![]() |
2009.11.25. 01:18
2009.11.25. 03:51
2009.11.25. 11:42
Janika_86 írta:Az a helyzet, hogy a kijelentésnek szerintem is van alapja, persze viszonylag kevés ami hasonlít az e39-re,de azok a kis apróságok amiket én is felfedezni véltem azok személy szerint nagyon tetszenek.
Pl. a vonal ami végigfut az autó oldalán az e39;és az e60-ban azt nem találtad meg.
A műszeregység nagyon tetszik hogy újra a hagyományos 4 mutatós,amit az e60-ban szintén hanyagoltak.
Baloldalt a tükör állítása,meg az ablakok gombjai is ugyanarra a helyre kerültek mint ami az e39-ben volt.
A kormányon kiálló kis dudorok 10 óra 10-nél.
Na de persze ki mit gondol bele...![]()
De minden esetre sztem nagyon letisztult formája lett!
2009.11.25. 12:31
madox írta:Janika_86 írta:Az a helyzet, hogy a kijelentésnek szerintem is van alapja, persze viszonylag kevés ami hasonlít az e39-re,de azok a kis apróságok amiket én is felfedezni véltem azok személy szerint nagyon tetszenek.
Pl. a vonal ami végigfut az autó oldalán az e39;és az e60-ban azt nem találtad meg.
A műszeregység nagyon tetszik hogy újra a hagyományos 4 mutatós,amit az e60-ban szintén hanyagoltak.
Baloldalt a tükör állítása,meg az ablakok gombjai is ugyanarra a helyre kerültek mint ami az e39-ben volt.
Az észrevétel teljesen helyes, valóban az E39 ihlette az új ötöst ! Valamelyik nap láttam egy riportfilmet azzal a holland sráccal aki tervezte ! Keserűen nyilatkozott a Bangle-féle design-ről, aki szte majdnem tönkretette a céget az E60-al, és ,hogy Ő maga merőben más koncepcióban gondolkodott...
És a riport végén mit gondoltok mivel ment haza ? Igen , egy M39- es amivel jár !!!!!!!!!!!!!!
2009.11.25. 12:57
lepke írta:madox írta:Janika_86 írta:Az a helyzet, hogy a kijelentésnek szerintem is van alapja, persze viszonylag kevés ami hasonlít az e39-re,de azok a kis apróságok amiket én is felfedezni véltem azok személy szerint nagyon tetszenek.
Az észrevétel teljesen helyes, valóban az E39 ihlette az új ötöst ! Valamelyik nap láttam egy riportfilmet azzal a holland sráccal aki tervezte ! Keserűen nyilatkozott a Bangle-féle design-ről, aki szte majdnem tönkretette a céget az E60-al, és ,hogy Ő maga merőben más koncepcióban gondolkodott...
És a riport végén mit gondoltok mivel ment haza ? Igen , egy M39- es amivel jár !!!!!!!!!!!!!!
Helo
Erről az E60-as sztoriról még nem hallottam
valamit nagyon benéztél,vagy kérném a CIKKET róla amiről lemaradtam
üdv zoli
2009.11.25. 16:33
2009.11.25. 16:51
Att530d írta:Érdekes, főleg, amit az aprólékos tervezésről ír. Ezt érezni az e39-en is. Hogy mindenre gondoltak. KATT
2009.11.25. 16:57
2009.11.25. 17:54
lepke írta:Att530d írta:Érdekes, főleg, amit az aprólékos tervezésről ír. Ezt érezni az e39-en is. Hogy mindenre gondoltak. KATT
Helo
A méretek nagyon megváltoztak
E60 E39
F10
üdv zoli
2009.11.25. 19:17
lepke írta:madox írta:Janika_86 írta:Az a helyzet, hogy a kijelentésnek szerintem is van alapja, persze viszonylag kevés ami hasonlít az e39-re,de azok a kis apróságok amiket én is felfedezni véltem azok személy szerint nagyon tetszenek.
Helo
Erről az E60-as sztoriról még nem hallottam
valamit nagyon benéztél,vagy kérném a CIKKET róla amiről lemaradtam
üdv zoli
2009.11.25. 19:21
2009.11.25. 21:43
Oroszlan írta:lepke írta:Att530d írta:Érdekes, főleg, amit az aprólékos tervezésről ír. Ezt érezni az e39-en is. Hogy mindenre gondoltak. KATT
Helo
A méretek nagyon megváltoztak
E60 E39
F10
üdv zoli
Köszönjük Emese
vagy Zoltán !
Mindegy.
Remélem amikor majd nyugdíjas leszek és kérek tőled egy pohár vizet a tv előtt ülve a szobában, akkos is ilyen előzékeny és segítőkész leszel !
2009.11.25. 23:04
2009.11.25. 23:06
Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
De lemértem most, csak Neked. Ide pontosan 365 cm-re.
2009.11.26. 13:19
2009.11.26. 16:40
Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
2009.11.26. 19:11
simi64 írta:Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
Tévét lehet nézni úgy is, hogy nincs bekapcsolva!energiatakarékos és nem rontja a szemet!
2009.11.26. 22:18
madox írta:simi64 írta:Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
Tévét lehet nézni úgy is, hogy nincs bekapcsolva!energiatakarékos és nem rontja a szemet!
Úgy látom simi is tép...![]()
![]()
2009.11.27. 12:30
Oroszlan írta:madox írta:simi64 írta:Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
![]()
Neki legalább van haja, van mit, nem úgy mint a pillangós kollégának !
2009.11.27. 13:41
madox írta:Oroszlan írta:madox írta:simi64 írta:Oroszlan írta:Ott van, igen, a helyén.
![]()
Neki legalább van haja, van mit, nem úgy mint a pillangós kollégának !
Miért a kopaszok nem szívhatnak füvet ?![]()
![]()