![]() |
2012.07.14. 13:41
kiara írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Annyi a hibája, hogy a jobb hátsó ablakot valamiért nem húzza fel automatán. Lefelé tökéletesen műxik az is.
Sört vagy csokit szívesen elfogadok cserébe.![]()
meg van?
2012.07.14. 16:52
Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Annyi a hibája, hogy a jobb hátsó ablakot valamiért nem húzza fel automatán. Lefelé tökéletesen műxik az is.
meg van?
Megvan még. Jövő héten szerdától otthon leszek, akkor összefutunk és odaadom. Illetve elboltolhatjuk egy jó Riwax-os fényesítőre.
2012.07.14. 18:14
kiara írta:Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
meg van?
Megvan még. Jövő héten szerdától otthon leszek, akkor összefutunk és odaadom. Illetve elboltolhatjuk egy jó Riwax-os fényesítőre.
Rájöttem a "búgásból", hogy kint vagy, ezért is raktam le.
Kösz Gábor, majd egyeztetünk.
Másképp búg, ha az ember külföldön van
2012.07.30. 22:25
2012.08.16. 09:32
Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
meg van?
Rájöttem a "búgásból", hogy kint vagy, ezért is raktam le.
Kösz Gábor, majd egyeztetünk.
Másképp búg, ha az ember külföldön van
![]()
KATT IDE A RÉSZLETEKÉRT!
![]()
2012.08.16. 10:11
greeen54 írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Hello! Ha Kiara nem vinné el, engem érdekelne. Az enyém szét van kopva. Üdv.
2012.08.16. 14:19
Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Hát még nem jelentkezett érte.
2012.08.16. 14:36
greeen54 írta:Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Hát még nem jelentkezett érte.Kérdezz rá, ha tudsz valahogy! Én nagyon örülnék neki!
2012.08.16. 18:16
Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Hát még nem jelentkezett érte.Kérdezz rá, ha tudsz valahogy! Én nagyon örülnék neki!
Holnap felhívom, megkérdezem.
2012.08.16. 19:57
Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:greeen54 írta:Jerry írta:Ajtó kapcsoló, amilyen a képen is van.
Holnap felhívom, megkérdezem.
2012.08.16. 20:13
kiara írta:Jerry írta:Holnap felhívom, megkérdezem.
Nem mentem érte, mert úgy volt, hogy majd összefutunk. Dobd be az autóba, jövő hét második felétől vagyok. Valamikor kiugrom az I.Parkba.
2012.08.18. 09:05
Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:Holnap felhívom, megkérdezem.
Nem mentem érte, mert úgy volt, hogy majd összefutunk. Dobd be az autóba, jövő hét második felétől vagyok. Valamikor kiugrom az I.Parkba.
Rendben Laci, nem probléma!
Tartom amíg kell. Csak a klubtársnak szomorú hír ez.
(Ideje lenne már összefutni!)
Jövő hét pénteken leszek az I-ben. Hívj előtte, hogy tuti nálam legyen.
2012.08.18. 10:13
greeen54 írta:Jerry írta:kiara írta:Jerry írta:Holnap felhívom, megkérdezem.
Rendben Laci, nem probléma!
Tartom amíg kell. Csak a klubtársnak szomorú hír ez.
(Ideje lenne már összefutni!)
Jövő hét pénteken leszek az I-ben. Hívj előtte, hogy tuti nálam legyen.
Nem szomorú hír, irigy nem vagyok!..majd keresek másikat mert berongál,hogy törött-kopott.
. A bőrgarnitúrán amit vettem, pedig elektromos. Igazából tök mindegy lenne, mert nem használom a hátsó ablakokat, de nincs szívem kilyukasztani az ajtókárpitot. Az elektr.emelők már megvannak, csak egy kapcsolótábla hiányzik.
2012.08.18. 19:34
2012.08.18. 19:58
miki730 írta:halli
e38 hoz keresek első dob betétet,bal ,jobb
2012.08.18. 20:04
leslie írta:)miki730 írta:halli
e38 hoz keresek első dob betétet,bal ,jobb
Haallllllliiiii......
Ezt komolyan gondoltad, hogy ennek az igenyednek ez a legjobb helye?![]()
( ebben a topicban)
2012.08.21. 09:52

2012.08.21. 16:54
Jerry írta:Ha kell valakinek, akkor van hibátlan Felsőrácsom és Ventillátor lapátom.
Tegnap kicseréltem végre az összes törött műanyag elemet a kocsi orrában.
Én arra a rácsra igényt tartanék! 2012.08.22. 10:03
Gallaca írta:Jerry írta:Ha kell valakinek, akkor van hibátlan Felsőrácsom és Ventillátor lapátom.
Tegnap kicseréltem végre az összes törött műanyag elemet a kocsi orrában.
Én arra a rácsra igényt tartanék!
2012.08.22. 20:55