/db, és a fehér indexes xenon 156ezer/db.
Ezek után kizártnak tartom, hogy fehér indexes xenon lámpát újonan 60-ért adjon. Főleg, hogy nagyon keresik. Mindenkinek ez kell. Az ebay-en is megnéztem, de ott is 60-ért adnak egy használt törött ilyen lámpát.
Kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége. Én is ki akarom cserélni a lámpáimat, úgyhogy szóljatok kinél van ilyen olcsón fsz. Köszi!
Hali! nekem nem féjszliftes a lámpám! Efer írta meg múltkor milyen is az,mert nem tudtam!...nem szerettem volna kör helyzetjelzős lámpát, mert nekem nem nagyon tetszik! ...asszem én vagyok itt az egyetlen aki ezzel így van!
...de az árakat elnézve b..zi drága minden! de a kis drágaságért mindent!!!
![]()
Labi
2007.11.03. 00:38
bocs Admin! 2007.11.03. 12:15
2007.11.04. 00:36
kzoli819 írta:Labi, a tiedben az Facelift fsz van? Mert ha nem akkor abból én is tudok huszon egynáhányért Depo gyártmányban darabját.
2007.11.04. 11:18
efer írta:kzoli819 írta:Labi, a tiedben az Facelift fsz van? Mert ha nem akkor abból én is tudok huszon egynáhányért Depo gyártmányban darabját.
ha megnézed bömbölö árait (pl itt), akkor tisztán látszik, hogy egy db fehér indexes fészliftes lampiont 64k-ért árul.