Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.06. 10:48

mosonmagyaróváron volt, de amúgy igen...
:-)
sietnem kellett mert mire leértem, már legalább ketten úton voltak megnézni...
nagyon rendesek voltak a kereskedők...
volt aki ráígért többet és mégse neki adták..

2006.09.06. 11:06

Akkor jól emlékszem!!! Így jár aki elkezd tökörészni ha végre felbukkan egy szép 750-es :)
Az enyémért akkor kezdett valaki siránkozni amikor már a szerződést írtuk!
Látom tettél rá felnit is. Sokat kerestél? Nekem is kéne valami...

Neked működik a telefonod? Az enyémben nincs meg (v rossz) a mikrofon és ezért engem nem lehet hallani? Állítólag a tetőablak kapcsoló mellett kéne lennie, de nekem nincs ott semmi. Lehet, hogy máshová szerelték?

Mik a szervíztapasztalataid?

2006.09.06. 11:29

a telefonom működik elvben, csak még kártyát nem tettem bele...
csak egyzser kipróbáláshoz...azt is csak a hátsó helyen fogadta el...
sajnos nekem nincs tetőablak..
ez a legnagyobb hiányossága..

a neten találtam, a használtautón a felnit...
mivel én olcsót kerestem csupán ezért volt nehezebb találni...
de végülis 60 ezerért találtam ezt az utángyártottat...
egyelőre megfelel nyárra...

eddig csak futóműgondok voltak amik lényegesebbek, de nem húzós annyira...
mondjuk már gondolkozom, hogy az összes szilentet kidobom belőle...

2006.09.06. 17:51

Vik írta:Automata váltó

Jolet-nek szerintem igaza van: mi lehet rossz a Steptronic váltóban? Ha akarom kényelmes (nem lusta a világért sem !!!) ha akarom sportos kézi váltó.
A manuális csak az egyiket tudja!
Én akkor se vettem volna kézi 750-est ha lenne...

Vik!
Én használom ezerrel, lásd: forum steptronic-trükkök:)
Igaz, én csak 280 Nm-es 28i vagyok, de nagyon zavaró, hogy vagy full gáz, vagy "leejti"...Emelkedőn gyorsításnál főleg...
Szerintem nem olyan okos, ahogy mondják....(persze lehet, hogy ti észre se veszitek..:) )

2006.09.07. 06:59

nálunk nincs gond ezzel...
előzni nagyon ritkán kell padlógázzal...
ha meg olyan a helyzet, hogy sok autót kell hamar, akkor átteszem kézibe, lekapcsolgatok, hogy a fordulat 4 ezer környékén legyen és csak nyomni kell neki...

2006.09.07. 21:11

Végre csak élni kezdett az E38 topic is. Úgy látom azért sokan szemezgetünk az E38-al :wink:

Apropó!
E38 lesz a hétvégi talin?

Sepi

2006.09.08. 09:21

bármi előfordulhat :-)

2007.01.20. 12:51

Egyre többet szemezgetek a 750I-kel. Nézem a használtautót jóideje és semmi változás nincs a kocsik között! Most raktak fel egy zöld-et, de a többi már jó régóta ott van! Felszereltség az szinte azonos az összesben! Árban is közel azonosak van egy 1,5 ért ami szép csak 407.000 km van benne! Sőt van egy Magyarországi végig vezetett szervízkönyvel! Ennyire nincs az 50es-re kereslet? Vagy az összes beteg és nem mennek el? Mi erre a magyarázat? :lol: Amúgy fenntartási költségekben mennyire gázos?

2007.01.20. 12:59

mate írta:Egyre többet szemezgetek a 750I-kel. Nézem a használtautót jóideje és semmi változás nincs a kocsik között! Most raktak fel egy zöld-et, de a többi már jó régóta ott van! Felszereltség az szinte azonos az összesben! Árban is közel azonosak van egy 1,5 ért ami szép csak 407.000 km van benne! Sőt van egy Magyarországi végig vezetett szervízkönyvel! Ennyire nincs az 50es-re kereslet? Vagy az összes beteg és nem mennek el? Mi erre a magyarázat? :lol: Amúgy fenntartási költségekben mennyire gázos?

Ez így van ahogy írtad. Nincs kereslet a nagy benzinesekre. :cry:

2007.01.20. 14:07

geisz írta:
mate írta:Egyre többet szemezgetek a 750I-kel. Nézem a használtautót jóideje és semmi változás nincs a kocsik között! Most raktak fel egy zöld-et, de a többi már jó régóta ott van! Felszereltség az szinte azonos az összesben! Árban is közel azonosak van egy 1,5 ért ami szép csak 407.000 km van benne! Sőt van egy Magyarországi végig vezetett szervízkönyvel! Ennyire nincs az 50es-re kereslet? Vagy az összes beteg és nem mennek el? Mi erre a magyarázat? :lol: Amúgy fenntartási költségekben mennyire gázos?

Végülis ez nem olyan rossz dolog, ha jobban belegondolunk! :lol: Ha nincs rá kereslet, akkor.... a piacot arra késztetí, hogy még olcsóbban adja az autókat. És ebben az a jó, hogy én mégolcsóbban jutok hozzá :lol: :lol:

2007.01.20. 20:37

mate írta:
geisz írta:

Végülis ez nem olyan rossz dolog, ha jobban belegondolunk! :lol: Ha nincs rá kereslet, akkor.... a piacot arra késztetí, hogy még olcsóbban adja az autókat. És ebben az a jó, hogy én mégolcsóbban jutok hozzá :lol: :lol:

Ez az előnye hogy fejlövöttek vagyunk kissebbségben! :wink:

2007.01.20. 22:44

750-est anno cégek vettek a 3 igazgatónak, hogy ne kelljen leadózni azt a 90 millát...Aztán megvették az őrültek, aztán a hülyék akik azt hitték sportautó....Mo-on nem nagyon lehet normálist találni. Kintről kell szerezni egy nyugdíjas fatertól...No az lesz ám az autó!

Törésmentes, megkímélt elmegy örökké...De a 20-at bekapja, és 12 gyertya kell....Viszont automobile:)

2007.01.21. 09:33

szakerto írta:750-est anno cégek vettek a 3 igazgatónak, hogy ne kelljen leadózni azt a 90 millát...Aztán megvették az őrültek, aztán a hülyék akik azt hitték sportautó....Mo-on nem nagyon lehet normálist találni. Kintről kell szerezni egy nyugdíjas fatertól...No az lesz ám az autó!

Törésmentes, megkímélt elmegy örökké...De a 20-at bekapja, és 12 gyertya kell....Viszont automobile:)

Azabaaj, hogy kint még egy jó állapotú tartja az árát, hazahozod, becsöngeted a redadót, és majdnem egy E65-ös áránál jársz... :cry:

2007.02.03. 00:22

Sziasztok
Nekem egy 730d-m van csak dícsérni tudom. Kényelem, meneteljesítmény, fogyasztás minden csak jó. Tényleg nagyon tuti, mindíg is erre a tipusra vágytam, sőt ebben az autóban a vezérlő elektronika ki van cserélve az újra, igy nem 197 lovas hanem 225 8).
Na mindegy nem is ezért írok. Hátha tudok segíteni valakinek aki úgy járt mint én akkor annak nem kell vegig kutatni a világhálót 1mb-ért.
Szóval láttam itt hogy lehet a szoftvert frissíteni, gondoltam hátha szebb és jobb lesz a navi. Mindet ugy csináltam ahogy azt Laci520d leírt, de a telepítés után nem jött visza a navim,
"please insert key cd or version 17".
Mondanom sem kell nekem ilyen nem volt, de nagy nehezen sikerült megszerezni ezért ha bárki igy járna innen letöltheti.

http://209.85.135.104/search?q=cache:Zt ... =firefox-a

2007.02.03. 09:53

colko730 írta:Sziasztok
Nekem egy 730d-m van csak dícsérni tudom. Kényelem, meneteljesítmény, fogyasztás minden csak jó. Tényleg nagyon tuti, mindíg is erre a tipusra vágytam, sőt ebben az autóban a vezérlő elektronika ki van cserélve az újra, igy nem 197 lovas hanem 225 8).
Na mindegy nem is ezért írok. Hátha tudok segíteni valakinek aki úgy járt mint én akkor annak nem kell vegig kutatni a világhálót 1mb-ért.
Szóval láttam itt hogy lehet a szoftvert frissíteni, gondoltam hátha szebb és jobb lesz a navi. Mindet ugy csináltam ahogy azt Laci520d leírt, de a telepítés után nem jött visza a navim,
"please insert key cd or version 17".
Mondanom sem kell nekem ilyen nem volt, de nagy nehezen sikerült megszerezni ezért ha bárki igy járna innen letöltheti.

http://209.85.135.104/search?q=cache:Zt ... =firefox-a

:welcom

és

:franko:

2007.02.03. 14:02

Remélem tudtam segíteni bmwdance

Képek

2007.02.08. 15:09

Sziasztok!

Végre van pár normális képem- bent vannak a sportrugók és az Alpina is fönt feszít:)- de nem tudom, hogy csináljak saját albumot.
Eláruljátok?

Vik

2007.02.09. 21:30

Sziasztok.Uj vagyok ezen a forumon.Kölyök nek hivnak,és van egy 728 IA tipusu e38 asom.

2007.02.09. 21:37

adamkolyok írta:Sziasztok.Uj vagyok ezen a forumon.Kölyök nek hivnak,és van egy 728 IA tipusu e38 asom.
:welcom bmwdance

2007.02.09. 21:42

Olyan kérdésem lenne,hogy 10" x17" os kerék elfér hátul? A felfüggesztésem gyári
Hozzászólás küldése

VigLink badge