Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: F10

2009.11.23. 23:30

lepke írta:
edyv6 írta:
lepke írta:
edyv6 írta:
lepke írta:
edyv6 írta:sziasztok,még új vagyok,de akkor ezzel kezdeném:

a jogutód jövőre:

1 kis videó a bemutatásról:

http://www.thomson-webcast.net/de/dispa ... anguage=en

:)

Helo
Nekem valami nem jó :roll: :roll: rákattintok és eltünik a Kluboldal :?
üdv zoli

nekem tökéletesen mükszik,rákattintok,és bejön.

Helo
Kis családi segédlettel sikerült megnézni
Nagyon jól néz ki az új ötös,ahogy láttam :roll: már ebben is lesz a hetesből átvett oldalkamera
üdv zoli

Aha,meg 4 kerék kormányzás: www.bmw.com

Helo
Meg valami nagyon jó Diesel 8) remélem motorválaszték az lesz belőle :wink:
üdv zoli

hááát,én várom a 35D-t arrol nem teszek le,állítolag 300 paci körül... :)

megmondom az őszintét,hogy megérett az autó csere,ezért gondoltam,hogy idén váltok,AZ X6 tetszet nagyon,kaptam is 1 jó árat rá,csak valahogy abba maradt bennem a vágy iránta :D de milyen jó,nekem brutál bejön....

Re: F10

2009.11.23. 23:35

edyv6 írta:
lepke írta:
edyv6 írta:
lepke írta:
edyv6 írta:
lepke írta:
edyv6 írta:sziasztok,még új vagyok,de akkor ezzel kezdeném:

a jogutód jövőre:

1 kis videó a bemutatásról:

http://www.thomson-webcast.net/de/dispa ... anguage=en

:)

Helo
Nekem valami nem jó :roll: :roll: rákattintok és eltünik a Kluboldal :?
üdv zoli

nekem tökéletesen mükszik,rákattintok,és bejön.

Helo
Kis családi segédlettel sikerült megnézni
Nagyon jól néz ki az új ötös,ahogy láttam :roll: már ebben is lesz a hetesből átvett oldalkamera
üdv zoli

Aha,meg 4 kerék kormányzás: www.bmw.com

Helo
Meg valami nagyon jó Diesel 8) remélem motorválaszték az lesz belőle :wink:
üdv zoli

hááát,én várom a 35D-t arrol nem teszek le,állítolag 300 paci körül... :)

megmondom az őszintét,hogy megérett az autó csere,ezért gondoltam,hogy idén váltok,AZ X6 tetszet nagyon,kaptam is 1 jó árat rá,csak valahogy abba maradt bennem a vágy iránta :D de milyen jó,nekem brutál bejön....

Helo
A jövő éven sajnos csak nézője leszek az új ötösnek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
üdv zoli

2009.11.24. 13:48

A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.

Infok az új 5-ösről, képek és video itt: http://www.bimmerteam.hu/hirek.php?hid=266

2009.11.24. 14:23

bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.

Infok az új 5-ösről, képek és video itt: http://www.bimmerteam.hu/hirek.php?hid=266

Kérhető extraként ez az ACC rendszer azért nekem eléggé furcsa.
Legalábbis nyugtalanság-érzet növelő.
Mi van akkor, ha mondjuk egy ilyen Lepke típus úgy 220-nál versenyezni kezd mondjuk egy négykarikással?
A nem hétköznapi forgalmi helyzetek (ami ilyen körülmények között azért gyakran adódik) megítélésekor az ACC-renszere a kocsinak 1,2 mp alatt beavatkozik?
Miből ítél?
Egy nagy sebességű veszélyesebb előzésnél, ahol a sofőr úgy ítéli meg, még befér, de az elektronika közbelépése lehet épp a baleset okozója.
Én az ilyen fejlesztéseket inkább tartom veszélyesnek, mint a biztonságos közlekedés elősegítőjének.
A sofőr vezetésébe ne szóljon bele se az anyós, se az asszony, se az elektronika! :lol:

re

2009.11.24. 14:50

Gyönyörű ez a autó!!

2009.11.24. 16:10

bimmerteam_hu írta:A BMW hivatalosan is bemutatta az 5-ös sorozat legújabb tagját, az F10-et. Az E60-as sorozatot leváltó új 5-ös tágasabb és erősebb is elődjétől, formavilága letisztult, így minden bizonnyal nem is lesz annyira megosztó, mint amilyen a leköszönő modell volt.

:taps:

Csodálatos, imádom, olyan lett amit vártam ! Már csak lóvé kéne és jöhetne is az 550i ! :D :D :D

2009.11.24. 16:18

simi64 írta:

Kérhető extraként ez az ACC rendszer azért nekem eléggé furcsa.
Legalábbis nyugtalanság-érzet növelő.
Mi van akkor, ha mondjuk egy ilyen Lepke típus úgy 220-nál versenyezni kezd mondjuk egy négykarikással?
A nem hétköznapi forgalmi helyzetek (ami ilyen körülmények között azért gyakran adódik) megítélésekor az ACC-renszere a kocsinak 1,2 mp alatt beavatkozik?
Miből ítél?
Egy nagy sebességű veszélyesebb előzésnél, ahol a sofőr úgy ítéli meg, még befér, de az elektronika közbelépése lehet épp a baleset okozója.
Én az ilyen fejlesztéseket inkább tartom veszélyesnek, mint a biztonságos közlekedés elősegítőjének.
A sofőr vezetésébe ne szóljon bele se az anyós, se az asszony, se az elektronika! :lol:

Helo
Ez elgondolkodtató dolog amit írtál :roll:
üdv zoli

2009.11.24. 16:20

Helo
A nagy diesel még hiányzik a listáról
mert az rebesgették hogy lesz 4000-es dupla turbós diesel
üdv zoli

2009.11.24. 17:05

lepke írta:

Helo
A nagy diesel még hiányzik a listáról
mert az rebesgették hogy lesz 4000-es dupla turbós diesel
üdv zoli

Lesz az is, csak várjuk ki a végét! :wink:
bmwdance

2009.11.24. 17:11

Összességében azt hiszem, hogy elégedettek lehetünk.
Egyre erősebbek, szebbek, ugyanakkor kisebb fogyasztásúak és környezetbarátabbak lesznek.
És ez jó hír! :wink:
A 4,4 literes dupla turbós vényócas már most többet tud, mint az E39 M5.
Milyen lesz akkor az F10 M5?
De arra még várnunk kell :cry:

2009.11.24. 17:13

belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen :D

2009.11.24. 17:34

Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen :D

Pedíg kívülről ez egy nagy 3-asnak tűnik, pont olyan, amilyenre kacsingatsz mostanában, csak nem touring! Persze, hogy nagyobban ugyanaz a forma hogyan hat élőben, nem tudom.

2009.11.24. 17:42

tényleg csodálatosan néz ki belülről és nagyon minőségi munka a képek alapján, de mint tudjuk puding próbája az evés, élőben majd meglátjuk kinek mennyire jön be, nálam egyenlőre favorit, viszont a GT..., azt még emésztem :twisted:

2009.11.24. 17:44

Att530d írta:
Labi írta:belülről nagyon ott van, kívülről azért annyira nem...legalábbis nekem ....... azt lehet beleszeretek egyszer. ..bár attól nem kell féljek, hogy megdobom magamat egy ilyennel hirtelen :D

Pedíg kívülről ez egy nagy 3-asnak tűnik, pont olyan, amilyenre kacsingatsz mostanában, csak nem touring! Persze, hogy nagyobban ugyanaz a forma hogyan hat élőben, nem tudom.

háát azért attól távol áll sztem...de lehet bele látni mindent. ...egyenlőre kívülről nem igazán jön be, de a belseje az nagyon tetszik!

2009.11.24. 17:45

Csak-csak megszoknám mikor mosogatnám a szivacskámmal! bmwdance

2009.11.24. 17:46

Labi írta:
Att530d írta:

háát azért attól távol áll sztem...de lehet bele látni mindent. ...egyenlőre kívülről nem igazán jön be, de a belseje az nagyon tetszik!

(alacsony és nincs kacsasegge) :lol: :lol: :lol:

2009.11.24. 17:50

muhaati írta:

ahogy mondottad volt: ...."nem hánynám tele minden reggel".... :lol:

2009.11.24. 17:58

Labi írta:
muhaati írta:

lassan kellessz nyissuk egy olyan topicot is melynek cime, "F-10-et vennék, segitsetek!"

2009.11.24. 19:18

Levibéka írta:
Labi írta:
muhaati írta:

lassan kellessz nyissuk egy olyan topicot is melynek cime, "F-10-et vennék, segitsetek!"

Helo
Na az a TOPIK még nagyon rá ér :lol: :lol:
üdv zoli

2009.11.24. 21:17

Levibéka írta:
Labi írta:
muhaati írta:

Lécci-lécci-lécci!!!!!!!! A számlaszámom p.ü.-ben. ( egye ba...sa , lehet nyilvános is! )
Hozzászólás küldése

VigLink badge