![]() |
2008.11.18. 18:25
strobi írta:ZALAN írta:strobi írta:ZALAN írta:Na megkérdeztem, ez is a 8-as verzió, csak valami frissített, de szerintem ennyi frissítésért nem érdemes 5 rongyot leszurkálni, de ahogy gondolod Strobi, a mérete egyébként 1295 KB
köszi az enyém nem pont ennyi de megteszi mert jelez időben...
Oks! Hallod amúgy ezt te mennyiért szerezted, vagy ez csak úgy off mód beszerezhető? már csak azért, hogy bátyámat szembe röhöghetem érte, hogy egyáltalán pénzt adott érte?
Off módon... nem adnék érte pénzt,hogy valaki egy iyen nem "legális" verziót 5000-ért 2 perc alatt felmásoljon a gépemre...van pda-hoz,pna-hoz,meg külön pc-s verzió is...
![]()
Vannak különböző File cserélő oldalak és az egyiken minden van mi szem-szájnak ingerel!!!
Na ott fent van maga az IGO 8 is meg az egész eu- térkép + a 3d-s épületek meg ilyen nyalámságok...
2008.12.23. 10:41
2008.12.23. 10:47
muhaati írta:Egy kedves kolléga ( Vargabor ) jóvoltából az 5 db M0-ás kamerából 4 koordinátái:
Anna hegyi kamerák: (jelenleg ezekben vannak a Ramet-k)
M5 felé, hátulról mér: 47°25'04.89"N, 18°55'45.15"E
M1 felé, szemből mér: 47°25'05.07"N, 18°55'45.26"E
Aki egy pontnak akarja felvinni a kettőt, annak ajánlott koordináták:
47°25'04.97"N, 18°55'45.18"E
Szigetszentmiklósi kamerák:
M5 felé, hátulról mér: 47°22'47.64"N, 19°02'24.93"E
M1 felé, hátulról mér: 47°22'47.78"N, 19°02'24.84"E
Aki egy pontnak akarja felvinni a kettőt, annak ajánlott koordináták:
47°22'47.72"N, 19°02'24.88"E
2009.03.18. 18:17
2009.03.18. 18:30
muhaati írta:Jackson!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért óvatosan a Bell 550-el!!!!!!!!!A hamis "biztonságérzet" rosszabb lehet mint ha nincs detektorod!
![]()
Nem rossz a fent említett, csak kevés!
2009.03.18. 18:32
muhaati írta:Jackson!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért óvatosan a Bell 550-el!!!!!!!!!A hamis "biztonságérzet" rosszabb lehet mint ha nincs detektorod!
![]()
2009.03.18. 19:30
LeviM5 írta:muhaati írta:Jackson!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Az bizos! Asszonyka lekaszálja a tökeit, ha komoly büntit kap!
2009.04.20. 18:44
2009.04.20. 20:19
lepke írta:Sziasztok
Három napon keresztül az összes traffipaxal mérni fognak
üdv zoli
2009.04.20. 20:26
jackson írta:lepke írta:Sziasztok
üdv zoli
Remek majd nézem igaz-e![]()
Jackson, aki még mindig várja az NT-tali csekk jön-e vagy sem (nem vészes M0 110 helyett 130 tempomattal, és fékeztem mert jelzett de vajon időben?)
2009.04.20. 21:19
e39chip írta:jackson írta:lepke írta:Sziasztok
üdv zoli
Jackson, aki még mindig várja az NT-tali csekk jön-e vagy sem (nem vészes M0 110 helyett 130 tempomattal, és fékeztem mert jelzett de vajon időben?)
Milyen detektorod van?
Nekem Beltronics RX-65E
2009.04.20. 22:19
jackson írta:e39chip írta:jackson írta:lepke írta:Sziasztok
üdv zoli
Milyen detektorod van?
Nekem Beltronics RX-65E
Beltronics Target Euro 550 (annó ára 150eFt). Már nem lehet kapni viszont annó sokkal jobban teljesitett mint az akkor kapható RX65 USA. Gondolom az E-betü az Európai változtatot jelenti?
Ja itt lehet látni, hogy az összes EU és USA frekit tudja: RX65 kontra Target 550 speckója
Jackson, aki annó nézte az RX-65USA-t is csak akkor még nem volt belölle európai változat.
2009.04.21. 13:05
e39chip írta:jackson írta:e39chip írta:jackson írta:lepke írta:Sziasztok
üdv zoli
Milyen detektorod van?
Nekem Beltronics RX-65E
Beltronics Target Euro 550 (annó ára 150eFt). Már nem lehet kapni viszont annó sokkal jobban teljesitett mint az akkor kapható RX65 USA. Gondolom az E-betü az Európai változtatot jelenti?
Ja itt lehet látni, hogy az összes EU és USA frekit tudja: RX65 kontra Target 550 speckója
Jackson, aki annó nézte az RX-65USA-t is csak akkor még nem volt belölle európai változat.
Mi valami 120-ért vettük.
2009.04.21. 13:10
jackson írta:e39chip írta:jackson írta:e39chip írta:jackson írta:lepke írta:Sziasztok
üdv zoli
Milyen detektorod van?
Nekem Beltronics RX-65E
Mi valami 120-ért vettük.
Ha megnézed a linket amit küldtem akkor annyi most is.
Az RX-65-ben az tetszett amikor egyszerre több frekin mérnek akkor kitudja párhuzamosan is jelezni a jelszintet. Az enyém csak a legerőssebbed dobja a kijelzőre. Mondjuk a teszt eset. M3 befelé a benzinkút jelez K sávon és közben mérnek a Ku-n. Először jelez a K majd a Ku és az erősödik. A tiéden ilyenkor látszik hogy: K2 Ku7 például.
Amúgy sokan azt hiszik aki radar detektoros gyorsan megy pedig már más tulaj is megerősitette, sok azóta amióta van neki sokkal óvatosabb lett.
Jackson, aki már meging szómenésben szenved
2009.04.21. 13:29
MChris írta:jackson írta:Ha megnézed a linket amit küldtem akkor annyi most is.
Az RX-65-ben az tetszett amikor egyszerre több frekin mérnek akkor kitudja párhuzamosan is jelezni a jelszintet. Az enyém csak a legerőssebbed dobja a kijelzőre. Mondjuk a teszt eset. M3 befelé a benzinkút jelez K sávon és közben mérnek a Ku-n. Először jelez a K majd a Ku és az erősödik. A tiéden ilyenkor látszik hogy: K2 Ku7 például.
Amúgy sokan azt hiszik aki radar detektoros gyorsan megy pedig már más tulaj is megerősitette, sok azóta amióta van neki sokkal óvatosabb lett.
Óvatosabb? Biztonság érzetet ad nem? Némi ellentmondást vélek ebben fellelni!
2009.04.21. 13:37
jackson írta:MChris írta:jackson írta:Ha megnézed a linket amit küldtem akkor annyi most is.
Akkor ezt kifejtem pontosabban:
Mivel nem látsz radar és lézer frekvencián ezért az átlag ember elmegy egy halom radar és lézeres mérés elött amit észre sem vett. Mivel a detektor tulajdonos nem hagyja ki egyiket sem és mindegyiknél fékezett/reagált ezért sokkal megfontoltabban haladsz és többször fékezel mint az átlag ember. Persze egy két fals riasztásánál is lassitasz. De a lényeg a lényeg többször lassitaasz mint az átlag bamba aki megy a nagyvilágba és ha megjött a csekk akkor megy lassabban csak.
Amerikában ez odáig fejlődőtt, hogy (mivel van pénz) minden rendőr autóban van radar és mér is. Ezért mindenkinek van radardetektora is. Ezért kitalálták akkor már miért ne használják fel ezt és kiépitették a radar detektor frekvencián a jelzés küldő rendszert. Pl. ködben baleset itt nálunk bele rongyol a heszinelés közben még 10 autós. Ott kint rendör bekapcsolja a kocsijában a küldj kódolva a radaron baleset kódot. És mindenki elötte 2-300méterrel már fékez mert kapja ezt a kódot. A profibb készülékek mint az enyém szövegesen ki is irja baleset (persze angolul).
Mintha minden kocsiba lehetne küldeni üzeneteket ami figyelmeztet a veszélyre. Na ettől még kilóméterekre vagyunk.
Szerintem az a normális mindekinek radardetektort és a tényleg veszélyes helyekre (beláthatatlan kanyar stb.) fix telepitésű állandó radart rakni: mert ekkor mindenki fékez a veszélyes helyen és elvégre ez a cél.
Jackson, a fejtegető
2009.04.21. 14:45
2009.04.21. 14:56
MChris írta:jackson írta:MChris írta:jackson írta:Ha megnézed a linket amit küldtem akkor annyi most is.
Akkor ezt kifejtem pontosabban:
Mivel nem látsz radar és lézer frekvencián ezért az átlag ember elmegy egy halom radar és lézeres mérés elött amit észre sem vett. Mivel a detektor tulajdonos nem hagyja ki egyiket sem és mindegyiknél fékezett/reagált ezért sokkal megfontoltabban haladsz és többször fékezel mint az átlag ember. Persze egy két fals riasztásánál is lassitasz. De a lényeg a lényeg többször lassitaasz mint az átlag bamba aki megy a nagyvilágba és ha megjött a csekk akkor megy lassabban csak.
Amerikában ez odáig fejlődőtt, hogy (mivel van pénz) minden rendőr autóban van radar és mér is. Ezért mindenkinek van radardetektora is. Ezért kitalálták akkor már miért ne használják fel ezt és kiépitették a radar detektor frekvencián a jelzés küldő rendszert. Pl. ködben baleset itt nálunk bele rongyol a heszinelés közben még 10 autós. Ott kint rendör bekapcsolja a kocsijában a küldj kódolva a radaron baleset kódot. És mindenki elötte 2-300méterrel már fékez mert kapja ezt a kódot. A profibb készülékek mint az enyém szövegesen ki is irja baleset (persze angolul).
Mintha minden kocsiba lehetne küldeni üzeneteket ami figyelmeztet a veszélyre. Na ettől még kilóméterekre vagyunk.
Szerintem az a normális mindekinek radardetektort és a tényleg veszélyes helyekre (beláthatatlan kanyar stb.) fix telepitésű állandó radart rakni: mert ekkor mindenki fékez a veszélyes helyen és elvégre ez a cél.
Jackson, a fejtegető
Értem már köszike,+ érv mellett.
2009.04.21. 15:46
2009.04.21. 16:00
muhaati írta:Tehát fojtassuk itt.
Hosszasan lehetne magyarázni az egyes sebességmérő ber.-ek működését , ehelyett ajánlom olvasásra EZT AZ OLDALT.
Nemrégen még én sem voltam képben, de azóta rengeteget foglalkoztam a dologgal, sok féle cuccot kipróbáltam, teszteltem.
Jelen pillanatban nekem egy 4 fejes L.I. van elöl, egy 2 fejes L.I. hátul, és egy B.T. 966- os figyelmeztet a traffipaxra.