![]() |
2010.02.13. 18:41
Marc528i írta:mate írta:lepke írta:Marc528i írta:
Uhh nagyon disznó![]()
Megyek feltöröm a malacperselyt
![]()
![]()
Helo
Nyugaton CSAK 23 millió körül van
,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,
üdv zoli
Ez USA modell! Én tudok még ennél olcsóbban is az USA-ból hozatni
Azt tudom én isValamiért az Amcsi piacra mindig olcsóbb minden kocsi!De miért van ez h nekik minden olcsóbb???
2010.02.13. 18:44
2010.02.13. 19:15
basildon írta:Ha valaki komolyan érdeklődik olyan kocsi iránt, ami a környéken van hirdetve, én szívesen megnézem, és beszámolok a tapasztalatokról.
Basel +100-200 km kör.
Csak hogy ne kelljen eddig elutazni egy képen jól, a valóságban nem annyira jó kocsiért.
2010.02.22. 23:27
2010.02.23. 20:05
2010.02.23. 22:09
mate írta:Uraim,
X5 szakértők közül ezt ismeri valaki?
X5
Kicsit gyanús a km, és a váltógomb. Holnap rácsörgök és utána járok. Ebben ugyanaz a motor van mint az E60 530d-be? Mert nekem abba nagyon bejöttX5 még sosem volt a látkörömben, ezért is érdeklődnék, hátha Ti már többet láttatok
2010.02.23. 22:18
Oroszlan írta:mate írta:Uraim,
X5
Kicsit gyanús a km, és a váltógomb. Holnap rácsörgök és utána járok. Ebben ugyanaz a motor van mint az E60 530d-be? Mert nekem abba nagyon bejöttX5 még sosem volt a látkörömben, ezért is érdeklődnék, hátha Ti már többet láttatok
Kézi váltós, csak kicserélték a váltógombot.
3 pedál van !!!
Automata nem lehet.
2010.02.23. 22:48
mate írta:Uraim,
X5
2010.02.24. 08:36
BMW_Power írta:mate írta:Uraim,
X5
Ez volt egyik kiszemeltem, egyetlen vonzó benne hogy faceliftes és már a 218 lovas. A 16:9-et leszámítva full fapad és depresszió az a szürke belső. Viszont az biztos hogy ez a legmegbízhatóbb ebben az árkategóriában. 4,7 felett kezdődnek kortársai, szóval tényleg jó ár az biztos. Javasolt vétel lenne.....
2010.02.24. 10:06
NaviProfi írta:BMW_Power írta:mate írta:Uraim,
X5
Ez volt egyik kiszemeltem, egyetlen vonzó benne hogy faceliftes és már a 218 lovas. A 16:9-et leszámítva full fapad és depresszió az a szürke belső. Viszont az biztos hogy ez a legmegbízhatóbb ebben az árkategóriában. 4,7 felett kezdődnek kortársai, szóval tényleg jó ár az biztos. Javasolt vétel lenne.....
Mielött bele ugrasz egy "kiváló" vételbe, szívesen megnézen neked, ha pesten vagy környékén van az autó. Nekem már volt ilyenem, javítottam is már párat. Az biztos, hogy ebben a korosztályban biztosabb vétel egy kézi váltos, mert az automaták jól leharcoltak szoktak lenni (tisztelet a kivételnek). Független szervizbe is bevihetjük (béemvére szakosodott).
Az tény, hogy ez olyan fapados, hogy akár a parkba is kiülhetnél helyette, viszont nem tünik leharcoltnak. A kilométer SOHASEM valós, csak iránymutató![]()
Üdv. NaviProfi
2010.02.24. 10:10
BMW_Power írta:NaviProfi írta:BMW_Power írta:mate írta:Uraim,
X5
Mielött bele ugrasz egy "kiváló" vételbe, szívesen megnézen neked, ha pesten vagy környékén van az autó. Nekem már volt ilyenem, javítottam is már párat. Az biztos, hogy ebben a korosztályban biztosabb vétel egy kézi váltos, mert az automaták jól leharcoltak szoktak lenni (tisztelet a kivételnek). Független szervizbe is bevihetjük (béemvére szakosodott).
Az tény, hogy ez olyan fapados, hogy akár a parkba is kiülhetnél helyette, viszont nem tünik leharcoltnak. A kilométer SOHASEM valós, csak iránymutató![]()
Üdv. NaviProfi
Köszönöm segítséged előre is, de én pont ezért veszek mindig "szart" listaár alatt és mind a motort mind az automata váltót magam újítom fel az utolsó csavarig ha szükséges. Magamról tudom hogy egy dízelnél az évi 30e km az a minimum, én futok évi 35-40ezret pedig csak 12km-re van a munkahelyem a lakóhelyemtől. Egy 2003-as modell alsó hangon 250e km az garantált.
Vacillálok az automata-manuál kérdésben igen. Nem nagy eresztés a GM5L40 váltó, az utolsó bizbaszt is meg tudom hozzá hozatni, sőt itthon is kapható hozzá minden (igaz dupla áron, bár vám+áfa után el is hiszem hogy hivatalosan annyi lesz)
Viszont vontatok nem kevésszer és nem is közelre, és hegyen lakom...de ezt a kis 20d is zokszó nélkűl türi már 5 éve.
Volt Firenzében egy 2003-as lepusztult nekemvaló, felhívtam az arcot, 8700ért jött volna haza, szerveztem is a 2 tonnás trailert de elkelt minap...
2010.02.24. 10:32
2010.03.06. 21:02
2010.03.15. 12:49
touring írta:Indul a nyálelválasztásom:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x_5 ... ta-3641771
2010.03.15. 13:16
White-M5 írta:touring írta:Indul a nyálelválasztásom:
Ha nem zavar hogy amcsi....
Engem zavarna...
2010.03.15. 14:10
touring írta:White-M5 írta:touring írta:Indul a nyálelválasztásom:
Engem zavarna...
Azért mert Spartanburgban rakták össze, még nem biztos, hogy szar. Gondolom ott is a bajor minőségirányítás működik.
2010.03.15. 23:27
White-M5 írta:touring írta:White-M5 írta:touring írta:Indul a nyálelválasztásom:
Engem zavarna...
Azért mert Spartanburgban rakták össze, még nem biztos, hogy szar. Gondolom ott is a bajor minőségirányítás működik.
Ebben nem lennék olyan biztos.
Nézz csak meg más márkákat, az Angliában, Török-oban összerakott autóik mind egy kalap fos...
Dehát a te pénzed, nem az enyémből veszed, úgyhogy ha neked megfelel akkor hajrá....
2010.03.20. 12:33
2010.03.20. 13:44