![]() |
2012.12.28. 19:52
Qwerti írta:
De az sem tökéletes valamiért. Párhuzamosan küzdok Padre retrofitjével, és az enyém recode-ával.
2012.12.28. 20:01
Imco írta:Qwerti írta:
De az sem tökéletes valamiért. Párhuzamosan küzdok Padre retrofitjével, és az enyém recode-ával.
Kell még egy donor?![]()
2012.12.28. 20:11
Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta:
Kell még egy donor?![]()
Csak ha nem LCM-el kapcsolatos gondod van...![]()
Egyébként arra gondoltam, hogy kellene szerezni egy LCM-et amivel bátrabban kísérletezik az ember.
2012.12.28. 20:18
Imco írta:Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta:
Kell még egy donor?![]()
Egyébként arra gondoltam, hogy kellene szerezni egy LCM-et amivel bátrabban kísérletezik az ember.
Gyere át és adok kölcsönbe.
Mondhatni megszereztem.
Ha felismered kívülről akkor van esélyed!
2012.12.28. 20:21
Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta:
Kell még egy donor?![]()
Gyere át és adok kölcsönbe.
Mondhatni megszereztem.
Ha felismered kívülről akkor van esélyed!
Lehet, hogy a szavadon foglak holnap.
2012.12.28. 20:31
Qwerti írta:barbrady írta:Qwerti írta:Szenvedtem egy picit az SSS-el és sikerült megoldani a 13V-os problémát. Azzal a lendülettel nekifutottam, hogy akkor újrakódolom az LCM-et, hamár a DIS nem hajlandó rá. Az mondja, hogy coding index 15 is blocked. Na de gondoltam majd SSS-el megmutatom neki.
Alább az eredmény:
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gubanc?
A retrofit lefut hiba nélkül a ledes lámpára?
Igen!
2012.12.28. 20:36
2012.12.28. 20:38
Szotakdavid írta:Csatlakozhatok hétvégén én is az Lcm bűvöléshez? nekem fut a gépen az Ncs-expert.
2012.12.28. 23:54
barbrady írta:Qwerti írta:barbrady írta:Qwerti írta:Szenvedtem egy picit az SSS-el és sikerült megoldani a 13V-os problémát. Azzal a lendülettel nekifutottam, hogy akkor újrakódolom az LCM-et, hamár a DIS nem hajlandó rá. Az mondja, hogy coding index 15 is blocked. Na de gondoltam majd SSS-el megmutatom neki.
Alább az eredmény:
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gubanc?
A retrofit lefut hiba nélkül a ledes lámpára?
Igen!
Az érdekes, mert akkor is kódolja az LCM-et is.
2012.12.29. 00:00
Imco írta:Szotakdavid írta:Csatlakozhatok hétvégén én is az Lcm bűvöléshez? nekem fut a gépen az Ncs-expert.
Qwertyvel egyeztess!
Lehet, hogy csak új évi projekt lesz!
2013.01.19. 21:00
2013.04.18. 23:46

2013.04.19. 09:29
Gallaca írta:Üdv!
Gondoltam, lefuttatok egy retrofitet az autómon az MK4-re, hogy beleírja az autó adatait stb. Az alábbi üzenetet kaptam.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy előbb az autó teljes szoftverét kellene frissíteni, és csak akkor tudom retrofitelni a navit? Vagy mi a szösz?
2013.04.19. 14:52
admin írta:Gallaca írta:Üdv!
Gondoltam, lefuttatok egy retrofitet az autómon az MK4-re, hogy beleírja az autó adatait stb. Az alábbi üzenetet kaptam.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy előbb az autó teljes szoftverét kellene frissíteni, és csak akkor tudom retrofitelni a navit? Vagy mi a szösz?
Ha rechnerbe akartad be írni az adatokat akkor azt NavCoderel egyszerüen be lehet írni.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.04.19. 15:51
Gallaca írta:admin írta:Gallaca írta:Üdv!
Ha rechnerbe akartad be írni az adatokat akkor azt NavCoderel egyszerüen be lehet írni.
Abba akartam! Végül beírtam manuálisan BMWscannerrel a típust, VIN kódot. NavCoderhez még mindig nem vettem szoftvert,így azzal nem tudtam machinálni.
Csak automata retrofit jobban esett volna, hátha a navit is jegyezni kell az autó szoftverében. Mondjuk kisnavit retrofiteltem, így tud róla, hogy már rendelkezik ilyennel, csak nem tudom MK4-nél van-e valami differencia.
2013.04.20. 19:51
Qwerti írta:Gallaca írta:admin írta:Gallaca írta:Üdv!
Abba akartam! Végül beírtam manuálisan BMWscannerrel a típust, VIN kódot. NavCoderhez még mindig nem vettem szoftvert,így azzal nem tudtam machinálni.
Csak automata retrofit jobban esett volna, hátha a navit is jegyezni kell az autó szoftverében. Mondjuk kisnavit retrofiteltem, így tud róla, hogy már rendelkezik ilyennel, csak nem tudom MK4-nél van-e valami differencia.
Használt vezérlőre nem tudod a gyári szoftverrel megcsinálni. Most, hogy már a VIN stimmel benne, DIS-el is menni fog. De nálad inkább az van, hogy a DIS-ben lévő sw verzió kisebb a vezérlőben lévőnél. Próbáld SSS-el.
2013.04.29. 21:10
2013.04.29. 21:16
2013.04.29. 21:21
2013.04.29. 21:22
admin írta:odus írta:Sziasztok!
Hidegtesztet mivel tudok kikapcsolni?
Odus
NavCoder az biztos de BmwScanner1.4 is azt hiszem.