Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.01.05. 20:00

lepke írta:
bmw520ds írta:Ez a videó hozza az érzést! Jó nézni! A film mestermunka, a szín már ízlés dolga!

Helo
Arany embernek arany autó :wink:
Nem vagyok rá irigy, de biztos másképp láthatja a világot, mint mi, nem törődik a politikával. 8) De hogy az autóját szereti, az itt látszott!

2011.01.05. 21:06

A színből és a zenéből ítélve emberünk nem fázik télen... :wink:

Az autó egyébként ebben a színben nem mutat valami szépen.

2011.01.05. 21:28

kzolee írta:A színből és a zenéből ítélve emberünk nem fázik télen... :wink:

Ahogy néztem, nem is az számít, hanem hogy fésülködni tudjon benne! Lehet csak fólia? :roll:

2011.01.05. 22:20

bmw520ds írta:

Ahogy néztem, nem is az számít, hanem hogy fésülködni tudjon benne! Lehet csak fólia? :roll:

De azért egy normális alufelnire telhetett volna ...

2011.01.05. 22:25

Oroszlan írta:
bmw520ds írta:

Elköltötte a pénzt a Kék Osztriga bárban :D

2011.01.05. 22:26

Oroszlan írta:
bmw520ds írta:

Helo
Valóban egy M6-os felniken szaladgál

2011.01.05. 23:03

lepke írta:
Oroszlan írta:
bmw520ds írta:

Helo
Valóban egy M6-os felniken szaladgál
Hát ha hóra játszófelninek van felrakva, az azért nem annyira gáz! :wink:

reklám

2011.01.16. 20:36

http://www.myvideo.de/watch/7558439/Fah ... yern_Kombi

SZÉÉÉÉÉÉÉP!!!

Re: reklám

2011.01.16. 20:55

Pocilaci írta:http://www.myvideo.de/watch/7558439/Fahrbericht_BMW_5er_Touring_E61_Das_kann_der_Bayern_Kombi

SZÉÉÉÉÉÉÉP!!!

Helo
Ez nagyon jó.... Das kann der Bayern-Kombi.....

2011.01.21. 22:19

Aki touringot keres annak itt egy jó vétel: :lol:
De M5nek se kutya... :wink:

2011.01.21. 22:40

LeviM5 írta:Aki touringot keres annak itt egy jó vétel: :lol:
De M5nek se kutya... :wink:

:taps:
Mikor az audis sunnyog a háta mögött:

Na, ezt a kombinét legyűrjük :!:
:hehe

2011.03.03. 20:06

8O Fel a hangerőt!

2011.03.03. 20:55

LeviM5 írta:8O Fel a hangerőt!

Helo
Ez kiégette e kipufogót :wink:

2011.03.03. 20:58

lepke írta:

Helo

Mi van?
Te nem a Volvokat nézegeted a svédeknél??? 8O

2011.03.03. 21:01

simi64 írta:
lepke írta:

Helo

Mi van?
Te nem a Volvokat nézegeted a svédeknél??? 8O

Helo
Az most elmaradt
Március 14-én indulok hozzájuk

2011.03.06. 23:01

Mai nap termése:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bmw520ds 2011.03.07. 07:27-kor.

2011.03.06. 23:20

bmw520ds írta:
Mai nap termése:

Fasza, fasza főleg,hogy az utsó videón még a rendszámot is lehetett egyeztetni az ablakban felragasztott matrincával... :lol:

Kiváncsi lettem volna a csipszes Dezső átlag-fogysztására egy frissen nullázott board szerint... :roll:
Mert a pillanatnyi az végig jobb szélen lobogott csak a kis pöcök ami a skála végén van nem engedte átfordúlni... :hehe

Jól megy jól megy de ilyen használat mellett ez "üzemórás"... copy-ed by Yoli... :lol:

2011.03.06. 23:30

strobi írta:
bmw520ds írta:
Mai nap termése:

Fasza, fasza főleg,hogy az utsó videón még a rendszámot is lehetett egyeztetni az ablakban felragasztott matrincával... :lol:

Kiváncsi lettem volna a csipszes Dezső átlag-fogysztására egy frissen nullázott board szerint... :roll:
Mert a pillanatnyi az végig jobb szélen lobogott csak a kis pöcök ami a skála végén van nem engedte átfordúlni... :hehe

Jól megy jól megy de ilyen használat mellett ez "üzemórás"... copy-ed by Yoli... :lol:

Helo
Jó kis videók :wink:
Az órát rendesen kiakasztotta a 30 dezső

2011.03.06. 23:38

bmw520ds írta:Mai nap termése:

Minden mutató kifekudt!!! :lol:

Kentétek neki rendesen! Hazai pálya előnye, mi?

2011.03.07. 00:03

strobi írta:
bmw520ds írta:
Mai nap termése:

Azon röhögtünk ma, amire azt mondják nem jó, az nála tökéletesen működik!!!Aki az enyémet írta, ő írta erre is a vezérlést, már három éve. Soha semmi ilyenből adódó gondunk nem volt! A 20d csak jelenthet ennek az autónak! Kanyarban a Dynamic drive... Ellenkormányzott az elektromos kormány...és kukás első lengéscsillapítókkal ezt autózta a barátom! :oops: A rendszám miatt minek is aggódni? Ha hisztizne bárki is, azt is mondhatjuk, csak a hecc kedvéért volt a felvétel összevágva...Felbakoltuk és ott vettem fel. A Navara is sok ember szerint szar...Bamako, Magyar terep, Szlovák terep...Csak kisebb gondok jelentkeztek...
Dobozban a fel újított első gátlók...
Gátlók
Afrika és a többi megrendezte az első részt...
Doblemez erősítés.
Házilag, de profi módon...
Erősítés közelebbről.
Kis hiba...
Repedés
Na én mikor vitatkozok, ilyenekkel szoktam példálózni. Hiába erősebb sok lóerővel valaki autója, ha nem tudja kezelni...Kivételesen nem a tized másodpercekről van szó. Nagy többség ezt itt közülünk így sosem tudja kivitelezni, de írni bátran fog, hogy így-meg úgy... :lol: Azt inkább nem ecsetelném, milyen volt kipörgésgátlót kiiktatva ezen az úton kocsikázni, autópálya építés előtt, mikor még jó minőségű volt...Halálfélelem. :lol: Ez a csávó, nem csak hogy jól vezet, de van lelki békéje is így autózni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge