![]() |
2009.03.28. 10:43
2009.03.28. 11:05
2009.03.28. 11:19
festo írta:A német autókal az a baj hogy 2-3 éves korára 2-300 ezer km van bennük,föleg a dieselekben! Csak mire ide érnek 90-100ezer van bennük.A német sem azért adja el 2 évesen az autóját mert meg unta egyszerüen sok a km! Ismerek Pesten egy helyet ahol nagyon sok kinti autónak elsö útja a km vissza húzás,nagyon profik!
2009.03.28. 12:26
2009.03.28. 12:51
pappkari írta:A km csak mellékes dolog mert lehet egy autóba 200000 km megkimélve odafigyelve törödve rendes gazdánál ,vagy 20000 km egy baromnál aki nem törödömségéből fakadóan vagy azért mert igazi mükannibál szétcsapta a verdát .
én inkább az elösőt vennék kocsit
2009.03.28. 13:24
2009.03.28. 13:29
festo írta:Ebbek teljesen igazatok van! Van ilyen ember meg olyan nem vagyunk egyformák. Addig nyomja neki még szét nem esik,meg ha pláne még ha hitel is van rajta akkor nem marad pénze az autóra.Egyébként a legtutib meg tudni a km-t ha kiveszed a km órát ha a zárjegy sérült akkor nagy az esély hogy tekerve van az óra.
2009.03.28. 13:34
festo írta:Ebbek teljesen igazatok van! Van ilyen ember meg olyan nem vagyunk egyformák. Addig nyomja neki még szét nem esik,meg ha pláne még ha hitel is van rajta akkor nem marad pénze az autóra.Egyébként a legtutib meg tudni a km-t ha kiveszed a km órát ha a zárjegy sérült akkor nagy az esély hogy tekerve van az óra.
2009.03.28. 15:26
2009.03.28. 15:44
simi64 írta:Értjük mi!
Nem kell mindent kétszer mondani, kétszer mondani![]()
(tudom, nem mindig működik az oldal)
Egyébként meg úgy tudom, hogy a kulcsot nem tudják visszaállítani. Jobban mondva csak úgy, hogy a kulcsban lévő Km számláló csak akkor adja hozzá a megtett Km-t, ha a visszatekert érték újból eléri azt a Km állást, amiről visszaállították.
Hogy miért?
Mert a BC minden egyes kulcsbedugásnál írja hozzá az előző kulcsbedugás óta megtett Km-t. Ha visszaállították, nem tudja hozzáírni, csak akkor, ha az autó újból eléri azt a Km-t, amiről visszatekerték. Vagy ebben már nem így van?
2009.03.28. 15:49
lepke írta:simi64 írta:Értjük mi!
Egyébként meg úgy tudom, hogy a kulcsot nem tudják visszaállítani. Jobban mondva csak úgy, hogy a kulcsban lévő Km számláló csak akkor adja hozzá a megtett Km-t, ha a visszatekert érték újból eléri azt a Km állást, amiről visszaállították.
Hogy miért?
Mert a BC minden egyes kulcsbedugásnál írja hozzá az előző kulcsbedugás óta megtett Km-t. Ha visszaállították, nem tudja hozzáírni, csak akkor, ha az autó újból eléri azt a Km-t, amiről visszatekerték. Vagy ebben már nem így van?
Hello Simi
Nem minden E60 nál kulcsal történik az inditás, páldául a gombos inditásnál a kulcs lehet a zsebedbe is
üdv zoli
2009.03.28. 15:56
simi64 írta:lepke írta:simi64 írta:Értjük mi!
Hogy miért?
Hello Simi
Nem minden E60 nál kulcsal történik az inditás, páldául a gombos inditásnál a kulcs lehet a zsebedbe is
üdv zoli
A kulcs akkor nem is számlál?
2009.03.28. 15:58
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:simi64 írta:Értjük mi!
Hogy miért?
Hello Simi
üdv zoli
A kulcs akkor nem is számlál?
Hello Simi
A kulcs akkor is számlál ha a zsebedbe van bedugni csak a töltés miatt kell ,
üdv zoli
2009.03.28. 16:17
2009.03.28. 16:23
festo írta:Elhihetitek hogy nem direkt küldöm 2x! Majd ha Lackó hazaért kitörli!:-) É n úgy tudom ha az óra vissza van húzva 100km-t kell menni minden kúlcsal és azt rögzíti .A zárjegyet meg nem igazán szokták cserélik! Azt ugy sem engedi meg senki hogy az órát vásárláskor kiszed! Ez már csak akkor derülki ha meg vetted.
2009.03.28. 17:19
lepke írta:festo írta:Elhihetitek hogy nem direkt küldöm 2x! Majd ha Lac39kó hazaért kitörli!:-) É n úgy tudom ha az óra vissza van húzva 100km-t kell menni minden kúlcsal és azt rögzíti .A zárjegyet meg nem igazán szokták cserélik! Azt ugy sem engedi meg senki hogy az órát vásárláskor kiszed! Ez már csak akkor derülki ha meg vetted.
Hello festo
Legalább olvasunk
üdv zoli
2009.03.28. 17:52
2009.03.28. 20:26
2009.03.28. 20:40
pappkari írta:http://www.hasznaltauto.hu/2766532_bmw_e60_2004
még ez volt a másik sokat szemezgetett bmw ,de végül is kiejtettem mert 25-ös
2009.03.28. 20:44