![]() |
2011.05.01. 08:32
BMWFUN írta:MChris írta:jackson írta:Bacsek írta:Ha minden jól megy Szombaton már beszerlésre is kerül, amit természetesen dokumentálunk és beszámolunk róla, a kész szerkentyűt pedig Komáromban mindenki megnézheti és kipróbálhatja...![]()
Szurkolok, hogy sikerüljön mert meg tapiznám én is milyen.
Jackson, az örök kiváncsi
Bent a cuccképeket és fényképest doksit később,nagyon komoly a cucc ln személyszerint a TV nem voltam kibékülve de a kép kíváló (pár adó amit talált
NG,DUNA,HBO,PRIVAT XXX,COOL stb...) lehet hogy rossz helyen voltunk... Gyári hangszórókból is meglepő mit lehet kihozni a cuccal,Iphonel áthozza a zenét is,kihangosító széen müködik,navi magyaritva kicsit vicces lett de angol nyelven OK (későbbi képeken látni) IGO nem ment rajta mert csak micro SD és sima SD volt ebbe pedig mini SD kell az vég várat magára de a "hódókat" szépen látta...
Jövők fürdés után oszt tolom a képeket fel... türelem![]()
DS: MEGÉRTE A CUCC
Ha a taliig nem oldódik meg tudok adni micro-ról mini SD-re adaptert, bár kártyával együtt sem nagy tétel.
2011.05.01. 09:18
MChris írta:BMWFUN írta:MChris írta:jackson írta:Bacsek írta:Ha minden jól megy Szombaton már beszerlésre is kerül, amit természetesen dokumentálunk és beszámolunk róla, a kész szerkentyűt pedig Komáromban mindenki megnézheti és kipróbálhatja...![]()
Szurkolok, hogy sikerüljön mert meg tapiznám én is milyen.
Jackson, az örök kiváncsi
Bent a cuccképeket és fényképest doksit később,nagyon komoly a cucc ln személyszerint a TV nem voltam kibékülve de a kép kíváló (pár adó amit talált
NG,DUNA,HBO,PRIVAT XXX,COOL stb...) lehet hogy rossz helyen voltunk... Gyári hangszórókból is meglepő mit lehet kihozni a cuccal,Iphonel áthozza a zenét is,kihangosító széen müködik,navi magyaritva kicsit vicces lett de angol nyelven OK (későbbi képeken látni) IGO nem ment rajta mert csak micro SD és sima SD volt ebbe pedig mini SD kell az vég várat magára de a "hódókat" szépen látta...
Jövők fürdés után oszt tolom a képeket fel... türelem![]()
DS: MEGÉRTE A CUCC
Ha a taliig nem oldódik meg tudok adni micro-ról mini SD-re adaptert, bár kártyával együtt sem nagy tétel.
Köszi DS nevében, lesz kártya csak akkor nem volt
2011.05.01. 19:48
2011.05.01. 20:30
2011.05.04. 21:41
bmw520ds írta:Nagyon köszönöm a segítséged BMWFUN!Jól esik a szándékod! Van adapterem és mini SD kártyám is. Persze, a 8Gigás ott figyel a szántóföldön az N93-ban pár darabban...Nyugdíjaztam a héten, öt éve volt nálam, az még rendben hogy kiment a divatból, de nem lehetett már beszélni rajt, mert úgy érezte, valami egység be van dugva, nem volt kékfog, ha hívtak, mindenki nekiállt javítani a saját készülékét nagy hallózások közepette...
Senki-senkit nem hallott és egy gyengébb pillanatomban, megtapostam, összetörtem, megnyugodtam végre!
De már könnyebb...
Ezért nincsenek meg a számok, mert a telefon tárolta. Persze, ez csak pár órával az ominózus barbárkodásom után világosodott meg
![]()
Ma persze ünnep. De jelenleg nem fontos a Navi, a lényeg, Komáromban működjön! Ugye ott találkozunk!? Gabi
Ui: Ennyi hülye kifejezést mint amit ennek a " fejegységnek" az el hozatala óta hallottam!!!Bacsi ült a traktorban mellettem és volt egy komplett mondata, amit NEM értettem az ilyen kifejezések végett!
Lepke mondása ugrik be: " Nem is nézem azt az OBIBOBI topicot sem, mert azt sem tudom mit jelent "
Nekem az a fontos, szépen muzsikáljon, ne dermedjen le, egyszerű legyen mint a raklap! Persze, azért a Navi kiírásait magyarul, meg remélem ezt csicsergi a magyarhangok kivitelezője is, kíváncsian várom...Valahol le van írva a kínai fogamzásgátló használati utasítása magyarra fordítva, hát azt keressétek meg, ez semmi ahhoz képest!
Aki ért hozzá, linkelje legyen kedves! Én hozom a formám, ostoba vagyok....
2011.05.13. 17:55
2011.05.14. 18:46
2011.05.14. 18:51
2011.05.14. 19:00
bmw520ds írta:Sziasztok! Elkészült a navi végre! A csaj egész úton ijesztgetett a sebességmérőkkel, gyalogátkelőhelyekkel.Hála égnek, be lehet dugni a szájába valamit hogy csend legyen!
De komolyra fordítva, remek. Krisztián szegény dolgozott vele rendesen, de inkább a párjával beszélgettem, mert vele legalább értelmesen lehet beszélni, nem a Mátrix nyelvet kell hallgatni, úgy sem értem!
MChris! Nagyon szépen köszönöm a munkádat és azt, hogy a pihenő idődet az én érdekemben feláldoztad! Természetesen, ha bármi segítséget nyújthatok, az első legyek akire gondolsz!

2011.05.15. 10:55
2011.05.28. 08:24
2011.05.31. 23:03
2011.05.31. 23:34
Mi van csak bepróbáltadJerry írta:Eladó egy komplett 4:3-as navigációs, tv-s szett.
- 4:3 kijelzős fejegység fekete vagy rózsafa kerettel - 30e
- tv modul (menet közben is nézhető) - 30e
- BM24 rádiómodul - 20e
- MKII navi rechner - 20e
- GPS vevő modul - 10e
- GPS antenna - 10e
- DVD lejátszó (Mp3, Divx) - 30e
- kábelköteg - 10e
- beépítőkeretek - 10e
- csomagtér oldalkárpit navis szetthez - 5e
Együtt 175e helyett 150e HUF-ért a tiéd lehet! Ne hagyd ki! Komplett szett! Működik, kocsiban van, kipróbálható!
2011.05.31. 23:39
admin írta:Mi van csak bepróbáltadJerry írta:Eladó egy komplett 4:3-as navigációs, tv-s szett.
- BM24 rádiómodul - 20e
- GPS vevő modul - 10e
- GPS antenna - 10e
- kábelköteg - 10e
- beépítőkeretek - 10e
Együtt 175e helyett 150e HUF-ért a tiéd lehet! Ne hagyd ki! Komplett szett! Működik, kocsiban van, kipróbálható!Ezért kárvolt kínlódni.
2011.05.31. 23:45
Jerry írta:admin írta:Mi van csak bepróbáltadJerry írta:Eladó egy komplett 4:3-as navigációs, tv-s szett.
- BM24 rádiómodul - 20e
- GPS vevő modul - 10e
- GPS antenna - 10e
- kábelköteg - 10e
- beépítőkeretek - 10e
Együtt 175e helyett 150e HUF-ért a tiéd lehet! Ne hagyd ki! Komplett szett! Működik, kocsiban van, kipróbálható!Ezért kárvolt kínlódni.
Ne aggódj, új, nagyszabású terveim vannak!
2011.05.31. 23:51
Imco írta:Dinamitozol Te is?
2011.06.01. 00:09
Imco írta:Jerry írta:admin írta:Mi van csak bepróbáltadJerry írta:Eladó egy komplett 4:3-as navigációs, tv-s szett.
- BM24 rádiómodul - 20e
- GPS vevő modul - 10e
- GPS antenna - 10e
- kábelköteg - 10e
- beépítőkeretek - 10e
Ne aggódj, új, nagyszabású terveim vannak!
Azért jól esik, hogy a lemezt nem adod hozzá!![]()
Dinamitozol Te is?
2011.06.06. 22:14
Jerry írta:Eladó egy komplett 4:3-as navigációs, tv-s szett.
- BM24 rádiómodul - 20e
- GPS vevő modul - 10e
- GPS antenna - 10e
- kábelköteg - 10e
- beépítőkeretek - 10e
Együtt 175e helyett 150e HUF-ért a tiéd lehet! Ne hagyd ki! Komplett szett! Működik, kocsiban van, kipróbálható!
2011.06.06. 22:53
MPowerPH írta:Szeva!
Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam.Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne.
Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.
2011.06.07. 08:18
Imco írta:MPowerPH írta:Szeva!
Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam.Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne.
Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.
Ááááá, dehogy! Jerrynek is sikerült egy fél év alatt! Úgy megtetszett neki, hogy most eladja és kezdi elölről!![]()