![]() |
2010.03.14. 21:41
simi64 írta:lepke írta:Helo
Miért is drága nálunk az F10-es modell
Ez már pofátlanság mennyit kell fizetni pluszba az Állam bácsinak
,,,,,,,,,,,,,,, KATT IDE ,,,,,,,,,,,,,,
üdv zol
Amíg egy autónak hárommillió-kétszázezer csak a regisztrációs adója, addig nincs miről beszélni
2010.03.14. 21:56
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
üdv zol
Amíg egy autónak hárommillió-kétszázezer csak a regisztrációs adója, addig nincs miről beszélni
Helo
Nevetséges hogy az új kocsi 50%-al drágább mint a NÉMETEKNÉL
üdv zoli
2010.03.14. 22:05
jackson írta:lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
üdv zol
Helo
Nevetséges hogy az új kocsi 50%-al drágább mint a NÉMETEKNÉL
üdv zoli
Ezt a regadót most akkor mi a franc alapján számolják? Hogyan lehet, az első három kocsinak tök egyforma?
Jackson, aki nem érti és német rendszámos kocsival kóvályogna ha lenne rá pénze
2010.03.15. 17:39
2010.03.15. 18:35
simi64 írta:
És nekem nem is?
Nekem is jöhetne! Még a 20 D is!![]()
Behugyozás, beszarás! Tökéletesség!
(M5 megvan?)
vagyok 2010.03.15. 18:54
edyv6 írta:simi64 írta:
És nekem nem is?
(M5 megvan?)
még szép hogy neked is.... ha csütörtökig haza érek akkor van meghívásom a Budörsi Rack-be az új FÜNFER bemutatására,valaki nem jön még?
megvan,majd rakok föl képeket az albumba.KEDDEN VISZEM KI ROMÁNBA,forgalomba iratni
![]()
az olajkályhát,meg eladtam 1 barátomnak....túl sok lett volna a LUXUSADÓmeg csak úgy fentartani 2 kocsit........
úgyhogy most csakvagyok
2010.03.15. 23:22
edyv6 írta:simi64 írta:
És nekem nem is?
(M5 megvan?)
még szép hogy neked is.... ha csütörtökig haza érek akkor van meghívásom a Budörsi Rack-be az új FÜNFER bemutatására,valaki nem jön még?
megvan,majd rakok föl képeket az albumba.KEDDEN VISZEM KI ROMÁNBA,forgalomba iratni
![]()
az olajkályhát,meg eladtam 1 barátomnak....túl sok lett volna a LUXUSADÓmeg csak úgy fentartani 2 kocsit........
úgyhogy most csakvagyok
2010.03.16. 08:05
lepke írta:Helo
A benzines autókat el lehet felajteni
üdv zoli
2010.03.16. 17:20
2010.03.16. 18:12
jackson írta:TC Cikk:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/16/elkeszult_a_kombi_5-os_bmw/
Jobbat nem is vártam tőlük. Mindenhol kedves kis beszólások:
- "több Bangle-BMW-hez nem elég gazdag ez a cég" Köszönöm nekem nem tetszik a E60-as és én BMW vagyok![]()
- "ami sehol sincs a Mercedes E touring 695 és 1950 literéhez képest" de basszus nem ott emlegeted, hogy nem ez a szempont?
- "és papíron meglepően jól fogyasztanak." Anyád az egyetlen gyártó aki tényleg tett valamit az alacsonyabb fogyasztásért.
Jackson, aki utálja a BMW gyűlületől tocsogó TC cikkeket
ui: bezzeg a Suzukit istentik
2010.03.17. 00:24
poqitito írta:jackson írta:TC Cikk:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/16/elkeszult_a_kombi_5-os_bmw/
Jobbat nem is vártam tőlük. Mindenhol kedves kis beszólások:
- "több Bangle-BMW-hez nem elég gazdag ez a cég" Köszönöm nekem nem tetszik a E60-as és én BMW vagyok![]()
- "ami sehol sincs a Mercedes E touring 695 és 1950 literéhez képest" de basszus nem ott emlegeted, hogy nem ez a szempont?
- "és papíron meglepően jól fogyasztanak." Anyád az egyetlen gyártó aki tényleg tett valamit az alacsonyabb fogyasztásért.
Jackson, aki utálja a BMW gyűlületől tocsogó TC cikkeket
ui: bezzeg a Suzukit istentik
Eddig is szerelmes voltam az F10-be. Ez volt az első amiből szedánt is vettem volna de még mindig touring párti maradtam. Touring for everA TC-s gyökerekkel meg nem kell foglalkozni. Azt azért megjegyezném hogy a merci kombikból nem véletlen csináltak annyi halottas kocsit. Volt olyan barátnőm aki így is hívta az ingolstadti kombikat. Ha én lennék a "király" akkor azt mondanám F10 touringot mindenkinek
Bár az elkeserít hogy a 4 hengeres dízel is 20 Le-vel erősebb a a 25dm-nél nem baj ebből is csak 25 vagy 30d-t vennék vagy esetleg 50i-t
2010.03.17. 08:14
lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.03.20. 09:46
2010.03.20. 10:14
simi64 írta:
Oszt honnan lehet azt?
2010.03.20. 10:21
poqitito írta:simi64 írta:
Oszt honnan lehet azt?
Én torrenteztem de fenn van valami oldalon. Ha tudsz torrentezni akkor a deathlord oldaláról töltöttem (meghívóval lehet regisztrálni) ha nem torrentezel akkor megmondom neked hétfőn honnan szedték össze.
2010.03.20. 11:07
simi64 írta:poqitito írta:simi64 írta:
Oszt honnan lehet azt?
Én torrenteztem de fenn van valami oldalon. Ha tudsz torrentezni akkor a deathlord oldaláról töltöttem (meghívóval lehet regisztrálni) ha nem torrentezel akkor megmondom neked hétfőn honnan szedték össze.
Nincs meghívóm.
Ha van tar.hu-d, felnyomhatnád a szebbeket, hadd gyönyörködjünk mi is
2010.03.20. 12:17
poqitito írta:simi64 írta:poqitito írta:simi64 írta:
Oszt honnan lehet azt?
Nincs meghívóm.
Ha van tar.hu-d, felnyomhatnád a szebbeket, hadd gyönyörködjünk mi is
Rakok majd fel de csak a cégesre töltöttem le a hülye fejemmel.