![]() |
2009.11.23. 23:30
lepke írta:edyv6 írta:lepke írta:edyv6 írta:lepke írta:edyv6 írta:sziasztok,még új vagyok,de akkor ezzel kezdeném:
a jogutód jövőre:
1 kis videó a bemutatásról:
http://www.thomson-webcast.net/de/dispa ... anguage=en
Helo
Nekem valami nem jó![]()
rákattintok és eltünik a Kluboldal
![]()
üdv zoli
nekem tökéletesen mükszik,rákattintok,és bejön.
Helo
Kis családi segédlettel sikerült megnézni
Nagyon jól néz ki az új ötös,ahogy láttammár ebben is lesz a hetesből átvett oldalkamera
üdv zoli
Aha,meg 4 kerék kormányzás: www.bmw.com
Helo
Meg valami nagyon jó Dieselremélem motorválaszték az lesz belőle
![]()
üdv zoli
2009.11.23. 23:35
edyv6 írta:lepke írta:edyv6 írta:lepke írta:edyv6 írta:lepke írta:edyv6 írta:sziasztok,még új vagyok,de akkor ezzel kezdeném:
a jogutód jövőre:
1 kis videó a bemutatásról:
http://www.thomson-webcast.net/de/dispa ... anguage=en
Helo
Nekem valami nem jó![]()
rákattintok és eltünik a Kluboldal
![]()
üdv zoli
nekem tökéletesen mükszik,rákattintok,és bejön.
Helo
Kis családi segédlettel sikerült megnézni
Nagyon jól néz ki az új ötös,ahogy láttammár ebben is lesz a hetesből átvett oldalkamera
üdv zoli
Aha,meg 4 kerék kormányzás: www.bmw.com
Helo
Meg valami nagyon jó Dieselremélem motorválaszték az lesz belőle
![]()
üdv zoli
hááát,én várom a 35D-t arrol nem teszek le,állítolag 300 paci körül...
megmondom az őszintét,hogy megérett az autó csere,ezért gondoltam,hogy idén váltok,AZ X6 tetszet nagyon,kaptam is 1 jó árat rá,csak valahogy abba maradt bennem a vágy irántade milyen jó,nekem brutál bejön....
2009.11.24. 13:48
2009.11.24. 14:23
bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.
Infok az új 5-ösről, képek és video itt: http://www.bimmerteam.hu/hirek.php?hid=266
2009.11.24. 14:50
2009.11.24. 16:10
bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.
Infok az új 5-ösről, képek és video itt: http://www.bimmerteam.hu/hirek.php?hid=266
2009.11.24. 16:18
simi64 írta:bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.
Kérhető extraként ez az ACC rendszer azért nekem eléggé furcsa.
Legalábbis nyugtalanság-érzet növelő.
Mi van akkor, ha mondjuk egy ilyen Lepke típus úgy 220-nál versenyezni kezd mondjuk egy négykarikással?
A nem hétköznapi forgalmi helyzetek (ami ilyen körülmények között azért gyakran adódik) megítélésekor az ACC-renszere a kocsinak 1,2 mp alatt beavatkozik?
Miből ítél?
Egy nagy sebességű veszélyesebb előzésnél, ahol a sofőr úgy ítéli meg, még befér, de az elektronika közbelépése lehet épp a baleset okozója.
Én az ilyen fejlesztéseket inkább tartom veszélyesnek, mint a biztonságos közlekedés elősegítőjének.
A sofőr vezetésébe ne szóljon bele se az anyós, se az asszony, se az elektronika!
2009.11.24. 16:20
2009.11.24. 17:05
lepke írta:bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.
Helo
A nagy diesel még hiányzik a listáról
mert az rebesgették hogy lesz 4000-es dupla turbós diesel
üdv zoli
2009.11.24. 17:11
2009.11.24. 17:13
2009.11.24. 17:34
Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
2009.11.24. 17:42
2009.11.24. 17:44
Att530d írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
Pedíg kívülről ez egy nagy 3-asnak tűnik, pont olyan, amilyenre kacsingatsz mostanában, csak nem touring! Persze, hogy nagyobban ugyanaz a forma hogyan hat élőben, nem tudom.
2009.11.24. 17:45
Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
2009.11.24. 17:46
Labi írta:Att530d írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
Pedíg kívülről ez egy nagy 3-asnak tűnik, pont olyan, amilyenre kacsingatsz mostanában, csak nem touring! Persze, hogy nagyobban ugyanaz a forma hogyan hat élőben, nem tudom.
háát azért attól távol áll sztem...de lehet bele látni mindent. ...egyenlőre kívülről nem igazán jön be, de a belseje az nagyon tetszik!
2009.11.24. 17:50
muhaati írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
Csak-csak megszoknám mikor mosogatnám a szivacskámmal!
2009.11.24. 17:58
Labi írta:muhaati írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
ahogy mondottad volt: ...."nem hánynám tele minden reggel"....
2009.11.24. 19:18
Levibéka írta:Labi írta:muhaati írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
lassan kellessz nyissuk egy olyan topicot is melynek cime, "F-10-et vennék, segitsetek!"
2009.11.24. 21:17
Levibéka írta:Labi írta:muhaati írta:Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen
lassan kellessz nyissuk egy olyan topicot is melynek cime, "F-10-et vennék, segitsetek!"