![]() |
2012.07.03. 22:29
orvil írta:kzolee írta:Orvil ez te voltál?![]()
--- Népítélet 645 ci ---pollenszurok alatt berohad a viz a szelvedorol, -4 pont
ulesek nyikorognak -5000 pont
kormanyrol a millimeter vekony gumi ugy malik le, mint a szaraz takony -8pont
idrive neha beorul, foleg tolatasnal, kell neki par mp -6pont
vegyesben 12, palyan hosszu hatodikban 120al 8.4, gyilkosba meg ugy kieszi a tankot, hogy hopp, es rodolfo elvarazsolt 70 litert, voala!
jah, a futomuve, az valami atom, 100al belecsapatok a korforgoba, kihoz, mint F1-es vas a tv-ben, alig gyozok kapaszkodni, az valahogy nagyon el van talalva, erzem hogy kozepen a suly vagy mi.
vannak erdekes dolgok meg, pl aluminium elemek vs fenyezes, holyagosodik a festek itt-ott, ezt betudom gyari hibanak.
Sajna a pollenszűrők műanyagházai oldalán a lefolyónyílásokat takarítani kell időnként, el tudnak dugulni...![]()
Kormányról a gumi, sajna ez ilyen.![]()
Idrive szintén, nem egy szuperszámítógép, türelmesebbnek kell lenni.![]()
Az ülésnyikorgást nézd meg mi okozza, én úgy jártam, hogy a biztonsági öv csatja dörgölődött a középkonzolhoz, ha kabátban ültem bele.... Öntapadós tépőzár bolyhosabbik felét fel kell ragasztani a középkonzolra, és megoldódik a probléma![]()
Az alu elemeken a gyári fényezés egyáltalán nem hólyagosodik, akkor gondolom ott már javították a fényezést.
Amúgy korrekt leírás "pucuká"-ról
nem en voltam, hanem a kritizalo ikertestverem![]()
holyagosodas az ilyen, gyaribb mar nem is lehetne a festes
az ovcsatos dologra ranezek, kossz a tippet.
pollenszuros dolognal pedig ha jol emlekszem pont nem a lyuk iranyaba lejt, de ranezek arra is, aztan belecsattintom a csogorenyt.
a korforgalmas nagy sebesseggel becsattintast ajanlom mindenkinek, ha hozzafer ilyen kocsihoz, meglepo hogy viselkedik a kocsi, le a kalappal.
viszont miota a defektkuro gumit lecsereltem normalisra nagyon lehet erezni az utat.
jah, meg valami, a vegyes 12 az varos 16 olyan lajtosban sajna,miota nem palyazok ....
2012.07.04. 11:21
LeviM5 írta:orvil írta:kzolee írta:Orvil ez te voltál?![]()
--- Népítélet 645 ci ---pollenszurok alatt berohad a viz a szelvedorol, -4 pont
ulesek nyikorognak -5000 pont
kormanyrol a millimeter vekony gumi ugy malik le, mint a szaraz takony -8pont
idrive neha beorul, foleg tolatasnal, kell neki par mp -6pont
vegyesben 12, palyan hosszu hatodikban 120al 8.4, gyilkosba meg ugy kieszi a tankot, hogy hopp, es rodolfo elvarazsolt 70 litert, voala!
jah, a futomuve, az valami atom, 100al belecsapatok a korforgoba, kihoz, mint F1-es vas a tv-ben, alig gyozok kapaszkodni, az valahogy nagyon el van talalva, erzem hogy kozepen a suly vagy mi.
vannak erdekes dolgok meg, pl aluminium elemek vs fenyezes, holyagosodik a festek itt-ott, ezt betudom gyari hibanak.
Sajna a pollenszűrők műanyagházai oldalán a lefolyónyílásokat takarítani kell időnként, el tudnak dugulni...![]()
Kormányról a gumi, sajna ez ilyen.![]()
Idrive szintén, nem egy szuperszámítógép, türelmesebbnek kell lenni.![]()
Az ülésnyikorgást nézd meg mi okozza, én úgy jártam, hogy a biztonsági öv csatja dörgölődött a középkonzolhoz, ha kabátban ültem bele.... Öntapadós tépőzár bolyhosabbik felét fel kell ragasztani a középkonzolra, és megoldódik a probléma![]()
Az alu elemeken a gyári fényezés egyáltalán nem hólyagosodik, akkor gondolom ott már javították a fényezést.
Amúgy korrekt leírás "pucuká"-ról
nem en voltam, hanem a kritizalo ikertestverem![]()
holyagosodas az ilyen, gyaribb mar nem is lehetne a festes
az ovcsatos dologra ranezek, kossz a tippet.
pollenszuros dolognal pedig ha jol emlekszem pont nem a lyuk iranyaba lejt, de ranezek arra is, aztan belecsattintom a csogorenyt.
a korforgalmas nagy sebesseggel becsattintast ajanlom mindenkinek, ha hozzafer ilyen kocsihoz, meglepo hogy viselkedik a kocsi, le a kalappal.
viszont miota a defektkuro gumit lecsereltem normalisra nagyon lehet erezni az utat.
jah, meg valami, a vegyes 12 az varos 16 olyan lajtosban sajna,miota nem palyazok ....
Jót nevettem!Jó kis írás, a sport gomb ezekszerint ugyanaz mint az E39M5ben.
2012.07.06. 23:53
2012.07.07. 11:46
2012.08.10. 14:31
2012.09.04. 11:32
2012.09.04. 11:33
2012.09.04. 21:46
Morello írta:orvil írta:Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?
![]()
Régen jártam erre![]()
hangot felcsavarni
2012.09.04. 22:33
LeviM5 írta:Morello írta:orvil írta:Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?
![]()
Régen jártam erre![]()
hangot felcsavarni
![]()
Hosszabb nincs? Menet közben pl.? Valakit ültess be a csomitartóba!
2012.09.04. 22:37
Morello írta:Egy kis gyorsulás, amíg ki nem jönnek elém
2012.09.04. 22:45
Morello írta:520ds Gabira gondoltam, hogy be szeretne ülni hátra kamerázni![]()
2012.09.05. 11:28
2012.09.15. 19:16
2012.09.15. 19:38
2012.09.15. 19:40
Morello írta:LeviM5 írta:Morello írta:orvil írta:Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?
![]()
Régen jártam erre![]()
hangot felcsavarni
![]()
520ds Gabira gondoltam, hogy be szeretne ülni hátra kamerázni![]()
Hosszabb is tervben van. Egy Pécs-Orfű jó móka tud lenni, legalábbis ahol meg van csinálva az út...
2012.09.15. 20:13
Imco írta:Tutik a videók!
Viszont zene nélkül szebb lenne a hangja.
160 intenzív gyorsulásnál kell még valakinek indexelni?![]()
2012.09.15. 20:14
bmw520ds írta:Morello írta:LeviM5 írta:Morello írta:orvil írta:Morello, mi ujsag kocsi ugyben, fenykepeket is kapunk?
![]()
Régen jártam erre![]()
hangot felcsavarni
![]()
520ds Gabira gondoltam, hogy be szeretne ülni hátra kamerázni![]()
Hosszabb is tervben van. Egy Pécs-Orfű jó móka tud lenni, legalábbis ahol meg van csinálva az út...
Nem tévedtél! Majd írok egy véleményt, milyen kényelemes kis üléseket tettek bele és még Admin is beférne!Hétfőn festik végre a komplett kocsit, már csak M lökős előre, fekete tetőkárpit bele, új lámpák, M tükrök és ha végre valahára kész lesz, ígérem meglátogatlak, de a feleségem kocsijával kín autózni! Az a 68 vagy mennyi dízel lóerő...Mindig azt hiszik valami suhanc vagyok! Szárnyacska, xenon, sötétítés, mikor meg kiszállok belőle, néznek...
2012.09.15. 20:25
Morello írta:[youtube][/youtube]
[youtube]
2012.09.15. 20:30
simi64 írta:Morello írta:[youtube][/youtube]
[youtube]
"A rendezvény központja ezúttal Szombathely!"![]()
Azért a másodiknál rátankoltál egy kicsit, biztos, ami biztos![]()
![]()
Nagyon jó videók!
Köszönjük!![]()
...és az a gyönyörű hang!
Ilyen muzsikaszónál nem szabad rádiót hallgatni! Mindennél többet ér!!!
2012.09.15. 20:52
Morello írta: