Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 645ci

2012.07.03. 22:29

orvil írta:
kzolee írta:Orvil ez te voltál? :D

--- Népítélet 645 ci ---

pollenszurok alatt berohad a viz a szelvedorol, -4 pont
ulesek nyikorognak -5000 pont
kormanyrol a millimeter vekony gumi ugy malik le, mint a szaraz takony -8pont
idrive neha beorul, foleg tolatasnal, kell neki par mp -6pont
vegyesben 12, palyan hosszu hatodikban 120al 8.4, gyilkosba meg ugy kieszi a tankot, hogy hopp, es rodolfo elvarazsolt 70 litert, voala!
jah, a futomuve, az valami atom, 100al belecsapatok a korforgoba, kihoz, mint F1-es vas a tv-ben, alig gyozok kapaszkodni, az valahogy nagyon el van talalva, erzem hogy kozepen a suly vagy mi.
vannak erdekes dolgok meg, pl aluminium elemek vs fenyezes, holyagosodik a festek itt-ott, ezt betudom gyari hibanak.

Sajna a pollenszűrők műanyagházai oldalán a lefolyónyílásokat takarítani kell időnként, el tudnak dugulni... :neutral:

Kormányról a gumi, sajna ez ilyen. :cry:

Idrive szintén, nem egy szuperszámítógép, türelmesebbnek kell lenni. :nyelves:

Az ülésnyikorgást nézd meg mi okozza, én úgy jártam, hogy a biztonsági öv csatja dörgölődött a középkonzolhoz, ha kabátban ültem bele.... Öntapadós tépőzár bolyhosabbik felét fel kell ragasztani a középkonzolra, és megoldódik a probléma :wink:

Az alu elemeken a gyári fényezés egyáltalán nem hólyagosodik, akkor gondolom ott már javították a fényezést.

Amúgy korrekt leírás "pucuká"-ról :D

nem en voltam, hanem a kritizalo ikertestverem :D

holyagosodas az ilyen, gyaribb mar nem is lehetne a festes :-D
az ovcsatos dologra ranezek, kossz a tippet.
pollenszuros dolognal pedig ha jol emlekszem pont nem a lyuk iranyaba lejt, de ranezek arra is, aztan belecsattintom a csogorenyt.

a korforgalmas nagy sebesseggel becsattintast ajanlom mindenkinek, ha hozzafer ilyen kocsihoz, meglepo hogy viselkedik a kocsi, le a kalappal.
viszont miota a defektkuro gumit lecsereltem normalisra nagyon lehet erezni az utat.

jah, meg valami, a vegyes 12 az varos 16 olyan lajtosban sajna,miota nem palyazok ....

Jót nevettem! :D Jó kis írás, a sport gomb ezekszerint ugyanaz mint az E39M5ben.

2012.07.04. 11:21

LeviM5 írta:
orvil írta:
kzolee írta:Orvil ez te voltál? :D

--- Népítélet 645 ci ---

pollenszurok alatt berohad a viz a szelvedorol, -4 pont
ulesek nyikorognak -5000 pont
kormanyrol a millimeter vekony gumi ugy malik le, mint a szaraz takony -8pont
idrive neha beorul, foleg tolatasnal, kell neki par mp -6pont
vegyesben 12, palyan hosszu hatodikban 120al 8.4, gyilkosba meg ugy kieszi a tankot, hogy hopp, es rodolfo elvarazsolt 70 litert, voala!
jah, a futomuve, az valami atom, 100al belecsapatok a korforgoba, kihoz, mint F1-es vas a tv-ben, alig gyozok kapaszkodni, az valahogy nagyon el van talalva, erzem hogy kozepen a suly vagy mi.
vannak erdekes dolgok meg, pl aluminium elemek vs fenyezes, holyagosodik a festek itt-ott, ezt betudom gyari hibanak.

Sajna a pollenszűrők műanyagházai oldalán a lefolyónyílásokat takarítani kell időnként, el tudnak dugulni... :neutral:

Kormányról a gumi, sajna ez ilyen. :cry:

Idrive szintén, nem egy szuperszámítógép, türelmesebbnek kell lenni. :nyelves:

Az ülésnyikorgást nézd meg mi okozza, én úgy jártam, hogy a biztonsági öv csatja dörgölődött a középkonzolhoz, ha kabátban ültem bele.... Öntapadós tépőzár bolyhosabbik felét fel kell ragasztani a középkonzolra, és megoldódik a probléma :wink:

Az alu elemeken a gyári fényezés egyáltalán nem hólyagosodik, akkor gondolom ott már javították a fényezést.

Amúgy korrekt leírás "pucuká"-ról :D

nem en voltam, hanem a kritizalo ikertestverem :D

holyagosodas az ilyen, gyaribb mar nem is lehetne a festes :-D
az ovcsatos dologra ranezek, kossz a tippet.
pollenszuros dolognal pedig ha jol emlekszem pont nem a lyuk iranyaba lejt, de ranezek arra is, aztan belecsattintom a csogorenyt.

a korforgalmas nagy sebesseggel becsattintast ajanlom mindenkinek, ha hozzafer ilyen kocsihoz, meglepo hogy viselkedik a kocsi, le a kalappal.
viszont miota a defektkuro gumit lecsereltem normalisra nagyon lehet erezni az utat.

jah, meg valami, a vegyes 12 az varos 16 olyan lajtosban sajna,miota nem palyazok ....

Jót nevettem! :D Jó kis írás, a sport gomb ezekszerint ugyanaz mint az E39M5ben.

latod, belecsempesztek a technikat :D

2012.07.06. 23:53

na, meg ide is bekerultem

belsoseg blog heti merites

erdemes a kommentekbol mazsolazgatni, aztan leobliteni a mazsolat egy hideg sorrel, a panelprolik megint fotelautoznak.

bunko BMW-sek, mi? igaz, az alfasok az uriemberek, nekik van is idejuk illemtan orara jarni, amig a kocsi a szervizben van, hehehhe, hogy ez mekkora hulyeseg. szerintem mar elmultak azok az idok, mikor a gengszterek meg a mumajer taplok bombikevel jartak, manapsak csaladi auto lett a marka 3as es 5os osztalya nem gengszterauto.

rajottem, hogy csak azok a hulyek ocsaroljak ezt a markat, akiknek nincs sem penzuk, sem szivük, pont az alfasok, ocsem ....

2012.07.07. 11:46

"Ismerem a csávót, pürévé törte a DB9-et!" :D

Okosok! :twisted: Ettől nekem csak felmegy a vérnyomásom... Ezért (is) utálom a zembereket!

2012.08.10. 14:31

Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?

:doglotlo: :doglotlo:

2012.09.04. 11:32

orvil írta:Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?

Régen jártam erre :wink:
hangot felcsavarni

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Morello az itt látható tagok köszönték meg: 3 bmw520ds, kzolee, LeviM5
Értékelés: 14.29%

2012.09.04. 11:33

Egy kis gyorsulás, amíg ki nem jönnek elém

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Morello az itt látható tagok köszönték meg: 3 lepke, LeviM5, simi64
Értékelés: 14.29%

2012.09.04. 21:46

Morello írta:

hangot felcsavarni

:roker:
Hosszabb nincs? Menet közben pl.? Valakit ültess be a csomitartóba! :D

2012.09.04. 22:33

LeviM5 írta:
Morello írta:

hangot felcsavarni

520ds Gabira gondoltam, hogy be szeretne ülni hátra kamerázni :lol:
Hosszabb is tervben van. Egy Pécs-Orfű jó móka tud lenni, legalábbis ahol meg van csinálva az út...

2012.09.04. 22:37

Morello írta:Egy kis gyorsulás, amíg ki nem jönnek elém

Helo
Ez megért egy köszit :franko: :franko: :taps: :taps: :taps:

2012.09.04. 22:45

Morello írta:520ds Gabira gondoltam, hogy be szeretne ülni hátra kamerázni :lol:

Előtte azért elővigyázatosságból kötözd le jó szorosan, nehogy kirepüljön szegény :roker:

2012.09.05. 11:28

Kösz lepke, jövő héten pályázok pár km-t, megpróbálok majd egy nagyobb rugalmasságtesztet csinálni :wink:
Simi, sok helye nem lenne a röpködésre :lol:

2012.09.15. 19:16

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Morello az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.09.15. 19:38

Tutik a videók!
Viszont zene nélkül szebb lenne a hangja.

160 intenzív gyorsulásnál kell még valakinek indexelni? :) ;)

2012.09.15. 19:40

Morello írta:
LeviM5 írta:
Morello írta:

hangot felcsavarni

Hosszabb is tervben van. Egy Pécs-Orfű jó móka tud lenni, legalábbis ahol meg van csinálva az út...

Nem tévedtél! Majd írok egy véleményt, milyen kényelemes kis üléseket tettek bele és még Admin is beférne! :mrgreen: Hétfőn festik végre a komplett kocsit, már csak M lökős előre, fekete tetőkárpit bele, új lámpák, M tükrök és ha végre valahára kész lesz, ígérem meglátogatlak, de a feleségem kocsijával kín autózni! Az a 68 vagy mennyi dízel lóerő...Mindig azt hiszik valami suhanc vagyok! Szárnyacska, xenon, sötétítés, mikor meg kiszállok belőle, néznek...

2012.09.15. 20:13

Imco írta:Tutik a videók!
Viszont zene nélkül szebb lenne a hangja.

160 intenzív gyorsulásnál kell még valakinek indexelni? :) ;)

Sajna a speedvol maxra van állítva. De igazad van.

Pályán sávot váltottam, gondoltam jó BMW-sként indexszel teszem :lol:

2012.09.15. 20:14

bmw520ds írta:
Morello írta:
LeviM5 írta:
Morello írta:

hangot felcsavarni

Nem tévedtél! Majd írok egy véleményt, milyen kényelemes kis üléseket tettek bele és még Admin is beférne! :mrgreen: Hétfőn festik végre a komplett kocsit, már csak M lökős előre, fekete tetőkárpit bele, új lámpák, M tükrök és ha végre valahára kész lesz, ígérem meglátogatlak, de a feleségem kocsijával kín autózni! Az a 68 vagy mennyi dízel lóerő...Mindig azt hiszik valami suhanc vagyok! Szárnyacska, xenon, sötétítés, mikor meg kiszállok belőle, néznek...

Azt hiszem, megértelek akkor, hogy egyelőre nem jössz 8)

2012.09.15. 20:25

Morello írta:[youtube][/youtube]
[youtube]

"A rendezvény központja ezúttal Szombathely!" :franko:
Azért a másodiknál rátankoltál egy kicsit, biztos, ami biztos :!: :D
Nagyon jó videók!
Köszönjük! :taps:
...és az a gyönyörű hang!
Ilyen muzsikaszónál nem szabad rádiót hallgatni! Mindennél többet ér!!! :roker:

2012.09.15. 20:30

simi64 írta:
Morello írta:[youtube][/youtube]
[youtube]

"A rendezvény központja ezúttal Szombathely!" :franko:
Azért a másodiknál rátankoltál egy kicsit, biztos, ami biztos :!: :D
Nagyon jó videók!
Köszönjük! :taps:
...és az a gyönyörű hang!
Ilyen muzsikaszónál nem szabad rádiót hallgatni! Mindennél többet ér!!! :roker:

Hát igen, az a fránya rádió :lol:
A második videó volt valójában az első :lol:

2012.09.15. 20:52

Morello írta:

Hogy lehet csinálni ilyen videót?Hogy rögzíted a gépet?Vagy csak fogod?
Hozzászólás küldése

VigLink badge