Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.12. 20:42

Hero írta:És tud mindent amit kell neki petike??? :)
Beszélek Olivérrel és majd felhivom telon, de csak akkor ha van hozzá kárpit is!

első blikkre nem valami fényes állapotú sajna de lehet, hogy csak a kép csal. Én részemről tennék több pénzt is akár a csere projectbe ha azon múlik, de rosszabbat a mostaninál nem nagyon akarok. Nem lenne jobb mégis megkockáztatni az ebayes licitet?.....

2007.12.12. 21:27

Diabolica írta:
Beszélek Olivérrel és majd felhivom telon, de csak akkor ha van hozzá kárpit is!

első blikkre nem valami fényes állapotú sajna de lehet, hogy csak a kép csal. Én részemről tennék több pénzt is akár a csere projectbe ha azon múlik, de rosszabbat a mostaninál nem nagyon akarok. Nem lenne jobb mégis megkockáztatni az ebayes licitet?.....

Hmm biztosan akkor járnánk a legjobban, csak ugye ott fennáll amit beszéltünk, hogy az hogy kerül onnan haza? :lol:
De én reménykedem a bontós haverodba is!

Ezt meg maximálisan megértem hogy nem adod lejebb, mert tényleg gyönyörű állapotban van a tiéd!

Még az este keresgéltem individualt...de nem sok sikerrel:S
Megütötte azis a fülem :)

2007.12.12. 21:35

Hero írta:
Diabolica írta:

Hmm biztosan akkor járnánk a legjobban, csak ugye ott fennáll amit beszéltünk, hogy az hogy kerül onnan haza? :lol:
De én reménykedem a bontós haverodba is!

Ezt meg maximálisan megértem hogy nem adod lejebb, mert tényleg gyönyörű állapotban van a tiéd!

Még az este keresgéltem individualt...de nem sok sikerrel:S
Megütötte azis a fülem :)

A hazakerülés nem gond, van furgonom fekvőhellyel, beleülünk hárman, elindulunk délben, másnap délutánra már itt is van. ez nem lenne akadály. Már csak azért is ez lenne a legkedvezőbb megoldás, mert ahhoz van oldalkárpit is és akkor oda tudnám adni Neked az enyémet, és akkor egy csapásra megoldódna a redőnytól kezdve minden kérdés....

2007.12.12. 23:01

Az csak karinak oldódna meg, mert nekem maradnak a vajszinű kárpitok, majdcsak egyszer találok bele rolókat... :D
Bár az biztos hogy nagyon jól néz ki a te kombinációd is!

2007.12.12. 23:29

Hero írta:Az csak karinak oldódna meg, mert nekem maradnak a vajszinű kárpitok, majdcsak egyszer találok bele rolókat... :D
Bár az biztos hogy nagyon jól néz ki a te kombinációd is!

nemecseknek is jár a nagy betű, nehogy megsértődjön KARI, bár mostanában nem nagyon jár erre...........

2007.12.12. 23:59

Sztem lefoglalják a csajok akik mindig rakásban állnak neki az msn képen :lol: :lol: :lol: 8)

2007.12.13. 18:25

Heronak:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

kép a nincs róla............de ennyiért nem lehet rossz.... :lol:

2007.12.17. 09:50

Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak aháttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! Forg? szemek Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

2007.12.17. 10:40

Szupercsiki írta:Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak aháttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! Forg? szemek Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

Szia!

itt van a címe és száma egy bazi nagy BMW bontónak, hívd fel őket, hátha:
30-944-80-41 vagy
1-261-76-58
X. ker. Hortobágyi u. 4.

Sok sikert!

Labi

2007.12.17. 13:04

Labi írta:
Szupercsiki írta:Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak aháttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! Forg? szemek Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

Szia!

30-944-80-41 vagy
1-261-76-58
X. ker. Hortobágyi u. 4.

Sok sikert!

Labi

Köszi,de már próbáltam őket és nincs nekik! Szerintem a Marson is hamarabb találok ilyen szövetet :oops:

szövet

2007.12.17. 13:53

Szupercsiki írta:
Labi írta:

Szia!

30-944-80-41 vagy
1-261-76-58
X. ker. Hortobágyi u. 4.

Sok sikert!

Labi

Köszi,de már próbáltam őket és nincs nekik! Szerintem a Marson is hamarabb találok ilyen szövetet :oops:

Szia!

Ebay-n nem nézted? Én mintha múltko láttam volna egy ilyen garnitúrát! :lol:

2007.12.21. 18:30

Sziasztok!

Szükségem volna két első doblemezre. Nem tudom ki használhatta ezt az autót előttem, mert ilyet még sose láttam. A két elsö doblemez mitha ki lenne marva a gumik által, meg össze vissza van törve. Hol és mennyiért kaphatok? Az egészet ki kell cserélni vagy több daraból van? Előre is köszi.

2007.12.21. 22:37

530DHarith530D írta:Sziasztok!

Szükségem volna két első doblemezre. Nem tudom ki használhatta ezt az autót előttem, mert ilyet még sose láttam. A két elsö doblemez mitha ki lenne marva a gumik által, meg össze vissza van törve. Hol és mennyiért kaphatok? Az egészet ki kell cserélni vagy több daraból van? Előre is köszi.

a dobbetét két darabból van:
az egyik a lökhárító alá nyúlik, a dob elején/alján van, kis darab, 3-4k az ára
a másik a nagy betét, majdnem teljesen körbe, az kb 8k.

2007.12.25. 00:40

Köszi szépen.

2007.12.25. 18:50

Sziasztok keresek multikormányt e46hoz. Elvileg ugyanaz mint a 39 é.
Valami normális áron.

2007.12.25. 19:21

Tiba írta:Sziasztok keresek multikormányt e46hoz. Elvileg ugyanaz mint a 39 é.
Valami normális áron.

Hello!

www.mobilgumi.hu

Itt nézz körbe! Bömbölö klubtárs biztosan szívesen segít!

2007.12.25. 19:55

Köszi!
Ismerem az oldalt, és bömbölőt is az e46 fórumról.
Drágának tartom sajna.

2007.12.25. 21:12

Tiba írta:Köszi!
Ismerem az oldalt, és bömbölőt is az e46 fórumról.
Drágának tartom sajna.

Akkor próbáld meg használtautón! Vagy e-bay-en, vaterán, teszveszen. Más ötletem nincs. Hátha szerencséd lesz valahol, és lesz 1 olcsón!

lámpa modul,

2007.12.27. 00:18

keresek egy lámpamodult ami a kesztyutarto alatt jobb oldalon a karosszériára van felfogatva,3 kábelkoteg megy bele,és hutobordozat áll ki belolo,bmw528 as 97 évjarathoz,koszi,
minden megoldás érdekel,
profikaDS@azet.sk
vagy
+421 903 212 690

2007.12.27. 16:02

Hahó!

Hero, ha tényleg lecseréled az üléseidet, az első kettőt szivesen megvenném!
Az enyémben is ugyanolyanok vannak (krém bőr, manual + fűtés), csak már nem a "gyári" állapotban...
Ha látsz benne fantáziát, meg tudunk egyezni... 8)
Köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge