![]() |
2018.08.02. 19:07
dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
2018.08.02. 19:36
thx. Hetfon viszem a szervizbe.NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
Jó esetben nem megy a nyomásszabályzód, ami vált a két turbó közt vagy az odavágó vákuumcső, vagy az odavágó actuator. Rosszabb esetben megszorult a lemez, ami a két turbó közt vált, vagy behányt a kis turbód.
2018.08.02. 20:34
dreizwanzig írta:thx. Hetfon viszem a szervizbe.NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
Jó esetben nem megy a nyomásszabályzód, ami vált a két turbó közt vagy az odavágó vákuumcső, vagy az odavágó actuator. Rosszabb esetben megszorult a lemez, ami a két turbó közt vált, vagy behányt a kis turbód.
Ma hoztam el a masik szervizbol, ahova a fek rangatas miatt vittem. Mind a 4 fek utott. 5000 km utan... plusz a szerelo mar ranezesre mondta, h a falken gumikkal, ami rajta van, lehet gond lesz. Ugy is lett, az egyik tojas, de valahogy ugy forditottak, hogy jo legyen. Ugy tunik a fekezesk gondjaim megszuntek... remelem nem csak atmenetileg.
2018.08.02. 20:49
az ebayen lehet venni keszleten maradt gumikat nagyon jo aron. Tehat zsir uj gumik, csak mondjuk 2 evig raktarban voltak. Igy lett ez a fulda. Elotte persze utananeztem es pozitivakat irtak rola. Persze irtak, hogy nem egy conti, de a tesztek szerinr az ajanlott kategoria volt. Igazabol ezidaig nem ereztem barmi hatranyat. Na hat ez van, majd meglatjuk...NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:thx. Hetfon viszem a szervizbe.NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
Ma hoztam el a masik szervizbol, ahova a fek rangatas miatt vittem. Mind a 4 fek utott. 5000 km utan... plusz a szerelo mar ranezesre mondta, h a falken gumikkal, ami rajta van, lehet gond lesz. Ugy is lett, az egyik tojas, de valahogy ugy forditottak, hogy jo legyen. Ugy tunik a fekezesk gondjaim megszuntek... remelem nem csak atmenetileg.
Én mondjuk gumiban világ életemben csak Michelinre, Dunlopra és Continentalra esküdtem, de leginkább az utóbbira. Conti pl öregedésből is jeles, míg a Hankook-ok eddig pl 4 év után kikeményedtek a Conti volt, hogy 10 évet kibírt és még mindig puha volt. Amiatt lett lecserélve, mert már sokan megszóltak, hogy fú 10 éves gumival járni....
2018.08.03. 19:26
NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:thx. Hetfon viszem a szervizbe.NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
Én mondjuk gumiban világ életemben csak Michelinre, Dunlopra és Continentalra esküdtem, de leginkább az utóbbira. Conti pl öregedésből is jeles, míg a Hankook-ok eddig pl 4 év után kikeményedtek a Conti volt, hogy 10 évet kibírt és még mindig puha volt. Amiatt lett lecserélve, mert már sokan megszóltak, hogy fú 10 éves gumival járni....
2018.08.05. 13:31

2018.08.05. 13:33
E60 525d 2004es évjárat..Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről
2018.08.06. 11:17
mivaaaan??? Ez a vizhofok jelzo?????Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
2018.08.06. 12:39
Elvileg igen. Majd figyeld meg hogy hidegindításkor látszik kb 10 csík és ahogy mész vele melegszik úgy tűnnek el a csíkok. Nekem ha üzemmeleg azt hiszem 4 csík látszik.dreizwanzig írta:mivaaaan??? Ez a vizhofok jelzo?????Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
2018.08.06. 12:41
bazzz ezt megis hogy ereztek???Cyri írta:Elvileg igen. Majd figyeld meg hogy hidegindításkor látszik kb 10 csík és ahogy mész vele melegszik úgy tűnnek el a csíkok. Nekem ha üzemmeleg azt hiszem 4 csík látszik.dreizwanzig írta:mivaaaan??? Ez a vizhofok jelzo?????Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
2018.08.07. 10:03
NagyMatyas írta:dreizwanzig írta:Na, annyiban modositanam a helyzetet, higy az van, hogy alul egyaltalan nem huz a kocsi. 2800 korul kezd megjonni az ero, fent jol megy. Amint tudom viszem szervizbe, de mire szamithatok? Ha jol sejtem, akkor a nyomasszabalyzok, vagy vakuumcso jobb esetben. Rosszabb esetben?
2018.08.08. 08:01
dreizwanzig írta:bazzz ezt megis hogy ereztek???Cyri írta:Elvileg igen. Majd figyeld meg hogy hidegindításkor látszik kb 10 csík és ahogy mész vele melegszik úgy tűnnek el a csíkok. Nekem ha üzemmeleg azt hiszem 4 csík látszik.dreizwanzig írta:mivaaaan??? Ez a vizhofok jelzo?????Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömrőlamugy ha jol emlekszem, a leirasban sincs ez benne. Na majd megfigyelem... ezt jol kitalaltak, mint a szivargyujto helyet a nemdohanyzos verzional
![]()
2018.08.08. 08:30
Engedte 3000 fölé, direkt kipróbáltam úgy hogy kivettem üresbe és kipörgettem. Erről hallottam már én is.stupeki69 írta:dreizwanzig írta:bazzz ezt megis hogy ereztek???Cyri írta:Elvileg igen. Majd figyeld meg hogy hidegindításkor látszik kb 10 csík és ahogy mész vele melegszik úgy tűnnek el a csíkok. Nekem ha üzemmeleg azt hiszem 4 csík látszik.dreizwanzig írta:mivaaaan??? Ez a vizhofok jelzo?????Cyri írta:Sziasztok. Egyik pillanatról a másikra felugrott a vízhőfok jelző 3000es fordulatra. Előtte 4500alatt volt egy picivel és mindig oda állt be.
Mi romolhatott el?
Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömrőlamugy ha jol emlekszem, a leirasban sincs ez benne. Na majd megfigyelem... ezt jol kitalaltak, mint a szivargyujto helyet a nemdohanyzos verzional
![]()
Én úgy tudom hogy ez abban az esetben működik hatul melegszik a motor és olyankor nem is engedi a fordulatot a kijelző fölé (3000)
2018.08.08. 08:34
2018.08.24. 21:18
2018.08.25. 12:24
2018.08.25. 12:50
http://turbogyar.hu/kzolee írta:Nézd át a töltőlevegő csöveket, hogy rendben vannak -e. Ha ez nem oldja meg, keress egy szerelőt, aki ért is hozzá.
2018.08.25. 14:30
Cyri írta:http://turbogyar.hu/kzolee írta:Nézd át a töltőlevegő csöveket, hogy rendben vannak -e. Ha ez nem oldja meg, keress egy szerelőt, aki ért is hozzá.
Ők csinálták az elektronika felújítást. Ok. Átnézem bár most reggel megint jó volt, most amikor mentem vele megint nem. Érdekes.
2018.08.26. 13:51
NagyMatyas írta:Cyri írta:http://turbogyar.hu/kzolee írta:Nézd át a töltőlevegő csöveket, hogy rendben vannak -e. Ha ez nem oldja meg, keress egy szerelőt, aki ért is hozzá.
Ők csinálták az elektronika felújítást. Ok. Átnézem bár most reggel megint jó volt, most amikor mentem vele megint nem. Érdekes.
Megválaszoltad a dolgot akkor. Sanszos, hogy nem sikerült a felújítás.
2018.08.28. 18:26
Cyri írta:http://turbogyar.hu/kzolee írta:Nézd át a töltőlevegő csöveket, hogy rendben vannak -e. Ha ez nem oldja meg, keress egy szerelőt, aki ért is hozzá.