* *
Pontos idő: 2026.05.02. 06:18

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 14:31 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Széria kód: E60
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2004
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Hát,engem még nem érintett meg a mindenki által emlegetett elsöprő érzés,pedig a nyár óta pár tízezer km-t megtettünk együtt.Én inkább az idegesítő kis hibáit látom,amik ráadásul elég költségesek is.És azért a klubbtagok is a hozzászólásaikban elég sokat panaszkodnak a hibákra.Ráadásul annyi pluszt nem ad,amennyit a presztizse alapján várna az ember.
Persze,valószínüleg bennem van a hiba,vagy nem jól választottam! :D

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 16:11 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Kivitele: Coupe
tom írta:
Hát,engem még nem érintett meg a mindenki által emlegetett elsöprő érzés,pedig a nyár óta pár tízezer km-t megtettünk együtt.Én inkább az idegesítő kis hibáit látom,amik ráadásul elég költségesek is.És azért a klubbtagok is a hozzászólásaikban elég sokat panaszkodnak a hibákra.Ráadásul annyi pluszt nem ad,amennyit a presztizse alapján várna az ember.

szerintem egy E39-et 3-5 milláért nem a presztizs miatt vesz az ember (másfélért meg főleg nem...). én legalábbis nem.
egyébként is pont nem érdekel, hogy a többi kocsitulajdonos mit gondol, én vigyorgok az élménytől, és kész 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 16:12 
haladó
haladó

Hát szerintem az autó olyan, mint az ember. Mindnek van hibája. Valamelyik vele születik, valamelyik úgy szerzi...
És bármilyen típus is legyen, egy 8-9 éves autó már nem számít újnak. Arra már költeni is kell.
Kb 2 éve megkérdeztem Németországban lakó rokonomat, hogy miért ilyen olcsó náluk a 10-13 éves 540i? És mit mondott? Azt, hogy azért, mert akinek ilyen nagy autó kell, annak van pénze jobbra is. És a régi meg már csak adó, adó és adó. Drága a fenntartása, és sokat is fogyaszt. Alkatrészigényes, és az mind pénz.
Másik dolog egy haverom mondása, amit kb 1 éve hallottam tőle, mikor autót venni indultam: "Ha BMW-t veszel, akkor nézzed, hogy minél újabb legyen, mert az a szöveg, hogy ez egy vidéki orvosé volt, aki csak vasárnaponként hordta vele a feleségét a templomba, már nagyon divatjamúlt és hülye is. Aki BMW-t vesz, az szeret hajtani, és meg is hajtja. A motor bírja a fordulatot, de meg is adják neki."
Ha nem érzed a BMW-feelinget, akkor nem ez az a márka, ami Neked fekszik. Akkor keresned kell tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 20:05 
Guru
Guru

Adott köszi: 50 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M62 / 540
Évjárata: 1996
Ki látta a szállító címú filmet?
Amikor a felügyelőnek van egy mondása.
Kb ez volt az értelme!-"megnézem az autód, megmondom ki vagy!"
Egyébként, az ismerőseim körében megnéztem, és tényleg igaz! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 20:41 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: m57
Évjárata: 2003
tom írta:

öreg Harley mondta:"Ha nem érted,és nem érzed hiába magyarázom"!!!!!!!!!!!!
bezo :kalapács :kalapács :kalapács

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 20:50 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Én az "elsöprő életérzés" miatt cseréltem le a jó három éves 316-omat egy tíz éves 540-re.
Nem vitás egyenlőre szerencsém van vele, csak dícsérhetem. Az érdekes, hogy egy ideje megszoktam a teljesítményét, LE szempotból 500-tól izgatnak az autók, Lambó, miegymás.
Egy biztos a 316-ota teljesen hidegen hagy minden "márka".
( Mosópor vagy Opel, szárnyas betét vagy Mazda, nálam egyre megy. Ezért is jó a BMW.
A "leültetett GT-ben" a fiatal suttyók, meg értem őket, én is voltam gyerek. Ha másra nem egy 316-ra mindig futja, ha nem, akkor már jogsim sem lesz. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.02. 20:39 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Ettől a :bmw vigyortól ichletet kaptam és én is leírom, legfrissebb (mai) élményemet. Debrecenből mentünk Miskolcra egy rendezvényre az 525d-vel. Négyen ültünk az autóban. Az egyik srácnak egy '86-os 520i-je van (nagypapi :lol: ), a másik kettőnek nem :bmw -je van. De egész úton azt hallgattam milyen "szar" a :bmw . Az útinfó szerint köd és csúszós út volt várható, úgy döntöttem, elindulunk 8-kor. Fél 10-re kellett menni. Olyan jól haladtunk (se köd, és az út is épp csak vizes volt), hogy fél 9-kor megálltunk Tiszaújvárosnál sörözni. Sör elfogy, go tovább. Utánna ködszitálás, köd stb, és volt egy kis meglepi, amikor az egyik kocsisor előzésénél (2x2 sávos úton), kijött elém egy Meriva előzni. Nem volt vészes, de 160-nál el kellett venni a lábamat a gázról. Sofőrt megnéztem, nincs gond, ez oda megy, ahova én, majd szólok neki, hogy máskor jobban figyeljen, mert nem szeretek lassítani és a vizet is nagyon csapta az Opelje. Meg is történt, megbeszéltük vidáman, barátian a dolgokat (Ő is megjegyezte az autót, hogy megy mint a veszett). Rendezvény vége, srác odajön hozzám és megkérdi, mikor indulunk. Mondtam neki, hogy kb 10 perc. Erre ő: "mi most indulunk, akkor majd nézi a tükröt és lehúzódik időben". Út közben utol is értük, megint előzöm a kocsisort. Hosszú egyenessel közeledünk egy faluhoz, mikor látom, hogy az előzött sor, fékez, és minden auó egymás utánn kihúzódik jobbra. Mondom ilyen vad azért nem vagyok. Ekkor látom, hogy egy forgalom lassító szigetet kerültek ki szabályosan, én meg jó BMW-s szerint a szembe sávon mentem be a faluba vagy 150-el. Hát istenem! Az utasoknak épp a steptronic váltót mutattam meg. :lol:
Annak rendje módja szerint Tiszaújvároson megint sörözés, dumálgatás stb. debrecenbe érve a két utas, tett egy kijelentést, ami így szólt: "nekem BMW kell"
Ezekután mindenki döntse el, miért jó a BMW!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.03. 16:09 
Újonc
Újonc

Széria kód: E65
Évjárata: 2002
tom írta:

Az autó legfontosabb tartozéka a pénztárca!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.03. 16:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 14 alkalommal
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Meg egy jóóóó csaj az anyósülésen!!!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.03. 19:02 
haladó
haladó

Széria kód: E60
Motor tipusa: 530d
Vagy kettő.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.04. 08:32 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: M62 740
Évjárata: 2001
Gyorsan végigolvastam a topicot,mivel eddig még nem született sok hozzászólás! :)
Azt kell mondjam gyerekként nem is mertem róla álmodni,hogy egyszer valaha BMW lesz a családban,arról meg pláne nem,hogy saját!Szóval mondhatni nálam is megvalósult egy olyan álom amiről álmodni sem mertem!
A másik dolog ,hogy a BMW-n belül is különbséget teszek,aszerint hogy milyen állapotban van az autó,és milyen ember a gazdája,mert sajna szép,és jó autóból is lehet egy elhanyagolt,lelakott,vagy sufnitunongolt szart előhozni.
Ily módon meg tudok csodálni egy alap 316i-t is és egy 760Li-t is,ugyanakkor az ellenkezőjére is van példa.
Viszont az e39 egy külön világ,11! éves a legelső kiadása,amióta mondhatni egy "minimális" frissítésen esett át az autó,és 2007-ben is olyan érzetet kelt bennem mintha a világ 7. csodájában ülnék.Ezt nyílván külső szemlélő nem élheti át és itt jön be a képbe az,hogy mások véleményét meg sem tudom fogalmazni talán...Egyesek szerint ez is csak egy autó,mások csak azt hiszik hogy csajozós verda,valaki szerint suttyó gazdag emberek játékszere,az irigyek rendszerint a hátrányát próbálgatják firtatni,vannak akik tisztelik becsülik mint közülünk jónéhányan,és vannak a fanatikusok,akik szülői szeretettel óvják,féltik becézik.

Kb,de estig tudnék róla írni!
:D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.04. 22:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Évjárata: 1994
Megfigyeltem, hogy nagyon sokan írták/írják itt, hogy egy régi álom valósúlt meg a BMW vásárlással.
Ezek is ékesen igazolják a következő mondatot:
Minden álmunk valósággá válhat, ha van bátorságunk a nyomába eredni!

És ez nem csak a BMW-re kell hogy igaz legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 00:01 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Kivitele: Coupe
kzoli819 írta:
Megfigyeltem, hogy nagyon sokan írták/írják itt, hogy egy régi álom valósúlt meg a BMW vásárlással.
Ezek is ékesen igazolják a következő mondatot:
Minden álmunk valósággá válhat, ha van bátorságunk a nyomába eredni!

És ez nem csak a BMW-re kell hogy igaz legyen.

A bátorságot kiegészíteném akaraterővel és kitartással, de nagyon így van! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 01:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
ez a legérdekesebb topic. Mert írhattok mindenféle pixelhibáról, meg ráz a kormányról, meg ugrál a vízhőfok mérőről, akkor is a bmw lényege az maga a bmw feeling. tök hülyén hangzik, de tényleg más a hangulata, mint egy másik márkának.

én egy golf v-ből ültem át az e39-be. fél éves volt. és jó autó, de nem fogott meg. a kasztni szerintem időtlen forma, ha szépen megmosom, sokan azt hiszik, hogy most hoztam a szalonból, pedig lassan 6. évébe lép.

belül meg tiszta arisztokrácia :lol:
szürke motoros bőr, minden narancsfényben úszik.
olyan mint las vegas :lol:

beülsz. bedugod a kulcsot. a kormány az öledbe mászik, az ülés beáll az ideális pozicióba.

belököd a váltót d-be, és indul az élvezkedés. ha lassan csorogsz, az is jó. ha tempót mész, az is jó. ha állatkodni akarsz, az is jó. bármit csinálsz az autóddal, mindig tök nyugalom van belül.

én csak arról veszem észre, hogy már megint túl gyorsan hajtok, hogy csak én előzök, és egyfolytában balra villog az index.

múltkor vittem egy barátomat egy megbeszélésre zegre, és 160 körül autóztunk, amikor egyszer ránézett a km órára, és megkérdezte:
tényleg 160-nal megyünk?

amit életem végéig bánni fogok, hogy eladtam az e30-at. volt egy 88-as fekete coupe 320i e30-om, amit németo-ból hoztam 145ekm-rel az első tulajtól, szervízkönyvvel, bbs-szel és m-packettel. ettől a bmw-től lettem bmw hívő. ha valaki ment már ilyen autóval, szerintem megerősít:
abban a régi autóban ugyanezt a feelinget találod meg, mint az e39-ben tapasztaltakat, csak még kicsit "konkrétabb" az érzés. már az e30-nak is olyan volt a futóműve, a fékje, a váltója, stb., hogy a mai golfok, fokusok, xsarak, meg a többi családi limuzin a táskahordozója sem lehetne.

ja. nem tud valaki egy eladó jó kis e30 cuope-t?

elismerem, hogy a fenntartási költsége magasabb, mint egy egszerűbb autónak, meg persze költeni is kell rá. nekem megéri.
ha csak olyan apróságra gondolsz, ami a kocsiban ülve eszedbe sem jut, hogy pl. az e39 hogyan szellőztet. nem ülsz huzatban, nem nyomja a pofádba sem a meleget, sem a hodeget, és mégis mindenhová tudod mozgatnia a levegőt. ülj be egy másik autóba, és az e39 után csodálkozni fogsz.

hát... órákat tudnék róla beszélni :lol:
most első nekifutásra ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 13:56 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Írjál bátran, én szivesen olvasgatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 14:01 
Guru
Guru

Adott köszi: 50 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Motor tipusa: M62 / 540
Évjárata: 1996
Oldboy írta:
Írjál bátran, én szivesen olvasgatom.

Zene füleinknek! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó ez a klub! :lol: :lol:
Azt hittem, hogy csak én vagyok "beteg", de rá kell jönnöm, hogy akik ezt nem tapasztalták, azok a "betegek"! bmwdance

:bmwkiraly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 17:15 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: M62 740
Évjárata: 2001
kovessyroli írta:
ha szépen megmosom, sokan azt hiszik, hogy most hoztam a szalonból, pedig lassan 6. évébe lép.

Ez mind a mai napig nekem is így van,olyan ember kérdezte meg ráadásul tőlem hogy új-e a verda aki nem teljesen analfabéta,neki is van egy 2 éves autója(superb)!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 20:06 
haladó
haladó

Tőlem is szokták kérdezni,hogy hány éves. 2-3?Mivel mindig tiszta és karban van tartva.
:) Ja,meg a rosszindulatú emberek meg mondják,hogy miért kell állandóan takarítani,hiszen az autó csak egy eszköz ami értünk van.8O 8O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 20:44 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 14 alkalommal
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
"Igen az autó csak eszköz ami értünk van" De nem nekünk!!! Mi bmwdance fanok,dédelgetjük kedvenceinket!! Tehát elmondhatjuk hogy MI vagyunk az autókért!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.05. 23:44 
haladó
haladó

:D
Nem akartam dicsekedni, de alapos mosás, viaszkozás után néhányszor már az enyémre is rácsodálkoztak. :nyelves:
- Új?
- Nem, samponnal mosva :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 197 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]