![]() |
2014.12.17. 15:10
PapaBoss írta:
Tegnap beleolvastam a dízel E60 fenntartás topicba, hangosan nevettem az utolsó két oldal lapozása közben. Egyszerűen nevetséges.
2014.12.17. 18:01
hamoriarpi írta:PapaBoss írta:
Tegnap beleolvastam a dízel E60 fenntartás topicba, hangosan nevettem az utolsó két oldal lapozása közben. Egyszerűen nevetséges.
K..v@ nevetséges. Nekem azóta új a tankszivattyúm is...
Hogy is mondják finoman?...
Ez a tervezett avulás szimbóluma ez a konstrukció.
2014.12.17. 18:15
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:PapaBoss írta:
Azért gondoljatok bele, mekkora mérnöki munka volt a " tervezett avulás " ilyen precíz kiszámítása, megvalósítása ...
2014.12.17. 19:03
Azért gondoljatok bele, mekkora mérnöki munka volt a " tervezett avulás " ilyen precíz kiszámítása, megvalósítása ...
2014.12.17. 21:55
kzolee írta:jlaci74 írta:hamoriarpi írta:PapaBoss írta:
Akkor az enyém selejtes... Túl kevés dolog romlik el rajta mostanában.![]()
Igaz, hogy az 61.
2014.12.17. 23:35
hamoriarpi írta:PapaBoss írta:
2014.12.18. 00:17
2014.12.18. 07:24
2014.12.18. 14:40
Labi írta:Még egyszer kérem szépen tessen már már valaki tényleg eljuttatni erre a fórumra azt a részt, mikor leírják, hogy hogyan kell emberekkel kicseszni! (mindenféle fajta rosszmájúskodás nélkül kérem azt az olvasott, tanult embert, hogy végre pont kerüljön a Yeti kérdésére)![]()
2014.12.18. 21:46
PapaBoss írta:Labi írta:Még egyszer kérem szépen tessen már már valaki tényleg eljuttatni erre a fórumra azt a részt, mikor leírják, hogy hogyan kell emberekkel kicseszni! (mindenféle fajta rosszmájúskodás nélkül kérem azt az olvasott, tanult embert, hogy végre pont kerüljön a Yeti kérdésére)![]()
Nem az avulással van a probléma, hanem a pénztelenséggel. Vennék én mindenből újat kétévente!
Ezért fáj az embereknek, mikor egy edzett acél cső porrá robban, vagy kinyílik a turbócső, vagy kotyogni kezd a lapát tengelye.
Mert ezek programozva fáradnak. És ellopják azt a pénzt újra, amit már kifizettél egyszer.
2014.12.18. 21:57
kzolee írta:PapaBoss írta:Labi írta:Még egyszer kérem szépen tessen már már valaki tényleg eljuttatni erre a fórumra azt a részt, mikor leírják, hogy hogyan kell emberekkel kicseszni! (mindenféle fajta rosszmájúskodás nélkül kérem azt az olvasott, tanult embert, hogy végre pont kerüljön a Yeti kérdésére)![]()
Nem az avulással van a probléma, hanem a pénztelenséggel. Vennék én mindenből újat kétévente!
Ezért fáj az embereknek, mikor egy edzett acél cső porrá robban, vagy kinyílik a turbócső, vagy kotyogni kezd a lapát tengelye.
Mert ezek programozva fáradnak. És ellopják azt a pénzt újra, amit már kifizettél egyszer.
Vitatkoznék.
Akkor fizetted ki, ha újonnan vetted. Mindem más csak találgatás.
2014.12.18. 22:51
!
2014.12.18. 23:06
2014.12.18. 23:21
Labi írta:Bocsánat, de szándékomban nem állna senkit se megbántani, akarom mondani nincs azzal baj, hogy használt autókat vásárolunk, csak azt akartam mondani, hogy ne csodálkozzunk azon, ha elromlik ez + az...
Még mindig gazdaságosabb az újkori ár 20-30 vagy 50%-os árán megvásárolni valamit és rákölteni valamennyit....csak tartsuk szem előtt, hogy ez bizony bármikor bexarhat... A szerencsés eset az, ha ez nem okoz problémát! A gond ott van, hogy valaki megveszi, használja, nem költ rá és továbbadja. ...egy szó mint száz, SZERINTEM nincs tervezett avultatás! Urbán legend - összeesküvés elmélet stb, mellyel magát nyugtatja az ember - amolyan jobb másokat kollektíve szapulni, mint elfogadni a dolgot.....Ha valaki olcsón fenntartható dízelt akar, az ne BMW-ben gondolkozzon
![]()
Aki kis ráfordítással, gyakorlatilag soha tönkre nem menő jól pakolható és praktikus, de nem kényelmes és nem színházba járós autót akar, vegyen Land Rover Defendert
![]()
![]()
vagy vegyen 4.4-es V8-at, mint Tökmöc!
2014.12.19. 00:01
2014.12.19. 00:17
2014.12.19. 02:04
2014.12.26. 14:55
2014.12.26. 14:59
tökmöc írta:Szép napot mindenkinek!
Ma ismét üzent nekem a gép mikor lementem havat takarítani "szerencsére itt a hegyekben van már hó és hideg is -7 fok". Szóval beindítottam ami elég lassan tekert "gondolom az aksi haldoklik" és ezt írta ki "TRANS FAILSAFE PROGRAM PROBLEMS". Szóval ezt azért írta mert az aksi gyenge és valami nem úgy működik ahogy ő szeretné vagy kezdjek el komolyan aggódni?